ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: 2X eVGA 260gtx Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard 7200 RPM Seagate Barracuda 500gb Thermaltake Roughpower 850W Thermaltake Armor+ MX Case * התקציב הוא בערך 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב היא נטו משחקים. * כל מה שנדרש הוא החלקים אותם הזכרתי לעיל. * אין העדפה לחברה מסויימת. * נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך בעדיפות גבוהה שיהיה שקט. * אין צורך במערכת הפעלה. * לא מתוכנן O/C כלל, אך יכול להיות נחמד לנסות בעתיד. * המחשב הולך להיות מחובר לטלויזיה 32" ב-720P, אך בקרוב ארצה לשנות זאת ל-1080P. הכל בר שינוי למעט הכרטיסי מסך שכבר הוזמנו מח…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח ללא מעמ! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים, GTA V FARCRY 4 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD שלושה מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה להתחדש במחשב חדש הרכבתי מפרט ואשמח לקבל חוות דעת המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אני מתכנן לו גם OC קל אולי אולי אולי בינוני המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1920X1200 והמשחקים שאני מכוון אליהם לדוגמא הם Assassins creed unity, GTA V, Far Cry 4 וכו'... המפרט שהרכבתי הוא : מעבד Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1711 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 ק.למעבד מאוור Cooler Master V6 AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2471 לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 זכרונות זיכרון למחשב G.S…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? win 7 דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ושיהיה לו פילטרים. (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overclock למחשב?לא • אם כן, לאילו רכיבים? (שים לב כי אין אחריות על Overclock) (מידע …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבודה משרדים (מסמכים וורד אקסל וכל זה) אני אני מעוניין שתיהיה גם אפשרות לשחק בו משחקים דיי ישנים סתם אני אתן דוגמא heros 3 warcraft 3 ומשחקים מסוג זה. וגם אני ארצה לראות בו סרטים אני אשמח לקבל ממכם המלצות [=
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: http://ksp.co.il/?uin=15930#complist ואני רוצה לשדרג את המארז (ואיתו את ספק הכוח כמובן, אשמח שיגיעו יחד), ואת המאוור למעבד כך שיהיו שקטים. ודאי שאשמח לשדרוג הזול ביותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8 DS/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=usje-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07PB5M8DS&linkId=dc25bfd312fc61fe34799f7296a698d7 אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד הנ"ל, כפי שרשמתי לצרוכי לימודי מדמ"ח ושימוש יום יומי בסיסי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני מתכנן לבצע כל מיני עבודות עם המחשב שלי בניית משחקים אפליקציות מודים וכאלה וגם מודלים למדפסת תלת מימד או CNC עכשיו חשוב לי לציין שאני רוצה לפתח את זה כתחביב אני לא מתכנת או מהנדס מוצר מיקצועי אבל אני כן רוצה בזמן הפנוי שלי ליצור כל מיני דברים נחמדים ושיצאו טוב עכשיו לפי מה שהבנתי לעבודה בתלת מימד צריך כרטיס מסך של QUADRO אבל אני שואל עם אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם לעבודה (תחביב) האם אני יכול או עדיף לי כבר לקנות כרטיס מסך של GEFORSE
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התייעצות בפורום לוחות אם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410585.0, אני פותח שרשור על מפרט מחיר - 2000 גג 2400 אם אתם מבטיחים לי שההוספה הזאת ממש טובה מחשב חזק, למאטלב, ועוד תוכנות דומות, שקט ושיעמוד באבק של באר-שבע מאטלב+ labview שזאת גם תוכנה לא קלה +קצת solidworks שיהיה אפשר במקביל למאטלב למשל להריץ אינטרנט בכיף, אופיס - למשל אקסלאופיס+פוורפוינט פתוחים בקיצור - שכל העסק הזה יהיה פתוח במקביל וירוץ בסבבה עם נניח מדי פעם פתיחת כיווץ של RAR שיריץ גם סרטי HD - כרגע רק סרטי 720, נראה לי שמספיק כרטיס מובנה עם חיבור DVI, ואם לא אז רצוי כרטיס מסך לא יקר, עם קירור פאסיבי עדיף כי כל מאוורר במיוחד קטן דינו למות באבק פה אני רוצה מעבד שיחזיק לי את WIN7 כמ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000-4500 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים,הורדות,סרטים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד ותמיכה במעבדים של 45NM, אם אפשר היה אז גם ב-PCI EXPRESS 2 אבל זה פחות חיוני. רצוי גם שיהיה מקורר ושקט, כולל מאורר למעבד ומארז