עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו AC Unity Batman arkham knight Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -תלוי במסך שיכלל במפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום לכלום, אני מעוניין במחשב עד 5000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. המחשב צריך להיות מותאם לויסטה, מחשב למשחקים ושמשחקים וויסטה ירוצו עליו יחדיו בצורה טובה. ניסיתי לבנות מפרט בעצמי בIQPC, מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ¤1206 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤571 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מחיר: ¤188 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤747 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMIN…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. לא הייתי פעיל בערך שנה בתחום המפרטים והשדרוגים, מפרט מלא של המערכת נמצא בפרופיל שלי. בא לי לשדרג שילוש + כרטיס מסך, האם יש טעם או שאפשר לסחוב בכיף עוד שנה עד סבב החומרה הבא?

5. שלום לכולם. אני די חדש פה ואם משהו מהנשאל לא מתאים לפורום הזה אז אני אשמח לשמוע על כך. אז ככה עד היום כל המחשבים שקניתי היו בסגנון "מחשב פצצה במחיר מצויין" והמחשב האחרון שקניתי "הזדקן" מהר מאוד ונהייה לא רלוונטי לכן ברצוני לפתוח דיון על חלק מהחלקים שיהיו יעילים לטווח ארוך והדגש הוא על נסיונכם האישי ולא על "חבר שסיפר לחבר ..... ברצוני להדגיש שאני רוצה לקנות חלקים טובים שאוכל לשפר במהלך ה2-3 שנים הקרובות ולא לקנות מחשב חדש כל שנה. כמו כן אני רוצה לבצע OVER CLOCK ובעתיד לחבר CROSSFIRE. התקציב שלי הוא 2500-2800. אז מה דעתכם על: 1-לוח אם: P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E 2-מעבד : Intel Core 2 Duo E8200 3-מארז: 4-ספק: 5-גוף קרור למעבד: 6-מאוררים למארז: השור…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by אסי נסים כהן,

יש לך מחשב ישן כבר 10 שנים אחלה מחשב אבל הוא ניהיה איטי מאוד... גם אחרי פירמוט... 4GB זיכרון 500 GB כונן קשיח צריך מחשב ב2000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אם יש באמת צורך.... כולל הרכבה... *** *אני מחפש מחשב למטרת סרטים באיכות גבוה עד כמה שאפשר ואיכות שמיעה כמה שיותר טובה.. לרוב הסרטים הם ביוטיוב..... *** *חשוב לי מארז איכותי מאוד נוח יפה* ושיהיה אפשר לחבר מקדימה מקלדת וכל מיני דברים.... אם המארז הוא עם מנרות אז שיהיה אפשר לכבות אותם בזמן שינה שלא יהיה לי אור מהמחשב... *** אם אפשר להכניס כרטיס קול נורמלי או לוח עם כרטיס קול איכותי זה יהיה מצוין.

7. Started by lox,

hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ אץ cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2, אני יודע שהוא יוצא רק במרץ ושהדרישות גבוהות אך אם ניתן להכניס במסגרת התקציב אז תכניסו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב …

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by Chenbell,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של GIGABYTE W576V ואני מחפש להתקין לו זיכרונות של DDR2 בגודל של 4 ג'יגה בייט. מי יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג כי אני לא מוצא. תודה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  10. מחשב נייד TOSHIBA להלן המפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=124493 Satellite A100-786

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by GlolG,

ההצעה הסבירה מעבדי אינטל? P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ש"ח 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P5S800-VM S775, VGA, SATA, Lan ש"ח 380 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Samsung ש"ח 290 כרטיס מסך? GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI ש"ח 250 מארז? HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 395 Total price 2410 ¤ ההצעה הטובה יותר מעבדי אינטל? P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ש"ח 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA ש"ח 430 זכרונות? DDR II 533 512MB (Value) Corsair ש"ח 290 כרטיסי מסך? GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E ש"ח 390 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 395 Total price 2600 ¤ נ.ב אל…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by rshacham,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף באזור ה2.5-3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים(לחבר בHDMI לטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Krazy-Hawk,

שלום, הנה המפרט הסופי ב-5000 שקל למטרת משחקים, 1) AMD Athlon 64 3200 (939-Pin) + Box 2) Gigabyte GA-K8NS (939-Pin) nForce-3 3) Samsung 512 DDR 3200/400 4) Gigabyte Radeon 9550 128Bit-128DDR 5) West Digital 80GB 8MB-Buffer 7200RPM S-ATA 6) Nec 3500 X16 Dual Layer DVD-RW 7) Nec CD-Rom X52 8) Nec 1.44 Floppy 9) Hec Campucase CI-6a19 ATX Super Midi 300W *) Quantum Keyboard + Optical Mouse *) Samsung 793DF 17" מה אתם אומרים יש שינוים של הרגע האחרון ? בעוד כחצי שנה * זכרון + 512 DUAL CHANEL יהיה *כרטיס מסך חדש ספק עם 400 וואט במה הוא טוב מספק עם 300 וואט? תודה רבה לכולם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  14. אוקיי בעקרון זאת שאלה ולא ממש בקשה לעיצוב מחשב... יש לי מחשב ישן פנטיום 3 שאין בו יותר שימוש. אני מחפש גם דרך קלה להעביר סרטים מהמחשב השולחני לטלוויזית HD, דברים שאני מוריד בפורמט HD. יש איזשהו מצב, שבו אני משפר את המחשב הזה להיות מין מדיה סנטר, או שכבר כדאי מחשב חדש לשימוש הזה?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  15. מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי,אני צריך עזרה להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר להקלטה ועריכת מוזיקה(שימוש בקיובייס פרוטולוס וכו'),עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by omrit,

אני מחפש נייד לחבר, הצרכים שלו די בסיסיים (כן אני יודע ש 10000 זה אוברקיל מטורף אבל יש לו את הכסף ספציפית לזה), הדברים החשובים היותר הם משקל וגודל (לא מעל 2 קילו) ועדיף זמן סוללה סביר לפחות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) ואשמח לקבל מפרט מתאים. השימוש במחשב מאוד יומיומי ואינטנסיבי - אבל לא דורש משאבים - בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנאלוגית של קריאייטיב, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק ממרכז מדיה סלוני. אני לא משחק בכלל, מלבד סוליטר ובאבלס ;D המחשב הישן יעבור להורים שלי לכן אני צריך לעשות בו "השלמות". אז מה אני חייב? מעבד - אינטל C2D לוח אם - מעדיף אחד יציב ואמין, של Gigabyte או מה שתמליצו. זיכרון - 2GB, DDR2, 800MHz ומעלה כרטיס מסך - הנקודה הכי חלשה במערכת שלי כיום. מעדיף אחד פשוט אך איכותי, למרות שאני לא משתמש ביישומי גרפיקה. חו…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by jaki,

אני מעוניין מחשב נייד שעובד הרבה זמן ללא מחובר לחשמל (בעיקר עבודות משרדיות וקלדנות) ובנוסף לזה שזה יהיה גם בידור ולמשחקים בקיצור אני צריך רשימת רכיבים למחשב הכי טוב והכי חזק והכי עדכני... רק לא IBM (מפני ששמעתי את החברה שציינתי אי אפשר לפרמט ואקס פי מובנה בתוך וזה עושה בעיות כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש וכו) ועוד רכיב חשוב מאוד אני מעוניין המחשב שתהיה עליו אחראיות 3 שנים ולא שנה. מה שידוע לי DELL מספק אחראיות 3 שנים ומסך בגודל 15.4 והאם יש יותר גדול אז זה רצוי. תודה על מענה. על התקציב לא חשוב לי! עוד שאלה מה ההבדל ברשתות אל חוטי 802.11B ל802.11G? שוב המון תודות על מענה! אני צריך עזרה ולקנות כבר בשבועות הקרובים! למה חשוב לי עדכני כי ידוע לי שהרכיבים מאוד יקרים ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה התקציב המקסימלי? 7500האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים, סרטים ולתכנות. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שום תוכנה מיוחדת, אבל יריץ גם Windows וגם Linux אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישנו מסך קיים 19 אינץ' ברזולוציה 1280x1024, יש צורך במסך נוסף שישב לצידו (ועל כן רצוי [אך לא חובה] מסך עם רזולוציה בגובה 1024). מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 זה סבבה. לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל אם זה משנה אז בעיקר אסטרטגיה? לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  21. שלום לכולם. אשמח להמלצה למפרט למחשב חדש. המחשב מיועד לגראפיקה ועריכה. השימוש במחשב נע סביב ה10 שעות ביום. עבודה מרובה באינדזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וברידג'. ברוב הפעמים העבודה כוללת את כל התוכנות יחדיו. התקציב נע סביב ה-6000 שח. אפשר לפי הצורך לעלות. אין צורך במסך. מחפש חלופה למחשבי האי מק החדשים. רצוי מעבד I7 2600 ולפחות 8G זיכרון. תודה.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  22. היי לכולם. אני צריך מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עבודות, סרטים ומשחקים לא כבדים. אני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל (E4400) 2 ג'יגה זכרון ddr2 667 לוח אם של אסוס geforce 8500/8600 gt אין צורך בשום ציוד היקפי. תקציב: בסביבות 2500-2700 ש"ח. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  23. אהלן הדרישות שלי הן זמן סוללה של מינימום 4 שעות, משקל מינימלי, ביצועים טובים (עבודה שוטפת, סרטים ומוזיקה), בהתחלה אני אשתמש בו ללא מסך חיצוני תוך כמה חודשים יהיה מסך 24", פורט ESATA חובה, פורט HDMI/DP מאד רצוי, כונן אופטי לא קריטי (אפשר פנימי, אפשר חיצוני), מצלמה רצוי, אם אפשר לדחוף איזה SSD של 64GB ומעלה במקום דיס' מכני זה יהיה מגניב ביותר, אופציה לתחנת עגינה, חשוב מאד אבל לא קריטי. יש משהו שיכול לעמוד בדרישות האלה? או לפחות קרוב אליהן?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה סביר (לא להתפרע עם מחשב גיימרים מטורף ב 8000 שקל אבל כן שיריץ לפחות את CRYSIS היום בהגדרות סבירות ומציאותיות יחסית). אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 4500 שקל, אבל זה גמיש (למעלה ולמטה). רציתי גם לדעת האם כדי לי לחכות כמה שבועות (DDR3 ? PCIE2 ? 8800GT will become cheaper? PERLYIN ?) או שהדברים שניתן היום לקנות בסכום סביר מספקים ? (אני מוכן לחכות קצת אם זה ישתלם לי מבחינה טכנלוגיות או יחס תועלת טוב יותר). אני מניח שאני צריך מחשב שלם (רק בלי מסך / רמקולים / דיסק קשיח). עם עדיפות לחנות באזור הצפון (איך TMS ? לא NOA). לגבי המעבד אני מניח שאני יוכל להשיג את המעבד בנפרד ב 50 אחוז מחיר, אז אם אתם ממליצים על מחשב בתקציב מסויים תדחפו איזה מע…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by yairing,

מ-ksp : Athlon 64 3500+ (S-939) 1 1730 670 K8NS-Ultra (s939) 1 800 512MB A-DATA 3200/400 2 390 80GB (8MB) SATA 1 230 1 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ- 4010 ש"ח, עכשיו מפנדס אני מזמין את זה (הכרטיס ממכירה קבוצתית): 375 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 2130 ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR סך הכל: 2,505 ש"ח אני אבקש מהחברה מ-ksp (שממוקמים 5 דקות מביתי) להרכיב את המחשב עם החלקים שקניתי מפנדס. ואז ביחד המחיר יוצא 4010+2505=6515 ש"ח... מה אתם חושבים? (המחשב, כמובן, מיועד למשחקים.)

• 8 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים