ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שנים עם מחשב של AMD athlon 2600 בעל 2GHZ וge force 4 mx גם אני צריך שינוי חחחח אוקיי אז כמה דרישות רשוניות. המסך לא צריך להיות הכי הכי פצצתי בעולם,בתאחלס הוא לא צריך להיות פצצתי בכלל (משו זול,דק 20 אינץ,הכי זול שתמצאו...) מעבד מבחינתי רק אבל רק AMD (חבר שלי המליץ לי על ה 64x2 6400 tray) אמממ כרטיס מסך אני בהיתלבטות מטורפת בין ATI HD 4850 (של HIS) או בHD 3650 שהרבה יותר זול ממנו אבל שמעתי שגם הוא נחמד) אתם מצידי יכולים לבחור לי את הכוננים הכי חארות,כונן די וי די צורב די וי די הכי נחותים מצידי... אמממ בלי מקלדת עכבר וכו (אם אפשר לדעת מה הכוונה שחבר שלי אמר לי,שיבחרו לי רכיבים שמתאימים,למשל מעבד שינצל את הכרטיס ודברים כאלה) תודה מאוד לעוזרים!,אני כל כך מחכה לזה …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 כרטיסי מסך ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות - כרטיסי רשת חוטיים On Board 10/100/1000 מארזים (Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSUO) ספקי כח (Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail ) (אין צורך במסך מקלדת וכו') האם עלי להוסיף\לשנות משהו? בכמה כסף (פחות או יותר) זה מסתכם? תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי עכשיו,נקנה לפני שנה בסקיפיסי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm אני רוצה לקנות מאוור חדש במקום זלמן, צריך מאוורר הכי שקט שיש אני לא יכול לסבול רעש. לשפר זיכרון, כרטיס מסך, ואם אתם חושבים על עוד משהו אז אפשר. המחשב לצורך משחקים (פיפא/פרו). ולצורך עבודה בסיסית (אינטנרט,אופיס). תקציב- אךף שקל. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה דיונים וחיפושים הגעתי למסקנה שהכי פשוט לבקש לבנות מפרט מחדש. התקציב הוא 2500 מקסימום עם שאיפה לכיוון 100-200 שח פחות. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט מוזיקה בקטנה על Windows 7,הוא לא צריך להיות מטוס ולא מחשב על סה"כ מחשב שיפעל בזריזות בשימוש שוטף, אבל שגם יוכל להחזיק משחקים [לא הכי חדשים] בהגדרות בינוניות ברמה סבירה על מסך 19". יכולת ניגון סרטי HD או חיבור HDMI הם בגדר מיותרים. המחיר כולל את המחשב כולו יחד עם צורב DVD פתרונות קירור וכו', ללא ציוד היקפי וללא מסך. כוכבית בפורום כרטיסי מסך נאמר לי שאפשרי להרכיב מפרט חזק עם מעבד PHENOM 955 וכרטיס HD5850 מבדיקה זריזה ראיתי שהרכיבים האלה יקרים מדי וכנראה חזקים מדי עבור הדרישות שלי אשמח לקבל התייחסות בנושא [רק לזכור שזה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים הנ"ל. מחקתי מהתבנית את הדרישות הלא רצויות. תודה רבה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים וצפייה בהרצאות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
HP Pavilion dv6-6040ej LH777EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9955 רוצה לקנות מה אומרים?? קצת משחקים סימס 3 אינטרנט סרטים וכו' וגם שיהיה טוב מבחינה שאני ידע שזה יכול להחזיק כמה שנים.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל / עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה להתחדש במחשב חדש הרכבתי מפרט ואשמח לקבל חוות דעת המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אני מתכנן לו גם OC קל אולי אולי אולי בינוני המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1920X1200 והמשחקים שאני מכוון אליהם לדוגמא הם Assassins creed unity, GTA V, Far Cry 4 וכו'... המפרט שהרכבתי הוא : מעבד Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1711 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 ק.למעבד מאוור Cooler Master V6 AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2471 לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 זכרונות זיכרון למחשב G.S…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב שלי שקניתי לפני כמה שנים ואני רוצה למכור אותו.. רציתי לדעת כמה הוא שווה ויש בו 8GB RAM לא 4
