עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yyoozz,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. אין צורך בכרטיס גרפי, לא למשחקים כבדים. הרעיון הוא למחשב איכותי שקט, קטן, עם ביצועי CPU טובים לצרכים משרדיים, תכנות, Video editing ו-encoding. אין צורך בהרבה אכסון כי יש לי שרת קבצים לכן SSD 128GB אמור להספיק. מארז : Lian Li PC-Q11B http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PC-Q11B&cart=1342453773146382392〈=heb http://hardforum.com/showthread.php?t=1620866 (Antec High Current Gamer 400W Active PFC 13.5cm PSU HCG-400 (Retail http://ksp.co.il/?uin=16211 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 http://ksp.co.il/?uin=14965 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://ksp.co.il/?uin=14857 Asus P8H77-I s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by alextav,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש עם preimer 1.5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא למשחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם! החלטתי על קניית לפטופ בארה"ב ולאחר הרבה ביקורות חיוביות ותקציב מוגבל החלטתי על קניית אחד מדגמי ה portege r835 של טושיבה. בחיפוש שהרצתי באמאזון נתקלתי בכמה וכמה דגמי r835 שנכללים בתקציב שלי ( עד 900$ אבל ממש ממש רצוי בפחות), ופה אתם נכנסים לתמונה: רציתי לדעת מה ההבדלים ביו הדגמים הנ"ל (חוץ מההבדל במעבד) ומה יותר מומלץ לפי דעתכם, כי על חלקם פשוט לא מצאתי ביקורות יותר מדי מפורטות. הדגמים: p94,p56,p83,p81,p89 תודה ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום כולם צאני קונה מחשב עוד כשבועיים. אני רוצה מחשב למשחקים ובעיקר למוזיקה בתקציב של 4000 שקל כולל מסך אפשר חריגונת קטנטונת אך לא יותר. ציוד הקפי יש לי אז אין צורך. המסך עדיף שיהיה של סמסונג וכ22-24 אינץ. אני פן בוי של סמסונג מצטער. ישנן כמה דילמות: יש לי מארז בן 6 בערך שהבנתי שהוא די טוב gigabyte aurora 3d הגרסא עם המסננת בדופן המארז. השאלה שלי אם להחליף אותו כי הוא מטונף לגמרי ולהכניס חלקים חדשים אליו דורש ניקיון יסודי שלו והחלפת המאוורים שלו ( נדמה לי ש2 מאוורים של 120 סמ). או לקנות מארז חדש ונקי. הדילמה השניה. היא בעצם מאיזה חנות לקנות. ני גר באיזור חיפה ואת 2 המחשבים של אחי ואבי קנינו בtms והבנתי שהם כרגע רק באיזור במרכז ממוקמים. איזה חנויות טובות יש באיזור חיפ…

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by CompHD2,

היי, אז לפני שלוש שנים קניתי מחשב עם המפרט הנ"ל: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כרטיס מסך LEADTEK WINFAST GTS250 512MB GDDR3 - RETAIL דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ צורב DVD ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ מארז ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU הרכבת מחשב הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח 0₪ 1 5362 מסך SAMSUNG LCD 24" T240 2ms DVI WIDE מ IQPC. מאוד מתחשק לי לקנות חדש, אבל לשדרג זו האופציה השפויה יותר ככל הנראה. מבחינת זיכרון - הייתי בטוח שאני מוגבל ב 8…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lusman,

היי 1. אודה לכם לגבי איזה מאוורר עדיף עבור מעבד Intel Core i7 3770 3.4 Ghz א. scythe katana 3 cpu cooler for intel only ב. המאוורר שבא בקופסא יחד עם המעבד 2. איך ניראה לכם המפרט הבא(עבור אחותי, סטודנטית, מחשב למטרת אינטרנט, אופיס וכו'...) לא משחקת ולא משתמשת בתכנות גרפיות חזקות: דגם מחשב: Desktop Intel® i7 3770 3.4Ghz - iVB4 מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1מאוורר למעבד: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 1לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte Z77M-D3H-MVP s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, PCI-E, VGA 1 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1כרטיסי מסך: Gigabyte GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI …

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  10. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shadow Fighter,

אני מחר כנראה קונה אותו. הדבר היחיד שמעצבן זה שהמחירים עלו בסופ"ש הייתי יכול לחסוך מעל 50 שקל! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: TMS Gaming Case + Seasonic 520W S12II-520 כמות: 1 - מחיר: ₪590 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪43…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by booyxx,

מעבד:Pentium dual core 2.50 Ghz שתיים כאלה בתוך המחשב כאילו 4 כרטיס מסך:Nvidia Gefroce 9400 GT זהו בעיקרון כל ה2GB RAM מאוורים וכל זה כבר לא צריך למכור לא יצא לי יותר מ100 שקל על כל הדברים הקטנים אני חייב מחירים דחוף :\

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by omerz90,

שלום, כבר כמה זמן שהמטען למחשב נייד שלי Samsung NP300E5Z פעם עובד ופעם לא עובד. אתמול הוא החליט סופית להפסיק לעבוד. אני אשמח מאוד שתביאו לי קישור לקניית מטען חדש, רצוי מחו"ל ושיהיה כמה שיותר זול. לא חשוב אם הוא לא מקורי, העיקר שיעבוד טוב ויטעין טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בקו-אופ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Portal 2, L4D, L4D2, Borderlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, 5 בערך, רק שלא יהיה כמו שואב אבק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שד…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by ofer40,

היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי לשימושים סטנדרטיים כגון גלישה צפייה בסרטים ושימושי אופיס. המחשב הנ"ל למעט המעבד נראה בסדר . מה דעתכם? אשמח להמלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  17. אני רוצה להביא מחשב חדש ואני צריך איזה מקצוען שיגיד אם משתלם במחירים או לא שיסתכל גם על המחיר של כל חלק בנפרד שאם יש חלק שמשתלם וחלק שלא זו חנות ממש איכותית שניתן להחליף חלקים תגידו אם צריך אבל שישאר באותו מחיר :\ תודה אני רוצה את המחשב הזה בגלל שאני רוצה מחשב שעכשיו יהיה לעוד כמה שנים טובות וגם ירוץ לי על האכויות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים ללא שום בעיה של כרטיס מסך חלש מידי או מעבד חלש מידי שהכל יהיה פרפקט כבר המון זמן אני רוצה להביא איזה מחשב חיה שיכול להריץ כל משחק שקיים וזה נראה לי עומד בסטנדרטים שלי וגם בתקציב אחרי חודשיים עבודה אני כבר יוכל להביא אותו ועוד ישאר לי איזה אלפייה ככה תגידו לי רק שהמחירים לא מופרזים כי אני ממש מאמין בחנות הזאת אני קונה ממנה כ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by CoLDNs,

אני רוצה מחשב שיתאים לי למשחקים קלים כמו maplestory/קונטר סטרייק/Heros of newrth ולאינטרנט מוסיקה אתם יודעים דברים בסיסיים המחשב הזה יתאים לי והוא טוב?? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4960 אם לא תציאו לי משהו טוב בסכום הזה של ה2300 ככה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by azaz,

מחשב נייד חדש ואני בא לשים דיסק ואין הדיסק לא מתחבר לתושבת העיגול באמצע השחור של הדיסק כאילו קטן מידי. איך אני מסדר את זה??

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  20. לחבר טוב הלך היום המחשב הנייח (ספק גנרי של איבורי) והוא דחוף חייב מחשב חליפי. הוא גר רחוק, לא מבין בעניין בגרוש, אין בסביבתו הקרובה מי שכן מבין ואין לו זמן/עצבים להתעסק בזה אפילו ברמה הבסיסית ביותר. מחשב נייח סביר ובסיסי + הרכבה + מערכת הפעלה יעלה לו בסביבות ה-2K וגם צריך לחכות כמה ימים ולקוות שלו דחפו לך זבל משומש/מחודש/מתצוגה. ראיתי את ה-ASUS X54C ב-KSP/IVORY ב-2190 ש"ח עם מערכת הפעלה, OFFICE STARTER ושלוש שנות אחריות יבואן רשמי בינלאומית בבית הלקוח: http://ksp.co.il/?uin=16002 מעבד PENTIUM דו ליבתי, 4G זיכרון, דיסק 500GB ויציאות USB3, רמקולים ALTEC, רשת 1G קווית ו-N אלחוטית + יציאת HDMI... מה צריך יותר מזה? אני אוהב את הניידים של ASUS בד"כ (אם כי בסדרות היקרות יותר). א…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80 אחוז אינטרנט 20 אחוז תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. מפרט לצורך משחקים כמו שאמרתי תקציב 4500 כולל מסך ומקלדת שהכנסתי שם , ברצוני לדעת אם יש חלקים שהם OVER המפרט או כאלה שיצרו לי צוור בקבוק או משהו בסגנון (כנראה לא מתכוון לעשות OC) תודה מראש [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 896₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 137₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67-DS3-B3[/td][/tr][/table][table][tr…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אז ככה המחשב מיועד לחברה שלי ושהיא משתמשת בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, אולי פה ושם סרט או סדרה. מעדיף מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, ואם יש אפשרות לצבע אז אדום ;-) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, * גודל המסך? עדיפות למחשב קטן סגנון notebook? * משקל רצוי? לא כלכך רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות שיהיה לפחות HDMI אחד. * בלוטות? לא מחייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משהו מטורף. 250 נשמע בסדר. * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב, אבל אפשרי ביותר. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחר…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by maxxtro,

אהלן אז ככה אחרי 5 שנים החלטתי לשדרג קצת את המחשב התקציב הוא בערך 3 אלף(אין צורך להתפרע יותר מדי) ללא כרטיס מסך יש לי כרגע 460 אני אשדרג בעתיד. בעיקר אני משחק משחקי רשת ואשחק משחקים טובים חדשים שיצאו מסך 23 של DELL די חדש אז חשבתי על המפרט הזה Intel i5-3570K- Tray 950 Scythe Mugen 3 210 Gigabyte GA-Z77X-D3H800 (מפרט מהמומלצים) את שאר החלקים אני בהתלבטויות יש לי כרגע שתי כוננים SSD 128 ועוד הרדיסק של 500 זיכרונות יש לי 1333 DDR3 4gb x2 kingstone 1.5v ספק כוח של HEC 450 אם יהיה צורך להחליף אין בעייה אני מעדיף מארז עם כמה שיותר יציאות של USB 3 מידת הרעש לא כזאת קריטית רק שלא יהיה טרקטור אם תרצו סולם אז 5 מתוך 10 תודה על העזרה עדיפות לחנות מראשון וקי פשוט לא היה לי …

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by 6847761,

אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים