תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
באיזו שפה הם מתחילים? אך זה מחולק? מישהו יוצר גרפיקה מישהו יוצר מנוע וכן הלאה? מה כדאי לי להתחיל ללמוד?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעצם יש לי שתי שאלות : באיזה תוכנה הכי קל לתכנת משחקים ? ובאיזה תוכנה אפשר ליצור משחק כמה שיותר מרשים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!, ברצוני לבנות איזה מכשיר הגנה שעובד עם טביעת אצבע ומאפשר גישה לרכב שעליו זה מותקן .. בפרויקט שלי יהיו הדברים הבאים: חיבור ישיר עם מסך וקצת אנימציה לתוכנה. ו"בשיא הפשטות" מה שאני צריך זה שכשמכניסים את הטביעת אצבע הנכונה הוא יאפשר להניע את הרכב ומתי שמכניסים לאא נכון לא לאפשר גישה .. השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי להשתמש ? שתהיה שפה "פשוטה" ושתהיה אפשרות לעבוד עם לוח ארדואינו, או כל לוח אחר..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
באיזה שפות כתובות מערכות הפעלה ותוכנות יציבות בעלות שם?? אני מעוניין לדעת באיזה שפת תכנות כתובות התוכנות : windows vista, windows XP, Linux, firefox, openoffice, office 2003, Zone Alarm
-
- 20 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
^כותרת תמיד התעניינתי ,באיזה שפה צריך להשתמש כדי ליצור כאלה ממשקים כמו SENSE UI של HTC וכדומה קראתי באיזה מקום שהSENSE כתוב בשפת LUA ,זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת מידע קטנה לארגון. המערכת תכלול אתר אינטרנט ומסד נתונים. האתר יכלול בין השאר טפסים, קריאה וכתיבה מתוך מס"ד נתונים ואיבוד ההמידע שיזון ע"י המשתמש באתר. יש לי ידע נרחב בOOP עיקר התכנות התבצע בJAVA ובניית אתרים בHTML. אני מתלבט באיזה שפת תכנות להשתמש כדי לקשר בין השניים? חשבתי להשתמש בJSP כי השפה זהה לJAVA. העניין שבגלל שהולך להיות שם קטע קוד לא פשוט אני חושש שאני אסתבך עם קימפול ודיבאגינג. באיזה שפה אתם הייתם ממלצים לי לבנות את האתר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני עושה את זה??? אמרו לי שאפשר דרך turbo c זה אפשרי דרך התוכנה הזאת??? ואפשר דרך visual c++ 6??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני יודע שהכותרת לא ברורה אז אם למישהו יש כותרת חלופית שיציעה... באיזה תוכנה (תיכנות) אפשר לבנות תוכנית שתשפיע על FLASH באינטרנט (שזה כמו קובץ פלאש רגיל לא?) אם מישהו לא הבין את השאלה שיגיד ואני יסביר שנית... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?? אם לא משתמשים בתוכנה אז במה משתמשים?? כאילו איפה אני רושם את הקוד?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באילו שפות האתר YNET בנוי או האתר נענע. עוד משהו זה אני רוצה ללמוד שפה חדשה, כרגע אני יודע HTML בצורה יחסית טובה אני חושב בשביל להמשיך להתקדם לשפות אחרות.. אז איזו שפה כדאי לי ללמוד לבניית אתרים? תודה.
-
- 63 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד לתכנת לינוקס (אני יודע שזה לא פשוט..) ואני מעוניין לדעת איזו שפה אני צריך ללמוד בשביל כך? השאלה השניה היא מדוע אי אפשר להריץ אפליקציות של win32 על לינוקס?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה לזיהוי קול, אך אין לי מושג איזו שפת תכנות מאפשרת קבלת קלט קולי. כמובן שאיני מתכוון לתכנת תוכנה המתיימרת להיות תוכנה המזהה דיבור אלא רק פקודות קוליות בשביל הדגמה כלשהי והתנסות אישית. המטרה העיקרית שלי היא ליצור אפשרות של הקלטת טקסט כלשהו, שמירתו, וכשהוא יאמר שוב תתבצע פעולה מסוימת שהמחשב הגדיר. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כלומר מספרים עם 50 ספרות וכדומה.. ואיזה אופרטור עובד על זה? כמו INT, LONG ,DOUBLE וכו'... (צריך למספרים לא שלמים...)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
באילו אתרי אינטרנט או תוכנות חינמיות ניתן למדוד במידה מסויימת הצלחה של אתר ? חוץ מalexa ומpagerank של גוגל.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
או בגדול באיזה שפות משתמשים בדרך כלל ברוב התוכנות הרציניות ?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הרצתי את הקוד וקיבלתי את הפלט רק שאני מתקשה להבין איך מגיעים לפלט הזה.. אם אפשר הסבר פשוט ומובן לזה , זה נורא נורא יעזור לי תודה. #include <stdio.h> #include <sys/types.h> main() { pid_t pid; int stat, i; for (i=0; i<3; i++) { if (fork()==0) { printf("this is a child\n"); } else { printf("this is a parent\n"); if (i==2) wait(&stat); } } }
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד squeak אם SmallTalk (בהמשך לסקראץ ) אם מישהוא יכול להסביר לי אני לא כל כך מבין squeak והמידע שמצאתי על SmallTalk לא עובד כל אזרה מתקבלת בברכה וסליחה על שגיעות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מדריך כיצד להשים תמונה וכיצד לעשות כתב עבה ושיהיה רושם בצד ימין בבקשה בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-