עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eladv,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בעיקר עם קצת קריאת תוכניות של אוטוקאד גודל מסך לפחות 15 אינץ אפשרות גם למסך גדול יותר משקל לא חשוב לא נדרש זמן סוללה ארוך מבחינת יציאות אין דרישה ליציאות מיוחדות למרות שיהיה נחמד אם יהיה לו HDMI, חוץ מזה את כל היציאות הרגילות. כרטיס רשת. USB וכו.. עדיפות לכונן SSD 128 אם אין אן כונן של עד 500GB אבל במהירות 7200RPB נדרש צורב DVD צריך מחשב אמין וחזק לא נדרשת אחריות בין לאומית תודה לכולם על העזרה.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Mike_M16,

סליחה, התבלבלתי בפורום, ניתן למחוק את הנושא, פרסמתי כעת במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-Z77-D3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570K מאוורר למארז UCTB12 ENERMAX 12CM מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB 4,029 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. INSPIRON N5110 I-5+BLUE ט''מק : N5110-3010 כללי יצרן DELL INSPIRON N5110 I-5 + GRAPHIC דגם Genuine Windows 7 Home Premium 64 BIT הפעלה מערכת שפות מערכת ההפעלה עברית, אנגלית, רוסית OFFICE STARTER 2010 WORD+EXCEL STARTER נלוות תוכנות צבע כחול גרפיקה 15.6in High Definition WLED תצוגה גודל רזולוציית תצוגה 1366X768 NVIDIA GEFORCE 525M GT 1GB גרפי כרטיס מצלמת אינטרנט YES לוח אם ערכת שבבים Intel® HM67 מעבד Intel i5-2430 Mobile CPU מעבד זיכרון חריצי זיכרון 2 8GB (2 x 4096) DDR3 1333 נפח אחסון כוננים אופטיים DVDRW-/+ גודל דיסק 640GB 5400RPM מאפייני הרחבה 1 USB 2.0 2 USB 3.0 1 USB/eSATA 1 Video VGA YES HDMI 1 RJ-45 1 AUDIO מיקרופון 1 8-in-1 Media Card Reader הרחבה חריצי התקני ק…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by shoxa,

לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. רוצה מפרט למחשב טוב למטרות משרדיות בלבד. זה בשביל בתדודה שלי שגרה בתל אביב אז אם אפשר חנויות שנמצאות בגזרה שלה-נגיד RSM זה יהיה מעולה. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. אוקיי אז הלך לי הלוח אם(מעבד היהQUAD8200) ואני רוצה שילוש חדש במחיר טוב ככל האפשר. מוכן להסתפק ב4 ג'יגה זכרון בנתיים ולשדרג בהמשך,אבל מעוניין שיהיה איזשהוא שיפור-אם אפשר להשיג שיפור משמעותי בפחות-1500 או אפילו 1000 זה תמיד טוב כי אני קצת קצר במזומנים הקיץ. תודה מראש לעונים. נקודות נוספות: -יש חנויות שיסכימו לתת לי הנחת טרייד אין(לא של 100 שקל אבל..) על המעבד והזכרונות? -עדיין לא יצא לי להרכיב לוח אם למארז(ספקכח כן)..זה מסובכי בעליל או שאני אוכל להתמודד לבד?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by TheKiLLEr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים כמו, COD, BF, GTA וכו' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by RevBlue,

אז לפני כמה שבועות נשרף לי הלוח אם ובגלל שהוא קצת יישן אני צריך לשדרג גם אותו וגם את המעבד והזכרונות . כמו כן עד עכשיו היה לי מחשב AMD אבל אני מחליף ל- INTEL בגלל שהיו יותר מידי בעיות עם הרכיבים המחשב בגדול לסרטים, אינטרנט וגיימינג כמה שאלות: המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3450 והמעבד i5 2120. הבנתי שה-2120 נותן כמעט אותם ביצועים בפחות מחיר, האם זה נכון? ואני גם מתלבט בין הלוח אם [Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI. הבנתי שהלוח של MSI עדיף אבל מה אתם חושבים? האם ההבדל במחיר שווה והאם זה לוח עדיף לגיימינג? (לא מתכוון לעשות OC) המארז שכבר יש לי הוא isolo-230 וכרטיס מסך ATI RADEON HD 4780, וספק כוח של 550W תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. * מטרות המחשב? שימוש משרדי + סרטים + solidworks * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות ל 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב ביותר שהמקלדת תהיה מלאה ומעבד Ivy Bridge. מחיפוש שלי מצאתי את ה- Dell Inspiron 5520 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Inspiron%205520/inspiron-5520-a3612qm.htm אבל לא בטוח אם המקלדת מלאה או לא…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (CS FIFA12), צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 16'' בהתאם למשקל * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות עבודה של אינטרנט ואופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות אמינה ל3 שנים לאו דווקא בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב הוא 3500 שקל ואפשרות חריגה של 500 שקלים נוספים תודה רבה לעוזרים ! דור.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by avipaz,

יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by yyoozz,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. אין צורך בכרטיס גרפי, לא למשחקים כבדים. הרעיון הוא למחשב איכותי שקט, קטן, עם ביצועי CPU טובים לצרכים משרדיים, תכנות, Video editing ו-encoding. אין צורך בהרבה אכסון כי יש לי שרת קבצים לכן SSD 128GB אמור להספיק. מארז : Lian Li PC-Q11B http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PC-Q11B&cart=1342453773146382392〈=heb http://hardforum.com/showthread.php?t=1620866 (Antec High Current Gamer 400W Active PFC 13.5cm PSU HCG-400 (Retail http://ksp.co.il/?uin=16211 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 http://ksp.co.il/?uin=14965 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://ksp.co.il/?uin=14857 Asus P8H77-I s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by alextav,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש עם preimer 1.5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא למשחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! החלטתי על קניית לפטופ בארה"ב ולאחר הרבה ביקורות חיוביות ותקציב מוגבל החלטתי על קניית אחד מדגמי ה portege r835 של טושיבה. בחיפוש שהרצתי באמאזון נתקלתי בכמה וכמה דגמי r835 שנכללים בתקציב שלי ( עד 900$ אבל ממש ממש רצוי בפחות), ופה אתם נכנסים לתמונה: רציתי לדעת מה ההבדלים ביו הדגמים הנ"ל (חוץ מההבדל במעבד) ומה יותר מומלץ לפי דעתכם, כי על חלקם פשוט לא מצאתי ביקורות יותר מדי מפורטות. הדגמים: p94,p56,p83,p81,p89 תודה ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שלום כולם צאני קונה מחשב עוד כשבועיים. אני רוצה מחשב למשחקים ובעיקר למוזיקה בתקציב של 4000 שקל כולל מסך אפשר חריגונת קטנטונת אך לא יותר. ציוד הקפי יש לי אז אין צורך. המסך עדיף שיהיה של סמסונג וכ22-24 אינץ. אני פן בוי של סמסונג מצטער. ישנן כמה דילמות: יש לי מארז בן 6 בערך שהבנתי שהוא די טוב gigabyte aurora 3d הגרסא עם המסננת בדופן המארז. השאלה שלי אם להחליף אותו כי הוא מטונף לגמרי ולהכניס חלקים חדשים אליו דורש ניקיון יסודי שלו והחלפת המאוורים שלו ( נדמה לי ש2 מאוורים של 120 סמ). או לקנות מארז חדש ונקי. הדילמה השניה. היא בעצם מאיזה חנות לקנות. ני גר באיזור חיפה ואת 2 המחשבים של אחי ואבי קנינו בtms והבנתי שהם כרגע רק באיזור במרכז ממוקמים. איזה חנויות טובות יש באיזור חיפ…

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by CompHD2,

היי, אז לפני שלוש שנים קניתי מחשב עם המפרט הנ"ל: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כרטיס מסך LEADTEK WINFAST GTS250 512MB GDDR3 - RETAIL דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ צורב DVD ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ מארז ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU הרכבת מחשב הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח 0₪ 1 5362 מסך SAMSUNG LCD 24" T240 2ms DVI WIDE מ IQPC. מאוד מתחשק לי לקנות חדש, אבל לשדרג זו האופציה השפויה יותר ככל הנראה. מבחינת זיכרון - הייתי בטוח שאני מוגבל ב 8…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lusman,

היי 1. אודה לכם לגבי איזה מאוורר עדיף עבור מעבד Intel Core i7 3770 3.4 Ghz א. scythe katana 3 cpu cooler for intel only ב. המאוורר שבא בקופסא יחד עם המעבד 2. איך ניראה לכם המפרט הבא(עבור אחותי, סטודנטית, מחשב למטרת אינטרנט, אופיס וכו'...) לא משחקת ולא משתמשת בתכנות גרפיות חזקות: דגם מחשב: Desktop Intel® i7 3770 3.4Ghz - iVB4 מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1מאוורר למעבד: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 1לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte Z77M-D3H-MVP s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, PCI-E, VGA 1 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1כרטיסי מסך: Gigabyte GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI …

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  24. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shadow Fighter,

אני מחר כנראה קונה אותו. הדבר היחיד שמעצבן זה שהמחירים עלו בסופ"ש הייתי יכול לחסוך מעל 50 שקל! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: TMS Gaming Case + Seasonic 520W S12II-520 כמות: 1 - מחיר: ₪590 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪43…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.