עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית. Office, חיבור VPN וכו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. נראה לי שזה אמור להספיק לצרכים האלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. בעיקר office וחיבור למחשב מרוחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. (כמובן שלא כלול ב 2000 שח של המפרט). אשמח להמצלה על מסך 22 אינג' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה סבירה 6. האם…

2. אני מעונין לבנות מחשב חדש-- לגרפיקה כבדה, אנימציה 2D 3D ומשחקים. תקציב על 9000ש"ח אני לא בטוח לגבי המון רכיבים כמו גם אני לא מבין גדול בעומק המפרטים וההבדלים בניהם..... אשמח על כל עצה המלצה ובכלל תגובה שתעזור לי לבנות מערכת חזקה לתווך של שלוש שנים לפחות ובעיקר שקטה שקטה.... אלו הרכיבים שחשבתי עליהם: כרטיס מסך: nVidia Geforce FX6800 nVidia GeForce 6600 הראשון יקר מאוד....השני אני לא יודע מה הוא שווה אשמח להמלצות על כרטיסים בתחום שבין 1000 ל 2000ש"ח גג מארז: Centurion 5 COOLMASTE בעיקר בגלל שהוא אמור להיות שקט ספק כוח: גם משהוא שקט וחזק כזה שיתמוך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים ANTEC 500 -600 וואט שאלה: מה היחס בין תצרוכת כרטיס המסך לגודל הספק, כלומר אם כרטיס המסך צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח תמיד טוב לחסוך 2. מחשב עריכה בתוכנת פרמייר, פורמט DV וHD של עריכת חתונות (אפקטים מרובים רינדורים רבים) 3. ללא ציוד היקפי 4. - 6. שקט נחמד - 7 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות 9. עדיף צפון לא מחייב 10. FW, RAID אם נראה לכם שיש צורך 11. בתקווה שיחזיק ללא שדרוג כמה שנים 12. לא תודה מראש, תום גביש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. CPU - ATHLON 64 +4800 x2 DUALCORE MOTHERBOARD - GIGABYTE MA770-DS3 AM2+ DDR2 1066 PCI-E MEMORY - DDR2 800 OCZ PALTINUM REVISION 2 XTC. GRAPHICS CARD - SAPPHIRE HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV HDD - SEGATE 250GB 7200RPM 16MB SATA 2. הגעתי ל2100 ש"ח מזומן. עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך אין לי צורך. כמו כן אין לי צורך בצורב. קודם כל אני רוצה להסביר כי אין לי מושג וחצי מושג בAMD, רוב הידע שלי, שהוא לא הרבה מוקדש לרכיבי אינטל וNVIDIA. אז השאלה הראשונה שלי, האם הרכיבים האלה מתאימים אחד לשני? שאלה שנייה איזה ספק כוח ומארז אני צריך? והאם יש לי צורך במערכת קירור מסוימת, או שמאווררים של 120MM יספיקו? דבר שלישי, האם ניתן לשים כרטיס מסך של NVIDIA על לוח אם של AMD, והאם הפואנטה של כרטיס מסך NV…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה מפרט שקיבלתי מחנות מקומית: אשמח לשינויים הארות והערות, וכמובן הצעה למפרט חלופי לחלוטין. לוח אם: תוצרת GYGABYTE יצרנית הלוחות המובילה בעולם דגם: GA-945GCM-S2L 4SATA2+1PATA+FSB1066+ PCIe x 16 +HT+RAID DUAL CHANNEL DDR2-667/533/400+USB2(6) DUAL BIOS + +3PCI + 2PCIE ציפסט: Intel 945GC - אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: CORE 2 DUO מהירות: DUAL CORE - 64BIT 2.2GHZ FSB 800 - 4MB CACHE המעבד מיוצר בטכנולוגיה - SOCKET 775 - אחריות: שלוש שנים זיכרון: תוצרת A-DATA דגם: 2GB PC667 DDR2 זיכרון יציב, מהיר ותומך במהירות החדשה אחריות: שלוש שנים דיסק קשיח: תוצרת WESTERN DIGITAL נפח: SATA 2 500GB מהירות: 7200 RPM 8MB CACHE אחריות: שלוש שנים כרטיס מסך: Geforce 8400…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום קניתי בהמלצה שלכם מחשב לפני חודש לעיצוב אתרים וגם עריכת מוסיקה קיבלתי את המחשב אני מרוצה ותודה רבה עכשיו הגיע הזמן לעוד מחשב לצורך עבודה הפעם אני צריך מחשב לבניית אתרים ועיצוב , אינטרנט וכו, לא למשחקים בכלל. התקציב הפעם הוא 3600 ואני צריך מחשב בלבד בלי מסך..... הר דיסק מספיק לי 80 ואני צריך גם צורב DVD אין לי מושג מה כדי INTEL AMD מה שאני יכול להגיד זה שהמחשב הולך לעבוד על PHOTOSHOP ' FLASH ' MACROMEDIA DREAMWAVER ודברים נוספים קטנים זה MSN ICQ וכאלה.... אשמח לקבל הצעות בתודה לירן,

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, אודה לחוות דעתך ותיקונים כמובן על המפרט הבא: תקציב כ - 3800. (חריגה אפשרית גג ב כ 200ש"ח) מטרה: סרטים ,עבודה, אין תוכנות מיוחדות. וחשוב שהמארז יהיה כמה שיותר קטן.. מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray http://ksp.co.il/?uin=23008 מאורר למעבד Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=21094 כונן קשיח Corsair Force LX CSSD-F128GBLX 128GB SSD Sata III MLC Retail http://ksp.co.il/?uin=23171 כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB Sata III http://ksp.co.il/?uin=16552 ספק כח Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by XMB,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אלהן, מחפש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד הנדסה בקרוב. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ולימודים - בדגש על Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" , עדיף כמובן מאט. * רזולוציית המסך?כמובן שעדיף FHD, אבל אפשר להתפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר לדחוף בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום , מבקש לקבל המלצה למחשב עבור סטודנטית (תואר שני) , בדגש על הנקודות הללו (לפי סדר חשיבות). 1. מסך 13.3 אינץ . 2. זמן עבודה ארוך ככול האפשר. 3. קל. 4. יפה. מצרף את הדרישות לפי שאלון הפורום : * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט , שיתאים גם לסרטים, תוכנות ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרך , אם כי תמיד טוב יציאת HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ל-3 שנים * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בבקשה אל תיתנו לי מפרטים אלה רק דעות! זהו מפרט שגיבשתי לאחר כמה דיונים אז בבקשה רק תגובות .. אני לא צריך מפרטים >< מפרט למשחקים, 5500 ש"ח בלי ציוד הקפי המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב L…

13. שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום וחג שמח לכולם! סתם לידע כללי: בעבר הייתי Psycho17 שיניתי שם משתמש בגלל שהייתי בצבא הרבה זמן והינה חזרתי טוב ועכשיו לעיניין. אחותי היא ארכיטקטית והיא רוצה לקנות מחשב חדש. בגלל שהייתי מרוצה מהמפרט שהמלצתם לי לקנות בזמנו אני מבקש את עזרתכם שוב. התקציב שלה הוא 3000 עד 4000 ש"ח ללא מסך, אבל לא חייב שינשק את ה4000. בנוסף היא רוצה צורב וכונן DVD. * המחשב צריך להיות מחשב חזק יחסית היא משתמש בתוכנות לעיצוב וסרטוט אוטו-קאט למי שמכיר וקצת פוטו שופ. בנוסף רציתי לדעת האם כדי לה את המעבדים החדשים עם 2 הליבות או שיספיק לה מעבד בעל ליבה אחת. אשמח לקבל מפרטים גם עם מעבדי AMD וגם עם מעבדי INTEL אתם בטח תדעו איזה סוג מעבדים יותר מתאים לה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אף על פי שקראתי את החוקים, וראיתי שיש נעוץ לגבי מפרטים מוכנים. אשמח אם תוכלו להכין לי מפרט שיכלול את התוכנה Solidworks. קצת רקע: למדתי הנדסאי מכונות, אני מעוניין בעוד שנתיים לחזור ללמוד. חלק מהלימודים בהנדסה מכונות, זוהי התוכנה או תוכנת שרטוטים כבדה אחרת. אחרת לא הייתי מבקש מכם להכין לי מפרט, והייתי קונה משהו פשוט. להלן הטופס: 1. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח. אני מבקש לא לחרוג מ-3500 ש"ח. 2. השימוש העיקרי הוא תוכנת Solidworks או תוכנה שרטוטים אחרת בזמן הלימודים לעוד שנתיים, שאר העבודה היא משרדית וצפייה בסרטי HD. 3. אני מעוניין גם לרכוש מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מבחינתי שהכל יהיה באיכות נמוכה. 4. בנוסף לא להכליל כרטיס לנתב אלחוטי וכרטיס טלוויזיה, אבל אשמח לה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית וצפייה בסרטים (1080p) עד 2200 ש"ח בחרתי במעבד דיי חלש בידיעה שאולי אני אשדרג אותו לIvy Bridge שנה הבאה אני לא משחק יותר מדי משחקים, אם כן אני אקנה כרטיס מסך בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף KSP, אבל אפשר להתפשר 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה SATA3 (6Gb) וe…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ngel,

מפרט:מעבד Intel® Core™ i7-6700HQ Processor 2.6 GHz (6M Cache, up to 3.5 GHz)זיכרון 16GBכונן קשיח SATA 128G MSATA HC SSD + SATA 1TB 7200RPM 2.5' HDDמסך 15.6'//LED Back-lit//Ultra Slim 300nits//UHD 3840X2160 16:9כרטיס מסךNVIDIA GeForce GTX960M N16P-GXקישוריות 802.11agn+Bluetooth 4.0 (Dual band)-Intel WIDIכונן אופטי9.5"mm 8X Super Multi with Double LayerמצלמהHD Web Camera קניתי אותו ב6800, קראתי שיש בעיות במסך בגרסאות שבהם הלפטופ מפלסטיק אז הלפטופ הזה מאלומניום. אממ... בעיקר לעבודה כבדה, בקושי משחקים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מינימום חריגה (עד ~500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? CS:GO , playbattlegrounds , H1Z1, GTA-5, MINECRAFT, BLACK OPS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22-23 אינצ' למסך , רזולוציה טובה שמקובלת בתחום ( 1920X1080 ? ) -לאילו הגדרות גרפיות מי…

19. Started by GD1810,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, מקסימלי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks (שימוש עיקרי, לא קבצים מאוד מסובכים). KeyShot (רינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא דרישה קריטית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, מחשב מקצועי ולא למשחקים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

20. Started by or_azu,

זהו זאת פעם אחרונה שאני מציק לכם.. אם יש אישור למפרט מחר אני קונה אותו.. רק להזכיר המפרט מיועד למשחקים בעיקר, סרטים וכו'... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤1550 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤357 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤525 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1376 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Blac…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Blablabla Bla,

כמה עולה היום המחשב שלי: i7 870 Gigabyte gap55ud4-tpm 8+8 gb gskil + צלעות קירור אדום Evga geforce gts 660ti Hitachi 500gb wd 1tb seesonic 2tb all hhd Asus bluray Hunt key box Lcd 3d-tv 19" LG 7.1 spikers + מגבר ימהה Keyboard ibm model m2 Mouse diablo 3 Steele sireies 3200dpi Scanner micosmok plus (olimphus)

22. יש את המחשב הזה באמזון, ב799 $ בחישוב תוספת מע"מ יוצא 935, אין את המחשב הזה בארץ, כך שאיני יודע האם זה שוה, אפשר לראות לפי הנתונים שלו האם זה שוה? Acer Spin 3 Convertible Laptop, 14" Full HD IPS Touch, 8th Gen Intel Core i7-8565U, 16GB DDR4, 512GB PCIe NVMe SSD, Backlit KB, https://www.amazon.com/gp/product/B07QXL8YCX/ref=ask_ql_qh_dp_hza מחשב.pdf

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ShahafH,

שלום.. גיליתי שיש לי שריתה על המחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש חומר כלשהוא שיכול לכסות אותו? תמונה של השריטה: תודה. נ"ב הצבע הוא שחור אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by VanGuard,

חבר שלי רכש היום asus A52F. הכל טוב ויפה רק הסוללה לא מזוהה ומתקבלת שגיאת Battery not detected ואיקס אדום בסמל של הסוללה. ניסיתי להדליק את המחשב ללא מתאם כלומר רק על סוללה אך ללא הועיל. ניסיתי להסיר את הסוללה ולחבר אותה מחדש אך גם זה לא עזר. הדרייברים במנהל ההתקנים תחת BATTERIES עושים רושם תקין אך אני לא בטוח מה אמור להיות שם (יש לי לפטופ אחר ומופיעים שם אותם דברים בדיוק). בכל מקרה מחר נפנה לחנות ממנה רכשנו את המחשב אך משום מה אני עדיין בטוח שאני מפספס משהו מטומטם. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חברה, כבר העליתי פה פוסט דומה לפני שבועיים בערך. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 6000 ש"ח. לאחר הביקורות החיוביות שקיבלו AMD (ממש עכשיו ירד האמברגו על 6800) אני נוטה לכיוון מחשב אדום. אשמח לעזרה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.