עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: המפרטים שלהלן הם אופציונליים עבור מערכת "משרדית" בהגדרתה בתקציב של גג-גג 1.5K, שמיועדת לעבודה באינטרנט מול אתרי מסחר, בורסה ובנקים שונים. האם תהיה עדיפות למהירות של כונן SSD או שמא עדיף ללכת על 4GB זיכרון במקום 2? יש לי גם כונן HDD רגיל כך שהוא יכול לשמש ככונן אחסון (באופציה הראשונה) או ככונן ראשי (באופציה השנייה). אופציה 1 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪77 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 OCZ S…

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by kapyuval,

אני בונה מחשב גיימינג בעל המפרט הבא: מעבד i7 Ivy Bridge 3770k שכבר קניתי. קירור למעבד: Scythe Katana 3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7970 3GB OC זיכרון:2X4GB Kingston 1600Mhz HyperX לוח אם: Gigabyte G1.Sniper 3 ספק כוח: Thermaltake Litepower 650W מארז Shakroon T5. המחשב ישמש לגיימינג כבד, ואוברקלוקינג, בהמשך אני מתכנן להוסיף עוד 2 כרטיסי מסך, ולהחליף את ספק הכוח. מבחינת המחירים, אני מביא מספר חלקים מארצות הברית אז הכרטיס מסך יעלה לי 1850 ש"ח, המעבד עלה לי 1250 ש"ח את הזיכרון אני מזמין מאיביי ב-250 ש"ח. את הלוח אם אני אקנה בארץ ב-ksp. ב-1480 ש"ח, גם את המארז (280 ש"ח), הקירור למעבד (110 ש"ח) וספק הכוח (395 ש"ח) אני אקנה ב-ksp. ביחד יוצא 5615 ש"ח מה דעתכם? ההתלבטות היחידה שלי הי…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, אני מחפש מפרט להקמת שרת xenserver ביתי לצורך מעבדת vdi. אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל זה גם ככה גבולי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת וירטואליזציה (Xenserver), יריץ 4-5 מכונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארדיסק. אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל לבני העולה לכיתה ז' וצריך מחשב ללימודים (פרויקט לימודים מקוון של העיר). המחשב קל ובעל ביצועים מספקים אך אני חושש מזה שהוא דק/עדין ואולי עדיף לקחת משהו קצת יותר מאסיבי כמו סדרה E של לנובו או PROBOOK של HP? בעיקר מדאיג אותי גב המסך הדק . מצד שני פחות חצי קילו על הגב זה משמעותי לילד בכיתה ז'.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לשימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, למידה... התקציב הוא עד 3,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב שתהיה יציאת HDMI, על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אך לא נחוץ. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי פשוט: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by Wake,

שלום, אני צריך מפרט למשחקים, התקציב הוא 2200 וניתן לחרוג (אבל עדיף שלא) עד 2500. אין צורך בדיסק קשיח ובכונן DVD כי כבר יש לי חדשים. כמו כן אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון המשחקים שאני אשחק הם Starcraft 2 ו-Guild Wars 2, על מסך 20" ברזולוציה 1680X1050. אני לא צריך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, לכן אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן OC וגם לא שדרוג. אני גר בצפון, אז החנות ממנה אני אקנה תהיה KSP. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לשחק ב-Battlefield 3 ברזולוציה 1680x1050 (זו רוזולוציית המסך שלי) המפרט הנוכחי שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 3.3 Ghz (Stable OC) Gigabyte EP-43-DS3L 4GB DDR2 1066Mhz Radeon HD 4850 512MB 740Mhz(core)/940Mhz(memory) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג רק כרטיס מסך ולהינות מכל המשחקים העכשויים? (בתקציב 1500 ש"ח נניח) האם הכרטיסים של היום מתאימים לחריץ PCI-E של הלוח שלי? או שאני חייב ללכת על מפרט חדש לגמרי כדי לשחק חלק... או אופציית ביניים, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך, איזה מעבדים מתאימים ללוח אם שלי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by zabal12,

באיזה חנות אפשר לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 המטרה היא שימוש משרדי בסיס אינטרנט WORD ,סרטים ותמונות . לטווח ארוך (3,4 ) האם הוא יתאים או ששווה להשקיע קצת יותר . תודה ,

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. Started by tsah1982,

אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שמיועד לשימוש ביתי (אינטרנט ועבודה) b]מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.7GHz G630 - BOX ₪361 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 ORANGE w/o PSU ₪176 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪287 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1964 מפרט זה הורכב באתר: www.I…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  10. Started by bigi37,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים (פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פוטבול מנג'ר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 במסך הנוכחי שלי -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by xbhur,

הנה המפרט שלי : מעבד Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם: MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI מארז: Fractal Design Define R3 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail זיכרון: Corsair 8Gb CMZ8GX3M1A1600C10 CL10 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כרטיס מסך: Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד מסך Dell UltraSharp LED U2412M Rev A02 24" IPS Panel כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black אשמח לביקורת!

12. אהלן , אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב נייד חדש. תודה! בנוסף, איך הדגם הזה לצרכים שלי ובכלל: Toshiba Satellite L750-171 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=810985 מחיר: עד 3500 * מטרות המחשב: תכנות - הרצת תוכנות כמו visual studio 2010, צפייה בסרטים HD (וחיבור לטלוויזיה), אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות נייח רוב הזמן!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב כבן שלוש שנים שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. לצערי בזמן האחרון הוא קצת מקרטע וחשבתי על שדרוג חלקים מסויימים במידה ויש בכלל צורך ותאימות ללוח אם. אז זה המחשב כרגע: intel core 2 6400 2.13gGhz geforce 8800 gts 512 asus p5b delux ddr2 2gb ram enermax liberty 400W שמחזיק יופי את המערכת האם יש טעם בכלל לשדרג? האם הסוקט של הלוח אם תומך במעבדים חדישים יותר? ואולי בכלל כדאי לשדרג את כרטיס המסך? אשמח להצעות.

