עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בבקשה אל תיתנו לי מפרטים אלה רק דעות! זהו מפרט שגיבשתי לאחר כמה דיונים אז בבקשה רק תגובות .. אני לא צריך מפרטים >< מפרט למשחקים, 5500 ש"ח בלי ציוד הקפי המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב L…

2. Started by erezMASTER,

הינה המפרט שלי, מה דעתכם, האם יווצר צאוור בקבוק במקום כלשהו אן האם יש מקום לשיפור? לדעתי זהו מחשב מצויין רק צריך שתחזקו את דעתי. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX ש"ח1275 קירור למעבד: ASUS Silent Knight Cpu Cooler ש"ח323 לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 ש"ח675 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK ש"ח660 דיסק קשיח: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS ש"ח290 כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX OC 512MB PCIe 2.0 ש"ח1658 פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black ש"ח49 מארז: Enermax ECA5001 Uber Chakra 25CM Side Fan ש"ח599 ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU ש"ח473 סה"כ: 6005 ש"…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, אז זה הולך ככה: אני צריך את העזרה שלכם במפרט בתקציב הנ"ל לשימושים של אינרטנט ופוטושופ בעיקר. הפוטושופ לא דורשת המון אז לא נורא כל כך התקציב. העניין היחיד הוא שחשוב לי שחלקי המחשב יהיו אמינים וייתנו את הביצועים המירביים האפשריים בתקציב זה. אין צורך בציוד היקפי או מסך. אני חושב שכדאי שיהיה צורב DVD של NEC (לא עולה הרבה). עוד שאלה היא, האם מעבדי הסמפרון הם חזקים מספיק ועדיפים מסלרון והאם אפשר להכניס AMD64 חלש יחסית (2800 למשל) בתקציב? אשמח לקבל עזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by directvl,

מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KF,

היי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית עד 3500 ש"ח. דגשים : *מסך 14 מט *סוללה חזקה *קל משקל *זיכרון 8-16GB SSD WIN10 אין תוכנות מיוחדות .. בגדול גלישה באינטרנט , סרטים , וורד , אקסל , מיילים , זום וכד'. אפשר לחרוג אבל ממש מעט במידת הצורך.

8. Started by ran1809,

חבר שלי קנה מחשב ממישהוא שהביא אותו מחול המחשב הוא של חברת SONY וע"פ מיטב ידיעתי אין מחשבים של סוני בארץ.. עכשיו אמרו לו שיש עוד שנתיים אחריות על המחשב ושיביאו לו את האחריות, עכשיו השאלה שלי אם זה אפשרי מישהוא מכיר חברה שנותנת שירותי אחריות למחשבים ניידים של SONY אשמח לדעת תודה מראש רן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tslil100100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alergic,

מחשב למשחקים בלי ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר וכו...) כרטיס מסך ATI 160 GB 1024+ RAM צורב DVD קירור שקט תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הנה מה שבניתי ללא ציוד היקפי למסך 22-24 AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,195.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤566.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1738 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤220.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1519 Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤951.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1482 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB, יחידות 1 ¤540.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1649 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מתכננת לקנות מחשב ואין לי מושג בדברים האלו ולכן פניתי לכאן. אני משחקת במשחקים מאוד קלים, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך אבל לא יקר מידי תודה רבה מראש 3> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא, אבל מעדיפה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאוד, אמא לא מרשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח משחקים וגם אינטרנט והשימושים הרגילים. אבל משחקים לא כבדים…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xnimrod,

שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסוג Infinity ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו, והאם כדאי לקנות מחשב של החברה הזו??? (אם החומרה שיש בו הוא יחסית הרבה יותר זול מהחברות המוקרות). תודה נמרוד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Noamko26,

היי חברה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב משלי החלטתי לקנות אחד,עכשיו קניתי כבר כרטיס מסך EVGA 1070 וSSD 500GB ורציתי לדעת אם שאר המפרת שקניתי יתאים או שיהיה איזה צוואר בקבוק. הנה המפרט בפלונטר: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪886/868[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by saphisto,

ערב טוב, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. ברשותי יש את המחשב הבא שאני מעוניין למכור. הבעיה היא שניסיתי לחפש חלק מהחלקים ביד 2 והמחירים פשוט קופצים ממקום למקום. לכן רציתי להתייעץ כאן, כמה המחשב שלי שווה? מעבד core i7 3770 (לא K) קירור למעבד arctic cooler freezer 7 pro לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זיכרון Kingston Hyper X 8Gb (2x4) 1600mhz כרטיס מסך Asus Strix 1070 ספק כוח Antec Neo ECO 520w מארז Corsair 500R שחור דיסק קשיח A-DATA s510 120Gb SSD דיסק קשיח מכני WD 300Gb תודה לעוזרים!

