עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראשית- * מטרות המחשב? תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל 3 שנים באוניברסיטה בלי הרבה בעיות , בנוסף חשוב לי מולטיטסקינג וסרטים גודל המסך? 14 אינצ' נראה לי מספיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שלוש ארבעה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה למקרן או צג * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אלו הדרישות, לאחר שעברתי על כמה הודעות בפורום ראיתי שהמחשב הנל מסדרת LATITUDE מומלץ לצרכים שלי http://www.zolprice.co.il/product-1574-Dell_Latitude_E5430__L065430105E_.aspx ובנוסף ראיתי את המחשב הזה, שעל פניו נראה דומה רק במחיר של 700…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Jenyatip,

אהלן , יש לי המחשב הזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte. Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB זה כנראה מה שחשוב , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשדרג את המחשב שלי ללא OC ? אני רוצה בעיקרון לשדרג ביצועים טובים יותר במשחקים , יש אפשרות כזאת ? תודה רבה מראש , פוסט ראשון שלי כאן ;D

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by ElishaBar,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by asaf__9,

היי היום סופסוף אני יוכל לקנות מחשב נייד חדש תקציב המותרות עד 3000 המחשבאמור לעזור לי בפוטושו צריבות והכל...ובו זמנית להיות ממש מהיר ולא תקוע ולא מגיב... חיפשתי וחיפשתי ומצאתי מחשב יפה שנראלי טוב [לא מבין בזה בכלל] http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html אם זה לא מחשב משו אשמח שמישו ימליץ לי על מחשב טוב...אני לא גיימר או משו אז אני לא צריך מחשב למשחקים כאלה מה שכן אני משחק משחק דפדפן ככה שאם הוא יהיה מהיר אז זה יהיה אש נ.ב המסך אני לא יודע גדלים ככה שאני רוצה אותו בינוני שיהיה יפה לא ענק מדי ולא קטן מדי. תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אם תוכלו להציע לי בבקשה מפרט שיענה על הדרישות של אחי למחשב גיימינג איכותי ביותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-7000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 0 מקום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שמאפיינים גיימרים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל בתו…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by anuekr,

אהלן, כרגע יש לי נטבוק של אסוס ואני חשוב על לקנות מחשב גיימינג נייד רציני ורציתי לראות אם אני יכול להסתדר במחיר הנ"ל עם הדרישות שלי. תקציב: 2500 ש"ח עד 2700 (גג). - מטרת המחשב - גיימינג, אנינטרנט, סרטים ועבודה ב-Word. - מסך - לא גדול מדי, רצוי עד 15 אינץ'. - משקל -כמה שיותר קל, זה לא "דיל ברייקר" אבל זה בהחלט יכול להשפיע על ההתעניינות. - סוללה - אני לא כל כך בקיא באורך חיים של סוללות למחשבים ניידים, אם הוא יוכל לשרוד חצי יום על פעילות מאומצת (משחקים, WIFI, גלישה, סרטים וכו'). - HDMI זה בונוס, אבל לא חובה. - נפח אחסון - 250 גיגה מינימום. מכיוון שיש לי חשבון סטים כונן דיוידי הוא אופציונאלי ולא דיל ברייקר. אם הוא יוזיל את המחיר משמעותית - שלום ולא להתראות, אם הוא לא יקר …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by יהושע 9,

שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב שקט ( שלא יעשה שום רעש בכלל ). המחשב מיועד למשתמש מתחיל אין צורך בתמיכה במשחקים וכו'. רק שניתן יהיה לבצע דברים בסיסים ( אינטרנט, עבודה ב word, צפייה בסרטים וכו' )

8. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה משרדית,מוסיקה וסרטים. על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור הצפון שהן אמינות ונותנות שירות טוב? איזה חברת שיווק הכי ממולצת ? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. יש ברשותי נייד מסוג eee pc T101MT שרכשתי לפני כמעט שנתיים. אני משתמש בו ללימודים בתור מחברת אלקטרונית, ולמרות שאני מרוצה מחיי הסוללה (מחזיקה קצת יותר מ-5 שעות הרצאה), דיי הגבלתי את עצמי ללא יותר מ-5 שעות הרצאה ברצף (לא תמיד אפשר לתפוס מקום ליד שקע חשמלי...), אבל בסמסטר הקרוב נאלצתי לקחת 6 שעות הרצאה ברצף כשהסיכוי שאצליח למצוא מקום ליד שקע נמוך מאוד (כיתה אחת נמצאת בקצה אחד של העיר, השניה בקצה השני, ככה זה בבראודה עד שיסיימו לבנות בניין חדש). חיפשתי לקנות סוללה חלופית, אבל כל מה שמצאתי הם אתרים שמפרסמים במחיר נמוך - אבל אין סוללה במלאי כבר המון זמן, ובאיביי המחיר כפול משום מה. יש אולי פתרון אחר זול יותר כמו מטען סוללה נייד או משהו ברוח הזאת? http://www.ebay.com/itm/NEW-Ori…

