עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by VegansXe,

מה ההערכה שלכם? מדובר על HDD של Hitachi 1TB 32MB קאש SATA2 7200 RPM תודה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). W2350T או e2350t -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by arkadi_s,

המחשב נקנה לפני כמעט 3 שנים , אם זה חשוב הוא לא עבר שום תקלה או תיקון עבר ניקויים עקביים ושמירה. מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU תודה...

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by אדי44,

חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם ,בן דוד שלי במיאמי אז החלטתי שזה הזמן להתחדש במחשב חדש שאלון : *מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים Diablo3,Metro 2 .... וצפיה בסרטים * גודל המסך?13-14 עם רזולוציה של 1600X900 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (פחות מ2 קילו עם אפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4-6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש אפשרות לSSD בגודל של לפחות 120GB יהיה מצויין אם אין אז 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תוספות משלי : -רצוי שהמקלדת תהיה מוארת -איכות בניה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Mistery,

מחשב לפטופ יותר חזק מאשר נייד :תקציב: 5000-6000 מדינה: ישראל מטרות המחשב: שימוש של סטודנט יותר בבית,אין צורך רב בלהביא אותו לאוניברסיטה, משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 15 אינץ זמן סוללה:האמת אני לא כל כך בקיא,לפי מה שקראתי הבנתי שמה שאפשר לצפות מקטגוריה זאת זה 3-4 שעות? יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש בלוטות: אין חשיבות גדולה זיכרון:180 ומעלה מעבד:i5 או i7,למרות שאני לא בטוח אם התקציב מספיק לI7 כונן: CD DVD לא חובה צורב כונן BLUERAY -לא חובה לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 חברה:לא באמ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, בעוד מספר שבועות אני טס לשיקגו ויש באפשרותי לקנות שם מחשב. רציתי את המלצתכם לקניית מחשב עד לתקציב 3700 ש"ח או כ- $900. *מטרות המחשב: עבודת משרדיות (אינטרנט ואופיס), הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים (לא משהו רציני), כמו גם צפייה בסרטי HD *זמן סוללה: 3-4 שעות *יציאות: חשוב לפחות HDMI אחד, ושאר היציאות הסטנדרטיות (USB3 אינו קריטי אך USB2 כן) *גודל מסך 15.6" * בלוטות? רצוי - לא על זה תיפול עסקה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רצוי בנפח של 750GB (גמיש) * כונן CD/DVD? צורב? כן - צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לפחות שנתיים אחריות ורצוי 3, כיוון שאהיה בחו"ל מספר חודשים - רצויה אחריות בינלאומית אך לא תפול על זה עסקה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק לרינדורים מאסיביים בעזרת cuda. מצאתי שני מתמודדים וקצת קשה להחליט בינהם: MSI GT70 http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nd204us-eta-june-p-4498.html Clevo P170EM / Sager NG9170 http://www.xoticpc.com/sager-np9170-clevo-p170em-p-4342.html מה שהכי חשוב לי זה כמות הזיכרון בכרטיס המסך, אני לא מוכן לרדת פחות מ-4gb. ב-msi אפשר להגיע לכמות הזו עם כרטיס ה-gtx 675m ובסאגר אפשר רק עם כרטיס 680m שהוא מטורף אבל לא בטוח שיביא שיפור בנוגע ל-CUDA (לפחות לפי הניסיון המעשי של החבר׳ה ב-Blender) בכל אופן ל-msi ישנה בעיה לפעמים עם המקלדת, היא לא ממש עובדת טוב לפחות לפי הפרסומים בפורומים אך הסאונד מצד שני מעולה לגבי הסאגר יש לי עוד הרבה שיעורי בית... אבל המפרט…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by פתח הדביר,

אני מתכנן לקנות מחשב ניייד, כבר אני יודע איזה מעבד וכמה זיכרון פנימי אבל אין לי שמץ של מושג על איזה כרטיס מסך ללכת? אני צריך שמישהו יתן לי גבול מינימלי- מה לא לקחת התקציב של כל המחשב עד 4K והייתי רוצה מאיץ גרפי לא בשמים ולא משהו מפלצתי לגיימרים אלא אחד שעושה את העבודה וסה"כ סבבה ומסוגל להריץ משחקים עם דרישות בינוניות-גבוהות. תודה מראש

10. שלום! ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. היא נתקלה בשני הדגמים הללו שמוצעים באייבורי: Dell Vostro 3360 i5-3317U 13.3 Dell Inspiron 13z i5-3317U 13.3 כפי שניתן לראות שני המפרטים כמעט זהים (ל-inspiron יש יותר זכרון ואין כניסת eSata), כולל המחיר. לא ממש הצלחנו למצוא מה ההבדל ביניהם, ואיזו סדרה עדיפה... מישהו יודע? חוץ מזה, נתקלנו גם ב-Vostro באתר של notebookclub, במחיר הרבה יותר זול (גם אחרי שמוסיפים מערכת הפעלה): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203360/vostro-3360-3317um.htm אבל פה מצוין שהמעבד הוא i5-3317UM ולא i5-3317U. האם יש הבדל, או שזה אותו מעבד? לא הצלחתי למצוא באתר של אינטל מידע אודות ה-UM, אלא רק אודות ה-U.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Kenny,

הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  12. השתגעתי כבר.. היתי בחנות, סגרתי על המפרט : I5 3.4 gb Ivy bridge - זה עם ה"K" בדגם - מכפלה פתוחה. לוח אם GB Z77 זכרונות.. ועכשיו נותר לי כרטיס מסך. ההתלבטות שלי היא : Ati 7870 Ati 7950 nVidia 600Ti מה אתם אומרים ?? אני משחק בעיקר ב Guild wars 2 \ Battle field 3 \ WOW נכון לעכשיו... בעתיד מאמין שאשאר עם FPS games/ נ.ב - ספק כח Crossair true power 550w תודה. עריכה : נראה לי יותר מתאים הפורום לכרטיסי מסך מאשר מפרטי מחשב. אם אפשר נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. שלום, הרכבתי מפרט כמעט סופי שהולך להירכש עוד שבוע בערך אך כרגע יש לי התלבטויות אחרונות לגבי כמה חלקים. אך קודם, השאלון. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD- BLUERAY. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DIABLO 3, MASS EFFECT 3 בהגדרות המקסימליות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

14. שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !

15. Started by yanivdanan,

אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה לאחר הרבה חיפושים הגעתי ל- vostro 3360 עם המפרט הזה http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912530&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he בחוות דעת שפורסמו ברשת ראיתי שהבעיה העיקרית בדגם הזה זה סוללה חלשה יחסית (לא אמור להוות בעיה) ויש אומרים גם מקלדת בעייתית שזה כבר בעיה גדולה יותר למישהו יש את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת ספציפית ראיתי גם את ה-Lenovo E330 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912605&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he (הדגם הזה אמור לכלול גם מודם סלולרי אבל יש דגם זהה בלי המודם הסלולרי ועם דיסק של 500GB ב-300 ₪ פחות) לי באופן אישי יש חוויה שלילית עם לנובו אז אני לא כל כך נלהב בכל מקרה אני מח…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי, צריך להחזיק זמן בלי טעינה, מסך 15.6 שלא יהיה גדול מידי ולא כבד מידי. סביבות ה2,000- שקל. תודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, מחשב ללימודים אחרי הכל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אין העדפה לכמות זמן ספציפית פשוט שתהיה סוללה חזקה שתחזיק מעמד. שוב: מחשב ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI סטנדרטי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משהו מטורף, גודל דיסק מינימום 500GB כמובן שמומלץ יותר אבל גם 500 זה בס…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שלום. החלטתי לשדרג את המחשב. אני משתמש במחשב למשחקים כמו bf3 skyrim ו fsx. הרכיבים שימשיכו למחשב החדש: מסך 19״ כרטיס מסך: gtx 460 ספק: sea sonic 500 כונן dvd אני מעוניין בדיסק קשיח של 1 tb תקציב: נתחיל ב2000 ש״ח תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by jabka,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by Kenny,

היי אנשים, כרגע אני עם : E8400 Ep43 DS3L - לא תומך ב I5\I7 HD4870 4gb 3000 ש"ח לגרום למחשב הזה להפעיל את BF3\BF4 (כשיצא) וגם כעת את GW2.. אין צורך בשום חלק מלבד החלקים שציינתי למעלה. נ.ב - (ספק כח : Corsair 550w) תודה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by idoo_e,

כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  22. עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. שלום בניתי מחשב לעריכה וחטאי משחקים אבל אני עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core …

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by lahav578,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסה-solidworks, עריכה גראפית ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה כלום, אשמח להצעה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.