עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MOH:WF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. לפטופ חדש של סמסונג עם כרטיס מסך 7670M של ATI (המפרט המלא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20670) כשאני משחק למשל ב-HL2 על ההגדרות הכי נמוכות (אין סיבה שהמשחק לא ירוץ) המשחק קורס והמחשב מתכבה בפתאומיות בדיוק באותו מקום. ניסיתי לעדכן את הדרייברים וזה לא עזר. ב-eventview אין כלום ומשום מה לא נוצרו קבצי DUMP אז קשה לדעת מה בדיוק הבעיה. לפני שאני פונה לibm יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנט, עד 800 דולר (ניתן לחרוג אם הדבר נותן יתרון משמעותי) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים באיכות 720p * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן גדול. אם ניתן שיהיה SSD בגודל סביר (128GB) אז עדיף * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כמה שאלות: 1. חשוב לי שהמחשב ירוץ …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. כמה דגשים חשובים לקונה: - 3 שנים אחריות - מסך 15.6" - בצבע שונה משחור (אדום, כסף ואפילו ורוד) - שיבוסס על הסדרה החדשה יותר של CI3 - 4GB RAM - תעדוף ל-500GB HDD, אבל יש מצב להתפשרות על 320GB - איכות בנייה טובה, שיחזיק לאורך זמן - אם יש אפשרות לוותר על מערכת הפעלה, כל החוסך הרי הוא משובח יש אפשרות לחריגה מהתקציב, כל עוד היא משתלמת כמובן תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by odedken,

מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיפות לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הכותרים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. טוב אז ככה, בעקרון אין לי ניסיון רב בחומרה אבל אני מבין את הבסיס. לפי מה שהבנתי, בשביל הצרכים האלה, אני לא חייב כרטיס מסך חזק אם בכלל. הבנתי שאני יכול להשתמש בכרטיס המובנה ולהתמקד בזכרונות, הארד דיסק ומעבד. במידה והייתי עורך וידאו, עורך 3D, מעצב רציני, וכו', הייתי צריך להשקיע יותר. אבל יכול להיות שאני טועה. בנוגע להארד דיסק, אני חושב לקנות 1TB 7200RPM אבל חשבתי גם על SSD. אולי SSD רק לווינדווס? או שאולי לא כי זה יקר מדי..? בנוגע לזכרונות, ראיתי שזה רכיב מאוד זול, אז נראה לי שאקח 16GB שזה סביב ה-450 ש"ח. בנוגע למעבד, הייתי מעדיף ללכת על הI7 כדי לקבל ביצועים כמה שיותר טובים, למרות שלפי מה שהבנתי, התמורה הכי טובה היא בI5, שמספק ביצועים טובים אבל לא עולה כל כך הרבה. אם הדברי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by srulikg,

שלום. התקציב שלי מאוד גבוה ואני מעוניין בחלקים הכי טובים. (ומשום כך הכי יקרים) אני מעוניין שתציצו במחשב לגיימרים באתר KSP שעולה איזה 13 אלף ותגידו לי מה דעתכם על המפרט ואם כדאי להחליף חלקים לחברה אחרת או למשהו יותר טוב. האתר: ksp.co.il תלחצו על "מחשבים נייחים" באמצע ואז בצד ימין מהרשימה תבחרו ב"מערכות מחשב לגיימרים" ואז יופיעו כמה אפשרויות. תבחרו באפשרות הכי יקרה שעולה 13615. אני מודה לכם מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by liran324,

היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DJ_Froyke,

יש לי מחשב משנת 2006, שפעם היה מחשב לא רע בכלל. יש לו 1GB זיכרון פנימי, מעבד Intel Core 2 Duo עם 1.50GHz. אין ספק שבעבר הוא ידע לעשות פעולות פשוטות כגון דפדוף באינטרנט וצפייה ביוטיוב. היום הוא בקושי מצליח להעלות דף אינטרנט פשוט, הזיכרון הפנימי מתמלא כמעט לגמרי כבר בהפעלת הווינדוז (וזה אחרי שפירמטתי וביטלתי את כל התוכנות שעולות בסטארטאפ). המחשב לעיתים קרובות מקבל מסך כחול. צירפתי את הלוג. השאלה היא, ממה נגרם כל הבלאי הזה? אולי משהו ספציפי שכדאי להחליף במחשב כדי שהוא יעבוד כמו פעם? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. היי אחרי קריאה של המפרטים המומלצים בפורום + פתיחת נושא חדש וכניסה לנושאים פתוחים קיימים הגעתי למפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1036 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪392 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪455 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Qui…

