עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - ללא מסך. - ללא ציוד היקפי בכלל. - ללא ווינדוס. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים לא הכי כבדים, ועריכת מוזיקה חובבנית וגם כן סרטים. תקציב למחשב: - התקציב שלי - 2000 ~ 2200. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני רוצה שתהיה לי את האופציה לשדרג במידה ואני ארצה. בקשות למפרט: - אין צורך במארז. - מחשב שקט, לא רוצה לשמוע אותו בכלל. - כרטי…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by koraldon,

שלום, ראיתי בעיתונים מבצע על המחשב בכותרת - לפי אתרים בחו"ל מדובר במחשב קל משקל (קצת פחות מ1.4 ק"ג) ומספק לבעלי דרישות אינטרנט ואופיס. במבצע באופיס דיפו הוא נמכר ב 1895 ש"ח, עם מעבד פנטיום 957 ו-4 ג'יגה זיכרון. היו לי מספר שאלות על המחשב: - ראיתי שבחו"ל הוא עם סלרון 877, שלפי אתרים הוא יותר חזק - חשבתי שפנטיום עדיף על סלרון, אם שניהם מאותה סדרה (שניהם Sandy Bridge) - האם יש משהו שאני מפספס, או שאינטל מבלגנים את המותגים שלהם? - יש לו יציאת HDMI, כלומר אני יכול לחבר למקרן כמחשב HTPC, יש משהו נוסף שצריך - חומרה/תוכנה, או שגם מדיה פלייר יעבוד? והאם החומרה נראית מספקת? - מה האמינות הכללית של מחשבי ACER, ואיך היבואן טכנו-גרף? כמובן שאם מישהו התנסה במחשב, אשמח לשמוע חוות דעת. ת…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by avizov2,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL[/td] [/tr] [tr] [td] הארדיסק [/td] [td] Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' [/td] [/tr] [tr] [td] כונן [/td] [td] Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td] [/tr] [tr] [td] זכרון [/td] [td] G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU[/td] [/tr] [tr] [td] פתרונות קירור [/td] [td] Scythe Shuriken 3 Heat …

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  4. הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by פתח הדביר,

תוכלו להמליץ לי בבקשה היכן הכי כדאי לקנות מחשב נייד? ישנן חנויות מוכרות כאיכותיות וזולות באופן משמעותי?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות מקסימליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים גם בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by shimshon,

שלום השתמשתי באחד המפרטים המומלצים שבאתר למחשב רב תכליתי ונאמר לי שהספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך מה דעתכם? מעבדIntel i5-3450- Tray900 פתרונות קירור למארזScythe Katana 3120 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3240 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3500 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6870 1GB DDR5850 מארזNZXT Source 210 Elite Black/White270 ספק כחAntec Neo-Eco 520W350 סה"כ3740 ש"ח כולל מע"מ במקומו הוצע לי מפרט אחר אשמח לחוות דעת עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8667

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. Started by freakagnux,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

10. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. בס"ד שלום, הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד בתקציב של 4000-5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר עדיף פחות) בעיקר ישמש למטרות אקדמיות, סרטים וקצת לתכנות (vs) חשוב שיהיה קל, עמיד, סוללה טובה ועמידה, ונוח. באופן כללי איזו חברה נחשבת טובה? בעיקר לגבי האולטה-בוק? דל, לנובו, אסוס או סמסונג? יש לי 2 הצעות: 530U4B-S01IL של סמסונג ב3990 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822520 Asus UX21E Zenbook ב-4600 ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=806511 אבל עם SSD דיסק של 128 G ולא כמו שכתוב באתר. מה יותר משתלם? תודה רבה לכל העוזרים!! :)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים ביותר BF3 וכל החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by ramap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  19. Started by omery000,

אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ורציתי לדעת כמה אני יכול לקבל על החלקים האלה והאם אני יצליח למכור אותם בקלות? Intel Core i5 - 2500K (נותרו שנתיים אחריות)ׂ Gigabyte Z68X-UD4-B3 (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי) Noctua NH-D14 cpu cooler (ללא אחריות אבל תקין) Gigabyte GTX560 Ti (GV-N560OC-1GI) SLI (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי) תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shlomi1234,

מעוניין לדעת בכמה אוכל למכור את הנוכחי: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition פתוח לארבע ליבות Gigabyte MA-770-UD3 ADATA 8 GB 800MHZ DDR2 WD 500GB Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 ANTEC NSK4480 Black + ספק כוח של אנטק 380W עם 80 נצילות בן 3 באוקטובר הקרוב , עובד עדיין מעולה ומריץ BF3 על מדיום לדוגמא . לעולם לא בוצע OC תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש לצורכי העבודה מחשב קל, חזק יחסית, ועם חיי סוללה מעולים. הדרישות בסה"כ לא גבוהות: תכנות, אופיס וסרטים. אין צורך בעיצוב מהמם, ואני מעדיף מסך מט כי רוב הזמן אני לא רואה סרטים במחשב. מכיוון שזה על חשבון העבודה התקציב לא ממש מוגבל (בגבול הסביר. מחשב ב- 30,000 ש"ח כנראה לא יתקבל. ב- 10,000 ש"ח דווקא כן). מכיוון שתמיד היה לי לנובו (T42 ואחריו T400) מצאתי את ה- X230 ואת ה- X1 carbon. מישהו יודע מה המשקל המדויק של שניהם עם אותה סוללה (נניח של 6 תאים) ואותו מעבד (נניח i5)? למי מהם יהיה זמן עבודה גבוה יותר? האם יש הצעות נוספות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by Mistery,

בכמה הימים האחרונים אני קורא הרבה על המחשבים האלה,הבנתי שדהמהות היא מחשבים דקים,עם סוללה טובה וכן הלאה, השאלה שלי למי המחשבים האלה מתאימים? ומי שיש לו אחד,כיצד בקצרה הוא משמתש בו? +הבנתי שמשחשבים האלה הם בסגנון המקבוק אייר של אפל,האם המחיר שלו מוצדק או גבוה מדי? סליחה על השאלות הכלליות,אני פשוט בהתלבטות לא פשוטה האם לוותר על סוג המחשב הזה בקנייה או בכל זאת ללכת עליו,אין לי הרבה מידע כי עדיין לא היה ברשותי נייד,אז אני מנסה לספוג כמה שיותר אינפורמציה בימים האלה מי שהבין אותי מוזמן לענות,מי שחושב שאני נודניק עצלן,מוזמן להתאפק

24. שלום! אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש סטודנטית + מורה משקל כולל הסוללה עד 2 ק"ג אפשרי מסך לא גדול של בערך 12-13 אינץ לא מסך של 10 ביצועים זה לא שם המשחק. מחשב רובוסטי לא כזה שיתקלקל ממכות קלות. יציאת VGA לצורך חיבור מסך חיצוני. יציאות USB לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים לעבודה בבית. דיסק קשיח לפחות 300GB סוללה שתחזיק לפחות 6 שעות. קניה בישראל מערכת הפעלה Win-7 home או אולי כבר לחכות ל Win-8 תקציב עד 3000 ש"ח בתודה גדי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. נא למחוק, כתבתי את זה בפורום מחשבים ניידים (לפי חוקי הפורום )

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.