עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by com,

שלום, חבר טוב שלי שלומד מדעי המחשב צריך מחשב. בגדול מדובר על 15.6, כאשר אשמח (הוא ישמח) לשמוע גם על אופציות של מסך יותר גדול (17.3?) בכל אופן, יש צורך במחשב חזק בסה"כ בשביל תוכנות תכנות. לא ישמש למשחקים, אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד, אין צורך ואולי עדיף גם ללא כונן אופטי רצוי שיהיה עם זמן סוללה מכובד, כעקרון אין צורך במערכת הפעלה. עדיף מסך מט, אבל זה לא עניין קריטי. אגב, מהי המקבילה של הV131 ב15.6? (המחשב שיש לי, ומשמש אותי בנאמנה ומפגין סוללה מרשימה) תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן. לאחר קצת זמן הצלחתי להרכיב מפרט למחשב שאני רוצה לקנות. המטרה היא בעיקר לגיימינג , ללא אופציה לחריגה מהתקציב - 2500 ש"ח. אשמח לחוות דעת על המפרט כולל מתן אלרנטיבות אחרות אם יש. מעבד- Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray -ש"ח 549 מאוור למעבד- Zalman SZ CC92HS CPU Cooler - ש"ח 65 לוח אמ- Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI - - ש"ח 345 זכרון - Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz - ש"ח 115 כ.מסך- Gigabyte HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - ש"ח 764 דיסק קשיח- Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX - ש"ח 395 . ספק כח- Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P - ש"ח 220 …

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  3. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, מעדיף לא לעלות יותר במחיר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה בתוכנת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  4. תקציב מקסימלי 5000 אין לחרוג , המחשב ישמש למשחקים יש צורך בציוד הקפי - מסך ומקלדת אין צורך בצורב חשוב שיהיה מארז עם פילטרים בכניסות אוויר והחיבורי אוזניות והיו אס בי יהיו בחלק העליון. העדפה לחנויות RSM או TMS זה מפרט שהרכבתי, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) H…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by XpHunTeR,

תקציב: 1,000 - 1,500 (לא חושב שיש צורך ביותר) שימושים: אינטרנט נטו. ללא גיימינג או עריכה מקצועית. מערכת הפעלה: Win 7 - באם 32 או 64 אשאיר להחלטתכם (כבר יש לי)רזולוציית המסך 1920X1080 מסך 23" רמקולים 2.1 נא לא לכלול צורב הדיסק הקשיח שברשותי: WD5000AAKS - WD Caviar 500GB 16MB 7200RPM Sata II. כרטיס המסך שברשותי: Gigabyte HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 ספק הכוח שברשותי: Thermaltake TR2-420 PP . ATX 12V 2.0. אם הם מספיק טובים אז נא לא לכלול במפרט KSP ראשל"צ או ZED או TMS כולל הרכבה אני קונה היום. תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. היי אני מענויין לרכוש מטען נוסף (מקורי) לנייד דל שלי (V131) ראיתי שהמחירים בארץ נעים בין 200 ל 250 ש"ח למקוריים בחול פחות מ 20 דולר...נראה הגיוני או שמדובר בזיופים ? ebay amazon

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Jiddu101,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

8. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  10. שמתי לב שהמגמה הרווחת היום אצל מרבית היצרנים במחשבים הקלים (פחות מ-2 ק"ג) הינה לוותר על הכונן האופטי המסורתי. במחשבה בעניין - מה בעצם הצורך של כונן אופטי בנייד? בהנחה שלמרבית המשתמשים יש כבר מחשב נייח בבית - אין לכונן האופטי יתרון אלא חסרון בתוספת משקל. כמעט כל התוכנות ניתנות להורדה היום מהרשת והעברת נתונים מהירה אפשרית ב-DOK כך שלמעה התפקיד המסורתי של הכונן האופטי כמעט ונעלם. שורה תחתונה - למי שצריך נייד לניידות (כלומר סוחב אותו על הגב) עדיף תמיד לוותר על הכונן האופטי. אשמח לדעתכם.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3500 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש. …

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by gillco,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב לעריכת וידאו בפרימייר של סירטונים קטנים. קיבלתי שתי הצעות ואשמח לקבל חוות דעת או לקבל המלצה לחנות אמינה באזור כרמיאל או הקריות. תודה, גיל [table][tr][td] [table][tr][td]רכיב[/td] [td]הצעה 1[/td] [td]הצעה 2[/td] [/tr] [tr][td]מארז[/td] [td]מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק 12CM X2[/td] [td]Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)[/td] [/tr] [tr][td]ספק כח[/td] [td]ספק כח A.PFC 80+ 600W FAN12 POWER MAN INWIN[/td] [td]SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem)[/td] [/tr] [tr][td]מעבד[/td] [td]מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470[/td] [td]Intel Core i5 3450 3/1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr][td]מאוו…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by ben-zone,

מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ומעט משחקים. התקציב הוא 2500 שקל, ניתן לחרוג מעט אם יש דגם אטרקטיבי בחריגה של עד 10%-20%. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן שיקולים של גודל\משקל וחיי סוללה פחות רלוונטים. הסיבה היא שהמחשב הנייח יתיישן ואנחנו בבית מחליפים הרבה בין החדרים לכן בא הצורך במחשב נייד. דרישות היחידה היא מסך 15.3 (או אם יש יותר גדול בתקציב גם זורם). חנות מועדפת - KSP אבל כמובן שלא חובה. עריכה: * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, סרטים. מעט משחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15.3 (או יותר גדול אם קיים במסגרת התקציב) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של …

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by OranH,

שלום, אני כבר הרבה זמן חושב על לקנות מחשב ולאחר מספר מפרטים שראיתי החלטתי להעלות את התקציב ל-5000 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אך גם משחקים במידה מסויימת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעתים רחוקות MATLAB לעבודה ולימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משאיר לכם את האופציה להמליץ על מסך גדול וטוב (במיו…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by puvsc,

היום יש לי כרטיס שרכשתי לפני כ4 שנים ( 3780X2) שאז עלה לי כ 2500 ש"ח, השאלה אם כדאי להשקיע על 7090 של ATI שעלה בסביבות 2300 ש"ח או ללכת על משהו יותר סולידי- אני צריך את הכרטיס- כמובן למשחקים, אבל גם לרינדור סרטים ואפקטים, ועבודות עיצוב- כך שאני חייב שיתמוך ב openGL יש לי מעבד i7 960 לוח GA-X58A-UD5 של גיגהביט ו16 גיגה ראם אשמח אם גם תנמקו... תודה מראש.... :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב . עבודה עם תוכנות הפקה ויצירת מוזיקה (קיובייס ,אבלטון ,פרוטולס וכו..) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מינוס .אין צורך בציוד הקפי 6. לא מתוכנן oc 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ksp כי הם זולים יחסיתו וצמוד לבית לכל מקרה (: 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. שלום! חבר שלי שעוסק הרבה בנוסחאות מורכבות באקסל שמורצות על המחשב כמה שעות ביום צריך מחשב שיוכל להתמודד עם זה - למחשבו העכשווי יש נטייה לקרוס בגלל התחממות יתר (120C) ומחסור בזיכרון, למרות שיש לו 4GB כיום... נשמח מאוד לקבל המלצה למפרט ולחנות איפה שאפשר לרכוש אותו, חשוב שהמפרט יכלול SSD של 120 GB, מעבד i7, לוח אם איכותי וכמה שיותר זיכרון... לא צריך כונן קשיח רגיל. וכמובן מארז שיתאוורר טוב. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. שלום, יש לי נייד HP מדגם: dv5-1060ej , מספר מוצר: FM560EA, בן 4 שנים ואין עליו אחריות. לפי כמה חודשים התחלתי לחוות היבהובים מהירים לשניה או שתיים פעם בתקופה. בנוסף לאחר חיבור הנייד למסך חיצוני ועבודה במקביל על שני המסכים כבערך שבוע התאורה במסך הפסיקה לעבוד וכעת רואים תמונה אך אין תאורה כלל. HP הפנו אותי למעבדה בשם DCS , יש למישהו ניסיון איתם ? חוויות חיוביות / שליליות ? (אין לי ניסיון איתם ואני רוצה להימנע מלמסור את הנייד, לשלם סכום כסף דיי גדול ובסוף העבודה תסתכם בהלחמה קטנה עם סלוטייפ מעל / חלק משומוש שכנראה יתקלקל עוד זמן מועט) אגב, כמה מסובך יכול להיות להחליף מסך בעצמי ? יותר מבחינת איתור חלקים פגומים והזמנת חלקים חדשים מחול. מבחינת טכנית יש לי יכולת מעולה! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השימוש במחשב הוא לצורך גיימינג בינוני,ולקצת עריכה גראפית. משחקים ותוכנות לדוגמה במחשב: פוטושופ,nfs,call of duty,קריסיס.. התפקיד בעקרון של המחשב הוא מחשב חזק שישמש לכ-5 שנים הקרובות ובעל אופציה לשינוי חלקים עם הזמן אם אצטרך. עם המחשב אקנה מסך של 21.5״. מערכת הפעלה 64 ביט ווינדוס 7. אני לא חושב שיש צורך בהמהרה של הרכיבים במחשב. ארצה כונן דיסקים (צורב) שיהיה במחשב. הנפח שארצה הוא 1TB . אני חושב שאזמין מ-tms מפני שביררתי עליהם והם נשמעים איכותיים . ארצה שהמחשב יבוא מורכב ללא שום מערכת הפעלה או אנטי ווירוס. מה אתם אומרים על הבנייה של המחשב הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10872548&p=100312946&posted=1#post100312946

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by guyius,

אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי נהרס והגיע הזמן לקנות חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ולראות סדרות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, warhammer space marine, ghost recon 3 -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלל דיסק קשיח 5. עד כמה …

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by snooze1305,

קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB

• 2 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.