ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום,רציתי להתייעץ לגבי המחשב הנייד הבא:http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/493b4...מפרט מלא:http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron...כמו שרשום באתר של הקופון, המחשב הוא "מחשב נייד מחודש (עודפי מלאי ממפעל יצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים)". רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר, והאם לדעתכם זה משנה (אין לי ידע בנושא)?בשיחת טלפון איתם נאמר לי שהמחשב היה איפה שהוא היה (הם לא יודעים), ומסיבה מסוימת הוחזר למפעל Dell בארה"ב, שם הוא נבדק, שופץ, תוקן והוחלפה לו כל הפלסטיקה, ואז הגיע אליהם. יש על המחשב אחריות לשנה וניתן גם להרחיב אותה לשלוש שנים ב-300 ש"ח.אני מתחילה ללמוד בשנה הבאה מדעי המחשב, כך שהשימוש העיקרי שלו יהיה ללימודים, וכן חשוב לי שיהיה אפשר לשחק בו סימס (כ…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש מחשב חדש, הוא עוסק ב- Autocad ותוכנות תלת-מימדיות נוספות כמו V-ray. הוא חשב על המפרט הבא : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Thermaltake Silent 1156 CLP0552 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1 צורבי DVD: Samsung SH-S223B…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש חלקים בסיסים למחשב חדש על מנת להריץ מספר מחשבים(וירוזלציה) ובנוסף משחקים כמו פיפא NBA2K וכו'. חוץ מלוח והמאוור - הכל ירכש בארה"ב כך שאין צורך להסתכל על המחירים. עשיתי לעצמי מפרט אשמח לדעתכם דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 1 תודה משה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנים אחדות קניתי להורים שלי מחשב מורכב מנעה מחשבים מבוסס מעבד פנטיום, שעלה בזמנו אלף וקצת וסיפק עד היום את כל הצרכים שלהם (YNET, משחקי באבלס וג'ימייל), אבל לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - התצוגה משתבשת, מופיעים פסים על המסך והמחשב כולו נתקע, עד שעושים לו ריסט. בכנות, אין לי כח להתחיל לדבג את זה, אז החלטתי פשוט להחליף את המחשב וזהו. מארז, ספק כח, דיסק קשיח וכו' אני לא צריך - רק את רכיבי הליבה. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, האם יש לוח אם / מעבד / זכרון מומלצים בטווח המחירים הזה, או שפשוט לקחת את הכי זול וזהו?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הי יש לי מעבד Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) מעוניין לבנות מחשב רב תכליתי בתקציב נמוך(1200 ש"ח), אשמח להמלצות שימושים - שימושי משרד אופיס ואינטרנט, משחקים לילד בן 12 (משחקי אונליין כמו combat arms וכו), הזרמת מדיה בבית (לא יחובר בסלון כנראה), עיבודי תמונות ווידאו ביתיים. אשמח למארז קטן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מארז: antec sonata iii כולל הספק שמגיע איתו (500W) מעבד: intel e8400 לוח אם: asus p5k זכרונות: Geil dragon 4gb 800mhz model pc2-6400 דיסק קשיח: wd black cavier 1tb כרטיס מסך: hd 5770 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא נייד אמין וטוב עם אחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה וכונן רגיל. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה בגדר התקציב ולא פוגע באיכות אם לא אז לא חשוב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה וטובה. ו 3 שנים אחריות ואם אפשר אז שהמסך יהיה מט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נייד קומפקטי לגיימינג מזדמן בדרכים , להזמנה מהארץ או מחו"ל: מסך מט ורצוי מאוד גם שהגוף יהיה מט ( כדי שיהיה אפשר להשתמש בו גם בחוץ ,עם כמה שפחות החזרי אור ) גודל מינימאלי 10 ומקסימלי 11.6 ( ואם אין ברירה ,אז גם 12 -13 במאמץ ) משקל עד 1.5 קילו מעבד כפול ליבה בתדר 1.6 לפחות רצוי כרטיס מסך חזק יותר כמו m620 או g7570 זמן עבודה של לפחות 5 שעות עם WIFI סוללה מתפרקת כך שאפשר בקלות להחליף לסוללה רזרבית . אשמח לקבל המלצות
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני חולם/חושב על מחשב חדש כבר חודשים רבים, ובסופו של דבר בגלל שזה היוםהולדת שלי עוד שבוע החלטתי להפסיק לחשוב ולפנק את עצמי אשמח לעזרתכם. השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה שידור וידאו (או יותר נכון הקידוד שלו בזמן אמת..) בעזרת תוכנת xsplit שמשתמשת ב x264. למירב ידיעתי כמות ת'רדים גדולה לא עוזרת כמו מהירות שעון וזה ההתלבטות העיקרית שלי - בחירת המעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך (התקציב גבוה מהצורך בכוונה כדי לתת לכם את האפשרות להתפרע ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שידורי וידאו בזמן אמת …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.yesdeal.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-4401-5CG האם המחיר הוא מחיר טוב באמת? או שאפשר לקבל טוב יותר ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ככה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה וזה יכול לתרום משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה עדכנית למפרט לגיימינג נטו באזור ה-5000 ש"ח. חשוב לי מאוד מאוד שהמפרט יריץ באופן חלק את כל המשחקים הכי חדשים שקיימים היום כולל משחקים שייצאו בשנה הקרובה על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות, עם כל הפילטרים ורזולוציה FULL HD. אני קונה את המחשב הזה נטו לגיימינג, רק שיריץ את הכול כמו שצריך, לא מעניין אותי אם הוא מרעיש או לא, איך הוא נראה וכולי. כמובן, חשוב שיהיה מקורר באופן טוב וכל דבר אחר שמשפיע על חיי המחשב. לא רוצה לבלות את חייו בתיקונים... אבקש את המפרט מ-TMS אם אפשר - נטו נוחות, קרוב לי לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי - אפשר עד 1…
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת שבדי…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/t][/t][/t] 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט ואם יש צורך להוריד או להוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב למשחק…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1. תקציב 2000K א) לנצל את כל התקציב (גם ככה הוא נראה לי שהוא נמוך ביחס לדרישות שלי) ב) ניתן לחרוג מהתקציב לחרוג עד 500 שח 2. מחשב ינוצל לעריכת מוזיקה וכן משחקים ברמה בסיסית (פיפ"א וכו). רצוי יכולות גרפיות טובות 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. חייב להיות שקט רמה של 8-10? 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. יש לכלול מערכת הפעלה WINDOWS של 64 ביט 8. חנות מאיזור השרון תל אביב. 9. צריכה להיות אפשרות לחבר מקלדת שליטה. 10. ייתכן ובעתיד יהיה צורך להוסיף זכרון כך שאופציה זו חשובה. תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים פירסמתי הודעה בפורום לגבי מציאת מקלדת חדשה לT61 שברשותי בעקבות מיץ סורר שהדביק לי מלא מקשים. המקש שהיה הבעייתי ביותר היה הרווח: הוא לא מגיב אלא אם כן לוחצים במרכזו בחוזקה (ללחיצה קצת מימין או משמאל למרכז אינו מגיב כלל). לאחר החלפת מקלדת (יד שניה) הבעיה לא השתפרה כלל. כפי הנראה הבעיה היא אחד משניים: או שגם המקלדת החלופית דפוקה בצירוף מקרים די מעיק, או שיש בעיה אחרת פנימית יותר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? עלויות וכו'? האם זה בכלל קשור למיץ שנשפך או שלא? תודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב NAS - לשימוש סטרימר (אולי בעתיד יוסב למחשב ליד הטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). NAS כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. (אין העדפה לדגמים - המחשב ישב במחסן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (במידה והמחשב יעבור לסלון) 6. הא…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע~שבועיים הקרובים אז אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגוון BF3 ומשחקים עתדיים, הגדרות גבוהות FHD 1080P עם פילטרים וכל מה שאפשר לדמיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-