עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…

2. Started by ns,

אהלן, אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 ורוצה לקנות בקרוב מחשב שיריץ לי אותו הכי חלק שיש כולל אנטיאליאסניג ואנטיסרופיק 16 וכל הפילטרים שיש. אז מבחינת תקציב לא נראה לי שתהיה בעיה אבל חשוב לי שהוא ירוץ הכי טוב שאפשר . תודה . לא כולל מסך מקלדת ועכבר.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית נטו (בלי משחקים, בלי סרטים או כל דבר אחר). הייתי מאוד שמח למסך באזור ה15" אינץ ברזולוציית 1080\1200 על 1920 (או יותר, אם יש). הרזולוציה היא חובה בגלל ריבוי עריכת מסמכי אקסל ארוכים. משקל של 2.5 קילו מקסימום, עם עדיפות ל2 או פחות. זמן סוללה לא חשוב בגלל שהמחשב תמיד יהיה באזור שקע. יציאת וידיאו - כל עוד אפשר להשתמש במתאמים לא אכפת לי (אני אצטרך לחבר למקרנים עם VGA או לטלויזיות עם HDMI) אין צורך בבלוטות. לגבי כונן קשיח - זה פחות משנה לי כי אני יכול להחליף לבד. הכוונה היא להשתמש בSSD של 120 גיגה ולכן אם אין (ואני בספק שיהיה בתקציב) זה בסדר גמור. כוננים אופטים - אם אפשר מחשב בלי, אני אשמח. אני לא משתמש בהם. אין צורך באחריות בינלאומ…

4. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by treva42,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by The-Magician,

מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by adi-royem,

מה התקציב המקסימאלי ? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. ערב טוב לכולם , אז היום הייתה לי משמרת בוקר , וכשבאו להחליף אותי נוצר מצב שביקשתי מחבר לקפל לי את הנייד .. אני לא הייתי לידו , כשהגעתי לביתי הקט ופתחתי אותו , היה מסך כחול והוא היה רותח מחום .. כיביתי אותו , נתתי לו חצי שעה להרגע מהטראומה שהוא עבר ( עשרים דקות בערך בתוך תיק ללא אוורור ) כשהדלקתי אותו הכל נראה עובד כשורה ( ההדלקה הראשונית הייתה איטית להחריד) .. אני עדיין לא רגוע ורוצה לבדוק שלא נעשה שום נזק לחומרה .. הכיצד אני בודק זאת ? (occt ?) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by Morfium,

שלום, לאחר 5 שנים בערך הגיע הזמן לשדרג את המחשב הרכבתי 2 מפרטים המבוססים על AMD ו Intel ואשמח לקבל חוות דעת על המרטים, והמלצות במידת הצורך. - המחשב מיועד לשימושים רבים שהכבדים שבהם הם - משחקים. - כל חלקי החומרה שלא כתבתי כבר יש לי (לדוגמא SSD ) וכו'. - נכון לעכשיו ההתלבטות שלי היא במארז - החנות שארכוש ממה את המחשב תהיה כנראה KSP (באילת) - אז אם אתם רושמים לי חלק אחר, מן הסתם הוא חייב להיות קיים בחנות * המפרט הסופי שלי Proccessor : Intel Core i5-3570K Cooler : Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Motherboard : Gigabyte Z77X-D3H s1155 Memory : G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz Graphic Card : EVGA GTX670 2GB Superclocked GDDR5 Ha…