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. מסך-13"+\- אפשר גם בסביבות ה 15" כרטיס מסך-סטנדרטי, לא בשביל משחקים משקל המחשב: לא כל כך חשוב לוח אם ויציאות USB- סטנדרטי דיסק קשיח 250GB +\- כולל כונן דיסקים מובנה כרטיס קול טוב זיכרון, וRAM עדיף כמה שיותר טוב ביחס לתקציב. מעבד: עדיף מהסדרה של ה i CORE גם הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב. שימושים עיקריים עם המחשב:: בעיקר אינטרנט עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה. התעסקות עם מדיה- אודיו, וידאו וכו. תקציב: לא יותר מ-3000 ש"ח יש למישהו הצעות למחשבים??? תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אחרי 4 שנים אם המחשב שיש לי עכשיו (את המפרט זה בושה להגיד) אני הולך להחליף אותו ביום רביעי הזה המטרות של המחשב הם משחקים כבדים מתי שיצאו(UT07 וכאלה) וגם קצל OC. אני חייב לקנות את המחשב מאזור הרכז ת"א/ ראשון לציון. אני רוצה לסוע לחנות ולהזמין אותו שם. חשבתי על המפרט הזה מ SKY: תיאור הפריט סכום ביניים 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤700.00 ¤700.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,039.00 (איך הקירור של הכרטיס הזה?) ¤1,039.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לעבודה גרפית ועריכת וידאו (בעיקר תוכנות אדובי). המחשב הוא לשימוש המשרד, לכן בתכלס אני רוצה לחסוך איפה שאפשר, זה לא צריך להיות פאנסי יותר מידי, בעיקר שיעשה את העבודה ולא יתקע. בנוסף לעריכה, יהיה שימוש לגיימינג קל - משחקי רשת פה ושם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין 'מירבי', מעדיפים לחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (ps/ai) עריכת וידאו (ae/pr) אולי טיפונת בלנדר ופונקציות תלת ממד בae 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , קוראים לי אלן אני מקנדה , ונקובר ואני חדש בפורום. אז אממ סוף סוף יש לי כסף ואני קונה מחשב , מסך , רמקולים והכל בקיצור חוץ ממקלדת ועכבר. אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי ידע קטן... נכנסתי היום לאתר של החנות שאני עומד לקנות ממנה ובניתי לי מפרט , איך הוא? :] Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor LGA775 Kentsfield 2.40GHZ 1066FSB 8MB Retail Box Motherboard Gigabyte GA-P35-DS3P ATX LGA775 Conroe P35 DDR2 2PCI-E16 Crossfire SATA RAID Sound GBLAN Motherboard Memory Corsair XMS2 TWIN2X2048-6400 2GB 2X1GB PC2-6400 DDR2-800 CL 5-5-5-18 240PIN DIMM Dual Channel Memory LCD Display Samsung SyncMaster 226BW 22IN Widescreen LCD Monitor Black 1680X105…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? האם המפרט הזה שווה משהו? האם Counter-Strike יעבוד חלק ומהר, והאם CS: Source יעבוד בגראפיקה הכי גרועה בסדר? תראו, 1700 ש"ח זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי, ככה שאין לי ברירה [עכשיו יש לי את זה].
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעבד: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 441 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 178 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 27 כונני SSD: ADATA XPG SSD 512GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 546 כרטיסי מסך: Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪ ביקשתי המלצה על מפרט מחשב,והציעו לי את…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי . מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 250 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי, משחקי רשת(League of legends) אחר כך חיבור לטלווזיה LED שתרכש בהמשך וצפייה בתוכן HD . אחרי זה המשחקים הרגילים מקסימום גריפקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שתיהיה אופציה לכל המשחקים החדשים שיוצאים גריפקה מקסימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? הרבה הורדות בEMULE, צפיה בסרטים/סדרות טלויזיה, מוסיקה, הרבה אינטרנט, לפעמים משחקים , לא כבדים בדרך כלל, אבל רוצה שתהיה אפשרות לשחק במשחקים (האם יש צורך בכרטיס מסך נפרד?),ושהמחשב יידע להיות מהיר ולעבוד טוב כאשר יש 2-3 חלונות אקספלורר פתוחים, מסנג'ר וEMULE - הכל במקביל. כדאי שהמחשב יתאים גם למשחקים שיופעלו ברמה סבירה (אם יבוא לי לשחק לפעמים...) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בכל ציוד היקפי, פרט למסך 19", כנראה הולך על Samsung 943B LCD 19" 5MS (התקציב למסך כ-900 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מבקש לקבל את המפרט מהאתר "נועה מחשבים" 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-