ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום , התקציב הוא 3000 ש״ח ולא ניתן לחרוג. שימוש המחשב הוא הפעלת מכונות וירטואליות בתוכנית VMware . אין צורך בציוד היקפי, חשוב שהמחשב יהיה שקט(9). מפרט המחשב צריך להכיל את הפריטים הבאים: 1) מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות(RAM) 4)ספק כוח 5) מארז תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם!הייתי רוצה להתחדש עם מחשב חדש שישמש אותי כסטודנט וגם לעבודה בקיובייס.זו תהיה הפעם הראשונה שאני עובד עם קיובייס כי כרגע יש לי מחשב מאד חלש (נטבוק) שאיתו אני מקליט בעזרת כרטיס קול חיצוני (steinberg CI1) ובתוכנת Cool Edit Pro וזוג מיקרופונים MXL 603S.אני מאד מרוצה מתוצאות ההקלטה אבל! אני לא יכול לעשות עריכות רציניות בשל כח העיבוד המזערי שיש למחשב שלי.יש סיכוי שאקנה כרטיס קול חיצוני אחר (לצורך יותר כניסות של מיקרופונים) אבל עדיין הוא יהיה חיצוני.הבנתי שיש כרטיסי קול שעושים חלק מהעיבוד בזמן העריכה והאפקטים ולא רק בזמן ההקלטה עצמה, אשמח לשמוע על זה, עד היום לא נתקלתי או קראתי על האופן שהם עובדים.אז.... מה ההמלצה שלכם?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב זול למשחקים, חשוב לי שיוכל להריץ את רובם, לא קריטי שיהיה רזולוציה סופר גבוהה ופילטרים וכו'..אשמח לשמוע אם משהו מהפריטים מתנגש, כבר התבלבלתי לגמרי מכל השפע שיש בשוק.. Intel Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, VGA, PCI-E, HDAudio זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 Gigabyte GT610 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX ספק כח Thermaltake Litepower 500W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Middle Tower Series Black Case No…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכ-1250 ש"ח לצורך משחקי מחשב (בעיקר ל-BF3 ולבאלטלפילדים לעתיד...). הנה המפרט הקיים: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM DDR3 (זה 2 כרטיסי זיכרון של 1 GB) Nvidia GeForce GT 220 מה שאני שמתי לב שבעיקר אני צריך להחליף\להוסיף: -כרטיס מסך חדש -זכרונות -מערכת קירור ועוד שאלה קטנה: האם למארזים יש השפעה מסויימת על הביצועים של המחשב? (אולי קירור וכו'..?) מקווה שהמידע מספק ושהלכתי ע"פ הכללים של פתיחת נושא. שיהיה ערב מצויין ושבוע טוב! -אליסף
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שהמחיר יהיה בסביבות 3500-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD ופיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Eclipse, Visual Studio - פרנסה (כבד) בלנדר, 3DS Max - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Call of Duty... עדיף שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל. המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך. …
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה שלומכם אנשים, אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי (הוא כבן 40-45 והוא הסבת מקצוע ומתחיל ללמוד בקרוב, והוא צריך את המחשב ללימודים ולשימוש כללי - ישמש אחרי זה כמחשב לכל דבר) לצורך העניין - לא מתוכנן למשחקים. השאלון מעמוד החוקים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, ש"ב וכ"ו.. חשיבות עליונה אמינות וניידות * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? בטווח הקל של גדלי מסך 13.3-14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה מספיק ארוך של לפחות 6-7 שעות מומלץ (אפילו יותר אם אפשרי) גודל מימלי של כונן: SSD בלבד, לפחות 128GB * כונן CD/DVD? צורב? ללא כונן אופטי בכלל - אולטרה בוק כמה שיותר דק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי מעולה, אם לא …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג ב-KSP. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים ושיניתי אותו מעט משום שלא כל הרכיבים נמצאים באתר האינטרנט של KSP. אני רק רוצה לוודא שהכל תואם ושאין צוואר בקבוק או חלקים מיותרים/חסרים. אין צורך בציוד הקפי או צורב DVD תקציב: 4,800 ומטה מעבד - Intel Core I5 3550 3.3 Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-e, VGA, DVI, HDMI זיכרון - Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Westren Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX ספק כוח …
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת אם קיימת חיה כזאת. בעיקרון, זאת הפונקציונליות שאני מחפש: 1. כונן דיסקים. 2. חיבור לטלוויזית HD והקרנת סרטים באיכות HD. 3. אחסון פנימי מספיק גדול (אני משער 1TB, אבל אולי מעט יותר קטן). 4. אפשרות חיבור לרשת ביתית. זה כל מה שאני צריך. אני מוכן להשתמש במערכת הפעלה מבוססת Linux אם זה אומר שהמחשב יצטרך פחות כוח ובכך יעלה פחות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום הלפטופ שלי (טושיבה סטלייט, בן 3) מגלה סימני גסיסה (מסך מהבהב, מאוורר גוסס) ואני מתלבט במה להחליף אותו. אני סטודנט, כך שהצרכים שלי הם בעיקר דפדפן (כרום) ואופיס, והתקציב שלי מוגבל למדי (5K) עד כאן הכל ממש בסדר... הבעיה היא שמדי פעם מתחשק לי לחזור לימי הshooter העליזים והיצע הלפטופים לגיימרים בארצנו, איך לומר, די מעליב. האפשרויות שחשבתי עליהם הן: 1. לנסות למצוא לפטופ בתקציב הזה שיצליח לסחוב את משחקי העונה שעברה 2. לקנות נייח חזק + לפטופ חלש ללימודים. יש כמובן אופציה שלישית - לקנות נייח ולתקן את הטושיבה. בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם, תודה רבה מראש על העזרה, רמי.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
למצלמות דיגיטליות למשל יש אתרים שבהם אתה מתמקד למצלמה שאתה רוצה: לדוגמה http://www.dpreview.com/products/search/cameras אתה יכול לעשות שם feature search >> Show advanced search filters וככה להתמקד לכמה דגמים הבודדים שמתאימים בדיוק לדרישות שהגדרת. יש כזה אתר למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב 13.3 בתקציב עד 4000 ש"ח ובכן - שאלון, ובסופו מספר דגמים שחשבתי עליהם: מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + עריכה גראפית בסיסית (תמונה) גודל המסך? 13.3 משקל רצוי? עד 2KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטודנט שלא מעוניין לחפש קיר כל הזמן. לפחות 5 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI. לפחות שתי יציאות USB. בלוטות? לא הכרחי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה סוג (סתם כי אני לא מבין בזה). נפח - חייב: לפחות 150; אשמח ל: עד 500. מעבר לזה ישפיע לרעה על המשקל. כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי כונן Bluray? לא הכרחי (עדיין מוכרים??) האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית ולימודים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3 * כרטיס מסך? צריך שיהיה כרטיס מסך ברמת טובה. * בלוטות? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD 320GB חובה 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכן- לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל רצוי אחריות ממקור אמין תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני גרפיקאי כבר 8 שנים. עובד בפוטושופ, אילוסטרייטור ואין דיזיין (לא בתלת מימד ווידאו) תמיד עבדתי עם מחשבי PC. אבל כולם תמיד אמרו לי שבמשרדי פרסום גדולים ומקצועיים עובדים רק עם מחשבי MAC "כי הם טובים יותר..." בלי נימוק נוסף. אז רציתי לדעת אם באמת יש הצדקה לדבר הזה. הרי אני יכול להכנס כל רגע לאתר של APPLE או IDIGITAL ISRAEL ולראות מה המפרט של הMAC שמוכרים כיום ולהרכיב אותו הדבר ב PC ואולי אפילו טוב יותר בפחות כסף. אני מודע לזה שהמסך מחשב שלהם ה - מסך 27" Thunderbolt מאוד איכותי וניתן לכיול צבעים מדוייק וכו'. אבל בואו נתעלם מיזה כרגע ורק נתרכז בביצועים הגרפים של התוכנות שציינתי בין ה PC לMAC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כמה השילוש הבא וכרטיס מסך שווים ? AMD PHENOM II 955 4GB KINGSTONE DDR3 1333 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 SAPPHIRE HD5850
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי חבר'ה,אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא יודע איזה לפטופ לקנות. יש לי כבר מחשב נייח בבית שהוא דיי חזק ויכול להריץ משחקים. השימוש שלי בלפטופ הוא רק בשביל שימוש בסיסי ולא כבד: וורד, אקסל ואינטרנט (קיצר כל דבר חוץ ממשחקים כבדים). יש לי כמה התלבטויות:1. איזה סוג מחשב? Asus, HP, Dell? עקרונית לא אמור להיות הבדל גדול מידי בין החברות כי אני לא דורש משהו חזק. מה שכן חשוב לי זה שזה יהיה לפחות i3 (אפשר גם i5), לפחות 4GB זיכרון, קל משקל (נגיד 2,2.1 קילו במקרה הקיצוני) ורצוי מקלדת שמתקרבת למשהו ארגונומי (כלומר לא מקשים קשים)2. איזה גודל מסך מומלץ? 13.3,14?3. באיזה חנות כדאי לקנות? יש לזה חשיבות מעבר למחיר?התקציב שלי הוא עד משהו כמו 3,700 במקרה המאוד קיצוני.תודה רבה מראש,אורן
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-