ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי חברה.. אני סטודנט להנדסת תוכנה שמתעסק המון עם המחשב גם משחקים גם לראות סרטים בקיצור חיי בתוכו וחשוב לי מערכת חזקה רציתי לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבתי באתר של לנובו Processor Intel Core i7-2620M Processor (2.7GHz up to SC 3.4GHz, 4MB L3) Display type 14.0 HD+ (1600 x 900) LED Backlit Antiglare Display, Mobile Broadband Ready System graphics NVIDIA NVS 4200M Optimus Graphics 1GB, Intel Core i7-2620M Processor Total memory 4 GB DDR3 - 1333MHz Camera 720p HD Camera Hard drive 320 GB Hard Disk Drive 7200rpm Optical device DVD Recordable System expansion slots Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader Battery6 cell Li-Ion Battery - 66 Bluetooth Bluetooth 3.0 Integrat…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן בקרוב לחדש קצת את המחשב (לוח אם+סטיק זיכרון של 512+HD משני - בנוסף לWD80 8MB CACHE שיש לי כרגע + מסך 17" LCD - בתקציב כולל של ~5500 ש"ח)... ו אני צריך קצת להחליט על איזה כיוון אני הולך... וכמו שכתבתי בטופיק - השאלה הראשונה שלי היא בעצם.. מה עדיף, AMD 2600, או AMD 2500 עם ליבת הבארטון....?אני בטוח שהקאש הגדול יותר מוסיף משמעותית, אבל האם הוא מתעלה בביצועים על ה2600 עם מהירות שעון גדולה יותר? הפרש המחירים ביניהם לא כל כך גדול (ה2500 בארטון יותר זול)... אז השיקול הוא פחות כספי, ויותר מבחינת ביצועים. ועוד כמה שאלות...: * אני לא כל כך יודע לאיזה "רמת כניסה" של לוח אם לגשת... אני די נעול על זה שאני רוצה צ'יפסט nforce2, אבל אני לא כל כך סגור עד כמה "להת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מתכנן לקנות את המחשב מהאתר www.iqpc.co.il ואין שם את המארז שמופיע במפרט . אם אפשר לבחור לי מארז אחר סולידי שייכנס בתקציב . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 403 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 מסכים LG 19" LCD L1953TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1363 1 תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי צריך מפרט למחשב גיימרים עד 7000 שקל אני צריך שהוא יכלול מעבד לוח אם מסך lcd כרטיס מסך דיסק קשיח צורב דיוידי זכרון מארז ספק כח מקלדת רמקולים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נעזרתי רבות בפורום הזה ותודה לכל העוזרים! אבל קניתי לפני שנתיים מחשב מ PLONTER ב5430 ש"ח ונכוותי קשות( מספר הזמנה - 14234855492255372) רכיבי הUSB (אלו שעובדים) מתנתקים לפרקים (לגיימר זה סיוט!!!) המחשב קופא כל כמה ימים!! אני לא יכול להשאיר את המחשב דלוק ולדעת שבבוקר הוא עדיין יעבוד בקיצור סיוט. הלכתי כמה פעמים לתיקונים (שבוע אחרי הקנייה, חודש אחרי הקנייה שוב ועוד) אבל העובד שם (ויטלי) אומר שבגלל שזה קורה רנדומלית והוא לא מזהה את הבעייה אז הוא לא יכול לעשות כלום. לא הבנתי איך זה אמור לעניין אותי, קניתי מחשב בכמעט 5.5K אני רוצה שהוא יעבוד! בקיצור במקום להנות ממחשב חדש ואיכותי, אני צריך לקנות שוב מחשב חדש. מצ"ב המפרט…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישחקים ואני צריך רק מסך!! יש עדיפות לLCD אבל שיהיה איכותי כמה שיותר אם יש לא LCD ודק ויותר איכותי אז זה גם טוב חשבתי לחלק את זה ככה: כרטיס מסך 2000-2500 מעבד 1500-2000 כרטיס קול 500-700 איוורור 300-500 לוח אם 500-700 ש"ח ומסך ב-1500 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות 2 מחשבים ואני צריך עזרה לבנות לו מפרטים תעזרו לי בבקשה! המחשב של ה 5000 ומטה למשחקים כבדים ושיהיה קריר המחשב של ה 2000 הוא כולל מסך וזה מחשב לאינטרנט וסרטים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח נא לא לעבור בבקשה 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך שיהיה רק צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , ברצוני מעבד E8400 כרטיס מסך 4850 של READONE 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור למעבד מארז יפה ויחסית שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אם מ 1 עד 10 אז 6 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? OC שהחנות תעשה למעבד לא משהו רציני כדי שהאחריות תישאר 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט פחות או יותר: P4 2.6 Northwood (socket 478) לוח אינטל מציק ביותר 865PE 2x256 DDR400 Hyundai הכרטיס הכי נפילה שהיה לי אי פעם - FX5600 256 וספק 300W משהו שאמור להיות גנרי של CODEGEN בקיצור המחשב בכלל לא רע חוץ מכרטיס המסך. מחשב שקשה לי להגדיר אותו ישן (קצת יותר משנה וחצי, בהתחשב שרובנו לא מחליפים מחשב ימים לבקרים כואב לי מאוד להגדיר את המחשב הזה כמשהו אחר מחדש :'() לא שיש בעיות עם הכרטיס ברוב המשחקים, אבל כשזה בא ל FEAR הוא נראה פחות או יותר כמו DOOM הראשון (מה שלא כ"כ מפריע, גם ככה אין לי תוכניות לשחק במשחק). הבעיה היא ב BF2 - יש לי אחד כזה ששוכב אצלי על השולחן עוד מהחופש הגדול סגור בלי לגעת בו. עוד לפני שהוא הגיע לי לידיים הורדתי מהאינטרנט אחד וגיליתי שהוא נראה זווע…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב חדש לאמא שלי, שאינה עושה הרבה חוץ מגלישה ומשחקי קלפים, אבל המחשב הנוכחי כבר עייף. אין צורך בכרטיס מסך נפרד לדעתי, וגם הארדיסק גדול לא צריך. אחת הדרישות החשובות זה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים. אני יודע שזה לא נפוץ להחזיק מחשבים לכל כך הרבה זמן אבל אני יודע שזה אפשרי עם חומרה איכותית מיצרנים בעלי שם. ולכן באתי לפה לשאול לגבי בחירה נכונה של ספק כוח ולוח אם בעיקר, למי שיש נסיון אישי עם רכיב ויכול להמליץ.. זה יהיה מצויין. אני אישית נוטה למעבדים של אינטל מסדרת ה CORE 2 DUO, נראה לי שהם חדישים מספיק כדי שהם לא ירגישו עייפים גם בעוד 4-5 שנים, והמחירים שלהם נראים טוב. כנוסחא כללית מה שאני מחפש זה דומה לההצעה הזאת של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.as…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000, ניתן לחרוג רק אם קריטי. השימושים העיקריים, זה הרצת משחקים חדשים וצפייה בסרטים. המסך שיש לי עכשיו זה Syncmaster 740bx Samsung, מתכוון לשדרג אותו למסך גדול יותר בשלב מאוחר יותר. אין צורך בציוד הקפי. שהמחשב יהיה יחסית שקט (8 מתוך 10). לא מתוכנן אוברלוק, אין צורך במע' הפעלה, הרכבה של המחשב תלוי עד כמה יקרה ההרכבה. העדפה לרכישה באיזור אשדוד - ראשון לציון (לא מKSP, IVORY עקב חוות דעת לא משהו). יש העדפה שתהיה אופציה לשדרוג בעתיד הרחוק.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין לי תוכנה עיקרית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO LEAGUE OF LEGENDS ומקווה להוסיף משחקים כבדים בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 6K אם ניתן לחסוך אז כן לא ניתן לחרוג מהתקציב השימושים יהיו משחקים וגם דברים שבשגרה כמו עבודה משרדית ומשחקים. יש צורך שמסך יהיה כלול בתקציב ללא ציוד היקפי.(אולי רמקולים אם יתאפשר בתקציב אבל לא על חשבון איכות המפרט) שיוכל להריץ את משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. מבחינת שקט אני מניח שמשהו כמו 7 פשוט שיהיה אפשר לישון עם המחשב באותו חדר. OC- הבנתי שעם מעבד 2500K ו-MUGEN 2 מקבלים תוצאות טובות אז אני מניח שמתוכנן OC בעתיד. מבחינת חנות אני גר בדרום(קרית גת) אבל אני יכול להרחיק עד ראשון לציון הבנתי שTMS חנות טובה והם בדיוק פתחו שם מרכז שירות וחוץ מזה מאוד חשוב לי שיהיה לי מענה על כל מקרה אז אמינות חשובה לי. כמה נקודות: -הייתי רוצה שהמארז יהיה גם קצת אסתטי. -אם תוכלו …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסמתי דיון לפי 3 שבועות על מחשב שאני צריך וקיבלתי מ"bit" את המפרט הבא: 940 ₪ - Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 660 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 499 ₪ - NVIDIA GeForce Sparkle GTX650 1GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 299 ₪ - Cooler Master CMP-250 + Cooler Master 460W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W 340 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT 60 ₪ - Microsoft Wired Keyboard 600 USB 122 ₪ - Microsoft Comfort Mouse 6000 זה מאתר startpc, ניסית להרכיב את המפרט הזה ב tms אבל יש כל מיני רכיבים לא תואמים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5/Doom4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה אקנה מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, אני צריך שתעזרו לי לחלק תקציבית חלקי מחשב ל-12 אלף שקל. כלומר, כמה הייתם משקיעים בכל אחד. הסיבה שאני אומר את זה היא בגלל שאני רוצה להתחיל לקנות את החלקים אחד אחד מתוך מטרה לחכות עוד חודש לקונרו אז בינתיים לקנות את כל השאר אז השאלה היא כמה הייתם שמים על כל חלק וחלק
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לאנשים הטובים שמרכיבים מפרטים עבור אחרים מרצונם הטוב - זה לא מובן מאליו פלוס מינוס כמה מאות שקלים בתקציב זה בסדר. שימושים עיקריים - אינטרנט + סרטי MKV / מוזיקה FLAC. מעדיף מפרט מחברת פלונטר (כנראה אקנה אצלם גם את מסך dell 24") ציוד היקפי - צורב. אשמח לגירסת מפרט רגילה, וגירסת מפרט נוספת עם כונן SSD למערכת הפעלה בלבד (אני מאמין שזה משפר ביצועים?) - רק בשביל להבין כמה אצטרף להוסיף עבור התענוג. תודה רבה. ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-