ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
היי חברים :-) אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רוב השימוש זה אינטרנט + מידי פעם למשחקים. ישנה חנות שכונתית אצלנו שאני מאד אוהב ויש לי ניסיון טוב איתה, כך שאני מעדיף לקנות מהם. להלן המפרט למחשב שאני שוקל לקנות: מעבד: Intel Core i7 -2600 3.4Ghz 8MB לוח אם: Intel DP67BA 4*DDR3 זיכרון: 8GB DDR3 1333 Kingston - שני סטיקים של 4 ג'יגה הארדיסק: 1TB SATA3 WB Black כרטיס מסך: Geforce GTX560Ti 1024MB כונן LG DVD מארז ATX MIDI 500W סך הכל 5200 ש"ח. מה דעתכם? מכיוון שאני מעדיף לקנות מהחנות, חשוב לי לקבל את דעתכם האם המחשב יתאים למשחקים החדשים+המחיר הגיוני (פחות בעניין של הצעות אחרות כרגע..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה לפי הדרישות הבאות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא צריך שירכיבו מפרט אני קונה מאבא של חבר והוא נתן לי הצעה של מחשב שאני לא כול כך בטוח לגביו . http://www.grandadvance.co.il/defaul...view&pid=18543 זה המחשב, הוא אמר לי שזה עם מעבד I7 וכל זה ב 5,000 . אני צריך שהמחשב יהיה לגיימינג כמו BF3, AS3 ועוד כאלה שעומדים לצאת בעתיד כמובן שאני רוצה שירוץ על ההגדרות הגבוהות . אני גם צריך אותו לשימוש של עריכת וידאו וגרפיקה בתוכנות כמו : אפטר אפקט , פוטושופ , פרימייר ובעתיד תוכנות כמו מאיה . יש לציין כי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל GeForce GTX 560 Ti . השאלה היא האם המחשב הזה כולל הכרטיס מסך יספיק לצרכיי הנ''ל ? ואם לא אז מה כדי לשדרג ? תודה מראש לכול העוזרים ! ! ! :jump1: :jump1: :jump1:
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חברי קהילת HWZONE חזק! אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי מחשב חדש. ההורים שלי עוברים דירה, ואנחנו מחליפים מחשב. אני חייל, אז קשה להגיד שהייתי מאוד מעורב במחירים ומפרטים בזמן האחרון. כמה דברים שחשוב להגיד - המחשב צריך בעיקר להיות עמיד. כמה שפחות החלפות, כמה שפחות תיקונים - להורים שלי לא יהיה כל כך ראש לזה. זה אומר - כדאי שיהיה שקט. מעבר לזה, הוא חייב להריץ פוטושופ ולהקרין סרטים (לא חייב HD - עדיף שכן). אני אשחק בו מפעם לפעם בדברים כבדים יותר, אז כדאי שהוא יוכל להגיע לרמות כאלה, אבל אם זה יקר מדי - אפשר להסתדר גם אם פחות. תודה מראש! 1. תקציב: 3500 ש"ח תקציב מקסימאלי: 5000 ש"ח 2. שימושים: סרטים (תדיר), עבודה משרדית (תדיר), Photshop\Illustrator (מזדמן), SketchUp (מזדמן) משחקים (מ…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות - יכולת עיבוד גבוהה * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD בלבד, לא צריך HD מספיק 128G * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל חובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL או HP כמובן שעדיף דל חובה שיהיו חריצים לתחנת עגינה. SSD בלבד . 8-12 RAM תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להזמין מ-T.M.S את המפרט הבא, כולל המארז fractal design define mini מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪394 ספק כוח: Seasonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪273 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם זיכרון SSD שמשלב גם זיכרון רגיל. 4G RAM ומעלה כרטיס מסך לא צריך להיות עם ביצועים גבוהים מסך 15' ומעלה מעבד i3 או i5 לוח אם סביר (לא נדרש להריץ משחקים של גיימרים) אשמח להמלצות לדגמים במחירים עד 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט : GIGABYTE 965P -DS3 - לוח אם INTEL CORE DUE 2 E6420 2.13GHZ - מעבד כ.מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512 MB עם יציאת HDMI דיסק קשיח - SEAGATE 250GB זכרון : 3GB WESTERN DIGITAL כונן אופטי צורב DVDROM הוחלף לפני שנה וחצי יש עדיין אחריות לעוד חצי שנה .. תודה .