14. Started by Hikaru,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים, עבודות משרדיות * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? כמה שפחות אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר להניח שיהיה ליד המחשב שקע חשמל כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? לא מעניין * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 128 לפחות, אם אפשר SSD אשמח. * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך לא חובה * האם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yarivot26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח (לשניהם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח (לשניהם) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הראשון מיועד רק לגלישה באינטרנט ואופיס (לאמא שלי שמתחילה ללמוד קצת להשתמש במחשב) ויחובר למסך 21" השני מיועד לצפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה, הורדות (שיוכל לעשות את כל זה בו זמנית) ויחובר למסך 37" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בשום ציוד היקפי בשני המחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לראשון 6 ול…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לצורכי עבודה ב OFFICE וגלישה באינטרנט. ראיתי באתר של אייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6793 דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by vmaddog,

אני שואל עבור חבר, עבור מפרט שלדעתי הרכבתי לו בעזרתכם, זה מה שיש לו e8400 Gigabyte ga ep43-dsl3 Gigabyte 9600 gt 512 chieftec 550w psu OCZ 2x2 DDR2 800 האם ניתן לבצע שדרוג כזה שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים באופן סביר+ ובעוד שנה+- לקנות מחשב חדש אפשרות מועדפת או לקנות מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שלום אנא תמליצו לי על מפרט לגימינג קל(בעיקר משחקי אסטרטגיה וRPG פחות משחקי FPS) עד 2500 שקל. חשוב לי מארז איכותי ושקט. עדיפות לרכיבים פסיביים ומאווררים שעובדים לאט ולא מרעישים. מעבד אני חושב שכדאי לקחת I3 כי אפילו הוא מאוד חזק ולא יצור לי צוואר בקבוק. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא מסך. זהו מחכה לעצות והאם בכלל אפשרי למצוא מחשב כזה בתקציב שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. צריך מקלדת צרפתית/אנגלית. חושב לקנות בצרפת כי יותר זול. * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים * גודל המסך 11.6-13 (רוב הזמן בבית עם חיבור למסך נפרד וגם למקלדת) * משקל רצוי - 1.5 עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, לא יודע להגדיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רשת, VGA, USB, HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח: 300 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? -חייב כונן, לא חייב צורב (אך נחמד) * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אבל חייב לתמוך ב - windows 7 home מבחינת חומרה ודרייברים -------------- (windows 7 starter לא תומך בחיבור מסך חיצוני! ) * האם י…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by kasabubu,

חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במחשב לפינת מחשב בבית, בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ושימוש מעט כבד יותר. ראיתי את המפרט הזה של מחשב משומש בן בערך 3 שנים, האם הוא מתאים לצרכים שלי? במידה וכן כמה הוא שווה? מעבר לזה הוא כולל שני מאווררים 3000RPM מקדימה ומאחורה וכולל מארז ג'נרי, אשמח לתשובה. מעבד Q8300 2.5ghz זכרונות 8GB ddr2 800mhz של hynix2 כרטיסי מסך 5770 sapphire (שני כרטיסים) ספק כוח של thermaltech toughpower 650W לוח אם asus p5q pro turbo כונן קשיח 320Gb של seagate ועוד כונן של SAMSUNG של 80GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by YinonOzery,

היום פתאום קפצה לי הודעה במחשב הנייד שרצוי להחליף סוללה.. פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזאת. החלטתי לתת לסוללה להתרוקן לגמרי ואז להטעין אותה במלואה ולראות אם ישתנה משהו. 25 דקות השתמשתי במחשב שהוא מראה 0% סוללה! זה הגיוני? ובמקרה והמחשב עדיין יראה את ההודעה-לקנות סוללה חדשה? מקורית? ראיתי שיש הבדלים גדולים במחיר בין סוללה לא מקורית למקורית. הנה לדוגמא סוללה שמצאתי ב EBAY http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-for-Dell-Inspiron-1525-1526-1545-RU586-0WK379-0X284G-0XR693-M911G-/170863131443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c83c7b33 --- תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Alex1980,

שלום! הייתי שמח לקבל חוות דעת על Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV המחשב אמור לשמש אותי להרצת סרטים על טלוויזיה 32 באיכות טובה ולהרצת משחקים (לא כבדים). ממה שקראתי והבנתי, למחשב יש כרטיס גרפי חזק יחסית ומפרט לא רע (תקנו אותי אם אני טועה). הבעיה היחידה שאני רואה במחשב, זה האחריות שהיא רק לשנה ואני לא יודעה עד כמה זה קריטי ועד כמה לנובו זה חברה אמינה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום בניתי מפרט שכרגע מיועד לשימושי מולטימדיה ומשרדיים ובעתיד כשאני ימכור את הפלייסטיישן 3 שלי הוא ישודרג בכ.מסך וזהו. כמו כן המפרט מותאם להפעלה של וינדוס ומקינטוש בדואל בוט ורציתי לדעת אם המפרט נראה לכם טוב . כמו כן המחשב ישב 3 מטר מהראש שלי והשקט מאוד מאוד חשוב לי. בכל מקרה נעבוד לפי חוקי הפורום כדי שיהיה יותר מסודר ותיכנסו לראש שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד חמש מאות שח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכול חוץ ממשחקים. שבעתיד נוסיף כ. מסך ואז ישמש גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.