עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by freakagnux,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

2. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. בס"ד שלום, הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד בתקציב של 4000-5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר עדיף פחות) בעיקר ישמש למטרות אקדמיות, סרטים וקצת לתכנות (vs) חשוב שיהיה קל, עמיד, סוללה טובה ועמידה, ונוח. באופן כללי איזו חברה נחשבת טובה? בעיקר לגבי האולטה-בוק? דל, לנובו, אסוס או סמסונג? יש לי 2 הצעות: 530U4B-S01IL של סמסונג ב3990 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822520 Asus UX21E Zenbook ב-4600 ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=806511 אבל עם SSD דיסק של 128 G ולא כמו שכתוב באתר. מה יותר משתלם? תודה רבה לכל העוזרים!! :)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים ביותר BF3 וכל החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by ramap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  11. Started by omery000,

אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ורציתי לדעת כמה אני יכול לקבל על החלקים האלה והאם אני יצליח למכור אותם בקלות? Intel Core i5 - 2500K (נותרו שנתיים אחריות)ׂ Gigabyte Z68X-UD4-B3 (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי) Noctua NH-D14 cpu cooler (ללא אחריות אבל תקין) Gigabyte GTX560 Ti (GV-N560OC-1GI) SLI (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי) תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shlomi1234,

מעוניין לדעת בכמה אוכל למכור את הנוכחי: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition פתוח לארבע ליבות Gigabyte MA-770-UD3 ADATA 8 GB 800MHZ DDR2 WD 500GB Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 ANTEC NSK4480 Black + ספק כוח של אנטק 380W עם 80 נצילות בן 3 באוקטובר הקרוב , עובד עדיין מעולה ומריץ BF3 על מדיום לדוגמא . לעולם לא בוצע OC תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש לצורכי העבודה מחשב קל, חזק יחסית, ועם חיי סוללה מעולים. הדרישות בסה"כ לא גבוהות: תכנות, אופיס וסרטים. אין צורך בעיצוב מהמם, ואני מעדיף מסך מט כי רוב הזמן אני לא רואה סרטים במחשב. מכיוון שזה על חשבון העבודה התקציב לא ממש מוגבל (בגבול הסביר. מחשב ב- 30,000 ש"ח כנראה לא יתקבל. ב- 10,000 ש"ח דווקא כן). מכיוון שתמיד היה לי לנובו (T42 ואחריו T400) מצאתי את ה- X230 ואת ה- X1 carbon. מישהו יודע מה המשקל המדויק של שניהם עם אותה סוללה (נניח של 6 תאים) ואותו מעבד (נניח i5)? למי מהם יהיה זמן עבודה גבוה יותר? האם יש הצעות נוספות?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Mistery,

בכמה הימים האחרונים אני קורא הרבה על המחשבים האלה,הבנתי שדהמהות היא מחשבים דקים,עם סוללה טובה וכן הלאה, השאלה שלי למי המחשבים האלה מתאימים? ומי שיש לו אחד,כיצד בקצרה הוא משמתש בו? +הבנתי שמשחשבים האלה הם בסגנון המקבוק אייר של אפל,האם המחיר שלו מוצדק או גבוה מדי? סליחה על השאלות הכלליות,אני פשוט בהתלבטות לא פשוטה האם לוותר על סוג המחשב הזה בקנייה או בכל זאת ללכת עליו,אין לי הרבה מידע כי עדיין לא היה ברשותי נייד,אז אני מנסה לספוג כמה שיותר אינפורמציה בימים האלה מי שהבין אותי מוזמן לענות,מי שחושב שאני נודניק עצלן,מוזמן להתאפק

16. שלום! אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש סטודנטית + מורה משקל כולל הסוללה עד 2 ק"ג אפשרי מסך לא גדול של בערך 12-13 אינץ לא מסך של 10 ביצועים זה לא שם המשחק. מחשב רובוסטי לא כזה שיתקלקל ממכות קלות. יציאת VGA לצורך חיבור מסך חיצוני. יציאות USB לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים לעבודה בבית. דיסק קשיח לפחות 300GB סוללה שתחזיק לפחות 6 שעות. קניה בישראל מערכת הפעלה Win-7 home או אולי כבר לחכות ל Win-8 תקציב עד 3000 ש"ח בתודה גדי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. נא למחוק, כתבתי את זה בפורום מחשבים ניידים (לפי חוקי הפורום )

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MOH:WF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. לפטופ חדש של סמסונג עם כרטיס מסך 7670M של ATI (המפרט המלא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20670) כשאני משחק למשל ב-HL2 על ההגדרות הכי נמוכות (אין סיבה שהמשחק לא ירוץ) המשחק קורס והמחשב מתכבה בפתאומיות בדיוק באותו מקום. ניסיתי לעדכן את הדרייברים וזה לא עזר. ב-eventview אין כלום ומשום מה לא נוצרו קבצי DUMP אז קשה לדעת מה בדיוק הבעיה. לפני שאני פונה לibm יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנט, עד 800 דולר (ניתן לחרוג אם הדבר נותן יתרון משמעותי) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים באיכות 720p * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן גדול. אם ניתן שיהיה SSD בגודל סביר (128GB) אז עדיף * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כמה שאלות: 1. חשוב לי שהמחשב ירוץ …

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. כמה דגשים חשובים לקונה: - 3 שנים אחריות - מסך 15.6" - בצבע שונה משחור (אדום, כסף ואפילו ורוד) - שיבוסס על הסדרה החדשה יותר של CI3 - 4GB RAM - תעדוף ל-500GB HDD, אבל יש מצב להתפשרות על 320GB - איכות בנייה טובה, שיחזיק לאורך זמן - אם יש אפשרות לוותר על מערכת הפעלה, כל החוסך הרי הוא משובח יש אפשרות לחריגה מהתקציב, כל עוד היא משתלמת כמובן תודה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by odedken,

מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיפות לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הכותרים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. טוב אז ככה, בעקרון אין לי ניסיון רב בחומרה אבל אני מבין את הבסיס. לפי מה שהבנתי, בשביל הצרכים האלה, אני לא חייב כרטיס מסך חזק אם בכלל. הבנתי שאני יכול להשתמש בכרטיס המובנה ולהתמקד בזכרונות, הארד דיסק ומעבד. במידה והייתי עורך וידאו, עורך 3D, מעצב רציני, וכו', הייתי צריך להשקיע יותר. אבל יכול להיות שאני טועה. בנוגע להארד דיסק, אני חושב לקנות 1TB 7200RPM אבל חשבתי גם על SSD. אולי SSD רק לווינדווס? או שאולי לא כי זה יקר מדי..? בנוגע לזכרונות, ראיתי שזה רכיב מאוד זול, אז נראה לי שאקח 16GB שזה סביב ה-450 ש"ח. בנוגע למעבד, הייתי מעדיף ללכת על הI7 כדי לקבל ביצועים כמה שיותר טובים, למרות שלפי מה שהבנתי, התמורה הכי טובה היא בI5, שמספק ביצועים טובים אבל לא עולה כל כך הרבה. אם הדברי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by srulikg,

שלום. התקציב שלי מאוד גבוה ואני מעוניין בחלקים הכי טובים. (ומשום כך הכי יקרים) אני מעוניין שתציצו במחשב לגיימרים באתר KSP שעולה איזה 13 אלף ותגידו לי מה דעתכם על המפרט ואם כדאי להחליף חלקים לחברה אחרת או למשהו יותר טוב. האתר: ksp.co.il תלחצו על "מחשבים נייחים" באמצע ואז בצד ימין מהרשימה תבחרו ב"מערכות מחשב לגיימרים" ואז יופיעו כמה אפשרויות. תבחרו באפשרות הכי יקרה שעולה 13615. אני מודה לכם מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.