18. Started by gmoshiko,

שלום לכולם אני רוצה ללכת היום אוו מחר לקנות את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm 14 אינץ של דל אני מגדיל לו תזיכרון ל6 ג'יגה וקניתי כבר ssd של vertex3 מאיבי שאני מתכוון להשים לו רק רציתי חוות דעת אחרונה עליו מה אתם אומרים ? על המעבד עצמו זה הכי חשוב.. כי אני מאוד מתלבט בינו לבין הi7 שלו שזה זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2620m.htm שלפי מה שבדקתי באינטרנט ההבדל בין המעבדים אוו ממש ממש לא שווה את הכסף כמעט שאין הבדל... השאלה הכי חשובה... מה אתם חושבים עדיף? והאם באמת שאין הבדל כזה גדול בין המעבדים. שימושים: לימודים בעזרת השם עוד השנה תכנות שאני מתכוון לעשות איתו קצת גרפיקה לא משהו כבד ומשחקים ממש בקטנה כמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת בטירוף, הכרטיס מסך כנראה התלכלך בפנים ועושה רעש של טרקטור כשהוא על IDLE, רק אחרי טלטולים מועטים והפעלת משחק כשהטמ"פ עולה והכרטיס מתחיל לעבוד יותר אז הרעש נחלש, וגם אז לא תמיד. אני מכיר את התופעה כיוון שהיא קרתה לי במחשב הנייח בכרטיס 8600GT ישן, והתופעה נעלמה רק לאחר שימון הכרטיס מסך. ניסיתי לפרק את המחשב, אך הוא מכיל המון המון ברגים והגעתי למקום שבו חששתי לפרק יותר כי לא ידעתי האם להמשיך או לא. אני צריך את עצתכם, האם להמשיך ללא חשש לפרק את המחשב, יש לי רגש ומגע לדברים האלו ואני יכול להסתדר (מקווה בלי להרוס שום דבר) או פשוט לשלוח את המחשב לתיקון? המחשב כבר לא באחריות. נ.ב קניתי תרסיס לחץ אוויר וניקיתי את הכרטיס כמה שיכולתי, לא עזר ממש. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by wegman3,

יש להם שם לא כ"כ טוב בניידים. יש לזה ביסוס? הייתם ממליצים לקנות שם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומארז ורציתי למכור את השניים אז ככה: מארז: antec 902 v3 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 שניהם עובדים כמו שצריך והם נקיים והכל מעולה איתם! אשמח לקבל הצעת מחיר לכל מוצר בנפרד וכמה אפשר למכור את שניהם ביחד תודה!

23. Started by yoramns,

המפרט לילד שלי משחק בעיקר משחקי רשת קנטר סטריק אבל בטח הוא יתחיל לשחק יותר מי זה אבל בלי פילטרים והגדרות משוגעות מארז יש לי מהמחשבה הקודם HEC עם ספק של 400W (של HEC) כונן DVD יש לא צריך ציוד עקפי מבחינת מפרט שקט לא הכי חשוב (גם כחה המארז הוא החלק הקריטי ואותו יש ) עדיף לא לחרוג אבל עם חייב בקצת בסדר המסך שיש לו זה מסך סמסונג FULL HD לא צריך יכולת שדרוג בעתיד (לא משתלם) פרט אולי לתוספת זיכרון אולי OC רק במידה והחנות עושה (כמו במחשב שלי ש TMS עשו לי) דרך הגב אני מוכן לשלם 1000 שקל למי שישרוף את השרת של "הקנטר סטריק" הילד הטיפש הזה לא נוגע PS3 ומשחק רק ברשת בתודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by erjerjerj,

היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 גמיש, (האם ניתן למצוא זול יותר בהתאם לדרישות מטה?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Word, Teams, Netflix 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, שלא יעיר את הילדים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול …

25. Started by tood24,

היי, 1. CPU: Intel Celeron N3450 Quad Core 2. CPU: Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005 64bit 14nm 4 Cores 4 Threads 1.5 UP TO 2.8Ghz Cache 4M תודה

דיונים חדשים בפורומים