ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת אולטרה בוק אחרי חיפושים רבים הגעתי לשתי תוצאות בערך על אותו מחיר1. Samsung NP530U3C-A01IL 2. Asus ZenBook UX32VD-R3005V לפי מה שראיתי ההבדלים בחומרה ביניהם הוא שלסמסונג יש כונן SSD של 128 ג'יגה, לעומת האסוס שיש לו 32 ג'יגה + כונן קשיח של 320 ג'יגה בנוסף לכרטיס מסך של NVIDIA.מה זה אומר מבחינתי ההבדלים האלה? שמצד אחד המחשב של סמסונג יהיה הרבה יותר מהיר, ייתחמם פחות ויחזיק ליותר שעות עבודה בעוד המחשב של אסוס יהיה בעל זיכרון קשיח יותר גדול ויוכל להריץ משחקי מחשב?למישהו היה ניסיון עם אחד המחשבים האלה או יודע על סיקור כלשהו(חיפשתי באנטרנט ובגלל שאלה גרסאות לישראל לא מצאתי משהו שיוכל לתת לי מדד אמיתי)אשמח על כל פרט ועזרה בנוגע למחשבים האלה - ואם מישהו מכיר משה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בפורום הנהדר הזה היום לראשונה, נראה מה תמליצו.. ולשאלות הסטנדרטיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כולו (בשביל מה אני עובד כל כך קשה ?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, שרת פיתוח SQL ולעיתים כשרת VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2008\2012 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. כרגע 128…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שעברתי רבות בפורום לא מצאתי מפרט המתאים לצרכים ולתקציב במדוייק וגם ניתן לרכישה מהחנות המבוקשת קיי אס פי. מצורף המפרט שקיבלתי מהם - אשמח אם מישהו יעיף מבט ויאשר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברובם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, מקס פיין 3, far cry החדש לכשיצא,Assassin's Creed III, Day Z - Arma2, Black Ops…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים (אני מתחיל ללמוד מהנדס תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר /כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ גבוהות )? 3. האם י…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה לגיימניג כבד הוא בסדר ? או שצריך לשפר מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪221 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אז ככה מחפש מחשב נייד לעבודה פגישות וכו ...המחשב חייב להיות קל ובעיקר מרשים ויפה !!!!! * מטרות המחשב-לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? חייב שהיה כונן SSD מעל 80G * כונן CD/DVD? צורב?לא מעניין * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO DELL HP וחברות חזקות בתחום
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
באי HWzone שלום, אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם. לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה. מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית? כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד' תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחדש נייד חדש. הצרכים שלי הם בעיקר ללימודים. אני לא משחק משחקים בכלל, אבל כן רוצה לראות וידאו, גם ב-HD (למרות שממה שמצאתי יהיה מדובר ב-720p ולא ב-1080 כי כדי לקנות מסך של 1080 צריך לעלות את הסכום מעל 4.5K). הסתכלתי בעיקר על ה-vostro 3560 ו-3460. רוב החנויות מציעות, בתוספת של כ-300 ש"ח, כרטיסי מסך חיצוניים דוגמת: nVidia GeForce GT 630M 1GB AMD radeon HD 7670M 1GB במקום כרטיס מוסך מובנה של intel. האם קניית כרטיס מסך חיצוני בלי לשחק משחקים היא בזבוז מוחלט? האם לא ניתן לשחק משחקים עם הכרטיס המובנה של intel? אם אני אכן קונה כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסים כאלו מספיק חזקים כדי לשחק משחקים?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי שרה ואני מחפשת מחשב נייד לטובת עריכה גרפית דו ממדית. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית וסרטים - PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, IN DESIGN * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאחר ומדובר במחשב עבור מעצב גרפי יש חשיבות מסוימת לעיצוב נאה של המחשב. זו הפעם השלישית בשלוש שנים שאני מחפשת מחשב ני…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה פשוטה שתייצר לי דו"ח של איזה מפרט חומרה יש במחשב שלי. ה-Device Manager של ווינדוס לא הכי ברור לי, למשל לא הצלחתי למצוא בעזרתו את פרטי לוח האם שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שמי נעמה ואני מחפשת מחשב נייד ללימודים. אני מתחילה ללמוד תעשייה וניהול לכן יהיה שימוש לרוב באופיס ובעוד תוכנות שרטוט של אוטוקאד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/1bezq9jw 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - פוטושופ לייטרום ו Vegas Pro 11 ומשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות: פוטושופ - כבד לייטרום - כבד Vegas Pro - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Battle Field 3 , GTA IV ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שנשפך מיץ על המקלדת שברשותי (של מחשב בן 4 שנים), ונסיונות חוזרים ונשנים לגרום למקשים לעבוד בעזרת דרכים שונות הכוללות אלכוהול, קומפרסור אוויר ועוד, אני מעוניין להחליף אותה באחרת - בין אם יד שניה ובין חדשה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. לגבי מקלדת יד שניה: דיברתי עם חבר שטוען שיש לו מקלדת שיכולה לעזור, אך אינו בטוח מאיזה דגם נלקחה המקלדת. האם זה משנה מאיזה דגם המקלדת או שכל עוד שהיא מתאימה ו"נכנסת" למחשב פיזית היא אמורה לעבוד? 2. האם אתם מכירים אפשרות לחליפין יד שניה או קניית מקלדת חדשה במחיר זול? האם עדיף לקנות ישירות מLENOVO וזה ייצא יותר זול? תודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 6 6. האם מתוכנןאוברקלוק ( (לא) 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב ומבקש את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא לשים לב שאני לא גיימר מדי פעם אוהב לשחק משחקי מחשב .... מארז ATX מעבד INTEL I5 3450 זיכרון 4GB/DDR3 X2 דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך- GT610/2GB צורב DVD RW לוח אם - GIGABYT H67MA
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של לנובו דגם Z580 הוא הגיע עם סטיק של 4GB DDR3 1600MHZ אני רוצה להוסיף עוד 4GB. השאלה איזה זכרון לקנות כדי שיעבוד טוב עם הזכרון שיש לי כבר. הנה המאפיינים של הזכרון שמותקן אצלי, לא מצאתי יצרן RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 1 Free memory slots 1 Memory Type DDR3 Size 4096 MBytes Channels # Single DRAM Frequency 799.0 MHz CAS# Latency (CL) 11 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks RAS# Precharge (tRP) 11 clocks Cycle Time (tRAS) 28 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 63 % Total Physical 3.87 GB Available Physi…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אלו הם המחשבים http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9257101 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c02102901/9258237 http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/0c8ad95f-0deb-444b-9d61-78686141f153 (בHP האופציה השניה) כן אני מחפש לקנות מחשב נייד בדיל שלא עולה על ה2000 ש"ח (לפחות לא בהרבה) אבל כמובן שאני לא רוצה לקנות מה שבא ליד לכן אני אשמח אם תייעצו לי האם אחד מהם שווה את זה אין לי העדפות מסוימות ואינני זקוק לפונקציות מיוחדות, כל מה שאני מחפש זה מחשב אמין ועמיד בשביל גלישה וסרטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אנו מחפשים לעסק מחשב נייד 13"-14" לשימוש משרדי - אינטרנט, אופיס וכו' המחשבים הללו יישבו על מערכת של לינוקס (אפשר לחסוך קצת בעלויות) ולכן אפשר להתמקד במחשב נטו ! משקל המחשב נלקח בחשבון בגודל המסכים אין יעד אבל מעדיפים לא כבד מידי - עד 2.5 ק"ג כמובן wifi bluetuth ועוד כונן דיסקים רצוי אך לא הכרחי. אמינות איכות ואחריות משמעותיים לשימוש יומיומי תקציב למחשב 3000 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-