ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב ומרוב מאמרים טבעתי באינטרנט ולכן פניתי לפה המחשב שאני רוצה להרכיב שימושו העיקרי הוא בתור מחשב לסלון (צפייה בסרטים HD ,גלישה באינטרנט )אבל הוא מוסתר כך שלא צריך מארז שוכב, יש מצב שבעתיד המחשב ישמש לעוד דברים אבל לא למשחקים.התקציב שלי הוא בין 2000-3000 המפרט שבנייתי הוא : Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler CoolerMaster HAF922 ATX Black Case No PSU כרטיס מסך Sapphire H…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני חייל , ומחפש מחשב נייד חזק , למשחקי מחשב. התקציב שלי הוא עד 5 אלף , אפשר לחרוג מעט. מה שחשוב לי זה רק שהכרטיס מסך לא יהיה onboard המחשב שמצאתי הוא זה :http://ksp.co.il/?uin=16036 אך אני לא יודע אם הוא הטוב ביותר שאני יכול להשיג בטווח המחירים הזה. אשמח מאוד לעזרה , תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, חיברתי מסך חיצוני למחשב ואני רוצה לחבר גם מקלדת והכל למחשב. האם אפשר לעשות בזמן שאני סוגר את המחשב (המסך של המחשב) יש אפשרות לעשות שהמחשב עדיין יפעל ולא יעבור למצב שינה או משהו ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חבר שלי המצליץ לי על המפרט הזה רציתי רק לדעת חווה דעת אם זה טוב למשחקים סרטים. בעיקרון לנער בן 15 http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11354:1/6:10522:1/2:11279:1/4:11237:1/7:7942:1/3:11636:1/20:8969:1/9:11435:1/10:11513:1/
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 אחליף את המעבד ל-I3 החדש (IB). וגם מארז קצת יותר טוב. משמש בעיקר לגלישה קצת סרטים קצת מוסיקה. תקציב עד 1500ש"ח, ללא ציוד הקיפי, ללא מסך וללא כונן נייד, רק מחשב.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המפרט: מארז thermaltake v4 vm30001w2z ספק כוח a.pfc naxn 82+ modular 750w enermax לוח אם z77a-g43 sata3 usb3 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 קירור מים למעבד a80 thermaltake זכרון ceon 8gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך nvidia geforce 560gtx soc 1024mb-5 evga דיסק קשיח פנימי 2y 1tb sata3 7200 64mb wd כל זה ב 5000 שח. יש המלצות לשינויים כלשהם ? האם המחיר בסדר ? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, אז אני מתחיל ללמוד שנה הבא ואני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש. אני מוכרח לציין מראש שכרגע ממה שאני ראיתי באינטרנט אהבתי במיוחד שני דגמים, אולי תוכלו לעזור לי להחליט בין השניים\לתת משהו יותר טוב באותו אזור מחיר. הראשון הוא סדרה 9 של סמסונג (Ivy bridge כמובן) שהוא בהחלט עונה על ניידות וזמן סוללה ארוך השני הוא הZenbook Prime Z31E או משהו כזה (גם Ivy bridge) שניהם נראים לי מצויין, השאלה היא (במקרה ומדובר בשני אלה) האם קריטי לעבור לI7 או שI5 יספיק לי? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים + כתיבת קוד + כנראה תוכנות גראפיות לאיטים נדירות יותר (מה שאני באמת אצטרך מכונה יש לי בבית מחשב נייח ששום דבר לא מזיז לו..) * גודל המסך? אני תוהה בין ה13.3 לבין ה15.. אני עדיין לא בטוח מה יותר כדאי..…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בייחוד, שיהיה בנוי להריץ משחקים שייצאו גם עוד שנתיים, גם אם לא על ההגדול הכי גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, SC2, WOW וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, כך שזה בהחלטתכם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר להוציא בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המחשב הינו רב תכליתי - אופיס, דפדפן, פוטושופ, המרת קלטות, סרטים כולל הידפינישן, חיבור למסך ולמקרן. המפרט: מארז VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם Z77A-G43 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס טלוויזיה AVERTV SUPER 009 PCI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS השאלה היא: המפרט המקורי כלל לוח אם Asus H61 B3 ו-מאיץ גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 520GT קבלתי המלצה לשדרג את לוח האם ל-Z77A ולוותר על המאיץ הגרפי מכיוון שלוח האם כולל יציאו…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד שאוכל ללמוד בעזרתו מחוץ לבית. תפקידו היחיד של המחשב יהיה להציג מסמכים (וורד, פופאר פויינט, אקרובט רידר וכו) כך שהדרישות שלו צריכות להיות דיי מינימאליות, בעצםם הדרישה היחידה היא מסך גדול שיוכל להציג שניים\שלושה דפים במקביל, המשקל וזמן הסוללה פחות קריטים. אני לא מבין בניידים כך שאין לי ממש תקציב סגור, רק אציין שכבר יש לי נייח מצ'וכלל ומאובזר כך שבנייד אני מעדיף לחסוך. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים המומלצים בדיוק את המפרט שרציתי. הוא מדויק במחיר ובצורך שלי. רק רציתי לדעת אם יהיה אפשרי להחליף את המארז שלו http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137602§ion=293&peri=0 במקום המארז ששם ZALMAN Z9 אני רוצה מארז ANTEC six hundred 600 gaming האם המארז שאני רוצה שקט? הוא נראה שהוא מקרר טוב, אבל לגבי השקט אני לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט ,יפעל 24/7 אז צריך להיות קירור טוב ומפרט עמיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים ומשחקים כמו: BF3, GTA, PROTOTYPE 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪875 קירור למארז: Scythe 120mm KAMA FLOW2 1400rpm כמות: 1 - מחיר: ₪46 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪480 כרטיס מס…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג בשלושת הדברים האלה .. מעבד + לוח אם + זכרונות + קירור למעבד (עם אופציה לOC) שימושים הכבדים = משחקי מחשב, פוטושופ ועיבוד וידאו \ המרות תקציב בין 2000 ל2500 אבל מעדיף יותר בכיוון ה2000 + יש לי סטיגמה רעה על KSP אייבורי וכו', אבל בנתיים מבחינת עלות ומוצר הם די קנו אותי מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150שח זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 395שח לוח אם Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 650שח סה"כ 2195 שח ותוספת של קירור למעבד אני כבר סומך עליכם שתמליצו לי משהו
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 3200 בערך אני מעוניין לקנות או את הווסטרו 3360 או את הווסטרו V131 (דרך האוטלט של דל) השאלה שלי היא כזאת: באותו מחיר אני יכול לקבל או את הווסטרו הישן יותר ה 131 עם מעבד I5 מהיר מאוד אבל גם את הווסטרו החדש יותר ה 3360 אבל עם מעבד יותר חלש ה I3 2367 שיש לו רק 1.4 GHZ משום מה (?) האם כדאי לי ללכת על הדגם היותר חדיש ולהקריב את כח העיבוד?? האם הדגם החדש באמת יותר שווה את זה? האם כדאי לי להתפשר בשביל לקבל מחשב שאומרים שבנוי יותר טוב? או שכדאי לי ללכת על הדגם הישן יותר? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, אופטימלי במהירות לעבודה עם אודיו ווידאו. מסך 13-14. זכרון - לא פחות מ6 גיגה. מעבד חזק i7 לא חובה צורב. אם אפשר כונן SSD - מה טוב. אם לא - לפחות 750 גיגה HD במהירות 7200 RPM. כמובן USB3 לפחות כניסה אחת, ועוד 2 כניסות USB2. כרטיס מסך - סטנדרטי. לא מיועד למשחקים בגדול. לא חובה WINDOWS מובנה. אחריות 3 שנים. (אם יש לשנה, אז שתהיה אפשרות להרחיב ל3). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בסדר גם לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל בבקשה לא לחרוג אבל באלף ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battlefield, max pane ,mass efect וכל המשחקים הכבדים והכי חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך בבקשה אני רוצה…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר. אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב רב תכליתי: לימודים הרבה שימוש בגרפיקה, סרטים עדיף באיכות גבוהה ומידי פעם גם קצת מישחקי יריות(מוכן להשקיע באיכות טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודברים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-