ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
צריך מקלדת צרפתית/אנגלית. חושב לקנות בצרפת כי יותר זול. * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים * גודל המסך 11.6-13 (רוב הזמן בבית עם חיבור למסך נפרד וגם למקלדת) * משקל רצוי - 1.5 עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, לא יודע להגדיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רשת, VGA, USB, HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח: 300 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? -חייב כונן, לא חייב צורב (אך נחמד) * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אבל חייב לתמוך ב - windows 7 home מבחינת חומרה ודרייברים -------------- (windows 7 starter לא תומך בחיבור מסך חיצוני! ) * האם י…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המפרט הזה בניתי בksp i7 3770k zalman sz cc92hs asus p8z77-v deluxe gskil 4*4gb ddr3 1600mhz ripjzws z edition quad channel cl 9-9-9-24 gtx 680 gigabyte שלושה מאוררים ssd 512gb samsung blu ray כונן antec high current gamer 900w active thermaltake armor revo full tower black one. מסך: ips236v של lg
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לצורכי עבודה ב OFFICE וגלישה באינטרנט. ראיתי באתר של אייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6793 דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם זיכרון SSD שמשלב גם זיכרון רגיל. 4G RAM ומעלה כרטיס מסך לא צריך להיות עם ביצועים גבוהים מסך 15' ומעלה מעבד i3 או i5 לוח אם סביר (לא נדרש להריץ משחקים של גיימרים) אשמח להמלצות לדגמים במחירים עד 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט שכרגע מיועד לשימושי מולטימדיה ומשרדיים ובעתיד כשאני ימכור את הפלייסטיישן 3 שלי הוא ישודרג בכ.מסך וזהו. כמו כן המפרט מותאם להפעלה של וינדוס ומקינטוש בדואל בוט ורציתי לדעת אם המפרט נראה לכם טוב . כמו כן המחשב ישב 3 מטר מהראש שלי והשקט מאוד מאוד חשוב לי. בכל מקרה נעבוד לפי חוקי הפורום כדי שיהיה יותר מסודר ותיכנסו לראש שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד חמש מאות שח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכול חוץ ממשחקים. שבעתיד נוסיף כ. מסך ואז ישמש גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
צהריים טובים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהוצע לי. המחיר למפרט הנ"ל - 2030 ש"ח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר, עבור מפרט שלדעתי הרכבתי לו בעזרתכם, זה מה שיש לו e8400 Gigabyte ga ep43-dsl3 Gigabyte 9600 gt 512 chieftec 550w psu OCZ 2x2 DDR2 800 האם ניתן לבצע שדרוג כזה שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים באופן סביר+ ובעוד שנה+- לקנות מחשב חדש אפשרות מועדפת או לקנות מחשב חדש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה?: מחיר כולל 3789 ש"ח, אפשר להתגמש עד 500 ש"ח. האם יש לאן לשפר? והאם לוח האם הזה יתאים כי לפי מה שהבנתי המארז יכול לקבל mini-itx , micro - atx.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל לבני העולה לכיתה ז' וצריך מחשב ללימודים (פרויקט לימודים מקוון של העיר). המחשב קל ובעל ביצועים מספקים אך אני חושש מזה שהוא דק/עדין ואולי עדיף לקחת משהו קצת יותר מאסיבי כמו סדרה E של לנובו או PROBOOK של HP? בעיקר מדאיג אותי גב המסך הדק . מצד שני פחות חצי קילו על הגב זה משמעותי לילד בכיתה ז'.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, התקציב הוא בערך 4.5-5. חושב על לעשות OC אבל פוחד שיהיה מסובך מדי ולכן מעדיף חלופה לחלקים שאני מציע למטה. אני מעוניין לשדרג את רכיבי הליבה של המחשב שלי (לא כולל זכרונות) וגם להוסיף SSD למערכת. השימושים העיקריים שלי יהיו משחקים כבדים ולכן אשמח למערכת שתוכל להחזיק מעמד כמה שנים טובות. Intel Ivy Bridge Core i5 3450K Scythe MUGEN 3 REV B Gigabyte GA-Z77-D3H Crucial 256GB SSD Marvell M4 המערכת שלי היום היא: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8Ghz Thermalright Ultra120 eXtreme Asus Rampage Extreme Corsair Vengeance 4X2GB 1600Mhz Samsung HD103SJ 1TB ATI 5970 Corsair TX 750W Antec 1200 ולשאלות - 1. האם המעבד שבחרתי חזק מדי? אפשר להמהיר …
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אנא תמליצו לי על מפרט לגימינג קל(בעיקר משחקי אסטרטגיה וRPG פחות משחקי FPS) עד 2500 שקל. חשוב לי מארז איכותי ושקט. עדיפות לרכיבים פסיביים ומאווררים שעובדים לאט ולא מרעישים. מעבד אני חושב שכדאי לקחת I3 כי אפילו הוא מאוד חזק ולא יצור לי צוואר בקבוק. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא מסך. זהו מחכה לעצות והאם בכלל אפשרי למצוא מחשב כזה בתקציב שיש לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב גיימינג בעל המפרט הבא: מעבד i7 Ivy Bridge 3770k שכבר קניתי. קירור למעבד: Scythe Katana 3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7970 3GB OC זיכרון:2X4GB Kingston 1600Mhz HyperX לוח אם: Gigabyte G1.Sniper 3 ספק כוח: Thermaltake Litepower 650W מארז Shakroon T5. המחשב ישמש לגיימינג כבד, ואוברקלוקינג, בהמשך אני מתכנן להוסיף עוד 2 כרטיסי מסך, ולהחליף את ספק הכוח. מבחינת המחירים, אני מביא מספר חלקים מארצות הברית אז הכרטיס מסך יעלה לי 1850 ש"ח, המעבד עלה לי 1250 ש"ח את הזיכרון אני מזמין מאיביי ב-250 ש"ח. את הלוח אם אני אקנה בארץ ב-ksp. ב-1480 ש"ח, גם את המארז (280 ש"ח), הקירור למעבד (110 ש"ח) וספק הכוח (395 ש"ח) אני אקנה ב-ksp. ביחד יוצא 5615 ש"ח מה דעתכם? ההתלבטות היחידה שלי הי…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היום פתאום קפצה לי הודעה במחשב הנייד שרצוי להחליף סוללה.. פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזאת. החלטתי לתת לסוללה להתרוקן לגמרי ואז להטעין אותה במלואה ולראות אם ישתנה משהו. 25 דקות השתמשתי במחשב שהוא מראה 0% סוללה! זה הגיוני? ובמקרה והמחשב עדיין יראה את ההודעה-לקנות סוללה חדשה? מקורית? ראיתי שיש הבדלים גדולים במחיר בין סוללה לא מקורית למקורית. הנה לדוגמא סוללה שמצאתי ב EBAY http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-for-Dell-Inspiron-1525-1526-1545-RU586-0WK379-0X284G-0XR693-M911G-/170863131443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c83c7b33 --- תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אודה אם תוכלו להציץ במפרט הבא ולתת לי כמה טיפים של אלופים לגבי בחירת מחשב נייד [table][tr][td] 1. מחשב נייד Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 מחיר ליחידה $ 1,198.00 [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] כללי [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] Dell יצרן [/td][/tr][tr][td] Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 דגם [/td][/tr][tr][td] Silver צבע [/td][/tr][tr][td] Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] מעבד [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] זיכרון [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר של אחי אוטוטו טס לארץ עוד כמה שעות ואנחנו צריכים לקנות מחשב כמה שיותר מהר כדי שהוא יספיק לאסוף אותו. הנייד יהיה לעריכות וידאו ותמונות. כנראה הוא ייקנה מבסט ביי. דרישות: מסך טוב עם צבעים מדוייקים. גודל - כ 15". הרבה זיכרון RAM, קשיח גדול. מעבד חזק. צורב BR זה יתרון גדול אבל לא קריטי אם זה מעלה הרבה את המחיר או שהוא פוסל דגם מעולה. אם יש אפשרות לעמדת עגינה זה יתרון. חוצמזה מה שלדעתכם צריך במחשב כזה. אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה, ואפשרי גם לקנות מהארץ אם הבדל המחירים לא גדול. לא HP! נראה לי שזהו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום! הייתי שמח לקבל חוות דעת על Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV המחשב אמור לשמש אותי להרצת סרטים על טלוויזיה 32 באיכות טובה ולהרצת משחקים (לא כבדים). ממה שקראתי והבנתי, למחשב יש כרטיס גרפי חזק יחסית ומפרט לא רע (תקנו אותי אם אני טועה). הבעיה היחידה שאני רואה במחשב, זה האחריות שהיא רק לשנה ואני לא יודעה עד כמה זה קריטי ועד כמה לנובו זה חברה אמינה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים, התקציב הוא 2200 וניתן לחרוג (אבל עדיף שלא) עד 2500. אין צורך בדיסק קשיח ובכונן DVD כי כבר יש לי חדשים. כמו כן אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון המשחקים שאני אשחק הם Starcraft 2 ו-Guild Wars 2, על מסך 20" ברזולוציה 1680X1050. אני לא צריך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, לכן אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן OC וגם לא שדרוג. אני גר בצפון, אז החנות ממנה אני אקנה תהיה KSP. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מחשב נייד שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למשחקים ,תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למחשב נייד לסטודנטית, שישמש בעיקר לאופיס בסיסי, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. גודל אידיאלי מבחינתי: 13 אינץ'. חשובה אמינות ומשקל לא גבוה. מתכוונת לנייד אותו ממקום למקום. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-