ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על מבוסס amd ועם כרטיס מסך של ati נראה לכם שזה בסדר? אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק גם בשביל הויסטה וגם להפעיל עוד הרבה תוכנות ברקע... תודה ..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, בתקופה האחרונה שאלת קניית נייד חדש עלתה שוב ושוב. לכן התחלתי לבחון ניידים. כאשר אני משקיע בנייד, אני לרוב מחפש את הטופ-אנד של הניידים (מבחינת חומרה), במינימום מחיר, אולי זה אליה וקוץ בה, אבל עד היום לא הצטערתי על כך. שתי הניידים שעמדו על הפרק הינם DV6790ej של היליוט פיקרד, ו-W566N של גיגה בייט. ניתן למצוא את המפרטים כאן: HP dv6790ej: http://www.gamaoffice.co.il/products/102099 GigaByte W566N: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9025 עכשיו יש לשים לב להבדלי מחיר וחומרה: - הבדל חיובי לגיגה בייט בזכרון, 4 גיגה לעומת 2, 800 מגה הרץ לעומת 677. [וכן ב-HP עושים שימוש בשתי חריצי הזכרון כך שיהי מאוד בעייתי לשדרג בעתיד את הזכרון] - הבדל חיובי לHP בנושא הסאונד. - גיגה בייט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. מטרות/שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, תיכנות, (משחקים - פחות חשוב). א) במחשב יותקנו מספר מערכות הפעלה. ב) סביבות פיתוח (כמו VS2010 בסביבת windows). ג) הצגת תכני HD לעיתים קרובות - גם כחלק מהעבודה. ב) לא תתבצע שום עבודה גראפית ולא תתבצע עריכת וידאו. 3. ציוד היקפי: רמקולים, מסך - עד 22' חשוב שיהיה נח לעבוד מולו ולא רק לצפייה בסרטים מרחוק, צורב. 6. עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. אזור המרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה מבוסס i5 עם לוח של gigabyte הרכבתי מפרט בעצמי אך אינני בטוח לגבי הספק, המארז וכרטיס המסך (כדי לא לגרום לבלבול החלטתי לא לשים אותו כאן). תודה רב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הפריטים האלו? אח שלי הולך להביא לי אותם מארה"ב ב-1200$ הוא מצא איזה חנות לפני פשיטת רגל והם עושים הכל בחיסול. Intel Pentium IV 2.66GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Asus P4B533-E/L/1394 Intel 845E Motherboard (533 FSB,RAID ATA133,5.1 Sound,IEEE 1394,LAN,USB 2.0) Maxtor 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System RDRAM 512MB PC800 Samsung Original Memory
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ממריא בקרוב ורציתי לבחור מחשב מבעוד מועד אני זקוק לעזרתכם לבחור אותו. צרכים:עסקיים+סרטים ולא יותר מזה, חשוב לי איכות הרכבה, שיהיה מהיר מאוד, שקט, עם זמן בטריה ארוך, מסך14-15.6 LED אכותי, 4gb זכרון,מקלדת נוחה, ושיראה טוב חשוב לי שתהיה לי אחריות בן לאומית . תקציב:1000$ חשבתי להזמין כבר מכאן וכשאגיע הוא כבר יהיה בכתובת אליה אני מגיע. יש רעיונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגבי המעבדים אני רואה שיש הרבה מסוג U וכשאני מחפש בגוגל, אני רואה שיש תדר בסיס ותדר טורבו. למשל, המעבד i5-5200U (שנמצא בטווח המחירים של המחשבים שאני רואה), תדר הבסיס שלו הוא 2.2 GHZ והוא יכול להגיע גם ל- 2.7 GHZ. מצד שני, ראיתי את המחשב הזה עם מעבד i3-4000M שהתדר שלו הוא 2.4 GHZ(לפי מה שאני מבין, זה קבוע כך. לא רואה במאפיינים אצל אינטל שיש לו תדר של טורבו). אם כן, איזה מעבד טוב יותר ובטוב יותר אני מתכוון איזה מחשב יעבוד באופן חלק יותר בהנחה ששאר המרכיבים במחשב זהים ורק המעבדים שציינתי לפני כן, שונים? איזה מעבד בפועל יעבוד בתדר גבוה יותר באופן קבוע/רוב הזמן? לא ברור לי מתי כן אקבל מהירות של 2.7 GHZ במעבד i5-5200U. אני גם מבין שהמספר הראשון הוא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני זקוק לחוות דעתכם על המחשב הזה.. המפרט שלו מצויין ומחיר זול מאוד.. מה הקאץ'?!? אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני מפחד שבסוף אני יוציא 5000 שקל על גרוטאה.. אשמח לדעתכם.. תודה רבה