עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hararim,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by 1stcowgirl,

שלום, (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אז כוונו אותי בבקשה) רציתי לדעת אם GTX680 יוכל לעבוד של ספק 550W? הספק המדובר הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. הי, יש לי שאלה, רק לא בטוח אם היא מתאימה לפורום הזה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שיצאו לא מזמן, השאלה היא האם להשקיע 6-7 אלף במחשב ממש חזק שיהיה אצלי לפחות 4 שנים או לקנות מחשב בינוני באזור ה-4 אלף שיחזיק לי בערך שנתיים ואז לקנות מחשב חדש יותר או לשדרג? אם השאלה לא קשורה לפורום הזה, מצטער. נ.ב יש לי מחשב בן 4 עם מעבד INTEL E8400 וכרטיס מסך RADEON 4870, אם אני אעשה OC למעבד ואחליף את הכרטיס מסך, האם זה יסחוב עם מסך 23 אינצ'? או שפשוט להחליף הכל? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. שלום אז ככה,בסה"כ המחשב מספיק לי אבל בסרטי hd אני מרגיש שהוא ייצטרך שדרוג בקרוב האם שווה לי כבר לקנות מחשב חדש ? (למשל דוגמת המחשב עם מעבד i3 של אייבורי:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 שיעלה לי ללא הארד דיסק וצורב(שאני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי ) כ1200 ש"ח) או שאולי רק לשדרג כרטיס מסך ? ואם כן לכמה עוד שנים הוא יישרוד לאחר השדרוג לצרכי אופיס וסרטי full hd ?? והאם המחשב הנ"ל מאייבורי יספיק לי לצרכים בסיסיים של אופיס וסרטי full hd נניח ל4 שנים הקרובות ?? המפרט שלי כרגע : לוח אם : msi g31m3 מעבד : E2200 intel מארז : פשוט של אייבורי ספק : ezcool - מאייבורי -ספק זול של 300 וואט לא אמיתיים אני מניח זכרון : 3gb 800mhz ddr2 כ.מסך : geforce 8400 gs תודה רבה מ…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  5. היי. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1548 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 550 Ti…

6. היי חברים, הבקשה נמצאת בכותרת, חוץ מזה אין בקשות מיוחדות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. מעבד i7 920 קירור מעבד Scythe Mugen לוח אם Asus P6T זיכרון Corsair Dominator 1600Mhz (3X2GB עם צלעות קירור) הארדיסק WD Blue 320GB כרטיס מסך Nvidia 8500GT 512MB Silent מארז חדש HEC 6AG1 וספק חדש Seasonic S12II 430W DVDRW לא זוכר איזה, אבדוק אם צריך. איזה ערך כספי יש היום למפרט הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yocha97,

שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. הייייי אני מחפש מחשב נייד לאחותי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 14.1'' * משקל רצוי? לא 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)320 GB * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב ירכש בארה"ב, התקציב 700$ עם חריגה ל800$ אם ההבדל תהומי חשוב שהמחשב יר…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. מה התקציב? עד 2500 שחהאם במידת הצורך יש מקום לחריגה? לא 2. מהו היעוד של המחשב? אינטרנט, אופיס, mp3 , יוטיוב וכו'.. [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop, - משתמשת לא לעיתים קרובות בפוטושופ. פעם בשבוע ממוצע.. 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מקלדת\עכבר\רמקולים? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה. מסך 15" 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? חולון/תא/רמת גן 8. האם יש ה…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by MokoLoko,

בניתי את המפרט הזה: אני צריך להחליף לוח אם כי הוא לא יכול לעבוד ללא כרטיס מסך. אני בכוונה לקחתי ספק כוח חזק וטוב כי אני אולי יקנה עוד שנה כרטיס מסך בינוני(כ 700-800 שקלים) המחשב מיועד להכל,משחקים(כרגע ללא כרטיס מסך - משחקים בינוניים שלא תיהיה בעיה לליבת עיבוד במעבד לעמוד בהם),עבודה משרדית, ועוד...אני מכוונה בניתי מחשב טוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לי לכמה שנים טובות בבית ולא יתקע, ויריץ תוכנות והכל חלק... אין צורך באובר קלוק, או ציוד נלווה...אולי אני יקנה את הU2312 של דל...אבל אל תכללו את זה במפרט. אני רוצה שהתקציב לא יעבור את המחיר הזה כמה שאפשר אפילו לחסוך... http://www.tms.co.il/preview/spec/8xjsmug2 בבקשה תתנו לי הצעות לשיפורים כי אני מתכוון לקנות את המחשב השבוע. תודה …

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. מארז : יציאות קדמיות ל USB 2.0, אוזניות ומיקרופון + ספק כח 500W 3RSYSTEM מעבד : Intel® Core™ i5 3450 3.1GHz לוח אם : INTEL DH61WW B3 Woodworth זיכרון :4GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח : WD / SEAGATE 500GB SATA 2.5 כרטיס מסך : GEFORCE Pci Express X16 GT620 1GB (VGA + DVI + HDMI) כרטיס קול :Intel® High Definition Audio כרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) כונן אופטי : צורב DVD שכבה כפולה X24 כולל מנגנון נגד רעידות עלות : 2500 ₪ כולל מע"

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by dor974,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪569 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בק…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by avihy,

אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה

15. Started by פתח הדביר,

בתקציב של 4000+- מחשב נייד של איזה חברה הכי כדאי לרכוש : Dell, Lenobvo או Asus? מהי הסדרה המובילה של כל אחת מהחברות הנ"ל? כדאי לרכוש את המחשב הנייד הבא בגרנד אדוונס בראשל"צ? איך המחירים? האם הם אמינים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Gwiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא! 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by tahash,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מכל הז'אנרים, אבל בעיקר RPG'S של בת'סדה (SKYRIM, FALLOUT 3, NV) כבדים במודים. אני יודע שSKYRIM למשל, מכביד על המעבד, בפרט עם עומס מודים, אז יתכן שזה אומר שהמעבד צריך להיות חזק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by dotans75,

שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

המפרט שבחתימה.יש לו שנה וחצי אני חושב(מתי יצא הSB? אז חודש מאז שהוא יצא).הכרטיס מסך חדש,אין לו 1/2 שנה.כולל המסך. 5K יהיה הגיוני? SB i5 2500K 4 Ghz,OC ASrock P67 Pro 3 B3 Gigabyte 680GTX OC Nine Hundred II Noctua NH-D14 Samsung F3 1TB+WD 4TB Crucial/Micron M4 SSD 128GB SeaSonic 750W-SS750JS Crucial Rendiyion 8GB 1333Mhz DDR3 Asus 22"-MW221C Dell 27u11 Logitech Keyboard G15+G9x Mouse

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. באוקטובר אתחיל ללמוד מדעי המחשב כרגע ברשותי K53E של אסוס עם I5 . אני רוצה להשתדרג לדגם K55 ההבדלים בין המחשבים הם: I5-3210 VS A8-4500 HD4000 VS 7640G (מובנים במעבד) כמו כן הבדל במחיר של 80 דולר לטובת הAMD אציין שהשימוש שלי לא כלל משחקים (עד כה) (אני אגדיל את הRAM ל6\8 גיגה בהמשך) ובעיקר ללימודים מה עדיף? http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Covellite+Hairline/5720766.p?id=1218686491955&skuId=5720766&st=k55&cp=1&lp=1 http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+K+Series+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Indigo/6087209.p?id=1218717240847&skuId=6087209&st=k55…

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by asaf__9,

היי היום סופסוף אני יוכל לקנות מחשב נייד חדש תקציב המותרות עד 3000 המחשבאמור לעזור לי בפוטושו צריבות והכל...ובו זמנית להיות ממש מהיר ולא תקוע ולא מגיב... חיפשתי וחיפשתי ומצאתי מחשב יפה שנראלי טוב [לא מבין בזה בכלל] http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html אם זה לא מחשב משו אשמח שמישו ימליץ לי על מחשב טוב...אני לא גיימר או משו אז אני לא צריך מחשב למשחקים כאלה מה שכן אני משחק משחק דפדפן ככה שאם הוא יהיה מהיר אז זה יהיה אש נ.ב המסך אני לא יודע גדלים ככה שאני רוצה אותו בינוני שיהיה יפה לא ענק מדי ולא קטן מדי. תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by nov321,

אחרי שעזרתם לי בפורום אני מתלבט בין 2 מחשבים , DELL- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 או HP שאחד המוכרים בBUG הציע לי , http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20011 הבנתי שהDELL יותר טוב גם בכרטיס מסך וגם במעבד, אבל עד כמה ההבדלים ? ומה לקחת ? אני פשוט מתלהב מהBEATS תודה !

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by kuanjee,

שלום לכולם, אז ככה אף פעם לא קניתי נייד ולכן אני גם לא ממש מבין בזה. בשבוע האחרון נכנסתי קצת לנושא והחלטתי מה הכיוון שלי ולפי זה מצאתי כמה דברים. דבר ראשון אני אתן קצת מידע: תקציב: באיזור ה 5000 שקל. קונה: בארץ. מטרה: לימודים(סטודנט), סרטים, גלישה ומשחקים(גם חדשים). בגלל הנתונים האלו החלטתי ללכת על מסך של 13.3 ומשקל לא גדול מ2ק"ג. אז חיפשתי קצת וחקרתי מעט והגעתי למסקנה שאני הולך על חברת ASUS ומצאתי שלושה דגמים. הראשון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37173 מה שמבאס אותי שהמעבד הוא לא I7 אבל הוא I5אם 7200RPM וקצת פחות נורא זה שאין לו כונן אופטי חוץ מזה הוא קל מאוד ועם 740GB כונן קשיח וUSB3.בסה"כ נראה ממש טוב. מחיר :4881 השני:http://www.fre.co.il/pl_produ…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. היי, לא סגור אם זה קשור לפורום הזה.. אבל הביאו לי מחשב של GATEWAY - ZX6971-UB20P http://us.gateway.com/gw/en/US/content/model/DO.GDGAA.002 זה הדגם לא הבנתי מהמפרט הנ"ל אם יש כרטיס מסך . ניסיתי להוריד גם AIDA32 או אוורסט אבל הם לא מזהים את רוב החומרה של המחשב.. מישהו אולי יודע? תודה!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. * מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …

דיונים חדשים בפורומים