10. את המפרט בניתי באתר החנות של ksp. השאלה שלי אם זה מספיק לצרכים של תוכנת cad ? או שזה אפילו אוברקייל האם הייתם משנים משהו אשמח לכל הצעה יעול שדרוג. אם התמונות מפריעות לאשכול אני אערוך ואמחוק אותם. תודה רבה על עזרתכם. [table] [tr] [td]מק"ט[/td] [td][/td][td]מוצר[/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td]19277 [/td][td] [/td][td]צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/td][td]122 [/td][td]1 [/td][td]122 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]19771 [/td][td] [/td][td]Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX [/td][td]670 [/td][td]1 [/td][td]670 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]20459 [/td][td] [/td][td]ספק כח Corsair A…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  11. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים. בעיקר דוגמת דיאבלו 3, הירוס, ומשחקי פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הDELL שהמלצתם נראה סביר מבחינתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום לכולם!הייתי רוצה להתחדש עם מחשב חדש שישמש אותי כסטודנט וגם לעבודה בקיובייס.זו תהיה הפעם הראשונה שאני עובד עם קיובייס כי כרגע יש לי מחשב מאד חלש (נטבוק) שאיתו אני מקליט בעזרת כרטיס קול חיצוני (steinberg CI1) ובתוכנת Cool Edit Pro וזוג מיקרופונים MXL 603S.אני מאד מרוצה מתוצאות ההקלטה אבל! אני לא יכול לעשות עריכות רציניות בשל כח העיבוד המזערי שיש למחשב שלי.יש סיכוי שאקנה כרטיס קול חיצוני אחר (לצורך יותר כניסות של מיקרופונים) אבל עדיין הוא יהיה חיצוני.הבנתי שיש כרטיסי קול שעושים חלק מהעיבוד בזמן העריכה והאפקטים ולא רק בזמן ההקלטה עצמה, אשמח לשמוע על זה, עד היום לא נתקלתי או קראתי על האופן שהם עובדים.אז.... מה ההמלצה שלכם?תודה רבה!

13. שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש (חוץ מספק כח, כ.מסך, הארד דיסק לאיחסון וציוד היקפי שיש לי כבר) בתקציב של עד 6500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עוד 500 ש"ח. המחשב משמש אותי למשחקים ברזולוציה של 1920x1080, יצירת מוזיקה בתוכנת קיובייס שצורכת הרבה כח עיבוד וזיכרון. בנוסף אני עתיד ללמוד בניית אתרים ב- adobe dreamweaver עם אופציה לעריכות גרפיות בסיסיות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה חזק מהיר ושקט ככל האפשר! אין לי שימוש באוברקלוק. את המחשב אני מתכוון לקנות ב ksp עפולה, ואלו הרכיבים שאני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, כונן SSD ראשי למערכת ההפעלה ומארז. עשיתי קצת בדיקות באינטרנט וזה המצב שלי כרגע: 1. המעבד שבחרתי: intel core i7 3820 3.6ghz s2011 10mb L3 http://ark.intel.…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. * מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …

15. Started by hararim,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. שלום , התקציב הוא 3000 ש״ח ולא ניתן לחרוג. שימוש המחשב הוא הפעלת מכונות וירטואליות בתוכנית VMware . אין צורך בציוד היקפי, חשוב שהמחשב יהיה שקט(9). מפרט המחשב צריך להכיל את הפריטים הבאים: 1) מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות(RAM) 4)ספק כוח 5) מארז תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  17. הייייי אני מחפש מחשב נייד לאחותי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 14.1'' * משקל רצוי? לא 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)320 GB * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב ירכש בארה"ב, התקציב 700$ עם חריגה ל800$ אם ההבדל תהומי חשוב שהמחשב יר…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by funkyt,

מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 ש"ח לאמאל'ה היא משתמשת בו בעיקר לפייסבוק וכל המשחקים המכבידים שיש שם מעדיף לקנות מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן ושיחשב למחשב בסדר ולא מיושן לכמה שיותר זמן יש המלצות? תודה רבה איתמר

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. שלום רב לכם. אני חדש פה בפורום וזה כבר כמה ימים שאני מדפדף וקורא נושאים ודביקים למיניהם לגבי רכישת מחשב חדש לצרכי גיימינג , וגם לצרכים אחרים כמו הורדות וצפיות בכל מיני תכנים - אינטרנט התקציב שעומד לרשותי הוא בעיקרון 10 אלף ש"ח עם אופציה לחריגה קטנה) אני סומך עליכם שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו טוב ) רוב המשחקים שאני מתכנן להתקין הם בעיקר משחקים חדשים וכאלה שיצאו בעתיד ) כמובן) אז ככה, אין לי מושג בכלל בכל הקשור לחומרה, כך שאני מודה מקרב לב לכל העוזר והמשקיע זמן מזמנו. הדברים שקראתי קצת מסביב ולמדתי שצריך לשים דגש עליהם : כרטיס מסך זיכרון ram דיסק קשיח) גם רגיל וגם ssd ( ספק טוב מארז יחסית גדול מסך ) כציוד הקפי, יש לי כרגע 19 אינץ של Lg אבל הוא בן 8 שנים כבר רמקולים *מקלדת וע…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by nov321,

אני יודע שאני חופר אבל היום כבר הייתי בחנות ושיגעתי אותם , ואני חייב להחזיר תשובה בשביל לקבל את המחשב עד לחגים[אני טס בחגים..] אני מתלבט בין 2 הדגמים החדשים של הINSPIRoNה 15 אינצ'.. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 וה17 http://ksp.co.il/?uin=16258 אפשר לדעת מה יהיה פחות או יותר הזמן סוללה של כל אחד מהם בעת שימוש בתוכנות של תיכנות , ואינטרנט ביחד ?! אני פשוט צריך לדעת זמן סוללה והבדלי זמן סוללה בינהם !! תודה על כל הזמן שהשקעתם בלענות לי בכל הנושאים .

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה

22. Started by yocha97,

שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by TheNew,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15" * משקל רצוי?רצוי נמוך, אך לא מפריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?חשוב מאוד, כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי ו…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  25. Started by cyberX,

מחשב בן 4 CPU : E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GPU : GIGABYTE 8800GT 700/920/1840 + ZALMAN COOLING M/B : GA-EP35-DS3 MEMORY : Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 PSU : CORSAIR VX550W 41A H/D : Western Digital 320Gb 16MB AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS

• 2 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים