עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים (בעיקר יריות) בעלי גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by deluxe,

אהלן חברים! אני זקוק להמלצה על מחשב נייד, להלן הכוונה לפי חוקי הפורום: תקציב: עד 4K. אפשר לחרוג ב-100 ש"ח, אך אני מאמין שאין צורך. מטרות המחשב: המחשב ישמש בעיקר למולטימידה (ישמש כסטרימר באופן יום יומי), גלישה ועבודה משרדית. מעבד: אני מעוניין במעבד IB חזק, לא החלשלושים מסדרת UM. חשבתי על i5 3210M. גם אם יש משהו יותר טוב שנכנס בתקציב אז אפשר ללכת עליו. זיכרון: 4GB לפחות. יכולת שדרוג ל-16GB בעדיפות גבוהה. גודל המסך: חשבתי על 13.3-14 כגודל האידאלי בשבילי, כיוון שאני מעוניין לנייד אותו הרבה. חובה שיהיה מט ולא מבריק. 720p. (אני מחפש מסך שלא נופל מזה של סדרת VOSTRO של דל) משקל רצוי: כמה שפחות, דגש על ביצועים ואיכות בניה גבוהה. כל עוד המשקל אינו חריג לקטגוריה אז אין בע…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. הפכתי את המחשב הישן לHTPC והחדש אמור לשמש לעבודה מתוך הבית ועריכת וידיאו ותמונות (אני צלם חובב). תקציב: עד 5 אלף ש"ח (עדיף בפחות) תוכנות: MATLAB (אני צריך לפחות 8ג"ב זיכרון), עריכת וידיאו - PINNACLE, עריכת תמונות - PHOTOSHOP DXO-OPTICS LIGHTROOM מערכת הפעלה: יש WIN7 64BIT המהרה: לא עושה OC שקט: חשוב מאוד 9 מתוך 10 (10 מבחינתי זה FANLESS, לכן סימנתי 9) ציוד היקפי: מקלדת נוחה (תכנות וכתיבה מרובה באנגלית), עכבר גדול נוח ומדויק (1000DPI אמור להספיק), אזניות טובות חומרה קיימת: כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 העדפות: חיבורים עיליים במארז (להבדיל מהקדמיים הנפוצים יותר), אבל לא מצאתי כזה שיהיה גם שקט. מפרט לדוגמה (KSP), אינו כולל עכבר ואזניות: מעבד אינטל ‏I…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by arpa,

אהלן ותודה מראש לעוזרים, מחפש לבנות מחשב HTPC שיריץ סרטי FHD דרך הרשת (Powerline ethernet). פריטים שאני לא צריך: - מקלדת/עכבר - כונן קשיח - כונן Bluray יש צורך בכל השאר (+כונן DVD) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p על גבי הרשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by potassium,

שלום חברים. ההארדיסק במחשב שלי הלך לעולמו, וחשבתי שזה זמן טוב להחליף את המחשב עצמו. כמה שאלות: 1. האם ישנם רכיבים ששווה לשמור מהמחשב הישן (שהוא בן 5 שנים), ולשים בחדש? למשל כונן אופטי שעובד מעולה וכמעט לא בשימוש. 2. האם למחשב ששימושו יהיה ביתי בלבד (ללא משחקים), שווה כרטיס מסך נפרד או מובנה? 3. בשורה התחתונה, עדיף להרכיב מחשב או לקנות מפרט מוכן מראש? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by winner100,

שלום לכולם, ברשותי נייד של חברת ג'יגבייט. יש שם דיסק קשיח בנפח קטן יחסית, ברשותי דיסק קשיח חדש. איך בדיוק מחליפים? יש למישהו איזה שהוא מנואל עבור זה? פתחתי את המכסה למטה והHD התגלה לפני, אבל עושה רושם שיש צורך לפרק גם את הצד השני. אני לא רוצה להתחיל לפרק חצי מחשב אבל ה100 ג'יגה הנוספים מאוד קורצים לי. אני ישמח לכיון, אני מעדיף לדעת מה אני עושה מאשר לפרק על "עיוור" תודה! עריכה: יש על הHD סוג של נייר דבק (חזק, מסוג נילון קשיח) כנראה שאיתו אני אמור לשלוף את הדיסק החוצא. אני מנסה אבל זה נראה שהוא תפוס על ידי עוד זוג ברגים בצדדים. חשוב לציין שהדיסק יושב בסוג של מגן פח. נ.ב זה הדגם Gigabyte W566N

