עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי קניתי את המחשב הבא לפני כ4 שנים בערך הוא עשה עבודה טובה אך אני מרגיש שBF3 אי רץ עם הגדרות מאוד נמוכות למה שהתרגלתי.. מה אתם מציעים לי לשדרג או להחליף כבר הכל? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro עכבר אופטי G500 מסך DELL U2410

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nakion,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג ACER וינדוס 7 ובימים האחרונים העכבר מגע במחשב לא מגיב ושאני עושה ריסט למחשב עולה ההודעה שבכותרת. מי שיודע איך מתקנים את זה אני אשמח לתשובה תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shaylex,

בקשה קצת מיוחדת משחק בעיקר רק בפרו מחפש מחשב שיחזיק את הפרו החדש ולא יותר מזה לגבי תקציב זה כולה לפרו אם יהיה צורך בתקציב אני אפרסם בתגובה הבאה אבל ביינתים אני משחק במשחק אחד אז זרמו עם זה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח, אבל רק אם ההבדל משנה ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שלום חברים! לצערי בשלוש שנים האחרונות אני לא מעודכן בעליל לגבי החומרה הנוכחית, צריך עזרה בשדרוג הדברים הנ"ל... מעבד E6300 CONROE לוח אם GA-965P-DS3 זכרון, אני לא יודע איזה בדיוק יש לי כרגע, אבל זה 4X1GB כרטיס מסך ג'יגהבייט 7600GS מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק של HEC 300 הארד דיסק 320GB של WD וזהו פחות או יותר אני מעוניין בעצם להחליף כרטיס מסך לחדש, להוסיף זכרון, אני מניח שלא תהיה ברירה אלא להעיף את כל הזכרון הישן להוסיף הרד דיסק סוליד סטייט של 64GB, ולהשאיר בנוסף את הWD אני עובד בעיקר בקיובייס, רואה סרטים בHD ומדי פעם משחק משחקים קלים. תודה!

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  7. שלום. מבקש המלצה לאולטרא בוק, קל משקל 1.5kg+-, גודל מסך 13.3/14". מטרות מחשב: עבודה משרדית + שימוש בלאןפרטים מזדמנים (משחקים חצי כבדים, או כבדים על איכות לא חייבת להיות מקסימלית) גודל מסך: 13.3/14" משקל: 1.5kg+- עדיפות לרק SSD כ128 גיגה. אין צורך בהרד דיסק נוסף זכרון: 8 GB יתכן ואם לא יכנס לתקציב משהו בארץ, אקנה בחו"ל. אז אשמח לתשובות גם אם זה חורג מהתקציב. במידה ומחו"ל ארצה משהו עם אחריות בינלאומית סטייל אסוס. תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by CordM,

מעבד אינטל – i5-3470t – אפשר גם i7 זה עוד בערך 500-700 שח לוח אם גיגהבייט - GA-Z77-DS3H כרטיס מסך: ATI GV-R785OC-2GD [/]16 גיגה זיכרון דיסק SSD 120 גיגה דיסק 1 טרה מארז- Setto II 142 Gigabyte ספק כח - Element PLUS 500W [/5,900 ₪ שווה לקנות? יש משהו שכדי לשדרג? (המחשב לצורך גיימינג)

9. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15'-13' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות - המחשב חייב להיות בצבע לבן - לפחות 4GB RAM - המחשב מיועד לסטודנטית לשימושים משרדיים וצריך להחזיק כל התואר, אין חובה להשתמש בכל התקציב - אין הגבלה על גודל המסך אלא על המשקל - רצויה אחריות של שלוש שנים, …

10. Started by HingedEmu2,

היי, אתמול לקחתי את המחשב של אח שלי, הוצאתי מהמארז ושמתי לו הארד דיסק. זה מחשב והראד דיסק ממש ישנים, אז אני אשמח אם תגידו לי איזה חלקים הם הדפוקים ביותר ובמה צריך להחליף אותם, אני פשוט לא מבין בזה. ואם אפשר חלקים לא יקרים מאוד ולא לגיימרים, המשחק היחיד שאח שלי מריץ זה מיינקראפט מפרט: Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ADMIN-4646B964B (éòøä øîàï) User Name Admin Logon Domain ADMIN-4646B964B Date / Time 2012-09-16 / 11:50 Motherboard CPU Type Intel Pen…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by sharpi,

* מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * בלוטות? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אחריות 3 שנים חובה: I5 מסך מט. תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300. האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד (N56VZ) ואני ממש מרוצה. הדבר היחיד שמעט מרגיז: ברגע שסקייפ פועל ברקע המחשב לא נכנס למצב שינה, פשוט מציג מסך כחול ונכבה.. כשסקייפ אינו פעיל המחשב נכנס למצב שינה בלי בעיה. הסרה והתקנה של סקייפ לא פתרה את הבעיה וגם לא עידכון דרייברים. יש למישהו הצעה לפיתרון ? תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. Started by sharonbh,

מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים - אינטרנט בעיקר. ראיתי בפוסטים אחרים בעיקר המלצות על אסוס, אם כי על מנת להשאר במסגרת התקציב, המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה. מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/HP_Pavilion_G6-1320SJ_A8W62EA.html מגיע עם שלוש שנות אחריות.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Utirman,

שלום לכולם! אשמח לקבל מפרט למחשב כאשר השימושים העיקריים הנם: גלישה באינטרנט (שתהיה גלישה מהירה) עבודה בתוכנות מסוג אופיס עריכת סרטי וידאו (בתוכנות מסוג סוני וואגס) שיתוף קבצים דרך טורנטים ואימיול בתודה מראש וברכת חג שמח, אודי

