עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות של השנתיים-שלוש האחרונות באיזור 1500ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב? עדיף בארץ אבל אפשר גם מחו"ל- מכיר רק את newegg אבל הם לרוב לא מפרסמים מפרטים מלאים/מדוייקים וגם לא עונים לפניות לגבי מידע יותר ספציפי על מפרט.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by cb,

מחשב למשחקים,אינטרנט וכד'... בעיקר למשחקים. שיהיה מחשב טוב שיריץ משחקים חדשים סכום שיש חבר שלי הוא 4.5K. תודה מראש...! כמו שכבר רשמתי,שימושים עיקריים למשחקים!! בנוסף לזה כמובן גלישה באינטרנט ותוכנות כמו איסקיוו,הבחור לא מבין ככ במחשבים..רוצה לשחק בעיקר.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. נאמר לי שביולי הדור העשירי יוצא רק לניידים. הקנייה לא מאוד דחופה אני יכול להמתין אם זה ישתלם לי. מה דעתכם?

5. היי , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי ביעקר לתכנות התוכנות המרכזיות שבהם אני משתמש : IIS , MS-SQL , PHPSTORM , WAMP , VISUAL STUDIO השימוש העיקרי הם של תוכנות תכנות שצורכים המון משאבים וכוח , אין חשיבות למעבד גראפי כל כך . *חשוב שיהיה WINDOWS 8 הכי מתקדם כמו PROFESSIONAL/ULTIMATE בעיקרון יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים , אשמח אם תעזרו לי לבחור מביניהם את האחד שאני צריך לשימושים שלי או אם יש לכם הצעות באותם מחירים של מחשבים יותר טובים אשמח אם תתנו לי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11938 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://www.goodeal.co.il/Deal.asp?ID=2104 תודה רבה על העזרה חברים .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Oranl,

היי, אני צריך למצוא מפרט בתקציב הכי נמוך שאני יכול והגעתי לשלושת המפרטים הללו. בבקשה תאמרו לי מה מהם עדיף? צרכים עיקריים אינטרנט ואופיס. וגם אוברקלוקינג. סתאאם.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  7. --> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמה כי אי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by n ne nee need help,

מהו מפרט החלומות שלכם ומה לדעתכם המפרט הכי טוב? אין גבול במחיר! מה שבראש שלכם אין משהוא ספציפי נתחיל בדעתי (קחו בחשבון שאני לא מומחה במחשבים) CPU : AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1598.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4200 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 2370.15 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System [ ¤ 692.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 1799.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB B…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצרכים הרגילים - אינטרנט, אופיס ואולי גם קצת משחקים אבל לא משהו כבד. מבחינת מה שהייתי רוצה במפרט זה מסך 15.4", שני ג'יגה זיכרון (להריץ ויסטה ווינדוס 7 כשיצא) ומעלה ודיסק קשיח 160 ג'יגה. כמו כן חשובה לי האחריות, אני מעדיף משהו עם אחריות ליותר משנה כי המחשב הזה צריך להספיק לי לשלוש שנות לימוד בלי בעיות מיותרות. זמן סוללה לא קריטי. ממה שראיתי כל המחשבים ברמה הזאת מגיעים עם כרטיס מסך של אינטל, האם יש מחשב שמגיע עם כרטיס מסך יותר משמעותי או שבמחיר הזה זה בלתי אפשרי? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by OranH,

שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק לי למספר שנים קדימה עם הרצה קלה יחסית של המשחקים המודרניים. אין תקציב ספציפי או חנות ספיציפית אליהם אני כבול, אם יש מפלצת ניידת לצורך הדוגמא ב-16 אלף ששווה כל שקל ע"פ ביקורות, אני אקנה. מאידך, כן חשוב לי יחס המחיר לביצוע ולא בא לי לפזר כסף סתם, ככה שאם יש מחשב נייד שמן הסתם הרבה פחות חזק ועולה 8000 ש"ח, אך נותן ביצועים מעולים למחיר אני אעדיף אותו. כמו כן ניידים חלשים לא רלוונטיים אליי, טובים ככל שיהיו ביחס למחיריהם. אני רוצה לציין רק שאם ניתן לקנות מחו"ל ויש הצעה משתלמת כל שהיא, אשמח לשמוע עליה. כרגע אני שם את העין על הנייד הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=17337&txt_search=&b…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מחפש מחשב לא כולל מסך, למשחקים לא מתוכנן OC תקציב: 4500 ש"ח

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב נייד מתוצרת טושיבה satellite a200-14e המחשב הנייד שלי הגיע עם מערכת הפעלה WIN VISTA אני רוצה להתקין את ה WIN XP וזה פשוט בעיתי כבר ניסיתי מספר פעמיים משו יכול לעזור ולאתר את כל ה DRIVER שאני זקוק להם אני לא רוצה להתקין אתהמערכת ההפעלה ולהתקע שוב המון תודה וגמר חתימה טובה גלעד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by theblueone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, אבל עם עדיפות לעריכה גרפית/וידיאו/מוזיקה ותכנות, תכני hd , סרטים הורודות.. הרבה תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באופן תדיר, ואני גם מוכר עבודות שלי. תוכנות כמו פוטושופ, סוניוגאס,אילוסטרייטור,תכנות,פלאש ותוכנות לתחזוק מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כבד אבל שיריץ טוב bf ומשחקים בסגנון , כי יש לי כבר xbox אבל מידי פ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by infernal goat,

חברים הרכבתי לחבר מפרט AMD בסביבות ה4 אלף, הוא רוצה מעבד 64 ביט ורדאון 9800 או כרטיס משתווה לו. מה אתם אומרים על המפרט הזה? (יצא לי 4200, אפשר לקצץ במשהו?) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

16. לילה טוב לכולם... אני מעוניין בחוו"ד שלכם על מפרט שבניתי למישהו. כמה פרטים: התקציב המקסימלי הוא 4.5K. עדיף פחות המחשב מיועד לשימוש ביתי. שימוש ביתי זאת אומרת עבודה אינטנסיבית. צפייה בתכני HD, משחקים פה ושם (לא משהו רציני מדי אבל גם לא DAVE), וכמה עריכות בפוטושופ וכו'... מתוכנן OC שיעשה כנראה בחנות. החנות שממנו יקנה המחשב היא IQPC שבאשדוד. זה המפרט שבניתי לו. רציתי לדעת מהי דעתכם כי יש לי כמה לבטים: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪719 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M720-US3 ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B ₪388 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD…

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  17. שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by erashel,

שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by קוזמו,

מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Shablool,

אני צריך מחשב נייד מאוד חזק שיוכל להריץ משחקים רציני עזבו את המחיר כרגע פשוט תנו את הטוב ביותר ... תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, בימים האחרונים התחלתי לבנות מפרט למחשב חדש, ותפסה את תשומת ליבי ארכיטקטורת LGA 2011 (הכוללת את i7-3820). בדקתי את רשימת המפרטים המומלצים באתר, ולמרות שהיא מאוד מעודכנת הארכיטקטורה החדשה (ו-i7 באופן כללי) נעדרים ממנה. רציתי לשאול- האם i5 באמת כה קרוב בביצועיו ל-i7 שאינו משתלם? (כי מנק' מבט הדיוטית זה לא נראה ככה- גודל Cache למשל) האם הארכיטקטורה החדשה לא משנה את המצב הקיים? אותי הלהיבה התמיכה ב-Quad Channel לזכרון. תמיכה בארכיטקטורה החדשה עשתה לי קצת בעיות- הסתדרתי עם לוח האם אבל מאוורר קשה למצוא. הארכיטקטורה תתפוס בוודאות והמבחר יהיה עשיר יותר? האם לדעתכם יכול להיות שלא תהפוך לפופולרית בזמן הקרוב (או לעולם לא?) אני מתכוון להריץ Linux עם וירטואלי…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by k.o.d,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח לגבי המפרט : מעבד: intel 3GHZ 1m presscot לוח אם: asus שיתמוך בsata ויתאים למעבד RAM: י512 מחולק לשניים של 256 כרטיס מסך: ATI RADEON +9600 256MB + TVOUT דיסק קשיח: SATA, 80GB וזה פחות או יותר הדברים המרכזיים. אשמח אם תוכלו לתת לי עצות בנוגע למפרט.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ב-4000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עד שהמעבדים החדשים יגיעו או לקנות פשוט עכשיו. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום לכם. בעבר כבר התייעצתי איתכם לגבי בניית מפרט, והדבר עזר לי מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. אני מרכיב מפרט בשביל חבר, שצריך את המחשב שלו למטרות הבאות: עבודה משרדית נטו (וורד וכאלה), קצת צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זה הכל. שום גיימינג, ושום עבודות גרפיות. ציוד היקפי יש לו מהמחשב הישן (אני עוד צריך לברר איתו אם הוא מתכוון לשמור את הכל - עדכונים יבואו במידת הצורך): מקלדת, עכבר, רמקולים. מה שהוא צריך זה מארז (עם מחשב בפנים כמובן.. ), + מסך. המסך - מדובר על 17" או 19" דק, לא צריך מהחברות המובילות. כל זה בתקציב של עד 2,000 ש"ח במזומן. זה אפשרי? שוב, עלי להדגיש, לא מדובר במחשב שמיועד למשימות כבדות, ולא צריך רכיבים של חברות יקרות. הוא לא צריך גופי קירור, ולא…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים