עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קבלתי היום את הנייד החדש שלי 7720 של דל עם מסך 17.3 אינץ עכשיו אני מחפש לו תיק יפה גדול ואיכותי חשבתי על התיק הזה מה אתם אומרים?? ואם הוא מתאים ל 17.3 אינץ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12643

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ran Ventura,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? קול אוף דיוטי,באטלפילד 3,פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ' 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא הארד דיסק ולא צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5-6 ברמה שהוא לא יפריע לשינה 6. האם…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by olivertwist,

להלן מפרט מחשב שיש ברשותי ואני מעוניין לבצע שדרוג אבל אני לא יודע במה! אני משתמש במחשב לצורך צפייה בסרטי HD ולפעמים גם בתוכנות גרפיות. מה לדעתכם כדאי והאם ניתן לשפר? אני מוכן לשים 1,000 שקל בשדרוג רכיבים חיוניים. המפרט: ASUS M2N-E AM2 GSKILL 2GB DOR2 800MHZ CL 5-5-5-15 2GBNQ DUAL CHANNEL WD 250GB 7200PM 15MB SATALL Pioneer DVR-212D 18X SATA DUAL Layer BLACK COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W AMD Atholn 64 X2 Dual-Core 65W 4400+ 2.3GHz AM2 BOX LEADTEK 8500GT 512MB PCI-E בבקשה תעזרו לי להבין מה להסיר ומה לשפר. אני פשוט לא מבין בזה. /: תודה רבה לכל מי שמגיב ומסייע.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by gilad88,

שלום חברים, במשך בזמן רב אני מחפש מחשב נייד אך לא מבין גדול, אני סטודנט למדעי החברה כך השימושים יהיו תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים(רצוי צפייה באיכות גבוהה), מוסיקה ואולי במקרי קיצון איזה רד אלרט כמשעמם מהלימודים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד, הדרישות: מסך:15 אינץ' ומעלה נפח זכרון:500 ג'יגה תקציב: עד 4300 ש"ח. חיבורים: USB, HDMI, VGAׁ לגבי הUSB לפחות 2 חיבורים נכון אין הרבה דרישות כי אני פשוט לא מבין בכל הI5' I3 ושאר הדברים, המליצו על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912564~39~89.htm(אין כאן פרסומת סמויה) בנוסף אמרו לי שחבל על הכסף וכדי אולי ללכת על זה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809514 וכמובן שיש באתר של זאפ מחשבי סמסונג נוספים, אשמח לש…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by GTAlex,

1.תקציב 5500 ניתן לחריגה עד 6000 2.ייעוד משחקים, סרטים 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד) 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 1TB, רצוי שיכלול SSD

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by SharkGever,

שלום שוב, לפי האתר הזה שבדקו את הכרטיס מסך 650M GT: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html יש משחק כבד שיצא בשנת 2013 -Max Payne 3 ultra: 16.3 18.9 ~ 18 fps Compare חבר שלי אמר לי שפחות מ-20 fps זה ממש גרוע, אם אני שם על איכות אולטרה זה פחות מ-20 אז אני שואל אם הם מגדירים באתר שלהם את הfps על פי שעובד ה fraps או לא? כי אני רוצה לדעת אם אין לי ברירה ולחכות שיצא מחשב נייד טוב עוד כמה חודשים בסביבות מחיר כזה, או שבאמת הכרטיס מסך שלו טוב שהמחשב נייד יריץ משחקים כבדים של שנת ,2013

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by Abyss,

היי . אז ככה, אני רוצה מחשב נייח למטרות עבודה ובעיקר גיימינג אבל לא למשחקים כבדים במיוחד (Sc2, LOL) . עד כה מצאתי מפרט מתאים במחיר של 2700 של ב- KSP כאשר הלכתי על ה- GT630 (שקראתי ביקורות שהוא כרטיס מאוד גרוע אפילו למחיר הנמוך שלו).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. הי אני ובת זוגי עובדים יחד בעסקי האנימציה, והגיע הזמן להחליף את המחשבים המקרטעים. ואני זקוק לעצתכם המבינים בדבר. הערות חשובות עיקר העבודה היא על תוכנת פלאש (אנחנו לא מתעסקים בתלת מימד, אפשר להתחשב בכך בכרטיס מסך ממה שהבנתי). אחד המחשבים (לא חובה ששניהם) צריך גם להריץ פרמייר (תוכנת עריכה) ואפטר אפקטס ברמה גבוהה. שאלה האם כדאי לכלול במפרטים כונני sata? הבנתי שזה יכול להמהיר לנו את העבודה. ואם כן מה בעצם להתקין/ להפעיל מהם, בקיצור איך להשתמש בהם בצורה המיטבית. תודה חבר'ה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by id3232,

ערב טוב אני הולך להתחיל הנדסת מחשבים באוקטובר. כרגע ברשותי לפטופ 13 אינץ של טושיבה קצת חלש בביצועים בערך בן 3 שנים. השאלה אם כדאי לי מבחינת דרישות ונוחות באוני' לקנות חדש או שמה שיש לי יעשה את העבודה? עלה במוחי רעיון מבריק לחכות למיקרוסופט SURFACE שנראה שיענה על הדרישות בצורה הכי טובה (ניידות מערכת מאוד מהירה וכו'...) מה חושבים?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by RJ1,

על בסיס המפרט שהצעתם: Intel i5-2300- Tray Gigabyte GA-B75M-D3H400 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html בגלל השאלה הבאה: הרמקולים של הטלוויזיה שלי חלשים. אני רוצה לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים? חשבתי לחבר את הממיר ל-Optical In ואת הרמקולים לאדום ולבן סטנדרטי- האם יש בכלל רמקולים שיודעים להתחבר ישירות לאדום ולבן? יש לכם אולי עוד רעיון בו אני יכול לעשות את זה בלי מגבר?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by alon06100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta4 sims3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by areaking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם שווה את זה עד 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד\קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3, MW3, COD4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה600-700 אם אפשרי משהו יותר זול וטוב אז גם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. שלום. אני מחפש מחש התקציב הוא עד 4K. עשיתי קצת חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים וזאת הבחירה שלי, אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר למשחקים ב ברזולוציית FHD על מסך 23/24אינצ' ובנוסף עבודות משרדיות נוספות או צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. hitman החדש, COD החדש, Сrysis החדש, far cry החדש וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 23/24אינצ FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וכונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו בעתיד על הגדרות מקסימליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שלושה מסכי FHD 23 אינץ כל אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by slrr,

יש לי את ה- UX31A http://mobtechwatch.blogspot.co.il/2012/06/asus-zenbook-prime-ram-ssd-upgrade.html ואני לא לגמרי בטוח אם אפשר להחליפו באחד אחר כמו אלו- http://thessdreview.com/category/our-reviews/msata-our-reviews/ אז בבקשה עזרה עם זה, תודה רבה לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by nobo12,

שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. הוא רוצה 6400 ש"ח, אמרתי לו שהוא מגזים ברמות ופרט למעבד מעולה המחשב הוא די ממוצע פלוס. כמה המחשב שווה לדעתכם? תודה! Intel core i7 2600k 3.4Ghz Motherboard Asus P8P67 EVO B3 Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB G.Skill DDR3 1600Mhz 8GB Corsair TX 750W V2 Western Digital Caviar Black 1TB + HDD 465GB LG DVD/RW SAMSUNG CD/RW http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375721_349147808494715_331414005_n.jpg

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  22. מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני הולך לשחק בוא משחקים כמו Maple Story/Counter Strike/Hero Of Newreth מתאים למשחקים בסגנון האלה?? http://ksp.co.il/?select=.268..271..161.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15369&txt_search=&buy=&minprice=2075&maxprice=2688

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by Bragiz,

מצאתי את המחשב הבא : http://ksp.co.il/?uin=15580 שעונה על כל הדרישות שלי אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות ברשת עליו , מישהו מכיר? ניסה? מחשב סטודנט שמריץ גיימינג בינוני-קל * גודל המסך? 17 פלוס * משקל רצוי? 3 קילו פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש לפטופ עם מקלדת איכותית ונוחה (לא האלה עם הכתפורים הקטנים והשטוחים עם מרחק של …

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by peacebringer7,

דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים

25. Started by bizo26,

צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.