ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שהעלו לאחרונה לאתרי הקופונים את המחשב הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/8868758 אומנם נכון שהמעבד אינו מן הסדרות החדשות אלא נמצא 2 דורות מאחורה, ונראה שמישהו מנסה להיפטר מעודפי מלאי. גם מקבלים תיק מתנה. ובכל זאת - המפרט נראה נהדר ובוודאי מתעלה על כל netbook. מישהו מכיר את המחשב הזה? איך הסוללה? איך המודם הסלולרי, אם ניסיתם?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב שולחני חדש לשימוש יום-יומי, גלישה באינטרנט וצפייה ישירה, ושימוש מזדמן בתוכנות אופיס. אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגלישה, צפייה ישירה ותוכנות Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Word, Excel באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, ע…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום ב2008 קניתי מחשב מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-X38-DS4 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX למרות שבמשך מלא זמן הוא היה מצויין הגיע הזמן להשתדרג קצת בגדול הצרכים הם גיימינג ותכנות אין צורך בכלל בציוד היקפי האם יש טעם לעשות שדרוג של המערכת הקיימת בנגיד 2000 ש"ח או שעדיף כבר לקנות משהו חדש בתקציב של עד 4000? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן, אחותי מחפשת מחשב נייד בארה"ב. היא סטודנטית בבאר שבע, ומעוניינת לראות עליו סדרות בזמנה הפנוי עקב מחסור בטלויזיה. אין לה הרבה דרישות, רק שלא יהיה יקר מידי (באיזור 3,000-3,500 ש"ח עם אפשרות לחרוג מעט). יש איזה מחשב שמומלץ? (נגיד הזנבוק של אסוס). * גודל המסך? איזור ה-15, 13 * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 80 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה כבר כלול בלאו הכי, לא? * האם יש לכם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
את המחשב הזה: הוא חדש לגמרי אני משתמש בו רק שבוע 3 שנים אחריות אני מוכר אותו כי אני רוצה לקנות מחשב נייד יותר קטן שם המוצר: מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525M אחריות: 3 שנים מעבד: Intel Core i7-2630QM 2.0G זיכרון: 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 640GB SATA 5400RPM
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש שהמטען שלו באותו חיבור כמו של המחשב הישן שלי רק שהחדש הוא 135W לעומת הישן שהוא 40W[מחשב קטן 10.1]. שימוש במטען החלש יותר יכול להרוס את המחשב החדש? וההיפך לגבי המטען החדש והמחשב הישן?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי היום את הנייד החדש שלי 7720 של דל עם מסך 17.3 אינץ עכשיו אני מחפש לו תיק יפה גדול ואיכותי חשבתי על התיק הזה מה אתם אומרים?? ואם הוא מתאים ל 17.3 אינץ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12643
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? קול אוף דיוטי,באטלפילד 3,פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ' 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא הארד דיסק ולא צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5-6 ברמה שהוא לא יפריע לשינה 6. האם…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שיש ברשותי ואני מעוניין לבצע שדרוג אבל אני לא יודע במה! אני משתמש במחשב לצורך צפייה בסרטי HD ולפעמים גם בתוכנות גרפיות. מה לדעתכם כדאי והאם ניתן לשפר? אני מוכן לשים 1,000 שקל בשדרוג רכיבים חיוניים. המפרט: ASUS M2N-E AM2 GSKILL 2GB DOR2 800MHZ CL 5-5-5-15 2GBNQ DUAL CHANNEL WD 250GB 7200PM 15MB SATALL Pioneer DVR-212D 18X SATA DUAL Layer BLACK COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W AMD Atholn 64 X2 Dual-Core 65W 4400+ 2.3GHz AM2 BOX LEADTEK 8500GT 512MB PCI-E בבקשה תעזרו לי להבין מה להסיר ומה לשפר. אני פשוט לא מבין בזה. /: תודה רבה לכל מי שמגיב ומסייע.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים, במשך בזמן רב אני מחפש מחשב נייד אך לא מבין גדול, אני סטודנט למדעי החברה כך השימושים יהיו תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים(רצוי צפייה באיכות גבוהה), מוסיקה ואולי במקרי קיצון איזה רד אלרט כמשעמם מהלימודים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד, הדרישות: מסך:15 אינץ' ומעלה נפח זכרון:500 ג'יגה תקציב: עד 4300 ש"ח. חיבורים: USB, HDMI, VGAׁ לגבי הUSB לפחות 2 חיבורים נכון אין הרבה דרישות כי אני פשוט לא מבין בכל הI5' I3 ושאר הדברים, המליצו על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912564~39~89.htm(אין כאן פרסומת סמויה) בנוסף אמרו לי שחבל על הכסף וכדי אולי ללכת על זה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809514 וכמובן שיש באתר של זאפ מחשבי סמסונג נוספים, אשמח לש…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
1.תקציב 5500 ניתן לחריגה עד 6000 2.ייעוד משחקים, סרטים 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד) 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 1TB, רצוי שיכלול SSD
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שוב, לפי האתר הזה שבדקו את הכרטיס מסך 650M GT: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html יש משחק כבד שיצא בשנת 2013 -Max Payne 3 ultra: 16.3 18.9 ~ 18 fps Compare חבר שלי אמר לי שפחות מ-20 fps זה ממש גרוע, אם אני שם על איכות אולטרה זה פחות מ-20 אז אני שואל אם הם מגדירים באתר שלהם את הfps על פי שעובד ה fraps או לא? כי אני רוצה לדעת אם אין לי ברירה ולחכות שיצא מחשב נייד טוב עוד כמה חודשים בסביבות מחיר כזה, או שבאמת הכרטיס מסך שלו טוב שהמחשב נייד יריץ משחקים כבדים של שנת ,2013
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי . אז ככה, אני רוצה מחשב נייח למטרות עבודה ובעיקר גיימינג אבל לא למשחקים כבדים במיוחד (Sc2, LOL) . עד כה מצאתי מפרט מתאים במחיר של 2700 של ב- KSP כאשר הלכתי על ה- GT630 (שקראתי ביקורות שהוא כרטיס מאוד גרוע אפילו למחיר הנמוך שלו).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני ובת זוגי עובדים יחד בעסקי האנימציה, והגיע הזמן להחליף את המחשבים המקרטעים. ואני זקוק לעצתכם המבינים בדבר. הערות חשובות עיקר העבודה היא על תוכנת פלאש (אנחנו לא מתעסקים בתלת מימד, אפשר להתחשב בכך בכרטיס מסך ממה שהבנתי). אחד המחשבים (לא חובה ששניהם) צריך גם להריץ פרמייר (תוכנת עריכה) ואפטר אפקטס ברמה גבוהה. שאלה האם כדאי לכלול במפרטים כונני sata? הבנתי שזה יכול להמהיר לנו את העבודה. ואם כן מה בעצם להתקין/ להפעיל מהם, בקיצור איך להשתמש בהם בצורה המיטבית. תודה חבר'ה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני הולך להתחיל הנדסת מחשבים באוקטובר. כרגע ברשותי לפטופ 13 אינץ של טושיבה קצת חלש בביצועים בערך בן 3 שנים. השאלה אם כדאי לי מבחינת דרישות ונוחות באוני' לקנות חדש או שמה שיש לי יעשה את העבודה? עלה במוחי רעיון מבריק לחכות למיקרוסופט SURFACE שנראה שיענה על הדרישות בצורה הכי טובה (ניידות מערכת מאוד מהירה וכו'...) מה חושבים?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
על בסיס המפרט שהצעתם: Intel i5-2300- Tray Gigabyte GA-B75M-D3H400 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html בגלל השאלה הבאה: הרמקולים של הטלוויזיה שלי חלשים. אני רוצה לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים? חשבתי לחבר את הממיר ל-Optical In ואת הרמקולים לאדום ולבן סטנדרטי- האם יש בכלל רמקולים שיודעים להתחבר ישירות לאדום ולבן? יש לכם אולי עוד רעיון בו אני יכול לעשות את זה בלי מגבר?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta4 sims3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-