• 61 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. היי, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר עבודות משרדיות, סרטים מוזיקה, וקצת גיימינג (בדגש על קצת). אנחנו רוצים להשאיר את האופציה לגיימינג פתוחה מבלי להעלות את המחיר בצורה דרסטית. קיבלנו את ההצעה הבאה מאייבורי: ספק: Ci-Power CWT 500W Fan12 לוח אם: MSI 1GLAN B75MA-E33 מעבד: Intel Quad 3470 6mb core I5-1155 זיכרון: geil value plus ddr3 4GB דיסק קשיח: Seagate 1TB כרטיס גרפי: Nvidia GT620 1GB תמורת 3,600 ש"ח. אנחנו מסתייגים מכיוון שכרטיס המסך לא משהו בכלל. אנחנו צריכים הצעות לשיפור בדגש על המעבד וכרטיס המסך. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by barak678,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  15. אהלן, * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס, משחקים קלים (יהיה ממש נחמד אם הוא יציליח להריץ Heroes 5&6) * גודל המסך? אין משהו ספציפי, מינימום 13 * משקל רצוי? זה מחשב שישמש גם ללימודים אז עדיף שיהיה מתחת ל-2 קילו ויכנס לתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה לא הדגש, אבל כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתכנון SSD אז נהדר, אם לא אז מעל 1TB מכאני. * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות לחנויות:KSP,Ivory,Bug וכל חנות אחרת ב…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ניתן לחרוג ב400 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך זה המפרט שאני הכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנו…

18. Started by SEPHIEBH,

אז קראתי והבנתי שחייב לשלוח מפרט דרך הטופס ,אך את הטופס המדובר אני לא מוצא, אלא אם אתם מתכוונים שצריך לקרוא את הכללים ולהעתיק את הכותרות ולפעול על פי הם. אם כך העניין אז עשיתי אותו הדבר בסדר מופתי כפי שביקשתם.ואם זו לא הייתה הכוונה אשמח לקבל מכם הסבר כיצד לעשות זאת נכון. כגרע זהו המפרט: מפרט מחשב שלום רב, ותודה רבה רבה על הנכונות לעזור. אני חייב לציין שהרבה יותר חשוב לי המידע לגבי השאלות שאני שואל מהחלקים הספציפים,הרי כשאתה מבין את המאפיינים קל לבחור מה המועדף עליך. גר באזור מרכז תל אביב אבל בשביל המחשב הזה אסע גם עד קריית שמונה אם צריךJ אז אני ממש צריך עזרה כי אחרי ימים של שוטטות ברחבי הרשת למעט מבולבל טיפה פחות עדיין לא השגתי שום החלטה ברורה לגבי שום חלק, לפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - …

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  21. היום הולדת שלי קרבה(ה30 לאוקטובר),ואח שלי נמצא בארה"ב כרגע ובדקתי באינטרנט כמה כל החלקים אמורים לצאת +- אם אח שלי יקנה לי אותם מארה"ב ויביא אותם לארץ איתו שהוא חוזר ויצא קצת פחות מ4000 ש"ח. אח שלי כנראה יוכל להביא רק את החלקים שלא שוקלים הרבה והם לא גדולים,אני כרגע לא יודע איזה מהחלקים כבדים ואיזה לא,אבל מה שיהיה כבד אני אצטרך לקנות בארץ. המפרט: את החלקים הנ"ל אח שלי אקנה לי דרך אמאזון/אייבי או בחנויות בארה"ב. PROCESSOR: Intel Core i5-3450 Quad-Core Processor 3.1 GHz 6MB Cache LGA 1155 - BX80637I53450 MOTHERBOARD: Gigabyte GA-H77-D3H MEMORY RAM: Kingston Kit (4GBx2) Hyper-X XMP GRAPHICS: GIGABYTE GV-N670OC-2GD GeForce GTX 670 Windforce OC 2048MB GDDR5 256-bit …

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  22. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט למפתח תוכנה, עבודה על ויז'ואל סטודיו, תוכנות פלאש, מספר רב של חלונות במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, גלישה בלפחות 15-20 חלונות (לשוניות) במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו, פלאש פרו, פלאש בילדר, משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פלאש בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. שלום, אשמח לעזרה בהתלבטות בין שני מחשבים של דל. הראשון - dell inspiron i7 2670m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804653 אבל לא במחיר הזה, אלא מחשב מחודש שעולה 2950 ואחריות לשנה בלבד. השני - Dell Vostro 3460 VM-RD33-6143 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822919 לא משנה הדגם הספציפי עם המעבד הזה העיקר vostro i5 , 14 inch המחשב עם אחריות לשלוש שנים ועולה 3400 בערך. המחשב צריך לשמש לסטודנט מדעי המחשב עם כל התכנות שצריך לעבוד על המחשב חלק. בלי משחקים. התקציב הוא מקסימום 3,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים