עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וכמו שראיתי בפורום כולם ממליצים על מחשב נייד ללימודים מסוג DELL עם מעבד וכרטיס מסך חזק כדי שיעמוד בתוכנות MATHLAB וSOLIDWORKS ברמה של סטודנט. מה אתם חושבים על המחשבים הניידים של HP קיבלתי וראיתי כמה הצעות מחיר וזה מאוד קורץ לי מישהו יכול לשפוך אור על הנושא 1)HP Pavilion dv6-7010ej הצעה ראשונה קצת מוזרה בגלל המחיר הנמוך (אני חושב שיש שם משהו לא הגיוני כי כל המחשבים נמצאים מעל 5000 וזה פחות מ 3000) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11352 2)HP Pavilion dv6-6c03ej קיבלתי הצעת מחיר על המחשב במחיר של 3200 התקציב שלי די מוגבל עד 4000 שקל אני לא נעול על HP וכל הכוונה וכיוון למחשב יעזור תודה רבה ל…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by ZXY1,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? אפשר להשיג אותו ב-1500 ש"ח ומטה? המעבד הזה כבר הגיע לחנויות? מעבד - I3 3250 HD4000 BOX לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון - Kingston KVR1333D3N9 / 4G*2 מארז - בצבע Antec NSK2480 שחור מלא ללא ספק מפצל USB - 4 יציאות לפחות בצבע שחור עם כבל לפחות 1 מטר (דיסקים קשיחים יש לי 2 אני מקווה שבמארז נכנסים 2 דיסקים, וצורב LG שחור סטנדרטי גם יש לי)

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  4. שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by gingi007,

שלום! אני מתחיל ללמוד השנה ומחפש לקנות מחשב נייד חדש שיחליף את העגלה שיש לי כבר 3 וחצי שנים... ההתלבטות הכי משמעותית שלי היא במעבד(כי זה מה שבעיקר משפיע על הכסף שצריך להוציא) - האם לקנות מחשב עם i3 או עם i5? ההבדל ביניהם משמעותי? אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים אם זה משפיע על משהו .... תודה!

6. Started by DANI61,

איזו חברה מומלצת? איזה מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך גם נפרד להדמיות. חשוב ודחוף. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות. (הרצת VMWARE עם כמה מערכות הפעלה פועלות במקביל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור 2 מסכי 19" במקביל אולי בעתיד אחבר 2 מסכי 24" או חיבור של שלושה מסכים שתיים 19" וטלוויזיה בHD בגודל 40" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שתיים 12…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by ibsk8r,

היי, כמה בבקשה המחשב שווה בארץ? מחשב חדש ללא נגיעת יד אדם. מחשב נייד חדש מבית Dell דגם inspiron 15R מעבד מאיץ גרפי במיוחד לעיצוב גרפי ומשחקים (הכי חזק בשוק כיום) מסוג Radeon 7730M 2GB מעבד מסוג Intel i7-3612QM 3.1Ghz מסך 15.6" Full HD עם תאורה אחורית LED תומך ריזולוציה 1920x1080 כרטיס רשת מהיר במיוחד עם Bluetooth & WIDI הארד דיסק 750GB במהירות מדהימה של 7200RPM זיכרון פנימי ע-נ-ק-י בנפח 16GB DDR3 במהירות 1600MHz כרטיס קול Waves MaxxAudio 4.0 studio-quality sound suite + Skullcandy Speakers (2x 2W) סוללת 6-תאים 90W מצלמה Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone כרטיס רשתWi-Fi Bluetooth Intel® Centrino® Wireless-N 2230 + BT 4.0 Ethernet 10/100/1000 4 יציאות USB 3…

9. התקציב המקסימלי הוא 2500 ואפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד ל100 או 200 שקל המחשב מיועד למשחקי מחשב בלבד שיריץ לי ברמה מעולה משחקים כמו BF3 ומשחקים דומים ש"דורשים" ביצוע. לא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך אני רוצה לקנות את המחשב מחנות KSP שבראשון לציון אז בבקשה להגיד לי חלקים במחירים של KSP... לא כולל מערכת הפעלה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by elicbelic,

ההפרש במחיר הגרסאות הבסיסיות הוא 300 ש"ח בלבד (3100 לעומת 2800) לכן אני מתלבט. האם יש יתרון אמיתי ל-3460? ב3460 המעבד וכרטיס המסך חזקים יותר, אך הנפח 320GB לעומת 500GB ב-3450. גם 320GB יספיקו לצרכים שלי. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  11. היי, אני מתחילה לימודים ומחפשת מחשב שילווה אותי. האמת היא שאני לא מבינה בזה שום דבר, אבל חבר אמר שזה המקום לקבל עזרה. כעקרון אני מחפשת: מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 14"-13.3", עדיף 14 משקל רצוי: עד 2.2 זמן סוללה: 4-5 שעות יציאות מיוחדות: אין כונן קשיח: 500GB כונן DVD/צורב: כן Blueray: אין צורך. מקלדת: נוחה ? יצרן ואחריות: לא משנה, עדיף אחריות לשנתיים תקציב: סביב 2500 בינתיים ראיתי את אלה, אבל אני לא יודעת אם זה מאמת משהו טוב: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=A310-KE13&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by Harbi,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by YairGOW,

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 NZXT Havik 140, יחידות 1 ₪339 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3154 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪896 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3707 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2703 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Naxn 650Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3875 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 http://www.rsm…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מתנה לאחי הקטן מחשב בשביל משחקים עכשיו אני לא יודע מה שווה לקחת ומה לא שווה אם יש לכם מפרט טוב אז אני קנות אותו מחיר עד 5000 ש"ח אבל מחשב למשחקים חדשים שיריץ בלי בעיות וברמה גבוה תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Mistery,

שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.

16. ראיתי עכשיו ביד 2, שיש מלא הצעות למכירה של הZENBOOK PRIME החדש. מה דעתכם על קניית נייד ביד 2 במיוחד אם עשיתם זאת בעבר. דבר נוסף, כשכתוב מחשב חדש עם אחריות, האם יש פרוצדורה להעברת האחריות? האם האחריות רשומה על שם הקונה או שהמחשב עצמו "מזוהה" באיזה שהיא דרך? או לדוגמא אם מישהו קונה לי מחשב בדיוטי, האם צריך לרשום את זה על שמי או משהו כזה? בקיצור איך זה עובד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. היי, בגדול הפרטים בכותרת. בקטן: המחשב הוא עבור עריכה גרפית, סוליד-וורקס עם הרכבות גדולות ומורכבות וכד'. ניתן לנצל את מלוא התקציב במידת הצורך. לא נדרש שום ציוד היקפי. לא יהיה OC. מה שכן נדרש 16GB RAM, תמיכה ב-RAID וכ.מסך מסדרת QUADRO. אני מתלבט האם רצוי מעבד INTEL XEON.. אני מקווה שהתקציב מתאים תודה..

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by juggernaut,

מארז: Gigabyte Isoloמעבד: Core I7 2600K לוח אם: ASUS P8H גוף קירור: SCYTHE MUGEN IIזיכרון: Kingston DDR3 8GBכונן: SSD 60GB OCZ SATA3 אל תבקשו עוד פרטים, זה מה שהבחור רשם ביד שנייה : תודה רבה!

19. שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי אפשרות לשדרג מעבד כפול ליבה C2D E6550 למעבד מרובע ליבה בעל אותו תדר ואותה כמות זיכרון - Q8200, אני רק מוסיף לבעל המעבד כרטיס מסך Geforce 8600GT 256MB DDR3. האם משתלם?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by ToyMan,

האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by Classify,

מישהו ניסה להחליף את ה-DVD בכונן קשיח בדגם הזה של דל ויכול להמליץ על חומרה מתאימה שצריך לרכוש בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by פתח הדביר,

בתור סטודנט עתידי , האם זו סיבה מספקת לפסול מחשב נייד רק בגלל שיש לו מסך מבריק?

24. שלום ראיתי פרסום למחשב מדיה יד שניה עם המפרט הבא: מחשב LENOVO מארז מיני מדיה סנטר מתאים לחיבור לטלויזיה בסלון מעבד INTEL E7500 2.94GHZ זכרון 4GB DDR2 800MHZ הארד דיסק 320GB צורב די וי די ווינדוס7+אופיס2010 אנטי וירוס ושאר תוכנות להפעלת המחשב מבקש לדעת, א. האם המפרט מתאים לחיבור לטלויזיית LED בסלון (אני מתכנן לקנות טלוויזיה). ב. אם אפשר הערכה של עלות מחשב חדש בעל מפרט כזה כדי שאוכל להעריך האם המחיר שהוצא לי הוגן. ג. האם יש דברים שכדאי לבדוק במיוחד במחשב יד שניה. תודה רבה יאיר

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. שלום, סבתא שלי מתעקשת לקנות לבת דודה שלי ולי לפטופים. אני לא יודע איך סבתא שלכם, אבל את סבתא שלי גם פיל במנוסה לא יזיז מילימטר. ולכן "נדפקתי" ואני צריך לבחור לבת דודה שלי ולי לפטופ חדש : 1. נתחיל מהפשוט יותר (תרתי משמע )- עד 2400 (כמובן שרצוי כמה שפחות) מדובר בצעירה בת 15. מחשב פשוט, לשימושים יומיומיים. בעיקר פייסבוק סרטים ומוזיקה, אולי קצת אופיס. רצוי שיהיה קצת יותר ססגוני מ"שחור מבצעי", אבל לא חייב.. כמובן שלא צריך להשתגע כאן, אבל כן חשוב שלא יהיה צעצוע שלא שווה כלום אחרי שנה. מתלבט אם לקנות Toshiba Satellite C855-12W ולשדרג לו את הזיכרון ל4GB או אולי אפילו 8. מה אתם חושבים? 2. UX31A מול מחשב בהרכבה עצמית של DELL מבוסס 430s - סדר גודל של 1000$ אני עובר לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים