עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amitgo,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד שתכלס אני אשתמש בו הרבה, מה לדעתכם הכי משתלם יחסית למחיר שמשלמים עליו: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 או http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/aceb7460-9036-4983-a66e-9eb3cd398cc9?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_dh&utm_campaign=dailyDeal_aceb7460-9036-4983-a66e-9eb3cd398cc9 או http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9354920 או http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision/9355597 תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  2. לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, המחשב הוא לבית, ירוצו עליו בעיקר דפדפן, אופיס, אולי פוטושופ. השאלון: * מטרות המחשב? דפדפן, אופיס * גודל המסך? יותר מ-15", כמה שיותר גדול, יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) הייתי רוצה לפחות יציאה אחד של USB3.0 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, גם ככה הכל עובר לענן * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל אם אין והמחשב טוב מאוד, אז אפשר לוותר * כונן Bluray? ממש לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, יש לי רישיו…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. הי אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני קצת מבולבל מכל המגוון שיש אז אני אשמח לקבל המלצות מהניסיון שלכם התקציב הוא די גמיש אבל הכיוון זה בסביבות 4-5K כמו שכתבתי אני מתכוון להתקין עליו לינוקס אז חשוב שתהיה לי אפשרות לקנות אותו בלי ווינדוס מותקן, וכמובן שלא יהיו בעיות עם ההתאמה של החומרה למערכת הפעלה * מטרות המחשב? סרטים ומוזיקה בעיקר, לא דברים כבדים יותר מדי * גודל המסך? אין לי דרישה ספציפית, בסביבות ה13-16 * משקל רצוי? גם לא קריטי אבל עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרבה זיכרון, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן CD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שאני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפע…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by dex954,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין,) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  9. שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר בעיקר לעבודות צילום, כלומר אני מצלם ישירות לתוך המחשב, ובנוסף המחשב צריך להיות חזק מספיק לעבודה מהירה עם פוטושופ . מספר קריטריונים בסיסיים: -גודל מסך לפחות "15, עם פנל ISP ורזולוציה של HD, עם פחות מזה מאוד קשה לעבוד על התמונות שאני מצלם. אפשר להגיד שהמסך הוא קריטריון מאוד מאוד מרכזי למחשב שאני אקנה. -מעבד מהיר מאוד, i7 למשל, וזיכרון גדול ומהיר, לפחות 8GB. -ניידות מקסימלית, משקל נמוך. עד עכשיו מכל מה שראיתי, הדבר היחיד שמתקרב זה הדגמים החדשים של ASUS מסדרת zenbook prime, כשהחיסרון היחיד והמשמעותי הוא שהמסך הוא 13 ולא 15. כל הדגמים שראיתי שהם 15 הם מאוד כבדים, או עם מסך ירוד. מאוד אשמח לעזרה, ותודה מראש. יואב

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by dorbi4,

אני צריך מחשב חדש, ואין לי ידע ממש בנושא אז אני ישמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדי כמובן כמה שפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K, FIFA12, napoleon total war, empire total war. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, 19 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  14. אהלן, ברשותי 2 מחשבים שהם באמת ישנים. כבר הרבה שנים הם בשימוש. הנה המפרטים שלהם: (הם רשומים גם בהמשך -רק שתראו בכללי על מה אני מדבר) *בשני המחשבים שני כוננים קשיחים. אין לי מושג למה... המחשב הראשון: מעבד: Pentium4 1.8GHz RAM: DDR 512MB לוח אם: ASUS P4SP-MX HDD: C:70GB D:30GB המחשב השני: מעבד: Pentium D 2.8GHz RAM: DDR 512MB לוח אם: ASUS P5VDC-MK HDD: C: 48GB D: 27GB את המחשב הראשון החלפנו לפני פחות מחודש למחשב חדש. ובגלל שאין תקציב אנחנו רוצים לתקן/להחליף את המחשב השני. המחשב הראשון עובד ללא בעיות. במחשב השני אני חושב שיש בעיה בכרטיס מסך כי לפעמים, סתם ככה התצוגה נכבת (לא קשור למסך) וצריך לעשות כיבוי והדלקה מהמחשב עצמו כדי להשתמש בו שוב. דברתי עם …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  15. שלום אחרי 3 שנים הגיע הזמן לעדכן. השימושים שלי זה פוטושופ ברמה גבוהה. אני עובד הרבה באיחוד תמונה אוטומטי שדורש הרבה משאבים. ומשחקי המחשב באיכות גבוהה - מה שאני יודע שבמשחקי מחשב 90 אחוז זה מבוסס על הכרטיס הגרפי נכון? בנוסף כמובן יש את השימוש הרגיל והיומי אינטרנט אאוטלוק וכדומה. עכשיו ראיתי שאינטל החדש זה מבוסס I7 וAMD החדש זה מבוסס שמונה ליבות??? - מה זה בדיוק אומר שמונה ליבות ומה ההבדל לעומת אינטל שיש רק 4? כל טיפ נוסף ומידע שימושי אני ישמח לשמוע. תודה מראש. מ.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. נתחיל בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות בFHD, פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה אינטנסיבית בסביבות פיתוח שונות (חלונות, לינוקס). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assassin's creed, GTA, CRYSIS, far cry, diablo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yali,

אני מתחילה תואר באוקטובר במדעי המחשב וזקוקה למחשב נייד. הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסביבות 3000 (ואם יש פחות אז מה טוב), מעבד של לפחות I5, מסך נוח לתכנות ועבודה ממושכת, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, זיכרון פנימי של לפחות 4GB והכי חשוב, שיהיה במשקל נמוך ככל האפשר (הצבא מספיק גמר לי את הגב, לא צריכה עוד בעיות מהלימודים). אם אפשר פירוט של דגמים וחברות אני אשמח, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? בלי מסך 4500 אבל אני רוצה עם מסך אמרו לי משהו של דל הוא עולה 837 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד שכולל הכול מהכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).של המסף שתביאו ל…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אהלן, אחותי עולה לשנה ב' ואני רוצה לקנות לה מחשב נייד, אין לי יותר מיידי (אני בעצמי סטודנט) אבל מגיע לה וננסה לסחוט כמה שצריך. אז אילו הן תשובתי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או ת לת מימד?) מחשב סטודנט על כל המשתמע, אינטרנט, אופיס, מדיה * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ- 15' (לא מנדטורי) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה פלוס, אבל שוב לא מנדטורי בכלל. * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD גדול ככל שניתן - אבל ניתן לה…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by nimnyeloim,

שלום חברים, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הזה. זה מבצע בדיל-היום. בדקתי- בחול המחשב הזה עולה באיזור ה840 דולר. אף פעם לא קניתי שום דבר של חברת ASUS, ואני דיי בדילמה גם עכשיו. האם התמורה ביחס למחיר שמציע המחשב, כדאי? האם מישהו מכיר את החנות אשר מוכרת את המחשב דרך הדיל? ( גם וגאמא אופיס ומחשבים 09-8850088 הצורן 2 נתניה ) בקיצור - אשמח לכל חוות דעת בנושא - מחיר אל מול תועלת. הדיל נגמר ביום רביעי ה15 לאוגוסט, ככה שחשוב שזה יהיה זריז ככל הניתן :-) תודה !

24. Started by ido-nava,

קניתי מחשב נייד ללימודים (שבסוף התבטלו) ועכשיו אין לי צורך בו יותר. המחשב הוא Asus N55SF, נקנה מחנות חצי חינם ברמת גן במחיר של כ5600 ש"ח ועדיין יש לו יותר משנתיים אחריות מלאה VIP. המפרט: מעבד: Intel® Core™ i7 2670QM ערכות שבבים: Intel® HM65 Express Chipset זכרון: 8GB DDR3 1333 MHz מסך: 15.6" Full HD (1920x1080) LED Backlight כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM כונן קשיח: 2.5" 750GB 7200RPM USB3, סאונד של Bang & Olufsen ICEpower, וינדאוס 7 מקורי, תיק נשיאה וכיסוי נצמד. http://il.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications אז מה המחיר שאני יכול לפרסם אותו ביד שנייה? תודה.

25. Started by system_1,

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין טוב, אבל פשוט. המחשב הוא למטרת עבודה, תוכנות אשר עוסקות בחשבונאות, וורד וכו'. המסך צריך להיות די גדול, אך לא גדול מדי, לא notebook וכאלה. תודה רבה, נועה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים