עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kenny,

הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. השתגעתי כבר.. היתי בחנות, סגרתי על המפרט : I5 3.4 gb Ivy bridge - זה עם ה"K" בדגם - מכפלה פתוחה. לוח אם GB Z77 זכרונות.. ועכשיו נותר לי כרטיס מסך. ההתלבטות שלי היא : Ati 7870 Ati 7950 nVidia 600Ti מה אתם אומרים ?? אני משחק בעיקר ב Guild wars 2 \ Battle field 3 \ WOW נכון לעכשיו... בעתיד מאמין שאשאר עם FPS games/ נ.ב - ספק כח Crossair true power 550w תודה. עריכה : נראה לי יותר מתאים הפורום לכרטיסי מסך מאשר מפרטי מחשב. אם אפשר נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. שלום, הרכבתי מפרט כמעט סופי שהולך להירכש עוד שבוע בערך אך כרגע יש לי התלבטויות אחרונות לגבי כמה חלקים. אך קודם, השאלון. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD- BLUERAY. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DIABLO 3, MASS EFFECT 3 בהגדרות המקסימליות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

4. שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !

5. Started by yanivdanan,

אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה לאחר הרבה חיפושים הגעתי ל- vostro 3360 עם המפרט הזה http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912530&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he בחוות דעת שפורסמו ברשת ראיתי שהבעיה העיקרית בדגם הזה זה סוללה חלשה יחסית (לא אמור להוות בעיה) ויש אומרים גם מקלדת בעייתית שזה כבר בעיה גדולה יותר למישהו יש את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת ספציפית ראיתי גם את ה-Lenovo E330 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912605&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he (הדגם הזה אמור לכלול גם מודם סלולרי אבל יש דגם זהה בלי המודם הסלולרי ועם דיסק של 500GB ב-300 ₪ פחות) לי באופן אישי יש חוויה שלילית עם לנובו אז אני לא כל כך נלהב בכל מקרה אני מח…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  6. מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי, צריך להחזיק זמן בלי טעינה, מסך 15.6 שלא יהיה גדול מידי ולא כבד מידי. סביבות ה2,000- שקל. תודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, מחשב ללימודים אחרי הכל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אין העדפה לכמות זמן ספציפית פשוט שתהיה סוללה חזקה שתחזיק מעמד. שוב: מחשב ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI סטנדרטי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משהו מטורף, גודל דיסק מינימום 500GB כמובן שמומלץ יותר אבל גם 500 זה בס…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. שלום. החלטתי לשדרג את המחשב. אני משתמש במחשב למשחקים כמו bf3 skyrim ו fsx. הרכיבים שימשיכו למחשב החדש: מסך 19״ כרטיס מסך: gtx 460 ספק: sea sonic 500 כונן dvd אני מעוניין בדיסק קשיח של 1 tb תקציב: נתחיל ב2000 ש״ח תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by jabka,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים, כרגע אני עם : E8400 Ep43 DS3L - לא תומך ב I5\I7 HD4870 4gb 3000 ש"ח לגרום למחשב הזה להפעיל את BF3\BF4 (כשיצא) וגם כעת את GW2.. אין צורך בשום חלק מלבד החלקים שציינתי למעלה. נ.ב - (ספק כח : Corsair 550w) תודה!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by idoo_e,

כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  13. שלום בניתי מחשב לעריכה וחטאי משחקים אבל אני עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core …

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by lahav578,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסה-solidworks, עריכה גראפית ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה כלום, אשמח להצעה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty , Diablo 3 ובכללי כל המשחקים החדשים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המפרט בצד (:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SC2 MW2 על הגדרות בינוניות + -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני מעוניין שיהיה בתוך התקציב את המסך 23 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by שוקו,

אני מחפש מפרט כולל ציוד היקפי (עוד לא נסגרתי על מקלדת עכבר וכו') מיועד לשימוש ביתי+, אולי אולי יתווסף בעתיד כרטיס מסך בינוני, וצריך עוד כרטיס רשת אלחוטי מה שהרכבתי כרגע זה: [table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] מסך: [/td][td] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ₪1009 [/td][/tr][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL IVY BRIDGE 3220 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - BOX אחריות: שלוש שנים (יבואן רשמי - אסטרוניקס/חיון). מחיר: ₪690 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK B75M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪409 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] TR…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by eranSH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקווה שSHOGUN 2 יוכל לרוץ על הגדרות הכי גבוהות עם התקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by didi78,

הרכבתי מחשב בעזרת נציג מחנות מחשבים, מה אתם אומרים על המפרט? שווה את ה 4550 ש"ח? המחשב בנוי בעיקר לגיימינג(BF3, CD4 ,WoW, וכל מיני משחקים שהולכים לצאת בזמן הקרוב) ולעריכה גראפית(sony vegas, adobe collaction cs5-6 ועוד) המפרט: http://img839.imageshack.us/img839/4762/13466935792043.jpg אם המפרט לא טוב, אתם יכולים להציע לי מפרט מחנות אחרת(לא משנה לי איזה חנות) ב4550 ש"ח מקסימום?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד. זה מה שהוא ביקש: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? הכי גדול שיש. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320-500. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. שלום , אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אני לא סגור על מארז - ורציתי לשמוע המלצות אם יש (לא משהו מצועצע אם יש משהו סולידי וטוב) [table][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]22558 [/td][td] [/td][td]צורב פנימי Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata [/td][td]115 [/td][td]1 [/td][td]115 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]22362 [/td][td] [/td][td]ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) [/td][td]455 [/td][td]1 [/td][td]455 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]23956 [/td][td] [/td][td]כונן Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail [/td][td]525 [/td][td]1 [/…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אני מחפש מחשב לצורך עריכה גרפית. בעיקר עבודה כבדה עם פוטושופ ואילוסטריטור במקביל. ראיתי במומלצים את המפרט הבא והייתי שמח לשמוע את דעתכם ועזרתכם בשביל להתאים אותו כמה שיותר לצרכי. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632&section=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 (מצורף גם בתמונה) יש לי כבר מסך אבל אני רוצה להוסיף מסך לצורך עבודה עם מסך כפול. (HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD) חשוב לי השקט והייתי רוצה להוסיף גם כונן SSD להגברת המהירות. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים