ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לצורכי עבודה ב OFFICE וגלישה באינטרנט. ראיתי באתר של אייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6793 דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר, עבור מפרט שלדעתי הרכבתי לו בעזרתכם, זה מה שיש לו e8400 Gigabyte ga ep43-dsl3 Gigabyte 9600 gt 512 chieftec 550w psu OCZ 2x2 DDR2 800 האם ניתן לבצע שדרוג כזה שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים באופן סביר+ ובעוד שנה+- לקנות מחשב חדש אפשרות מועדפת או לקנות מחשב חדש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אנא תמליצו לי על מפרט לגימינג קל(בעיקר משחקי אסטרטגיה וRPG פחות משחקי FPS) עד 2500 שקל. חשוב לי מארז איכותי ושקט. עדיפות לרכיבים פסיביים ומאווררים שעובדים לאט ולא מרעישים. מעבד אני חושב שכדאי לקחת I3 כי אפילו הוא מאוד חזק ולא יצור לי צוואר בקבוק. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא מסך. זהו מחכה לעצות והאם בכלל אפשרי למצוא מחשב כזה בתקציב שיש לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
צריך מקלדת צרפתית/אנגלית. חושב לקנות בצרפת כי יותר זול. * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים * גודל המסך 11.6-13 (רוב הזמן בבית עם חיבור למסך נפרד וגם למקלדת) * משקל רצוי - 1.5 עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, לא יודע להגדיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רשת, VGA, USB, HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח: 300 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? -חייב כונן, לא חייב צורב (אך נחמד) * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אבל חייב לתמוך ב - windows 7 home מבחינת חומרה ודרייברים -------------- (windows 7 starter לא תומך בחיבור מסך חיצוני! ) * האם י…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לפינת מחשב בבית, בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ושימוש מעט כבד יותר. ראיתי את המפרט הזה של מחשב משומש בן בערך 3 שנים, האם הוא מתאים לצרכים שלי? במידה וכן כמה הוא שווה? מעבר לזה הוא כולל שני מאווררים 3000RPM מקדימה ומאחורה וכולל מארז ג'נרי, אשמח לתשובה. מעבד Q8300 2.5ghz זכרונות 8GB ddr2 800mhz של hynix2 כרטיסי מסך 5770 sapphire (שני כרטיסים) ספק כוח של thermaltech toughpower 650W לוח אם asus p5q pro turbo כונן קשיח 320Gb של seagate ועוד כונן של SAMSUNG של 80GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פתאום קפצה לי הודעה במחשב הנייד שרצוי להחליף סוללה.. פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזאת. החלטתי לתת לסוללה להתרוקן לגמרי ואז להטעין אותה במלואה ולראות אם ישתנה משהו. 25 דקות השתמשתי במחשב שהוא מראה 0% סוללה! זה הגיוני? ובמקרה והמחשב עדיין יראה את ההודעה-לקנות סוללה חדשה? מקורית? ראיתי שיש הבדלים גדולים במחיר בין סוללה לא מקורית למקורית. הנה לדוגמא סוללה שמצאתי ב EBAY http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-for-Dell-Inspiron-1525-1526-1545-RU586-0WK379-0X284G-0XR693-M911G-/170863131443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c83c7b33 --- תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! הייתי שמח לקבל חוות דעת על Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV המחשב אמור לשמש אותי להרצת סרטים על טלוויזיה 32 באיכות טובה ולהרצת משחקים (לא כבדים). ממה שקראתי והבנתי, למחשב יש כרטיס גרפי חזק יחסית ומפרט לא רע (תקנו אותי אם אני טועה). הבעיה היחידה שאני רואה במחשב, זה האחריות שהיא רק לשנה ואני לא יודעה עד כמה זה קריטי ועד כמה לנובו זה חברה אמינה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט שכרגע מיועד לשימושי מולטימדיה ומשרדיים ובעתיד כשאני ימכור את הפלייסטיישן 3 שלי הוא ישודרג בכ.מסך וזהו. כמו כן המפרט מותאם להפעלה של וינדוס ומקינטוש בדואל בוט ורציתי לדעת אם המפרט נראה לכם טוב . כמו כן המחשב ישב 3 מטר מהראש שלי והשקט מאוד מאוד חשוב לי. בכל מקרה נעבוד לפי חוקי הפורום כדי שיהיה יותר מסודר ותיכנסו לראש שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד חמש מאות שח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכול חוץ ממשחקים. שבעתיד נוסיף כ. מסך ואז ישמש גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
צהריים טובים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהוצע לי. המחיר למפרט הנ"ל - 2030 ש"ח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אני מחפש מחשב נייד שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למשחקים ,תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למחשב נייד לסטודנטית, שישמש בעיקר לאופיס בסיסי, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. גודל אידיאלי מבחינתי: 13 אינץ'. חשובה אמינות ומשקל לא גבוה. מתכוונת לנייד אותו ממקום למקום. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שמעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד כ-4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה במידה וישתלם). השימושים למחשב יהיו בסיסיים יחסית - עבודה משרדית, גלישה בסיסית באינטרנט ומשחק פה משחק שם. דברים שחשובים לי במחשב - שיהיה קל משקל , גודל של בערך 13" יספיק, חיי סוללה שיאפשרו לו להחזיק יום שלם באוניברסיטה (4-5 שעות). 250 GB בכונן הקשיח יספיקו לי, כדאי שתהיה יציאת HDMI . אין לי באמת מידע על חברות ככה שאני מבקש את מה שאני מניח שכולם מבקשים - חברה מוכרת. לא חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם יש למישהו רעיון, אני אשמח . בינתיים מישהו המליץ לי על Lenovo IdeaPad U310 4375-64G http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824132 מישהו שמע/מכיר/התנסה בו ויכול לספר עליו? תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר של אחי אוטוטו טס לארץ עוד כמה שעות ואנחנו צריכים לקנות מחשב כמה שיותר מהר כדי שהוא יספיק לאסוף אותו. הנייד יהיה לעריכות וידאו ותמונות. כנראה הוא ייקנה מבסט ביי. דרישות: מסך טוב עם צבעים מדוייקים. גודל - כ 15". הרבה זיכרון RAM, קשיח גדול. מעבד חזק. צורב BR זה יתרון גדול אבל לא קריטי אם זה מעלה הרבה את המחיר או שהוא פוסל דגם מעולה. אם יש אפשרות לעמדת עגינה זה יתרון. חוצמזה מה שלדעתכם צריך במחשב כזה. אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה, ואפשרי גם לקנות מהארץ אם הבדל המחירים לא גדול. לא HP! נראה לי שזהו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3K ש"ח. מה שאני צריך מהמחשב זה ככה- גיימינג בינוני- כבד, תכני HD, עבודה משרדית. חבר עזר לי ובנה לי מפרט שנראה לי מעולה, ואשמח לקבל עליו חוות דעת- 1. מה התקציב המקסימאלי? .3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני- כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד- כל הסידרה,…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אודה אם תוכלו להציץ במפרט הבא ולתת לי כמה טיפים של אלופים לגבי בחירת מחשב נייד [table][tr][td] 1. מחשב נייד Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 מחיר ליחידה $ 1,198.00 [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] כללי [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] Dell יצרן [/td][/tr][tr][td] Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 דגם [/td][/tr][tr][td] Silver צבע [/td][/tr][tr][td] Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] מעבד [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] זיכרון [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אהלן, נתחיל מזה שהמחשב המיועד יהיה מחובר לשני צגים, LCD 37 של פיליפס לסרטים, וצג מחשב LCD 26 אינץ לעבודה על המחשב ומשחקים, בנוסף המחשב מחובר למערכת קולנועית ברמה גבוהה. ועכשיו לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד נחמד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב סרטים ומוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית ובעתיד שימוש בתוכנות של ADOBE לעיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מבחינות התוכנות שלא קשוקות לנגינת סרטים ומוזיקה (MEDIA CENTER למיניהן) תוכנות גרפיות …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב הנ"ל. יש למישהו נסיון עם האולטרה-בוקים של סמסונג? ולא פחות חשוב איך השירות של חיון?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.c…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורומים ומקווה שאני פותח את הנושא הזה במקום הנכון.. בעוד כחודשים אני אסע לארה"ב, ושם תיהיה לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר לגיימינג. המקבוק פרו החדש של אפל נראה מאוד מפתה, בעיקר בגלל המשקל שלו ואורך הסוללה. אך, כידוע אפל דורשת סכומים אסטרונומים עבור המוצרים שלה, ולכן אני חושב כי קיימים מחשבים בעלי תכונות זהות לMBP עם מחיר נמוך יותר. לכן אני זקוק לעזרתכם, ואשמח אם תוכלו לעזור לי . המפרט של המחשב של הMACBOOK PRO ניתן לראות כאן: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro/select גללו קצת למטה, העבירו לטאב האמצעי בעל השם Macbook Pro with retina display והסתכלו על הטור השמאלי. עלותו הסופית היא 1…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד לאישה מבוגרת. מסך 15". שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד. חשוב רק שיהיה מחשב של חברה אמינה. אשמח לקבל עזרה.תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-