עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by עוד אחד,

אני צריך לממש תור דו צדדי ב multi thread. האם יש פתרון לנעילות, שהוא טוב יותר מהנעילה הטריוויאלית ? (כל פעולה על התור נחשבת לקטע קוד קריטי) בינתיים פסלתי נעילה לכל צד, + נעילה כללית, + שימוש ב counter. האם מישהו מכיר פתרון textbook לבעיה הזו ?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. איך אני יכול לגרום לכך שכאשר אדם לוחץ על כפתור באתר אינטרנט מסוים...זה יגרום לתוכנית EXE שנמתאת על אותו שרת לעבוד? הכוונה היא שהתוכנית תעבוד על השרת והלקוח לא יראה כלום.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  3. Started by ביצה,

שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רב, יש לי קובץ ואני רוצה לגזור ממנו רצף מילים באמצע. אז סימנתי את התחלת הרצף ב <beg> ואת סוף הרצף ב </beg> איך אני בסקריפט מכניס את המידע למשתנה? ז"א, הכנסתי את הקובץ למשתנה נגיד : $file ואני רוצה לשים את המידע שמעניין אותי ב $data תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשב שלי את APACHE ושרת MYSQL בשביל לעבוד על פיתוח האתר שלי. וכדי להתחבר לmysql אני משתמש שה- host שווה ל-localhost והמשתמש הוא root אבל בשרת אחסון הנתונים שונים אז מה שניסיתי לעשות זה פתחתי קובץ בשם constant.php ובו כתבתי <?PHP define("MYSQL_HOST", "localhost"); define("MYSQL_USER", "root"); define("MYSQL_PASS", "pepper123"); define("MYSQL_DB", "dbdb"); ?> ואז פתחתי קובץ index.php שבו כתוב- <?php # call constants.php for database connection details require'constants.php'; //Make a MySQL Connection mysql_connect("MYSQL_HOST", "MYSQL_USER", "MYSQL_PASS") or die(mysql_error()); mysql_select_db("MYSQL_DB") or die(mysql_error());…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חברים. אני הולך להעלות אתר בחודש הקרוב ומחפש חברה טובה עדיף שיהיו לה שרתים באירופה. כמובן שתיהיה אמינה ותומכת .NET 4.5 ו SQL SERVER 2012 ד\אשמח לשמוע על המלצות.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  7. שלום. אני מתלבט לגבי המהות של Newsletter. האם זהו קוד HTML?איך שולחים אותו?אני יודע שיש תוכנות וחברות שעושות את זה בתשלום, אבל מה אם אני רוצה לשלוח NL מהאתר שלי?המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, זה לא עובד: רושם: וזה בגלל שהתאריכים שמורים בעברית בצורה כזאת: משהו יודע איך להעביר את זה לפורמט הרגיל באנגלית? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by shmuel,

איך אני מתחיל לעבוד עם פלאש 5?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by attiass,

שלום יש לי תוכנה שכתבתי ב visual c++6 ואני רוצה ליצור ממנה גירסא שתרוץ לי במחשבים שאין בהם visual c++ אז יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לקמפל את הגירסא בתור קונפיגורציית release או שאני יכול להישאר עם גירסת debug רגילה דיפולטיבית. אם אני צריך בגירסת release איך אני עושה את זה? ניסיתי , ויש לי כל מיני include שהוא כותב לי עליהם error מה שלא קורה בגירסת ה debug . 2. יש כלי שחבילת visual שנקרא install shield ע"מ ליצור מהתוכנה שלי גירסת תוכנה להתקנה והתוכנה הזו מייבאת את כל מה שהיא צריכה ויוצרת קובץ setup שמכאן ואילך התוכנה היא כמו כל תוכנה רגילה שמורידים באינטרנט למשל וכו' אבל גם תוכנה זו יצרה לי גירסה שלא עובדת במחשבים שאין בהם visual. האם יש למישהו רעיון איך אני יכול ל…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. ערב טוב לכולם! אני התחלתי ללמוד C לא מזמן מספר מהוצאת "הוד עמי" שיש לו קבצים לדוגמא להורדה מהאינטרנט הורדתי את הקבצים והורתי את תוכנת DEV++C הבעיה היא שאני לא מצליח לקמפל ולהריץ את התכניות בתכנה אני לוחץ על כפתור ה-COMPILE&RUN והוא רושם:SOURCE FILE NOT COMPILED לדוגמא אני מנסה להריץ את זה: #include <stdio.h> void main() { int first,second; printf("please enter the first number: "); scanf("%d", &first); printf("please enter the second number: "); scanf("%d", &second); printf("The sum of the numbers is %d\n", first+second); } או את זה: #include <stdio.h> void main() { int x; char ch; printf("Enter number:")…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yk1,

שלום, כתבתי את עמוד הhtml הבא, שכולל 2 מסגרות עם תיבות טקסט. בהתחלה העברית הייתה בסדר, אבל כשהגדלתי את מספר התגיות מעבר לסף מסוים (אפילו בתגית <br /> בלבד) הכל הפך לג'יבריש. עכשיו זה לא מסתדר גם כשאני מוחקת שורות. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? תודה רבה!!! אגב, אני רק מתחילה עם בניית אתרים, אז בבקשה במושגים פשוטים... תודה! <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="myStyle.css"> </head> <body> <form class = "form_contain"> <fieldset class="enterBox"> <legend>התחברות</legend> <label for="user_na…

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by The-Q,

דבר ראשון, מזל טוב BOR|S. דבר שני. האם למישהו/י יש לינק לאתר שמלמד את הבסיס לשפת C?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by ehud101,

יש לי שאלה בנוגע לclass ששייך למנוע עצמו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NEO1987,

שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Odedb52,

אהלן. אני ב- י"א... מגביר מחשבים, ולומד C#. סיימנו חלק של מונה צובר בעיות מינימום מקסימום וכו', והגענו לשאלות מסכמות שכאלה. רק תרגיל אחד אשמח לקבל בו עזרה מכיוון שקצת הסתבכתי. "יישם אלגוריתם המקבל כקלט מספר שלם n. האלגוריתם יגריל n מספרים שלמים בטווח של 8-10 ויציג כפלט: א. המספר שהוגרל הכי הרבה פעמים. ב. ממוצע המספרים. ג. המספר הגדול ביותר שהוגרל." עם ב' ו-ג' אין לי בעיה... רק לא הבנתי את הקטע עם "המספר שהוגרל הכי הרבה". תודה מראש לעוזרים. שנה טובה, עודד ב.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. היי, אודה לעזרתכם בתרגיל, לא יודעת איך לגשת לזה. זה התרגיל כתבו תכנית הקולטת נתוני טמפרטורה שהתקבלו ב 31. הימים של חודש ינואר )כמספרים - שלמים(. יום נחשב חם אם הטמפרטורה שנמדדה בו יותר מ 20מעלות. - יום נחשב קר אם הטמפרטורה שנמדדה בו פחות מ 5 מעלות. - התכנית תחשב ותדפיס: א. את תאריכי הימים בחודש בהם היה חם או קר )ע"פ ההגדרה לעיל(. ב. עבור רצף הימים הקרים/החמים הארוך ביותר, את יום ההתחלה של הרצף, את יום הסיום של הרצף ומישכו. לדוגמה, עבור הקלט הבא )משמאל לימין, בהנחה שנמדדו טמפרטורות ב 10ימים(: - 15 9 4 3 -2 13 18 22 21 16 יהיה הפלט: Warm or Cold days: 3 4 5 8 9 The longest period: Start day 3, End day 5 Length: 3 days הערות: הניחו שיש רק רצף אחד ארוך ביותר שבו היה חם או קר.…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. היום גיליתי שהאתר שלי מוצג בצורה מורחבת בגוגל יש אפשרות לשלוט על הקישורים הנוספים המוצגים ? או שגוגל עושה את זה לבד לפי טאגי ה META ? * לגבי טאגי ה META, כרגע האתר מציג כותרת ותיאור זהים, אבל בעתיד אני יעדכן את האתר שימשוך מהמסד נתונים לפי הדף

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by life13,

אני עכשיו עובד על הפרוייקט לבגרות וניסיתי לעשות שאיליתת בחירה רגילה באקסס(2007) ומשום מה כל מה שאני מוסיף משאיר רק את שם השדה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by hazed,

אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי תרגיל ב- Verilog להגיש ליום ראשון. אז למדתי מספיק בשביל לפתור את התרגיל, והתקנתי את מה שהמרצה אמרה להתקין - ISE Webpack. הבעייה היא שכשאני מנסה ליצור פרוייקט חדש, למשל, אני רואה C/C++ אבל שום דבר על Verilog הקוד שאני צריך לכתוב פשוט, ואני יכול לכתוב אותו ב- Notepad. אבל אני רוצה לעשות Testing או לפחות לראות שאין לי שגיאות, דברים שאני מפספס... אבל אין לי משג איך הסביבת קשורה ל- Eclipse (עד עכשיו חשבתי ש- Eclipse זה פשוט סביבת עבודה ל- Java...). חיפשתי הוראות באינטרנט והסתכלתי על ההוראות באתר של הקורס. שום דבר שימושי - אולי התקנתי את הדבר הלא נכון, אולי פשוט בגלל שזו גרסה חדשה יותר... אני לא יודע. מישהו יכול לעזור?

22. Started by alex15,

יש לי בגרות בשפת ה C# ואם אתם יכולים לתת לי אתר לבגריות קודמות איך הם באים ?איך התרגילים וככה ... תודה ...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. יאללה בלי חפירות הנה המשחק - http://www.fileflyer.com/view/jn3LxAS צריך java se 5 sdk (זה רכיבים של java שניתן להוריד מאתר sun). או לעצלנים הבאתי קישור - https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=java_ee_sdk-5_07-oth-ml-JPR@CDS-CDS_Developer כדי להריץ מוציאים את 2 הקבצים מתוך הwinzip ולוחצים פעמיים על הקובץ cmd (זה עם הגלגלי שיניים). תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי. אני משתמש ב-bootstrap, ומנסה לשלב affix בתפריט צד שיצרתי. אבל בגלל שה-affix משנה את האוביקט לposition:fixed, הוא משנה את הרוחב לגודל התוכן כשאני רוצה לשמור על הרוחב של האב. מצאתי שאפשר להגדיר style="width:inherit" אבל זה לא נתמך מאיזה סיבה בכל הדפדפנים (לפחות בכרום לא). יש איזה פתרון גולבלי פשוט? אני לא רוצה להגדיר גודל קבוע כי אני מעוניין ליצור מבנה רספונסיבי. לקוד: http://www.bootply.com/mSChMsCqGB (בדוגמא השמטתי את style="width:inherit כי זה עובד בbootply אבל רציתי שתראו איך זה נראה בכרום) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אני לא מוצא את הפקודה זה משהו שקשור לDIR בטוח, לא ?? ואני צריך להוציא את הפלט לקובץ TXT וזה עושים ככה C:\ F... > GG.TXT נכון ? (F... סתם דוגמא) עריכה: אני מחפש עכשיו את מה שרשום בכותרת . תודה {מציאת כל הקבצים ללא סיומת בדיסק קשיח , אבל שלא יופיעו תיקיות}

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.