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש משרדי וEAGLE גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 500 GB כונן דיסקים - CD\DVD צורב. ללא OS אחריות - שנתיים לפחות. העדפה לחברה -DELL או HP
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תרכיבו לי מפרט מתאים לבקשות, אם זה אפשרי כמובן, ואם אפשר שיהיה לינק לכל חלק, תודה רבה! =] 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - מקסימום גרפיקה, מעט פוטושופ, סרטים בFHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מעודכן כ"כ, בעיקרון ננסה הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪894 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-P61-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪355 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 מחיר: ₪279 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪273 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪121 [/td][/tr] [tr] [td]כ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי את האולטרה בוק של סמסונג והנפח של ההארד דיסק הוא רק 92 למרות שבdevice manager רשום שזה 128 של סאן דיסק ... (אני מדבר על הנפח הכולל, לא הפנוי.. הפנוי היה איזה 60) , למישהו יש רעיון למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תקציר: צריך מחשב גיימינג עד 5K, בלי ציוד וגם בלי כונן דיסקים. מעדיף לחסוך במארז, לא מחפש מארז יפה, אלא משהו שיעשה את העבודה. מעדיף IVY BRIDGE I5 עם OC, נוטה לכיוון GEFORCE 670 עם OC גם, אלא אם כן יש אלטרנטיבה אחרת וטוב יותר בתמורה למחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, AC3 וכמובן מבט לעתיד לגבי משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). F…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, קיימת המלצה לנייד, רצוי מסדרת לנובו, בעל יכולות גרפיקה גבוהות שמומלץ למטרות משחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיימים מחשבים ניידים עם חיבור HDMI שמשמש ככניסה (INPUT), לחיבור מקור חיצוני לשימוש מסך המחשב והרמקולים, נניח אקס בוקס. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר כ 4.5 שנים שהמחשב שלי שירות אותי בצורה נאמנה,גם זמנו הגיע וזה הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לקבל את יחס הביצועים:עלות הטוב ביותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת ,אחרי הכל אני עובד ומשלם על זה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO FAR-CARY CRYSIS וכדומה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש ולעבור מהATHLON 64 הישן שלי למחשב חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים וישמושים כללים סרטים סדרות וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 נראה לי לפני המסך שיותאם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות מאוג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש צורך במסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צו…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט: מעבד: Intel core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, E6300 לוח: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: ATI RADEON X1950PRO 256MB DDR3 מארז ומאווררים: GIGABYTE TRITON ALUMINUM 2X120 ספק כח: 500W PEAK FOR P-4 זיכרון: 2X 1GB DDR2 240PIN DIMM 800Mhz דיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16M cache SATA2 כונן אופטי: DVD RW X18 SAMSUNG מסך: "WIDE LG L194WT 5MS 1:2000, DVI 19 המחשב עובד ללא בעיות, יש לי את כל החוברות של הרכיבים והקופסת קרטון המקורית של המארז כולל הקלקרים שמורה. המארז הוא מארז איכותי ויוקרתי מאלומיניום, צבע כסף. המפרט נבחר לאחר התייעצות בפורום כאן באתר. מבקש לדעת כמה לדרוש על מחשב כזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי דרישות: מקביליות (המון דברים ירוצו במקביל, המון טאבים פתוחים + אופיס + דברים של העבודה), מהירות,אמינות, בעתיד עבודה עם עריכת וידאו. הכי חשוב: מהירות! אם אפשרי, שיהיה שקט ושלא יצבור המון אבק (אם דרישה כזו אפשרית). מעבד אינטל של כרטיס מסך מתאים למשחקים מודרניים ועריכת וידאו (לא משהו מטורף) חשוב שתהיה יציאת hdmi מודם פקס פנימי צורב שאלה נוספת: אם אחבר שני HD, הראשון SSD למע' ההפעלה והשני פשוט 1TB של WD 7200RPM, האם הדבר ישפיע בצורה חיובית על המהירות? אם כן, אשמח לכלול זאת. אם המהירות תלויה הHD האיטי ביותר, אז פשוט HD של 2 TB של WD 7200 RPM. או אולי יותר מ 7200 RPM אם הדבר כה משמעותי. תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים! ת…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את המעבד זיכרון לוח אם ומארז החומרה נקנתה לפני 5-6 שנים המעבד E8400 לוח אם EP45-DS3L של GIGABYTE וזיכרונות של G.SKILL ומארז aurora של GIGABYTE כ.מסך חדש נקנה לפני שנה HD5870 אשמח לקבל את עזרתכם למה כדאי לשדרג אפשר גם מערכת מבוססת AMD להורדת עלויות מה שכן חשבתי לקחת את המארז DF-85 של אנטק אבל בהתלבטות גם מול ה- P-280 העדפה יותר לכיוון מארז full tower תודה מראש גיא
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-