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. שלום ותודה מראש לעוזרים, לפני שנה קניתי כאן מחשב בעזרתכם ועכשיו אני צריך עוד אחד מחיר המטרה הוא 7000 כאן הגעתי לקצת יותר, זה המקסימום הדרישות מהמחשב הם בעיקר ביצועי CPU - לצורך SOLIDWORKS ברמת חשיבות שנייה- גודל הזכרון (בכבודה עם קבצים גדולים) ומהירות שמירת קבצים וכן חשיבות נמוכה יותר לחבילת ADOBE- עבודה עם הGPU של הכרטיס מסך כמה שאלות: האם המחיר סביר? האם כדאי לפצל את הרכישה? האם הרכיבים שבחרתי עובדים זה עם זה טוב? האם יש רכיבים שלא ימוקסמו במפרט הזה וכדאי לקחת רכיב זול יותר? האם הלוח אם והמעבד הספציפיים עובדים טוב יחד האם יש צורך בקירור אחר או בספק אחר האם לי כאדם לא מקצועי בחומרה כדאי לקבל את המחשב מומהר ובגדול כל העברה של השקעה מרכיב אחד לאחר שתשפר את המפרט יום ט…

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  13. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by xtract1,

אהלן ובכן, מאחר ואני לא הכי מעודכן בדברים - אני פונה לעזרת המומחים המעודכנים... לסבא יש היום מחשב ענתיקה ובו P4 ואיזה ג'יגה זיכרון DDR1 שהצלחתי לגרד מכמה מחשבים ישנים. המחשב מדי פעם עושה בעיות וכל מיני שטיקלעך שגורמות לנו לרצות להחליף אותו במשהו חדש, עם אחריות כדי שיהיה קצת יותר שקט נפשי וכדי שלא אבלה שם שעות על גבי שעות כל חודש (או לפחות מהסיבה הטובה ולא בתיקון המחשב). מאחר ומדובר בסבא שלי, שעם כל הכבוד לו - ויש כבוד, הוא בסה"כ גולש באינטרנט (אתרי חדשות וכו', אפילו לא משהו "קשה") ומשחק סוליטר ולכן חשבנו ללכת על משהו פשוט שבפשוטים. אי לכך ובתהאם לזהו ראיתי באייבורי את המחשב הבא שכולל דברים נחמדים בסה"כ : 2GB זיכרון ספק מחברה מוכרת -FSP 500GB (אבוד אם אפשר להוריד ל…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by zam,

המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כאמור המחשב משפחתי צורך בסיסי/מינימלי בגיימינג וגרפיקה, הכוונה לשימוש לטווח לשנים הבאות בשביל זה העדיפות לכרטיסים לא OnBoard בשביל אפשרות שידרוג בעתיד. זה המפרט שבניתי לאחר עיון בכל מיני מפרטים שראיתי כאן, לא ממש הייתי בעניינים בזמן האחרון ככה שאשמח לעצות ושיפורים (הסכום המכוון הוא בערך כמו הסכום במפרט הבא-) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪624[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪65[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by DarkenHero,

שלום, אני צריך המלצה שלכם למפרט של מחשב. עדיף מRSM. התקציב שלי לא בדיוק קבוע אבל צריך משהו באזור ה6000. המחשב צריך להיות מתאים לגיימינג עם כרטיס מסך טוב ומארז שקט. 8 ג'יגה ראם, ו-2 טרה נפח (לא SSD). אם אפשר גם המלצה למסך גדול יחסית (משהו באזור ה28 אינץ') שתומך בחיבור HDMI ובFULL HD. לגבי המעבד, יכול להיות שאני יכול להשיג i7 3770 אז אם אפשר בבקשה לוח אם שמתאים לו, אבל בבקשה להמליץ גם על מעבד ולוח אם אחרים כי אולי אני לא יכול להביא אותו. בנוסף גם צריך המלצה לקירור מתאים.. תודה רבה על העזרה. קניתי פעם כבר מחשב ממפרט שרשמתם לי ומאוד נהנתי

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Enn0L,

שלום לכולם, מבקש המלצה עדכנית למפרט לגיימינג נטו באזור ה-5000 ש"ח. חשוב לי מאוד מאוד שהמפרט יריץ באופן חלק את כל המשחקים הכי חדשים שקיימים היום כולל משחקים שייצאו בשנה הקרובה על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות, עם כל הפילטרים ורזולוציה FULL HD. אני קונה את המחשב הזה נטו לגיימינג, רק שיריץ את הכול כמו שצריך, לא מעניין אותי אם הוא מרעיש או לא, איך הוא נראה וכולי. כמובן, חשוב שיהיה מקורר באופן טוב וכל דבר אחר שמשפיע על חיי המחשב. לא רוצה לבלות את חייו בתיקונים... אבקש את המפרט מ-TMS אם אפשר - נטו נוחות, קרוב לי לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי - אפשר עד 1…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  19. שלום! אני חולם/חושב על מחשב חדש כבר חודשים רבים, ובסופו של דבר בגלל שזה היוםהולדת שלי עוד שבוע החלטתי להפסיק לחשוב ולפנק את עצמי אשמח לעזרתכם. השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה שידור וידאו (או יותר נכון הקידוד שלו בזמן אמת..) בעזרת תוכנת xsplit שמשתמשת ב x264. למירב ידיעתי כמות ת'רדים גדולה לא עוזרת כמו מהירות שעון וזה ההתלבטות העיקרית שלי - בחירת המעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך (התקציב גבוה מהצורך בכוונה כדי לתת לכם את האפשרות להתפרע ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שידורי וידאו בזמן אמת …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by DigMarLon,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הינו 4500 ש"ח והשאיפה לקבל את הטוב ביותר שניתן. המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, וידאו, סרטים ומדיה. (מאד חשוב ביצועים ומהירות) אשמח אם יהיה שקט אבל אם אין ברירה נחיה עם זה בעולם של אינטל- מעדיף את הI7 ולוח של ג'יגהבייט בערכת שבבים ZZ7 הארד דיסק 2 טרה . בעולם של AMD: הלכתי לעיבוד. אין לי בעיה עם AMD בכלל. פשוט כל חנות שפניתי אליה, דוחפת אותי לכיוון של אינטל בעוד שבאותו מחיר, אני יכול לקבל "מפלצת" עם 6 ליבה של AMD ולא לחפש איפה לחסוך ואיפה להתפשר מקווה שהגעתי למקום הנכון. אודה לכל אחד שיעשה לי פה סדר קצת . אשמח למפרטים ולהסברים מוסיף להלן את הפורמט בקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אך אני רוצה שיצא המחשב הטוב ביותר אז אם זה מגיע ל2500 זה לא נוראי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקי מחשב.חשוב לי שהוא יריץ 2 משחקים :SIMCITY 5 - בצורה טובה ואיכותית ללא בעיות דרישות מערכת: http://www.simprograms.com/simcity/s...-requiremen... GTA V - בצורה נמוכה-בינונית ללא בעיות*2 המשחקים יצאו בעתיד יש לי מסך 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

22. Started by yael:D,

התקציב- 8000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח המחשב ישמש לאנימציה (דו-מימד וסטופ-מוושן), עריכה גראפית, עריכת וידאו, מעט עריכת סאונד. שימוש בתוכנות הבאות: after affects, premire, photoshop, illustrator, flash, q-base, TVpaint -פעמים רבות נדרשת עבודה במקביל על כמה תוכנות. השימוש הוא יומיומי, לצרכי פרנסה הגדרות גראפיות גבוהות ציוד היקפי נדרש: רמקולים בתקציב של כ- 300 ש"ח UPS שאמור להחזיק שני מסכים 20" 1 מסך 20" איכותי לגראפיקה ואנימציה - עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 7 ישנה העדפה לרכוש את המחשב באזור רמת-גן - יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות בקשות מיוחדות: FireWire (בנוסף, במידה ויש רכיב שלא חש…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב משחקים, , תכני HD ו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V BF3 מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לגיימניג כבד מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב לי 6. האם מתוכנן אוברקלוק [ OC…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by yechielmer,

היי שלום! קניתי מחשב LENOVO THINKPAD T420 Q5U ויש בו כניסת 34 EXPRESS CARD 2.0 רציתי לשאול מה זה אומר, מה אפשר להכניס שם וכו'. תודה! עריכה: אפשר להכניס שם כרטיסי מסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lexxx,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בסכום של בין 5000-6000 שקל. אין העדפה לחנות מסויימת. חברת המחשב הנייד המועדפת: asus,dell,toshiba,hp מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: כונן קשיח+ זיכרון פלאש משקל הנייד המועדף: עד 2 קילו, ושהמחשב יהיה דק מאוד גודל הצג: בין 13 ל14 אינץ זמן סוללה רצוי: 6 שעות ומעלה המחשב ישמש אותי לעבודה בoffice, צפיה בסרטים, עבודה באינטרנט. מחיפוש באינטרנט מצאתי 3 מחשבים: איזה מחשב מהם יותר טוב והאם יש הצעות יותר טובות מהן? / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications /http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8796 / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications

דיונים חדשים בפורומים