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - ללא מסך. - ללא ציוד היקפי בכלל. - ללא ווינדוס. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים לא הכי כבדים, ועריכת מוזיקה חובבנית וגם כן סרטים. תקציב למחשב: - התקציב שלי - 2000 ~ 2200. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני רוצה שתהיה לי את האופציה לשדרג במידה ואני ארצה. בקשות למפרט: - אין צורך במארז. - מחשב שקט, לא רוצה לשמוע אותו בכלל. - כרטי…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by koraldon,

שלום, ראיתי בעיתונים מבצע על המחשב בכותרת - לפי אתרים בחו"ל מדובר במחשב קל משקל (קצת פחות מ1.4 ק"ג) ומספק לבעלי דרישות אינטרנט ואופיס. במבצע באופיס דיפו הוא נמכר ב 1895 ש"ח, עם מעבד פנטיום 957 ו-4 ג'יגה זיכרון. היו לי מספר שאלות על המחשב: - ראיתי שבחו"ל הוא עם סלרון 877, שלפי אתרים הוא יותר חזק - חשבתי שפנטיום עדיף על סלרון, אם שניהם מאותה סדרה (שניהם Sandy Bridge) - האם יש משהו שאני מפספס, או שאינטל מבלגנים את המותגים שלהם? - יש לו יציאת HDMI, כלומר אני יכול לחבר למקרן כמחשב HTPC, יש משהו נוסף שצריך - חומרה/תוכנה, או שגם מדיה פלייר יעבוד? והאם החומרה נראית מספקת? - מה האמינות הכללית של מחשבי ACER, ואיך היבואן טכנו-גרף? כמובן שאם מישהו התנסה במחשב, אשמח לשמוע חוות דעת. ת…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by avizov2,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL[/td] [/tr] [tr] [td] הארדיסק [/td] [td] Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' [/td] [/tr] [tr] [td] כונן [/td] [td] Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td] [/tr] [tr] [td] זכרון [/td] [td] G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU[/td] [/tr] [tr] [td] פתרונות קירור [/td] [td] Scythe Shuriken 3 Heat …

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  11. הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by פתח הדביר,

תוכלו להמליץ לי בבקשה היכן הכי כדאי לקנות מחשב נייד? ישנן חנויות מוכרות כאיכותיות וזולות באופן משמעותי?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות מקסימליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים גם בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by shimshon,

שלום השתמשתי באחד המפרטים המומלצים שבאתר למחשב רב תכליתי ונאמר לי שהספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך מה דעתכם? מעבדIntel i5-3450- Tray900 פתרונות קירור למארזScythe Katana 3120 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3240 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3500 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6870 1GB DDR5850 מארזNZXT Source 210 Elite Black/White270 ספק כחAntec Neo-Eco 520W350 סה"כ3740 ש"ח כולל מע"מ במקומו הוצע לי מפרט אחר אשמח לחוות דעת עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8667

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. Started by freakagnux,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

17. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. בס"ד שלום, הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד בתקציב של 4000-5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר עדיף פחות) בעיקר ישמש למטרות אקדמיות, סרטים וקצת לתכנות (vs) חשוב שיהיה קל, עמיד, סוללה טובה ועמידה, ונוח. באופן כללי איזו חברה נחשבת טובה? בעיקר לגבי האולטה-בוק? דל, לנובו, אסוס או סמסונג? יש לי 2 הצעות: 530U4B-S01IL של סמסונג ב3990 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822520 Asus UX21E Zenbook ב-4600 ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=806511 אבל עם SSD דיסק של 128 G ולא כמו שכתוב באתר. מה יותר משתלם? תודה רבה לכל העוזרים!! :)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים ביותר BF3 וכל החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by ramap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 2 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים