ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שמיועד לעריכת מוזיקה.חשוב שיהיה שקט. אף רצוי שאפשר יהיה לשדרג בעתיד. ללא OC אם אפשר מפרט עם SSD של 240 ג'יגה ומפרט אחד ללא SSD אם יהיה SSD אז אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. כולל מערכת הפעלה 64 ביט ללא ציוד הקפי ראיתי את המפרט הזה: מה דעתכם? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט בKSP עבור מחשב לעריכת סרטי וידאו וקצת משחקים (ללא OC), והייתי שמח לשמוע הערות לגבי החלקים שבחרתי: (המסך ייקנה מחנות אחרת, ויהיה מדגם philips 200w6cs) מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 560 זכרון (X2(2GB 1GB TwinMOS CL5 320 כ. מסך PowerColor HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 670 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 530 צורב Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata 145 רמקולים רמקולים 2.1 כולל סאב-וופר 60 עכבר Microsoft עכבר אופטי MS Basic 50 מקלדת 2 Lang. (Eng / Heb) 25 מארז HJA-7610 MIDI 500W Max 185 סה"כ: 3955 היו …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 6K אם ניתן לחסוך אז כן לא ניתן לחרוג מהתקציב השימושים יהיו משחקים וגם דברים שבשגרה כמו עבודה משרדית ומשחקים. יש צורך שמסך יהיה כלול בתקציב ללא ציוד היקפי.(אולי רמקולים אם יתאפשר בתקציב אבל לא על חשבון איכות המפרט) שיוכל להריץ את משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. מבחינת שקט אני מניח שמשהו כמו 7 פשוט שיהיה אפשר לישון עם המחשב באותו חדר. OC- הבנתי שעם מעבד 2500K ו-MUGEN 2 מקבלים תוצאות טובות אז אני מניח שמתוכנן OC בעתיד. מבחינת חנות אני גר בדרום(קרית גת) אבל אני יכול להרחיק עד ראשון לציון הבנתי שTMS חנות טובה והם בדיוק פתחו שם מרכז שירות וחוץ מזה מאוד חשוב לי שיהיה לי מענה על כל מקרה אז אמינות חשובה לי. כמה נקודות: -הייתי רוצה שהמארז יהיה גם קצת אסתטי. -אם תוכלו …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס, אינטרנט ומשחקים (פרו אבלושן CALL OF DUTY וMOH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 23 אינץ' חדש של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מעוניין בכטיס רשת אלחוטי תקן N4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה של 7 מתוך 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לעבודה כללית+משחקים לא כבדים כגון lineage 2. תקציב עד 3500, מומלץ פחות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה , לתוכנות - google sketchup 3d max autocad / revit v ray rhino מדובר בתוכנות לארכיטקטורה ודיגום 3D , כולל רינדור . המחשבים שנראים לי משתלמים וטובים הם הבאים - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32727 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3578&products_id=33254 מהחיפושים אלו נראים כמו התמורה הטובה ביותר אשמח לשמוע מה אתם אומרים , כולל על המעבד והכרטיס הגרפי. וכן לקבל המלצות למערכות מחשוב אחרות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...את המחשב שיש בחתימה... להוציא את ההרדיסק של ה80 ולשים הרדיסק של 6.... בלי הכרטיס קול 5.1 בלי המסך...(עם מסך מאג עגול ישן).... ב1500 שח?? (למכור..לא לקנות.!!)...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מאוד חדש בפורום ממה שראיתי עד עכשיו לפחות הפורום באמת איכותי ובעל רמה גובהה ומכיל הרבה אנשים עם ידע בחומרה ו OC... מקווה להשתלב בפורום ולהיות חלק פעיל בו... למפרט, הנה המפרט שאני רוצה לקנות שישמש אותי בעיקר למשחקים ו OC : מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice מחיר: 1166 ש"ח לוח אם: LANPARTY UT nF4 Ultra-D מחיר: 900 ש"ח זיכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 מחיר: 1360 ש"ח דיסק קשיח: Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM מחיר: 635 ש"ח כרטיס מסך: ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV מחיר: 3800 ש"ח סה"כ: 7861 ש"ח מה אתם אומרים ? יש הערות מסויימות לגבי אחד הרכיבים שבחרתי אשמח לשמוע הערות ודעות לגבי המפרט שאני הולך לקנות... תו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב משרדי בכמה שפחות כסף, על כל הרכיבים אני יחסית סגור, הבעיה היא למצוא מארז קטן יפה וטוב שיכיל את כל העסק. אני מנסה להתחמק מbarebones כי אין להם אפשרויות הרחבה נורמליות (וחוץ מזה, לא מיבאים בינתיים את הדגם SN45G ה nforce2 ultra400 של SHUTTLE - שהוא היחיד שאולי הייתי מתפשר עליו). זה המפרט שבניתי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 268.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel P.4 3.00GHZ 800MHZ FSB 512KB 1171 nis ASUS P4P800 SE P.4 599 nis SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 256BIT CRT+DVI+TVO 1471 nis WD 80GB S-ATA 434 nis RAIDMAX SCORPIO 868 WITHOUT PSU 408 nis HEC 475W HEC-475VTD TUV/CE/CB 369 nis LG DVD 16*48 188 nis NEC ND-2510A DVD WRITER DUAL LAYER 470 nis DDR KINGMAX 512MB PC3200 400MHZ TINY BGA X2 1273 nis TOTAL = 6383 nis המטרה היא מישחקים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי פורום, המחשב שלי כבר ישן מאוד ואני שוקל לקנות חדש - האם זה חכם בתקופה זו ? או שעדיף לסחוב עד ל-2022 עם הדור הבא של אינטל, DDR5 ? בנוסף, עקב התקופה אני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך ופשוט אקח את ה-GTX770 שלי למחשב החדש. (אקנה אחד חזק כשהמחירים יסתדרו ללא קשר לתקציב) הנה מפרט ראשוני שבניתי: [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD[/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=122934]מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 - Box[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=107713]קירור למעבד Arctic Freezer A13 X CO[/url] 1 לוחות אם למעבדי AMD: [url=https://ksp.co.il/?ui…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, חוץ מפורטנייט - Call of Duty , Overwatch, ועד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מיועד לנער מתבגר אז חשוב קצת שופוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מתכנן לקנות מחשב, הצרכים שלו מאוד בסיסיים, והכי חשוב שיהיו לו חיים קלים. כלומר, מחשב מהיר, עם מינימום בעיות, ובמידה ויש תקלה - ששירות הלקוחות יהיה מצוין. אז פרט למפרט אשמח להמלצה לחנות מחשבים באיזור מרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר והסביבה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להוציא פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל לא אמורה להיות סיבה לחרוג, נכון? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאבא שלי, זה אומר רק אינטרנט ועריכת מסמכים ב-Word ו-Excel. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך אפילו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר מזה כחודש שהנני מנסה לחפש דרייברים לחומרה של מחשב נייד זה למערכת ההפעלה Windows 7 וכל ניסיונותי עלו בכישלון. מפתיע לומר כי גם באתר של היצרן בחיפוש הדגם הנ"ל הוא לא נמצא, אלא רק דגם דומה לו. שאלה פשוטה לי, האם הדרייברים לויסטה יתאימו ל-7? כי מניסיוני, יש דרייברים שמתאימים לויסטה ואינם תואמים ל-7. אודה לדעותייכם בנושא, אני קצת אובד עצות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה איכות החומרים שהנייד בנוי ממנו עשוי להשפיע על מחיר המוצר? אילו חברות נותנות את האיכות הגבוהה ביותר? איזו חברה \ דגם של נייד נותן את האיכות הגבוהה ביותר בתגי מחירים של עד 5000ש"ח ? שאלת אקסטרה : למה ניידי 13.3" יקרים באופן משמעותי משאר הניידים למרות שהם בעלי מפרטים זהים\נחותים בד"כ? אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 H
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדגיש למי שלא הבין זה מחשב למטרת משחקים כבדים מעבד: E8400 1333FSB C2D לוח אם: P43 NEO-F GLAN MSI זיכרון פנימי: ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GIEL דיסק קשיחי: 640GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך:SAPPHIRE 4870 DDR5 512MB ATI PCIE צורב:SATA LG DVDX22 ספק כוח: PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE מארז: LED+25CM FAN EZCOOL ללא ציוד הקפי. סה"כ: 3643 שקל מזומן. מה אתם אומרים על המפרט הזה? פצצה לא?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-