טוב. זהו נראה לי... זה קצת דחוף (אני צריך לפני סוכות) =] תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עם אפשר - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050, אך המסך בן 5.5 שנים ובעתיד הקרוב מתוכנן שדרוג ל FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נעזרתי רבות בפורום הזה ותודה לכל העוזרים! אבל קניתי לפני שנתיים מחשב מ PLONTER ב5430 ש"ח ונכוותי קשות( מספר הזמנה - 14234855492255372) רכיבי הUSB (אלו שעובדים) מתנתקים לפרקים (לגיימר זה סיוט!!!) המחשב קופא כל כמה ימים!! אני לא יכול להשאיר את המחשב דלוק ולדעת שבבוקר הוא עדיין יעבוד בקיצור סיוט. הלכתי כמה פעמים לתיקונים (שבוע אחרי הקנייה, חודש אחרי הקנייה שוב ועוד) אבל העובד שם (ויטלי) אומר שבגלל שזה קורה רנדומלית והוא לא מזהה את הבעייה אז הוא לא יכול לעשות כלום. לא הבנתי איך זה אמור לעניין אותי, קניתי מחשב בכמעט 5.5K אני רוצה שהוא יעבוד! בקיצור במקום להנות ממחשב חדש ואיכותי, אני צריך לקנות שוב מחשב חדש. מצ"ב המפרט…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש כרגע מחשב נייד למטרות אינטרנט ואופיס בלבד. מכיוון שניידים הוא תחום שאני לא מבין בו - אבקש את עזרתכם: ראיתי את המחשב מדגם ZEUS C2300 בKSP -עם מעבד סלרון 2300, דיסק 20 ג'יגה 4200RPM וזיכרון 256 DDR333. אני יודע שאמנם זה מחשב חלש, אך המטרה היא, כאמור, להישאר בתקציב נמוך: 4000-5000 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם, האם המחשב הזה יסחוב WinXP, והאם הדיסק שיש שם סביר (4200RPM...) אם לא - האם יש לכם הצעות אחרות למחשב בתקציב הנ"ל שייתן תמורה יותר טובה לכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שלא פיספסתי משהו ואם כן אשמח להשלמה! ובגדול לחוות דעת אם יש משהו לשפר או לשנות, המחשב נועד לשימוש ביתי סטנדרטי אבל בתקווה שיחזיק כמה שיותר זמן פעיל ברמה סבירה לא נועד למשחקים כלל ולכן אין כרטיס מסך חוץ ממה שיש על לוח האם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD RYZEN 5 1500X BOX כמות: 1 - מחיר: ₪849 לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 מארז: Antec VSP-5000 כמות: 1 - מחיר: ₪205 ספק כוח: Corsair CX550 550W PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪293 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* תקציב? עד 2000 עם אפשרות לחרוג עד 300, רצוי לחסוך. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וצפיה בסדרות, שום דבר מעבר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך 15 או 15.6, לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, רזולוציה טובה יותר תתקבל בברכה תמיד, אבל אני חושב שאפילו 720X1280 יספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? משקל נמוך זה תמיד יתרון, אך היות והמחשב לא יצא כנראה מהבית, גם מחשב כבד הוא לא שובר-עסקה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אף שכן רצוי מאוד שהסוללה תהיה יותר גדולה מ-4 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך ב-SSD, אם נכנס בתקציב זה נחמד, אבל בעקרון אין טעם. ק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראשית, תודה לכל העונים ובכלל לכל חברי הפורום, אני עוקב אחרי הפורום הזה תקופה ארוכה ומתפעל כל פעם מחדש על נכונות של אנשים טובים לעזור, זה בכלל לא מובן מאליו ומאוד מרשים. לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת תמונות stills (לא וידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. גיליתי שיש לי שריתה על המחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש חומר כלשהוא שיכול לכסות אותו? תמונה של השריטה: תודה. נ"ב הצבע הוא שחור אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי הנה עברו להם 5 שנים מאז שהתיעצתי אתכם כאן על המחשב הנוכחי שלי, שנקנה מ TMS ושירת אותי נעמנה כול השנים הלא קלות הללו . אני ממש לא גיימר רצני אבל אם אני משחק אז אני רוצה שזה יעבוד טוב וברמות הגבוהות שמאפשר המשחק. כרגע אני נהנה ממשחק "world of tanks" ורוצה שהגדרות תצוגה יהיו במקסימום ולפעמים גם אני מטיס ברשת "Flight sim". כמו כן אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ויוכל לספק את הצרכים שלי כמה שנים קדימה כמו שלמעשה היה עם המחשב הנוכחי שלי . אז התקציב הוא 2500-2700 והשמח מאוד לראות את המלצתכם ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב מיני נייד [10''] לצורכי עבודה משרדית-אינטרנט, מוזיקה, וורד- בתקציב של עד 2000 שקל, ואם צריך אפשר לחרוג עד 2500. רציתי לקבל את דעתכם גם בנוגע לדגם הבא: מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000HE 160GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265 בתודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-