תותחים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בצילום, והנושא שאני משתמש בו הוא גרפיקה.. השימוש של המחשב שאני מעוניין לקנות הולך להיות נטו לעיצוב תמונות. התוכנות שאני משתמש בהן יהיו בעיקר Photoshop CS5 וPLUG IN בתוכו שנקרא Topaz (למי שלא מכיר, זה דינוייזרים וכו') עכשיו יש לי מחשב נייח בבית שאני עובד איתו, והוא בעיקרון "סוחב" את כל מה שאני מריץ והביצועים שלו מספקים אותי אפשר להגיד, והמפרט שלו הוא כזה: I7 2600 3.4hz DDR3 16GB RAM לוח אם: ASUS P8P67 Geforce 550 TI עכשיו בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שיתן לי את אותם ביצועים, או אפילו יותר טובים בתקציב שהוא עד 13 אלף שקל.. המליצו לי על סדרת Alienware של DELL ואפילו חקרתי את זה קצת והדגם M18X באמת הרשים אותי מבחינת נתונים, אבל אני גם לא יודע באיזה תכונ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים ולתכנות (במיוחד ב- netbeans ו visual studio). אני לא זקוק לציוד הקפי ואני רוצה לבצע אוברקלוק די גדול למערכת. חשבתי על מרובע ליבה בשביל הקימפולים, כרטיס מסך 4850/9800, ואני זקוק לכונן קשיח די גדול (500-750). תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: מעבד: Intel Core i3-540, 3.06GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB כונן: צורב DVD כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8412&perur= האם הוא טוב ל GAMING ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ולסרטים וסדרות שאני יחבר עם כבל לטלוויזיה(לחסוך סטרימר) ושיוכל להתמודד עם משחקים כמו FIFA 12 NBA ,GTA וכאלה אני מוריד סרטים וסדרות בכמות עצומה ואני צריך שהמחשב הזה ירכז את כל ההורדות+הסרטים+הזרמת תוכן לסטרימר של YES וצפייה במקביל של תוכן על ידי כבל לטלוויזיה וגם אפשרות לשחק במקביל בלי שום גמגומים למינהם תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- לאחר לא מעט התלבטיות הנה המפרט: INTEL P4 2.4G 800/512K BOX P4P800 intel865pe DDRAM 256MB Pc333 Hyundai X2= 512MB ATI Radion9200 128mViVo+TVo+Dvi W.D. 40GB 8MB/7200 TFT 17 HD772 TEAC 1.44 F.D BenQ X 52 300W Bond X 4 עם ידית אחיזה SPEAKER SUBWOOFER 2.1 והמחיר..... לא יודע אם זה מציאה אבל יצא לי 5600 ש"ח שאלות: מה עדיף RADEON 9100/9200? המעבד תומך ב HYPER TERDING? יש למישהו הצעה יותר זולה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט : GAINWARD זה חברה טובה? ובקשר למסך... אני יודע שזה CRT עלוב ^^ ... אבל זה לא בשבילי זה בשביל אחותי. ואחותי תתן לי את המסך שיש לה [ Samsung 17 LCD SyncMaster 710N ] אז מה אתם אומרים? המחשב טוב? יריץ משחקים חדשים והכל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אז ככה, אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני רוצה לקנות לפטופ 14-15 אינץ' ואני יודע שלנובו הכי זולים ואמינים בקטגוריה הזו. לאחי יש את סדרת הG550 והוא עובד די סבבה (T4400). האם יש לפטופים דומים, טיפה משופרים? (אני יוצא מנקודת הנחה שכן מאחר ואחי קנה את שלו לפני כשנה וחצי) באזור התקציב 2000-2200 ? שימוש עיקרי: אינטרנט, מדיה (VLC, סרטי HD, מוזיקה, פיירפוקס), תכנות (אקליפס, ויז'ואל), תוכנות שונות דוגמת פוטושופ וקצת משחקים (לא הכי חדשים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לתפריט הסוללה יש לי Battery #1 85% Battery#2 not present מה זה אומר ? יש מקום לשתי סוללות ? אם כך היכן ? מעולם לא ראיתי זאת... תודה על התשובה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב משלי החלטתי לקנות אחד,עכשיו קניתי כבר כרטיס מסך EVGA 1070 וSSD 500GB ורציתי לדעת אם שאר המפרת שקניתי יתאים או שיהיה איזה צוואר בקבוק. הנה המפרט בפלונטר: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪886/868[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3,max payne 3,Ghost Recon: Future Soldier,Spec Ops: The Line -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-