ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך המפרט הבא: מפרט למחשב גיימינג : מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W יריץ battlefield 3 ובאיזה איכות (ultra וכו').
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב לצרכי תכנות (לא גרפי), אני מתכוון להעביר מסכים, מקלדת, כונן קשיח, DVD וכרטיס מסך (אם יהיה צריך) מהמחשב הישן. שאני אומר "תכנות" אני מתכוון למספר תוכנות זוללות זכרון במקביל וחיבור ל 2 מסכים... כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב אני רוצה להתייעץ עם הקהילה המעודכנת שפה. הצלחתי לבנות את המפרט הבא ב KSP בקצת יותר מ 3700 שקל. הגבול העליון הוא 4000 אבל אם אין שיפורים רציניים אין סיבה. כונן ה SSD שבחרתי הוא בגדר חובה - למרות שאני ממליץ להסתכל במחירים הצונחים של הSSD בחו"ל - ssdtracker.com. מבחינת לוח אם הייתי מעדיף משהו עם יציאת אודיו טובה, אבל אני לא מבין בזה בכלל. הייתי רוצה לשמור לי את האופציה לשדרג את המחשב עם רמקולים טובים בעתיד ולכן ארצה לשמור את …
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! עכשיו שאני מחפש מחשב נייד שמתי לב שהמחיר לא קובע את הכל. הייתי רוצה לקבל הסבר על התתי - דגמים של המעבד הזה. ראיתי שיש סדרה של QM ואני מאמין שככל שהמספר גבוה יותר - טוב יותר וגם ראיתי שיש סדרה של M בלבד (כנ'ל לגבי המספרים) וסדרה של U שהיא לאולטרבוקים למינהם. הייתי שמח לקבל הסברים על ההבדלים ואיזה סדרה יותר ממולצת לכל תחום לגבי הזיכרון שלהמחשב, אני מודה.. המון המון זמן לא קראתי או בדקתי את מצב השוק. נכון להיום ראיתי שכל המחשבים מגיעים עם 4G ועד כיבולת של 8G השאלה היא האם זה באמת מספיק או שצריך לחפש עד 16G כדי שלא יתחיל להתקרטע בעוד שנתיים? אני יודע שמחשב מתאימים לפי דרישות ולפי מחיר אז אני אמלא את השאלון בתגובה נפרדת כדי שיהיה לנו נקודת ייחוס. * …
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר, בנוסף דברים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין דברים ספציפיים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis ומשחקים כבדים באופן כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 ו1920x1080 בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הייי בעקבות תקלה מצערת נפל הנטבוק (eeepc) של חבר שלי והלך ההארדיסק... יש לי שתי אפשרויות: כונן 250 gb ב50 דולר ssd של crucial m4 GB128 ב98 דולר השאלה שלי היא כזאת: אם אני ישים ssd יורגש שינוי משמעותי בביצועי המחשב ועליית המערכת? או שאין טעם? יש לציין שהתקציב הוא עד 100 דולר.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪966 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמ…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, לצורך עריכת תמונות הרכבתי את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪576 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM כמות: 2 - מחיר: ₪571 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מעבד --------------- Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1650₪ קירור למעבד --------------- Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B 200₪ זיכרון -------------- G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 280₪ לוח אם --------------- Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 790₪ כרטיס מסך --------------- Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 1360₪ כונן SSD --------------- Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 520₪ ספק כוח --------------- Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 430₪ מארז --------------- Antec P280 Mid ATX Tower Black Case…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום שנה טובה חג שמח אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב לצרכיי הבסיסים אני סטודנט ואתם המומחים פה אני צריך את עזרתכם דרישות למחשב שלי: אני רוצה מחשב לתכונות (כמו OFFICE סרטים ואינטרנט facebook ), אין צורך בגרפיקה למשחקים חשוב לי ,שאינטרנט יהיה מהיר ,הייתי רוצה שיהיה יציאה במקביל לשני מסכים מסך טלווזיה ואחד מחשב רגיל (המסכים שיש לי אחד זה ASUS והשני זה METZ יש כניסות של VGA ו HDMI) הייתי רוצה מחשב שקט שמאוררים לא ירעישו (אני יודע שצריך לנקות אותם מידי תקופה ) ואם אפשר מארז קטן יציאה למיקרופון רמקול ו USB נוחים מהמארז ואין צורך : בDVD איני משתמש בדיסקים חיצוניים , רמקולים אני משתמש במערכת במחבר הסטנדרטי ו מסכים כבר יש האינטרט שיש לי בבית הוא אינטרט קווי ת…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בחודש הבא ועובר להתגורר במעונות. בשל כך אני אזדקק למחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי וישמש בעיקר ללימודים. מהמחשב נדרש לשרוד את 4 שנות התואר, לשמש ללימודים (office, Internet, Mathlab וכו') וכן מעט לבידור. לכן מומלץ שהוא יצויד במעבד טוב ומספיק זיכרון. חשוב לציין שאני ממש לא בקיא בתחום ובסטנדרטים, כך שבמידה ואחת הדרישות שלי מהמחשב לא הגיונית/ מיותרת/ פוסלת לי מחשבים טובים, אפשר להתגמש. עם זאת, אני מעדיף לא לסטות מגודל המסך הרצוי ומהחברה המייצרת. מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים HD ואולי קצת משחקים. גודל מסך: 14"-15.6". משקל רצוי: אין דרישה מיוחדת. כמובן ששואף למינימום, אך כל עוד הוא לא כבד במיוחד זה בסדר. הבנתי ש 2.5 זה הסטנדרט. זמן סוללה: …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק הוא לא מצליח להעלות את וינדויס וגם לא מסוגל לבצע אבחון ואתחול. מה עושים? הוא אומר שאין לו אפשרות לקבוע מהו הגורם לבעיה. האם יש לכם מושג מה העניין כאן? הנייד בן 5 יש טכנאי מומלץ ולא יקרן שיוכל לתקן ולהציל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בניתי מפרט HTPC מבוסס AMD ומבוסס INTEL סטדנטי שמתאים לצרכים שלי במחיר הוגן. רציתי לשמוע חוות דעתכם מבלי לחרוג מהתקציב שמרכיב אותו, אין שם HDD כי יש לי אחד חדש בבית. ------------------------------------------------------------------------- מעבד AMD A6-3500 - האם המעבד מגיע עם קירור סטוק עליו? http://ksp.co.il/?uin=13775 375 שח פתוח להצעות בנוגע ללוח-אם תואם למעבד שיהיה לו 3-4 יציאות USB2 ויציאת USB3, יציאת HDMI ואודיו כמה שיותר איכותי. קראתי קצת ב- NEWEGG והדעות על הלוח הזה די חלוקות ערערו אותי. לוח אם Gigabyte GA-A75M-UD2H http://www.skypc.co.il/pl_product~950A700~10~0.htm 419 שח מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W http://www.skypc.co.il/pl_product~LAGUNA~6~0.htm 350 …
-
- 52 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא שאמור לספק אותי לשנתיים הבאות בגיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ואפשר גם לעבור אותו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ומשחקםי שיצאו בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' ובהמשך 23 אינץ' -…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכת מוסיקה סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים MP3 COD3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מס' מחשבים אפשריים. השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט ואוטוקאד. הכיוון הוא למעבד i5. לגבי מעבד גרפי- עוד לא הוחלט. הזיכרון יהיה 8GB. רק סדרות עיסקיות יתקבלו, בעיקר בגלל איכות, גימור, ומסך מט. עוד דרישה- מקלדת מלאה עם מקשים נומריים. למיטב ידיעתי, יש רק את דל לטיטיוד E6530 או דל פרקיסיון 15.6. בלנובו T530 אין מקלדת מלאה, לצערי. עד היום היה לי בנייד את המעבד גרפי nvidia gt 330m. פה ושם שיחקתי במשחקים. אבל לצורך העניין- המשחקים ממש לא מהווים שיקול בבחירת המעבד הגרפי. בלטיטיוד יש את NVS 5200M. בפרקיסיון יש את quadro. אני יודע שהקוואדרו בנוי לתוכנות כדוגמת אוטוקאד. הבאסה? הפרקיסיון יקר להפליא. השימוש נכון להיום באוטוקאד אינו מאסיבי ולכן לדעתי אין הצדקה להוציא…
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי לכולם , מבקש את עזרתם בייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי עבור מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי פיתוח בעיקר , חשוב לי שיעבוד בצורה מהירה מאוד עם תוכנות פיתוח ועיצוב כמו פוטושופ , או לחלופין Wmare שאני עובד איתה על מנת לדמות מחשב מק. אין צורך במשחקים. בנוסף , חשוב לי שיתמוך בצורה מלאה בסרטים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במקלדת אלחוטית , אשמח להמלצה…
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, פוטבול מנג'ר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וירטואל פיסי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי ALIENWARE M11X R2 ורציתי לסגור אותו כאשר הוא מחובר בHDMI למסך אחר ושהמסך עדיין יציג את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-