עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU AMD ATHLON 64 BIT 3500+ 2000FSB 512K S939-VENICE - TRAY CPU COOLING GLACIALTECH IGLOO 7200 FOR AMD S754&939 Mother Board Gigabyte GA-K8NXP-SLI Graphics Card LEADTEK WINFAST PX6600GT TDH EXTREME 128MB DDR3 128 BIT PREMIUM PACK SLI READY X2 Memory TWINMOS 1024MB DDR433 (512X2) SPEED PREMIUM Hard Disk WD RAPTOR 36GB 8MB SATA 10,000 RPM - ATA150 DVD-RW NEC DVDRW ND-3520 DOUBLE LAYERED X16- BULK Floppy SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE Case THERMALTAKE SOPRANO MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BNS w/o PSU Power Supply ENERMAX EG-425P-VE 420W NOISETAKER VER2.0 P SERIES-DUAL 12V RAILS-FMA-20p/24p מה דעתכם, מבחינת רכיבים, ועלות??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מטרת המחשב: משחקים בעיקר GTA 4, ושימוש לצפייה בתכני HD והרצת קבצי MKV 1080P ותוכנות ראנדרינג כגון פינאקל סטודיו. המחשב יחובר למסך LCD 37 HDR ברזולוציה 1366 * 768. לא מעוניין ב OC. מערכת הפעלה: חלונות 7 אולטימט האם המפרט שבניתי יעמוד בדרישות הנ"ל? האם יש רכיבים לא "טובים" ? אם כן אשמח לחוות דעת על רכיבים אחרים. המפרט מחנות KSP - האם מומלצת ? מקסימום תקציב 4500 ש"ח (אשמח לפחות). תודה מראש !! המפרט: מעבדי אינטל‏ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1020 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 700 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 1 610 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Syrex,

המחשב אינו למשחקים אלא לעבודה חזקה ושוטפת,המחשב צריך לכלול את כל הציוד היקפי. כמובן צורב DVD. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ShaharSh,

היי. אני צריך מפרט למחשב. התקציב: 3000, עדיף לנסות ולחסוך קצת (במידה ואפשר). אני לא צריך את המחשב לשימושים רבים - בעיקרון אני צריך אותו לפיפא 15 ולאינטרנט. התוכנה שאני בעיקר משתמש בה היא פוטושופ CS5 (אבל אני לא מבצע בו עבודות גרפיות מושקעות, בעיקר רק לשם שינוי תמונות ולוגואים פעם בכמה זמן). אין צורך במקלדת, עכבר וכדומה. השקט די חשוב לי, מה גם שאני מעדיף שהמחשב יכלול מאוורר שישמור עליו מהתחממות. אין צורך במערכת הפעלה. אני לא מחפש לקנות מחנות ספציפית, פשוט מהחנות שתיתן את ההצעה המתאימה ביותר. אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים. אני צריך שיהיה כניסה לרמקולים, וכמה כניסות USB. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי! אני מתכנן לקנות מחשב החודש, למשחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו', בתקציב של 5000 ש"ח. לפני שאני מקבל המלצות ומפרטים, ברצוני להבין קצת יותר באופן בסיסי, ואני אצטרך את עזרתכם במספר תשובות לשאלות שלי..: 1. 4 ליבות או 2 ליבות? - אני מתכנן לקנות מחשב ל4-5 שנים לפחות.. ראיתי פה הרבה המלצות ל2 ליבות מכיוון שרוב המשחקים לא עובדים עדיין עם 4 ליבות. והשאלה היא לכמה זמן זה ימשך. האם יכול לקרות מצב שעוד שנתיים המחשב שלי יצטרך 4 ליבות? אני צריך הסבר קצת יותר לעומק פה אם אפשר. 2. כאשר ממליצים לסוג מפרט כמו: משחקים או עבודה משרדית או תכנות נגיד, איפה ההבדלים הרציניים במפרטים? ואילו מפרטים שונים יש עוד חוץ מהדוגמאות שהבאתי? 3. אמנם זה לא קשור למפרטים אך לא רציתי לחלק את הדיון ל2, …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lior408,

קודם כל תודה רבה לאנשים הטובים שמרכיבים מפרטים עבור אחרים מרצונם הטוב - זה לא מובן מאליו פלוס מינוס כמה מאות שקלים בתקציב זה בסדר. שימושים עיקריים - אינטרנט + סרטי MKV / מוזיקה FLAC. מעדיף מפרט מחברת פלונטר (כנראה אקנה אצלם גם את מסך dell 24") ציוד היקפי - צורב. אשמח לגירסת מפרט רגילה, וגירסת מפרט נוספת עם כונן SSD למערכת הפעלה בלבד (אני מאמין שזה משפר ביצועים?) - רק בשביל להבין כמה אצטרף להוסיף עבור התענוג. תודה רבה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DenisF,

אהלן, עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש. אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך) הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית) אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב. הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP; HP Pavilion dv2650 Intel C2D T7250 2ghz 160gb 14.1" HD LCD dvd-rw + lightscribe nvidia geforce gs8400gs vista premium סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4/WATCH DOGS/BATMAN ARKHAM SERIES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה ‎RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos ‎ LG איך הניידים של LG בכללי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tavor21,

שלום ! אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל ורציתי קצת חוות דעת עליהם לגבי האיכות והביצועים של המחשב אני סטודנט ואני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם לחישובים לא כל כך מורכבים אבל כאלו שגורמים לעומס על המחשב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איך אני יכול לדעת אם מחשב מסוים הוא SONOMA?? בעיקרון ממה שהבנתי SONOMA מחשב נייד על תדר 533 עם דיסק קשיח SATA וזכרון DDR2 וכרטיס מסך PCI-E. יש גם מה שנקרא SEMI SONOMA על תדר 533 עם זכרון רגיל ו/או דיסק קשיח לא SATA. האם אני צודק ?? יש כזה דבר נייד 533 שהוא לא SONOMA?? בבקשה תעזרו לי, ואם אפשר תשובות מקצועיות והחלטיות. אם יש מישהו שיכול לפשט לי את העניין.....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני צלמת, ואני מחפשת באופן דחוף מחשב נייח לעבודה. המחשב שלי הלך היום, ואני באמצע עבודה. העניין הוא שאני לא מבינה בזה בכלל. אני מחפשת המלצה למחשב נייח עד סכום של 2500 ש"ח שיריץ לי את כל התוכנות של הגרפיקה . ראיתי ביד 2 כמה מודעות , אך אין לי את מי לשאול. יכול להיות שהם בכלל לא שווים לי. אני מצרפת תמונות, כמובן אחרי שראיתי את התקנון של האתר אני לא מצרפת את הטלפון שלהם. אשמח לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lullika,

אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד, שוברת את הראש כבר חודש ולא מצליחה להחליט.... * מטרות המחשב? שימושי אינטרנט (עבודה עם חלונות מרובים) המחשב ישמש אותי לנשיאה מחוץ לבית, בבית ישמש בעיקר לחיבור למסך טלוויזיה לצפייה בסרטים ולניידות בתוך הבית. * גודל המסך? 15.6" או 14", חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2.0-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? fi * האם יש לכם העדפה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים! אני מעוניין לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי עבור תחנת עבודה שתשמש בזמן הפנוי גם למשחקים ברזולוציות גבוהות. מפרט זה אינו כולל מערך דיסקים SAS + בקר PCI-e שהוא מעבר לתקציב (של 16K) שיירכש בנפרד. המחשב יעבור המהרה לבאס של 450MHZ לפחות. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX 1,690 קירור למעבד: Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 413 מאווררים להיטסינק: Scythe MINEBEA 120MM 1,600rpm 27.0dBA 63.6CFM X2 180 לוח אם: ASUS P5E64 WS Evolution 1660 זיכרון: OCZ 4GB kit DDR3 1800MHZ PC3-14400 8-8-8-27 Platinum OCZ3P18004GK 2,300 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 X2 CF 2,844 דיסק קשיח: WD Caviar Black WD1001FALS - 1TB SATAII 32MB 7200 RPM 1,118 מארז: CoolerMa…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Paz660,

אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pixilated,

אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש. זה שהמחשב יהיה MAC זה כבר סגור ממזמן. ההתלבטות שלי זה בין הPRO לAIR בקטגוריית הMACBOOK אני לא כ"כ מבין בניידים, וגם לא כ"כ מבין בMAC כי עד עכשיו הייתי נאמן כמו רובנו למייקרוסופט. ההתבלטות שלי היא בין 2 הדגמים האלו: 1. http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc968 2. http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/mc700 אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ומה עדיף אני אשמח, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. דרישות: מסך 10-12' אם יש אפשרות לDVD, אז רצוי שיהיה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Wiz01,

קודם כל זה רק למשחקים אני לא עושה overclock ודברים כאלו והנה מה שחשבתי עליו, אני לא ממש מבין : A-DATA 512MB DDR PC4000/500 x2 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case GIGABYTE- GeforceFX 6800 128MB DDR (256bit) TV OUT DVI - RETAIL אממ אם אתם יכולים להשלים את המפרט ולתקן אותי אם טעיתי במשהו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Maorbt,

שלום, אני בקרוב(מאוד) מתחיל ללמוד(מדמ"ח) ומתלבט בין שני מחשבים אחד לנובו ואחד דל https://ksp.co.il/?uin=35594&txt_search=afxPro 14 אינץ שדי בטוח יענה על הצרכים ב 3600 שקל ובנוסף הוא של דל מה שאומר שהאחריות איכותית(לא לקחתי את הזול יותר כי הוא לא FHD ואני מניח שזה לא משהו שמתפשרים עליו). מצד שני ראיתי את המחשב הזה באיבורי של לנובו:https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=23491(לא קונה באילת) שבתוספת של 300 שקל נותן לך: מסך IPS, מעבד דור 8 משקל קל יותר 1.2 ק"ג(הואיל וזה 13.3 אינץ') וכרטיס מסך שלפי הבנצמארקים יכול לספק גיימינג בהגדרות נמוכות ובחלק אפילו בינוניות(לא עניין קריטי אבל תוספת נחמדה שאפשר לוותר עליה במידה אם צריך). כמו כן, לפי אתר לנובו המכש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי כדאי? צחיר-400$ משלוח לארץ-51$ מעמ 81$ מחיר כולל-532$ http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, עריכת ווידאו HD חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצר 2 , קריסס 2, מטרו, דירט 3, אסטרטגיה 3D -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 21.5 אינצ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה-בינוני 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עומד לקנות את המפרט הבא עוד יומיים ואני צריך שתעזרו לי ותגידו לי אם זה מפרט טוב כדי שאני לא יבזבז 9000 שקל על מחשב שלא שווה את זה.זה גם חשוב לי שתגידו לי אם אתם מכירים את החנות(supershop) שממנה אני קונה את המחשב ואם היא אמינה. תודה על העזרה! http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=09273139a6238824d92ffec67e70cb9c

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.