ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...את המחשב שיש בחתימה... להוציא את ההרדיסק של ה80 ולשים הרדיסק של 6.... בלי הכרטיס קול 5.1 בלי המסך...(עם מסך מאג עגול ישן).... ב1500 שח?? (למכור..לא לקנות.!!)...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות מהמחשב (לפי עדיפות): אמין, שקט, עם אפשרות שידרוג עתידיות, תמיכה בלינוקס וWIN7, מארז עם פאנל קידמי, רצוי לבן, מפרט מIVORY או מKSP. ף שימושים: גלישה, וידאו ברצולוזצייה גבוהה, קצת משחקים (nexuiz וסימולטורי טיסה בעיקר). רצולוציית מסך: 1980X1080 גודל: 22" רכיבים קיימים: 1TB HD ninja passive cooler for intel LGA775, AMD 754/939/940/AM-2, Intel 478. includes a 120mm/1000rpm fan dvd drive מערכות הפעלה מפרט מוצע: (מותאם אישית מ- KSP.co.il) מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingsto…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי את ה Asus Eee Pc שמגיע עם נפח של 3.72g אחרי התקנת מערכת ההפעלה(xp) ואחרי שהמערכת לקחה לי 1.5g בתור זיכרון וירטואלי לא נשאר הרבה מקום(קצת פחות מגיגה). אני בכול מקרה ידעתי מראש שאני הולך לקנות כרטיס Sd על מנת להרחיב את הנפח שאיתו מגיע הנייד. לאחר שצפיתי קצת במחירים החלטתי ללכת על ה8g מכיוון שה16 קצת יקר לי וגם כי אני לא צריך כול כך הרבה מקום. מה שאני שואל זה בעצם איזה כרטיס Sd יתאים לשמש להרחבה זו. יותר מכך ראיתי ש ב Zap יש מהירויות שונות מ45 ועד ל300. אני מתאר לעצמי שככול שזה מהיר יותר ככה טוב יותר. אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה Sd ולא הארד דיסק אני אשמח לעזרה בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב Acer Aspire 5044 AMD Turion 64, 1.8ghz 512MB DDR-333 120GB HDD DVD-super multi double layer 15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipset Wi-Fi, bluetooth תודה .....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בבניית מפרט בסכום של בערך 7000 ש"ח יחד עם מקלדת מסך רמקולים וכו'... אני רוצה שהמחשב לא יהיה רועש ואם צריך אז להוסיף קירור אם יש איזה משהו קריטי שחיבים בשבילו 7500 או משהו כזה אז אני יכו להלוסיף תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- לאחר לא מעט התלבטיות הנה המפרט: INTEL P4 2.4G 800/512K BOX P4P800 intel865pe DDRAM 256MB Pc333 Hyundai X2= 512MB ATI Radion9200 128mViVo+TVo+Dvi W.D. 40GB 8MB/7200 TFT 17 HD772 TEAC 1.44 F.D BenQ X 52 300W Bond X 4 עם ידית אחיזה SPEAKER SUBWOOFER 2.1 והמחיר..... לא יודע אם זה מציאה אבל יצא לי 5600 ש"ח שאלות: מה עדיף RADEON 9100/9200? המעבד תומך ב HYPER TERDING? יש למישהו הצעה יותר זולה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מתלבט בין שני מפרטים שאני רוצה לקנות מחר אני לא יודע מה כדאי למשחקים כבדים ואולי OC שאני לא יודע איך עדיין בעתיד... אממ אז מה כדאי הנה המפרטים: המפרט הראשון מנועה מחשבים www.noacomp.co.il הכול יצא 9650 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 1 OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ANTEC P160 1 ¤ OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN 1 המפרט השני הוא מפנדס הוא עלה 10,000 שקל :E AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Westren Di…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי בבקשה מפרט המבוסס על AMD 2000XP 1)אני צריך לוח אם 2)זיכרון 3)מארז אם תוכלו לכתוב גם כמה בערך עולים החלקים זה יעזור לי מאוד . המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו UT2003 אינטרנט ותוכנות גרפיקה כגון PHOTO SHOP . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית. קצת עבודה גרפית פשוטה... (לא תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו') חשוב! אני צריך שהוא יריץ ויסטה באופן חלק בכל מקרה אין לי צורך במסך וציוד היקיפי בכלל. אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב , לצרכי למידה , אינטרנט, וקצת סרטים. אני אלך על סדרת הטינקפד של לנובו ביד שניה. אני נורא מתלבט בין שני הצעות מחשבים שראיתי: X201, מעבד i5 , כונן ssd 240 g, זיכרון פנימי 8 g ram ddr. מצד שני דגם הx220 אותו מעבד, כונן ssd 80g, זיכרון פנימי 8 g. שניהם אותו מחיר , אני מתלבט בין המפרט הטוב יותר של הx201 לבין החדישות של הx220.. יש לציין שחשוב לי שהמחשב ישרוד לי לשנה- שנתיים הקרובות וירוץ חזק בלי תקיעות מיותרות.. אשמח לקבל הסבר בכללי על הדגמים הללו של טינקפד, אורך חיים, עוצמה ,מהירות, ודברים שצריך לבדוק לפני שקונים מחשבים כאלו שנמצאים בשימוש כבר תקופה. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מסך מבריק. אני עובד רוב הזמן בבית, אבל בשעות היום עם חלון פתוח וזה פשוט על גבול המחרפן הסנוורים האלה. הודות לאחד המשתמשים בפורום הבנתי שקיימת מדבקה שכזו. קראתי באינטרנט קצת וראיתי סרטונים בYoutube, וזה נראה לי ממש טוב. בארץ כנראה לא כ"כ ניתן להשיג אז כנראה נקנה מחו"ל איכשהו. מישהו פה ניסה את המוצר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה למשחקים כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך, ללא ציוד ציוד היקפי (בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות gaming laptop שיהיה טוב לכמה שנים טובות בתקציב של עד 5000 ש"ח! אמרו לי שיש פה אנשים תותחים שמבינים עניין, אשמח להמלצות תודה רבה רבה!! להלן הרשימה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל היתר.. * גודל המסך? לפחות 15" * רזולוציית המסך? FHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה מוגזם לבקש ? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל שיהיה אחריות ליותר משנה.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL זה אחלה, אבל לדעתי הם יקרים מדיי.... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש לשימוש פרטי בעיקר לגיימינג, אני מעוניין בכמה כרטיסי מסך ואני פחות מבין בנושא. אני אשמח לעזרה ויעוץ בנוגע לכרטיסים שאשלח ובכללי. http://ksp.co.il/?list_compare=.25960..25963..26017 בלינק יש השוואת מוצרים באתר החנות ksp.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומארז ורציתי למכור את השניים אז ככה: מארז: antec 902 v3 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 שניהם עובדים כמו שצריך והם נקיים והכל מעולה איתם! אשמח לקבל הצעת מחיר לכל מוצר בנפרד וכמה אפשר למכור את שניהם ביחד תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב (יכול להמתין חודש חודשיים לעדכון מחירים) והייתי רוצה להתחיל להרגיש את השוק בצורה טובה יותר (אחרי משהו כמו 4 שנים שאני עוקב בצורה כללית) בעקרון אני מחפש מחשב בעל ביצועים שיספיקו למשחקים קיימים (יוצאים כיום) בעלי דרישות גבוההות, כל זה ללא OC מאחר ואני לא רוצה להכנס לתחום יותר מידי לעומק. בנוסף מאחר ואני מתכנן לעבוד במחשב עם matlab אני אצטרך זכרון של: 2 GB בתור תנאי הכרחי. נתחיל במפרט ל:1. מחשב כולל מסך LCD 17 ללא ציוד היקפי וכרטיס קול בסיסי. 2. מחשב ללא מסך (נשתמש ב crt החצי מת שלי) ללא ציוד היקפי. upgrade אפשר לותר על upgrading עתידי המחשב הנ"ל מתוכנן לתקופה של שנה - שנתיים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים קלים כמו fifa,fm.nfs, צפייה בסרטים וסדרות HD, הפעלת מכונות וירוטואליות, עבודה מסרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וספק כח 5. עד כמה חשוב לך השקט? 7 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מKSP אבל יש אפשרות גם לחנויות באזור ר"ג/ת"א יש לי את המחשב הנוכחי בסביבות ה-5 שנים, לפני שנתיים החלפתי את הספק כח והכרטיס מסך שאותם אני גם רוצה לשמור למחשב החדש, ובגלל זה התקציב נמו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחיר של 5,100 ש"ח... בלי מסך אבל כולל מקלת ועכבר אלחוטיים. הצרכים הם בעיקר - office, תוכנות ניהול משרדיות, - חשוב לציין שזה מחשב הולך להיות אצל מנכ"ל החברה - והוא רוצה מחשב מאוד מהיר וטוב. Processor INTEL P4 2.8GHZ 800MHZ Prescott 1M M. Board MSI NEO LSR /USB2/AGPX8/SATA Disk HD 160GB 7200 Maxtor SATA Memory 512 DDR400MHZ ELIXIR net card on board 10/100MB AGP x4 on board DVDRW LG X12 Dual Side/DVD LGX16 Sound on board 5.1 LIVE surround 4 USB x2 on back side Monitor card FX 5700 256MB TV case ATX 400W Front USBx2 Keyboard/Mouse Optical Microsoft Wireless QG4-565762 floppy 1.44MB/FireWire Card 1394 + cable
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-