עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבורכם ויהיה לנו קל יותר להרכיב אותו (ו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by michroyt,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב השבוע (עד יום חמישי - מאתגר, אני יודע חח), כרגע אני עובד על מחשב נייד ואני רוצה לעבור למחשב נייח עם ביצועים טובים יותר כדי להתחיל לשחק קצת במחשב ושיהיה טוב לצרכי תכנות (VM וכו'). העניין הוא שאין לי מקלדת ועכבר ולא מסך, ואני לא רוצה לשלם יותר מדי. מצד שני אני רוצה מחשב טוב שישאיר אותי לשקט לכמה שנים הקרובות. התחבטתי בין מחשבים שהרכבתי, תחילה הרכבתי מחשב עם i5 4670 ולאחר מכן מחשב עם AMD FX-8350 אבל קצת הפחידו אותי מהאמינות של AMD. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי, תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, רצוי מן הסתם לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lielvaisman,

אם אפשר מסך 22 אינץ תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! לפי הכל, אני רוצה להגיד תודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה לאנשים בורים כמוני, בשביל שלא נרומה בחנויות ! לאחר שהמחשב הקודם שלי בן 5 השנים נאלץ להיפרד, החלטתי לרכוש לעצמי מחשב חדש. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 שקל. בגלל שהציוד ההיקפי של המחשב הישן היה כ"כ גרוע (מסך ברזולוציה של 1020 על 1240 אם אני זוכר נכון, עכבר מיושן ועוד), החלטתי לקנות הכל חדש. אני מעוניין במסך בעל רזולוציה של 1080 על 1920 (FULL HD אם אני לא טועה), אבל לא רוצה שיהיה גדול במיוחד - 19",20" יספיקו לי בהחלט! על המסך אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000-900 שקל מהתקציב. המחשב עצמו אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל מעבר ארוך וטוב שהיה לי איתם, אבל אני פתוח להצעות גם בנוגע לAMD (אני יו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. גם בלי cd-rom`s כמה שיותר מהר הוא גימר והוא רוצה amd

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

מNEWEGG... יש לי דוד שבא לארץ משם... AMD Athlon 64 2800+ Newcastle IntegratedSocket 754 Processor EPoX EP-8KDA3I Socket 754 NVIDIA nForce3 250 SAPPHIRE RADEON 9600XT 128M Radeon 9600XT 128MB DDR BUFFALO 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) x2 (1024 total) SAMSUNG SpinPoint P Series SP0812C 80GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive Fuji PLUS FP-768 2-Tone 17" 12ms LCD Monitor LG Beige IDE CD Burner Model GCE-8527BB LITE-ON Beige IDE DVD-ROM Drive Model SOHD-16P9S NEC Beige 1.44MB 3.5" Floppy Drive עצות לייעול ושיפור יתקבלו בברכה... רק לא לחרוג מהתקציב הזה (3000 שקל זה יוצא)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הוא נעול על אינטל והוא רוצה לפחות 3.0GHZ ו1GB זיכרון המחשב מיועד בעיקר למשחקים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by natgun0,

לפני חודש קניתי מחשב שהיה די בזבוז כסף אבל נאלצתי למכור אותו בשביל הכסף. עברתי פה בין הודעה להודעה אבל לא מצאתי משהו שאני מחפש,אז אני צריך מפרט של מחשב גיימינג שבמחיר יכלל גם מסך . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים(nfs,call of duty,gta iv),גלישה בכרום . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by amir.b,

שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by puhs,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לניצול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג יותר ממאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? התחום הכבד - משחקים. סרטי HD מאמין שירוצו על כל מחשב דיי בקלות ואותו מטבע גם לגביי עבודה משרדית וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מכיוון שזה השימוש העיקרי של המחשב, השאיפה היא לשחק את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות שיש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד לאדם מבוגר? לישומי אינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה מסך גדול וברור, עם ניגודיות גבוהה ויכולת להראות טקסט יפה ברזולוציה נמוכה דווקא. כמו כן, מקלדת עם כיתוב ברור על המקשים, אולי אפילו תבליטים במקומות אסטרטגים. עדיף מתוצרת LG, אבל ממש לא מחייב.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הי, הגיע זמן להחליף מחשב ביתי שמשמש גם לעבודות מחקר (חישובים סטיסטיים). הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי + חישובי סטטיסטיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, Stata, HLM (עבודות מחקר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Felixess,

זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אופיס, אינטרנט, תכני HD, מוזיקה, מעט משחקים קלים. עבודה על מספר רב של יישומים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Spirox,

לוח-אם: Gigabyte GA-EP45-DS3. זכרונות: 2x2 GB 1600Mhz DDR 2. מעבד: core 2 quad Q6600 @ 2.4Ghz. + קירור אוויר(לא של אינטל, אלא אחד טוב שקניתי בזמנו) כ. מסך: Radeon HD 6950. האם יש לרכיבים האלו שוק? אין לי בעיה גם להוסיף מארז פשוט, דיסק קשיח וספק כח, ולמכור את זה כמחשב כולל, השאלה אם מישהו יקנה את זה ממני ובכמה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מסך LCD חובה, טוב. עדיף 17 אינץ'. (8ms) אני לא מבין בזה כל כך, קיצר מסך שיהיה גםפ למחשב הבא שיהיה טוב. הרדדיסק מינימלי של היום מספיק... 80GB sata2 ספק איכותי, מארז... מעבד סביר.. תודה על התגובות

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ChenZ2,

ערב טוב ושבת שלום לכולם קצת הקדמה, אני מחפש מחשב ללימודים, מחשב שיידרש להפעיל תוכנות כבדות. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם המחשבים הניידים של GB, עבד איתם או שיש לו אחד. קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאוד למחשב של GB, אבל אני לא יודע אם ללכת עליו או על חברה שמתמחה יותר בניידים. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7622 זה המפרט, עאשר אני מדבר על מק"ט 71125. יש לי אפשרות לקנות אותו ישר מהספק במחיר של 4500 ש"ח. שווה? לא שווה? איך הניידים של GB? תודה רבה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 וכונן SSD WD Blue SN500 500GB NVMe Internal SSD - Gen3 PCIe 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by michael4il,

אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshemaman25,

היי דבר ראשון תודה לכל העוזרים. בהמשך לשרשור פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485863.0 לאחר שלקחתי כמה עצות משם ןמחברים הרכבתי את המפרט הבא: חשוב לציין: 1.לא מתוכנן OC 2.אני רוצה מעבד רק אינטל (אני יודע טיפשי AMD יש דגמים יותר טובים אבל שריטה שלי אז תודה ) 3.אפשרות לחריגה של עוד 100-200 4.אבקש להוסיף הסבר אם אתם משנים חלק שאלה: אם אפשר לחסןך במשהו יהיה נחמד. גם כן אני אוהב לשחק במשחקי רשת ותוך כדי לעשות עוד דברים נוספים האם כדאי לי להשקיע בעוד זכרון ? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by adamadamadam,

אני רוצה לקנות מחשב ורוצה לדעת אם המחשב הזה טוב המחשב מיועד למשחקים כמו : DOOM3 FARCRY GTA VICE CITY ובטילפילד ויאטנאם הנה המפרט אם צריך שינוים תגידו לי ואני רוצה לקנות רק מKSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1400 1 1400 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE-3rd Eye (925XE 1066) 870 1 870 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 710 1 710 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 910 1 910 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 520 1 520 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total SONY x16 180 1 180 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html

23. Started by noMachine,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב על מנת לעבוד עם אוטוקאד מה דעתכם על המחשב הנ"ל ? http://www.espir.co.il/pl_product~Espir6~6~16.htm אשמח לחוות דעת האם כדאי לשדרג רכיבים ? מה איכות המעבד ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shevah,

היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.