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. לאמא שלי יש מחשב נייד בן 3 שנים, בעל המפרט הבא: מעבד כפול ליבה 1.8GHZ של אינטל, לא זכור לי דגם זיכרון 1GB DDR2 דיסק קשיח 5400RPM חיבור SATA2 המחשב מריץ XP. לאחרונה היא שמה לב שהמחשב איטי יותר ממה שהיה בעבר, כמובן שבוצע פרמוט ואיחוי. האיטיות מתבטאת בעיקר בהפעלת תוכנות, צפייה בתמונות, גלילה באתרים מסוימים. מהו השדרוג שהכי כדאי לי לבצע במחשב הזה? אני יודע שהמעבד ניתן להחלפה אבל לא ידוע לי בדיוק אילו מעבדים ייתמכו ע"י המחשב. יש אפשרות לשדרג זיכרון ל2GB שזה המקס' שנתמך ע"י הלוח, או כונן SSD קטן. התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה 400-500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by בזיק2,

די נראה לי הlenovo e330, אבל אין לו מקלדת מוארת (וכנראה גם מסך עם קונטרסט ובהירות לא טובים) מכירים ניידים עם מקלדת מוארת, ויחס מחיר/תועלת כמו של הe330? (לא vostro 3360. אותו אני כבר מכיר, ויש לו את הבעיות שלו)

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by Shlomi062,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. שבוע הבא אני טס לחו"ל (ניו יורק), אני מעוניין לרכוש דרך חברה שם מחשב נייד ולשלוח את זה לדירה שבה אני הולך להיות. לכן אשתמש בדולרים - התקציב שלי 750 בין 1000 דולר חייב להגיד שבחומרה אינני גדול המבינים, מטרות המחשב במחשב הם: פוטושופ (לא קבצים כ"כ גדולים, אבל שיעבוד סבבה) , אינטרנט (תוכנות FTP וכ') , ומשחקים וסרטים לא כ"כ קריטי, אבל אם כבר קונה מחשב שתהיה אפשרות, אך לא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, משהו ממוצע. * גודל המסך? לא קריטי, אך שלא יהיה קטן יתר על המידה, משהו רגיל. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רגיל לחלוטין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI *…

19. אהלן, לקראת שנת הלימודים אני מחפש לפטופ חדש. תקציבי 3000 ש"ח. מעוניין מסך בגודל של 14 אינץ' סה"כ. חשוב שהמשקל שלו לא יחרוג מ2.2 קילו, ושהמסך והמקלדת יהיו נוחים לעבודה ממושכת. לא חובה יציאות רבות ומגוונות וגם לא חובה מחשב חזק מידי חומרתית, העיקר שיהיה נח. מבחינת סוללה - אשמח לשעתיים עבודה עם WIFI, אבל שוב - לא בגדר חובה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by o0ORO0o,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד של עד 13׳׳ במחיר של 2500. אין עדיפויות כלשהן, עדיף כמובן שיוכל להריץ משחקים ישנים, אך השימוש המירבי נועד לעיצוב בפוטושופ, טיכנות ברמה בסיסית וכד׳

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by swisaman,

היי =) ברשותי מחשב שנרכש לפני כשנתיים וחצי-שלוש שנים,לאחרונה שידרגתי אותו בכונן SSD ששידרג את הביצועים הכללים של המחשב. ברשותי כ2000 ש"ח וברצוני לשדרג את המחשב למען גיימינג מפני שמהמחשב לא מביא מענה טוב כל כך על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים. המפרט בצד,תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Pavlik,

לוח אם: Gigabyte GA-X58A-UD7 מעבד: Intel Core i7 930 זיכרונות Corsair Dominator DHX 1866 Mhz כרטיס מסך Asus HD 5850 Direct CU כונן SSD 80GB של אינטל מארז Antec Twelve Hundered ספק Corsair HX Pro 750W מסך 30 אינץ' Dell Ultrasharp U3011

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by spartan932,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by nissim segev,

מחשב נייד דגם: hp g62 notebook pc מעבד: core i3 2.27gh זיכרון מותקן( ram ): 4.00gb סוג מערכת: מערכת הפעלה של 64 סיביות כונן קשיח: 500GB כמה לדעתכם המחשב הזה שווה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום! מעוניין בהמלצתכם למחשב נייד לצורכי פנאי - בעיקר אינטרנט וסרטים. (לא משחקים!) אלה המאפיינים העיקריים, לפי סדר החשיבות היורדת: משקל: נמוך ככל הניתן, לא יותר מ-1.8 ק"ג (ועדיף מתחת ל-1.5 ק"ג) גודל מסך - גדול ככל הניתן, ולא פחות מ-11.6" מעבד - רצוי אינטל. גבולות גזרה: לא Atom; ולא Core ix. רצוי פנטיום או סלרון (Sandy Bridge או קודם). ממשקים - נדרש HDMI, Bluetooth אחריות בינלאומית - לא נדרשת. אולם רצויה אחריות ממושכת (3 שנים) ע"י היבואן הרשמי. חברה - עדיפות לחברה גדולה המתמחה במחשבים ניידים. זמן סוללה - אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה ארוך (שקע חשמל קרוב בד"כ), אך שלא יפחת מ-3-4 שעות (במצב גלישה). כונן קשיח - אין דרישות מיוחדות לגודל או למהירות (מספיק 5400) כונן…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים