תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון, אני מנסה להתקין מערכת nextcloud על docker בwindows. הכל הולך תקין והמערכת רצה נהדר, הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לnextcloud לשקף קבצים שנמצאים מחוץ לdocker אני מצרף מדריך, לצערי גם דרכו עדיין לא מצליח לקבל גישה. https://github.com/nextcloud/docker/issues/254 אשמח לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין בקוד page redirect ב javascript אני מניח. אני רוצה הפנייה באם סרט שהינו embedded מיוטיוב למשל איננו מנגן. הווה אומר: דף html ובו embed code של יוטיוב. הסרט מנגן - הדף נשאר סטטי. הסרט איננו מנגן משך x שניות - מופעל redirect לדף x. תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם עובד על מערכת שכוללת חיבור מד המשקל הבייתי למחשב. הרעיון שכל יום נשקלים והנתון נאגר במחשב ותוכנה מנתחת את הנתונים ומציגה בדרכים שונות.. שאלתי היא: איזו שפה מתאימה יותר לפרוייקט כזה? (מתאימה= ידידותית למתחילים, כמה שיותר גרפית, תואמת למערכת הפעלה windows) תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, cout<<"enter the length of "<<i+1<<" member"<<endl; cin>>membersize; stringg=new char[membersize+1]; cout<<"enter the string: "<<endl; cin>>stringg; arr[i]=new Groups(stringg,membersize זו בקשת השאלה: אני מבקש מהמשתמש להכניס גודל של איבר ואז יוצר מערך בגודל זה ומקבל מהמשתמש את המחרוזת ואז יוצר מערך של אובייקטים. אני צריך לשלוח למחלקה את המחרוזת וגדולה. הבעיה שלי היא להעביר את כל האיברים האלו שמהווים קבוצה אחת (קבוצה שיש בה כמה מילים) למחרוזת המוגדרת כפרטית במחלה גרופ. אין לי בעיה עבור כל איבר arr לשלוח למחלקה את המחרוזת שלו, אך בהמשך המשיחה עלי ליצור פונקציה ב-ת-ו-ך המחלקה ובעזרתה להשוות בין איבר מסו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל לבנות מעגל לוגי שמקבל כקלט מספר בינרי בין 3 סיביות והפלא צריך להיות המספר הבינרי שמתאים לשארית של חלוקת מספר 3. כלומר אם קיבלנו 111 הפלט הוא 1 ואם קיבלנו 010 הפלט הוא 2. לא בטוח כל כך איך להתחיל...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לצורך תהעניינות בתקשורת החלטתי לרדת לשכבות נמוכות של OSI ולראות את ה HEADERים של כל מיני חבילות. נכון לעכשיו אני יושב בשכבה 3 (IP). אני מסוגל לקבל חבילות, להדפיס אל ה HEADER שלהן (פרטים כגון מקור-יעד, גודל, FLAGS) לזהות מה הוא ה HEADER של השכבה הבאה (TCP, UDP). אני רוצה לרדת יותר נמוך (אני מאמין שאפשר לפחות עד שכבה 2 [שכבה אחת לא נראה לי שאפשר {עוד לא ממש בקיא בתחום}]), ולקבל חבילה ישר הרגע הגעתה, כאילו להתיישב על כרטיס הרשת ממש. האם קיימת אפשרות כזאת? אם כן איך אני ממש את זה בשפת C/C++ בסביבת חלונות XP? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקחת מידע מחלון, ולא רק מתמונות או PDF תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתור כמה תרגילים ולא יודע איך לגשת לשאלות, ולא ממש מבין את הנוסח, אני אשמח לעזרה מי שיוכל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנשים מתחום היזמות [גם בקבו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תגידו אחרי שרשמתי את הפונקציה הזאת . private void oval(Graphics g , int x ,int y , int z , int w) { g.drawOval(x, y, z, w); } כול מה שאני צריך לעשות זה להפעיל אותה על 4 משתנים ? שאלה שניה בלולאה מקוננת בלולאה הפנימית אני משנה את ערכי Y ובחיצונית את X ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
???איך את התוכנית הזאת אני מעביר לשימוש במשתנים מסוג LongInteger ואיך אני פותר את הבעיות במספרים הגדולים? program find; {$N+} uses wincrt; var d,m,n:double; begin n:=1; while(n<=maxlongint)do begin d:=((n*(n+1))/2); m:=sqrt(d); if round(m)=m then writeln(n:2:0,' ',m:2:0); n:=n+1; end; end. 1 1 6 8 35 49 204 288 1189 1681 6930 9800 40391 57121 ====המספרים הגדולים איליהם אני לא מצליח להגיע=== 7997214 11309768 46611179 65918161 271669860 384199200 1583407981 2239277041 9228778026 13051463048 53789260175 76069501249 ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מעט מטופשת, יש לי ליסט בוקס עם סטרינגים קיימת בו כבר פונקצייה ממיינת השאלה שלי היא איך הופכים את הסדר בו , בלי מראש לסדר בסדר ההפוך? למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא דוגמא לכך, אז מישהו מכיר את הדרך אנא ממנו...
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי תרגיל מהמכללה שבה אני לומד לבדוק האם מטריצה דו מימדית בגודל 5X5 מהווה ריבוע קסם, כלומר האם סכום השורות שווה לסכום העמודות שווה לסכום האלכסונים. כתבתי תוכנית והרצתי אותה בvisual studio אבל זה לא עבד לי. אשמח לדעת איפה הבעיה שלי. // magicsquare.c.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" #include <conio.h> #include <stdio.h> void main () { int arr[5][5],i,j,sum1=0,sum2=0,sum3=0,sum4=0,sum5=0; for(i=0;i<5;i++) { for(j=0;j<5;j++) { printf("enter numbers:"); scanf("%d",&arr[j]); } } for(i=0;i<5;i++) { for(j=0;j<5;j++) …
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה שכפתור בפלאש יגרום ל iframe להיות נראה ובלתי נראה ב-html? אם תוכלו להראות לי איך הקוד אמור להיראות זה יהיה מעולה, כי מישהו כבר בפורום אחר נתן לי תשובה שטחית למדי.. תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפתוח קובץ טקסט בויזואל 2005 הבעיה היא שהוא נמצא בתקייה איפה שכל קבצי הH וcpp ניסיתי את הפונקציה getcwd_ הבעיה היא שהאובייקט של פתיחת הקובץ דורש שהpath יראה משהו מהצורה c:\\documents\\temp\\b.txt ואילו הgetcwd_ מחזיר לי את הדרך רק עם סלאש אחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-