עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה ושימושיים משרדיים (אינטרנט, אופיס ותוכנות ייעודיות של המשרד שלו שהן בסה"כ די קלות ואין להן דרישות מיוחדות). התקציב שלו הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 2000 ש"ח (עדיפות לחרוג כמה שפחות, אם בכלל, כמובן) מבחינת משקל אין יותר מדי חשיבות (עדיף שיהיה קל אבל לא על חשבון חריגה מוגזמת בתקציב) גודל מסך - סביבות ה-15 אינץ' הוא מבחינתו יהיה שמח אם יהיה כונן CD, אבל לא מחייב.. אמרתי לו שבסופו של דבר אפשר להתקין היום הכל מדיסק און קיי.. בגדול הוא הולך לעבוד עם המחשב בעיקר בבית ובעבודה, ככה שגישה לחשמל אמורה להיות זמינה כמעט תמיד מעבר לזה, אין דרישות מיוחדות מדי. העיקר שיהיה אמין, לא שברירי ועדיף עם אחריות של 3 שנים.. האם …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המפרט שאני צריך הוא בעיקר למשחקים לא משנה הרעש ומתוכנן OC עכשיו ככה הבנתי שC2D יותר מומלץ למשחקים , עוקף את הקוואדים ואפילו את הI7... אז איזה מיפרט הכי כדי?? לחסוך בקניית C2D או לחסוך לI7 ?? או I7 אין במפרט ספק ומארז כי אני מביא בניפרד מארז NZXT TEMPEST 350שקל וספק Corsiar 750TX 560שקל מי שאומר שזה מבוזבז שיסתכל כמה עולה בד"כ ותיראו שבמחיר הזה אי אפשר להביא משו יותר טוב... פלוס הקורסייר 550 עולה 60 שקל פחות... העם יש למה להושיף את ה1200 שקל האלה או שיספיק לי הC2D לשנתיים הקרובות ועד אז יהיו מפלצות אחרות?????

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by nbucky1995,

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mainframe,

היי, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד אינטל E6550 לוח אם MSI P6N-SLI 775 7.5 GLAN זכרונות של OCZ 2 GB, 800 MHZ, DDR2 (בקיט). כרטיס מסך GYGABYTE GFORCE 8500 GT 256 MB. דיסק קשיח 250GB, 16 MB של SEAGATE מארז LED+25CM FAN ספק כח 12 CMF 450W REAL EZ COOL מאוורר למעבד פנטיום 4 AR D.C 775. איך נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום אני מרכיב מפרט לילדים בני 10 שישחקו משחקים קלים SPORE ופיפא לדוגמא ואינטרנט האם המפרט בזה מתאים? מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪230 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44033 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 335 ₪176 …

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by skydancing,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש ניידים טובים בפחות אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית למדעי המחשב אז כל התוכנות שצריך, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים בכלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 (מעדיפה 14) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by ofershap,

אהלן, הכותרת אומרת בעצם הכל,השימושים העקריים יהיו ללימודים,משחקים(הוא לא גיימר רציני אבל שיהיה כרטיס מסך נורמלי) וצפיה בסרטים. ושהמסך יהיה "19 LCD. אם אפשר מKSP. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל זה מה יש,תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום וברכה אשמח לעזרה מפרט עבור סבא לאינטרנט בעיקר מפרט הבא מה שמצאתי ממש לא מחייב מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000 כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1…

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  14. גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by sceptic,

היי. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 3500 שקל כולל מסך. בעיקר לשימוש של אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה (כ. קול טוב יכול להיות נחמד אך לא הכרחי), ואם אפשר לשחק במשחקים (לא משהו מטורף מדי מן הסתם) זה גם יהיה סבבה.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by moonjib,

אני קונה לאחותי מחשב נייד (כרגע מתגוררת בארה"ב) שיקנה ב-new egg: www.newegg.com . אם תהיה אפשרות למסך 17 זה יהיה מגניב (רוב הזמן הוא יהיה בבית, אז חשוב משהו שידמה מחשב שולחני), מערכת הפעלה windows xp home או pro מה שעולה פחות, דיסק קשיח של מעל ל-40 giga , כרטיס מסך שיהיה מובנה אין צורך לבזבז על זה כסף. הצרכים בכללי: שימוש ב-office , גלישה, שמיעת שירים, סרטים אולי . אתם יודעים צרכים בסיסיים ותו לא. מה עוד?! אה נזכרתי אני צריך בתוך התקציב גם איזה headset ומצלמה רשת (משהו איכותי אך שלא יגזול יותר מדיי מתקציב המחשב). בתודה איתי. נ.ב: אם תצטרכו עוד פרטים, תשאלו. ד"א אם תוכלו גם להסביר על הלוח אם של מחשב נייד (בכללי), עם איזה פיטצ'רים הם מגיעים וכוליי . עריכה: התקציב לרגע זה :…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם בערך תקציב של 6500 ש"ח. המטרה של המחשב תהיה משחקים :E, ז"א שאני צריך שהוא יריץ משחקים מהר ועם ביצועים טובים. הבעיות העיקריות שלי הן איזה מעבד לקנות (AMD או אינטל פנטיום 4, ואם אחד מהם, אז איזה בדיוק ואיזה מהירות?) ואיזה לוח אם להתאים אליו. גם איזה כרטיס מסך (בנתיים חשבתי על הFX5900 128mb) אבל אין לי מושג אם כדאי לי אותו, ואם כן אז של איזה חברה? כ"נל לגבי זיכרון פנימי. חשבתי על 512 DDR אבל אין לי מושג במהירויות של זכרונות, איזה סטיקים (אחד של 512, אם יש, או שניים של 256?). לגבי מסך הייתי רוצה כמה המלצות על מסכי 17 אינץ' בסביבות ה1000 ש"ח. (לא צריך שטוח) אממ.. וגם לגבי כל השאר כי אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה . אהה.. ואני מחפש מארז שחור (או צבע א…

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  19. שלום, אוקיי, היה בלאגן בשרשור הקודם (סליחה) ובכלל המטרה השתנתה ולכן השרשור הזה. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 3500-4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שעובד על רוב המחשבים ואצלי דרוש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. אם אפשר בבקשה, יעזור אם תוסיפו קישור לאתר ממנו המפרט (אם אתם ממליצים לרכוש דרכו). תודה מראש, אופק.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by rriemer,

אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני צריך בבקשה שני מפרטים: אחד למחשב שמיועד למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, ציוד היקפי. אחד למחשב גם למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, הארד דיסק (אולי 80 ג'יגה) , כרטיס מסך, ציוד היקפי. העדפה לחנות באיזור הצפון. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבודה. שימושי המחשב הם עבודה בתוכנת 2D ייעודית (שמאוד דומה ל-AUTOCAD). אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר יציב נפשית במגבלות התקציב = סביב 2000 ש"ח. בנוסף, אשמח גם לשמוע המלצתכם למסך 22" במחיר טוב. תודה!

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000-7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך לטובת משחקים כבדים ועבודה רציפה בתוכנות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, 3DS Max, ZBrush, Photoshop אופן שימוש כבד. (בעתיד לטובת פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3, Batman Arkham Knight, Guild Wars 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by play2,

אני מבקש שתכינו לי מפרט בערך ב 5 אלף אפשר לחרוג מעט. המחשב הוא בשביל חבר לא לארלוקינג, משחקים לא הכי כבדים. צריך גם מסך 17 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  25. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים