ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לעזרה בהתלבטות בין שני מחשבים של דל. הראשון - dell inspiron i7 2670m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804653 אבל לא במחיר הזה, אלא מחשב מחודש שעולה 2950 ואחריות לשנה בלבד. השני - Dell Vostro 3460 VM-RD33-6143 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822919 לא משנה הדגם הספציפי עם המעבד הזה העיקר vostro i5 , 14 inch המחשב עם אחריות לשלוש שנים ועולה 3400 בערך. המחשב צריך לשמש לסטודנט מדעי המחשב עם כל התכנות שצריך לעבוד על המחשב חלק. בלי משחקים. התקציב הוא מקסימום 3,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי בן 4 בערך, כבר לא כל כך סוחב (תקיעות בדפדפן עם הרבה דפים פתוחים, משחק כמו פיפא 13 נראה לא משהו עליו). המפרט שלו בגדול זה: מעבד אינטל E4500 2GB זיכרון KINGSTONE קשיח 160GB של WD כרטיס מסך GF9500 לוח אם של ג'יגהבייט (משהו עם 945) כמו כן, יש לי מסך 19" של LG ולא נראה לי שאני אשדרג אותו למשהו אחר (לפחות לא בקרוב). אם אני אחליט לשדרג אותו, זה יהיה למסך DELL בגודל 22-23 אינץ'. השימושים שלי במחשב לא מיוחדים במיוחד: אינטרנט (הרבה דפים פתוחים בדפדפן), משחקי כדורגל - פיפא ופרו אבולושן, ומשחק פעולה שאני אוהב מדי פעם לשחק בו - קאונטר סטרייק (1.6, סורס). לא משהו שמצריך מחשב מפלצתי מדי. השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג משהו במפרט הקיים אצלי או ללכת כבר על מערכת חדשה? עניין הכסף ל…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד (שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר) + סרטים\סדרות HD .. מעדיף מחשב יחסית "חזק" עם כרטיס מסך טוב גודל מסך : 15 לפחות משקל רצוי: לא כזה קריטי אבל כמובן כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן זמן סוללה לפחות 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: חצי טרה צורב: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 4000 4500 תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, יש לי מקלדת של המחשב נייד, שמתי לב שישנם מקלדות למחשבים מסויימים שדולקות בחושך ואפשר לראת את האותיות, אני היתי מוכן לקנות כזה גם למחשב שלי זה יקל על הקלדה בלילה... מישהו מכיר או יודע האם דבר כזה קיים למחשבי DV6 בכלל? חיפוש באיביי לא נתן לי תשובה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד: שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר. גודל מסך : "14 או 13.3" משקל רצוי: פחות מ2.5 קילו ובכללי כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן . מאפיין מאוד חשוב. זמן סוללה של לא פחות מ6 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: לא משנה. צורב: לא חייב כונן Blueray? האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 2500 שקל עם אפשרות לחריגה עד 3000 אם המחשב שווה את זה. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן. מה קורה friends?! אני מתכנן לקנות מחשב אולטראבוק אבל לשדרג אותו. יעני לשדרג אחושרמוטה. מדובר ב-Asus Zenbook UX-32VD. למביני עניין, זה אפשרי לשלוף החוצה את כונן ה-HDD ולהבריג במקומו כונן SSD. כאן נכנס ה-SSD מדגם OCZ Vertex 3 7mm שאני קונה בנפרד ומתקין בבית. מדובר ב-240GB. כמה קישורים: Asus Zenbook UX-32VD OCZ Vertex 3 7mm SDD מדריך להתקנת כונן ה-SSD עכשיו חשבתי על זה קצת. זה רעיון מטורף לשלוף את ה-GT 620M ולהבריג במקומו GTX 680M או משהו לפחות בשלוש-ארבע ליגות מעל ה-GT 620M. מישהו מכיר? אני רוצה מדריך להתקנת GTX 680M ב-Asus UX-32VD. שאלות ששווה לשאול: - הגודל של ה-GPUים הוא אותו דבר? וגודל הבית של ה-GPU בלוח אם מתאים לשניהם? - אפשר לקנות את ה-GPU בנפרד? - GTX 680M צו…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
i7 880 gigabyte ultra durabl 3 ud3-p55-us3l-tpm smart 6 adata ddr3 1333 premir 2gb*4 (8gb) win7 ultimate + win7 home premium +win 8 beta office professional 2007 kit-no discs norton 2012 +2years axle nvidia 240gts hdd wd 1tb sata3 + hitachi 500gb sata2 + makston 160gb sata + sandisk 64gb usb3 +sandisk 32gb*2 usb3 + sandisk 16*2 usb3 dvd+r dl transcend usb3 + dvd-r dl samsong lexmark z617 usb ספק 200w huntkey box huntkey a502 tp-link tl-wn422g router level one wb-3406tx mouse diablo 3 steel series logitec y-ut76 game: clash of heroes, heroes 4,5,6beta,6, fifa97, tzar, battlefield 3, diablo 1+Addition,3, sc2+Addition
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של תמונות (קבצי RAW בכמויות גדולות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הערכת שווי המחשב. שם המחשב: Dell Latitude E4200 intel core 2 duo SU9600 1.6Ghz 5GB DDR3 128GB SSD samsung PM800 series 12.1Premium, UltraSharp WXGA (1280 x 800) LED Display DVD-RW external optical drive Windows 7 Ultimate 64 bit Office Pro 2010 ברשיון. סוללה 6 תאים. ע"פ בדיקת מעבדה לצורך הצעת מחיר להרחבת אחריות- מצבה מצויין ומפיקה מעל 80% ביצועים ביחס לחדשה. מחזיקה בפועל כ6 שעות עבודה. משקל: 1.3 ק"ג. מגיע עם מטען slim קומפקטי וקל משקל (שדרוג ביחס למטען סטנדרטי שנחשב לכבד וגדול). המחשב בן שנתיים. שמור מאוד, ללא שריטות כלל ועבד בעבודות אופיס וקצת גלישה בלבד. אין אחריות, אך ניתן להרחיבה לשנתיים נוספות בעלות של 700 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות- גבוהות 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, אני הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני לא מעודכן בכלל במצב השוק של היום יש לי מחשב שאיתי כבר כמעט 7 שנים, והגיע הזמן להחליפו למשהו חדיש. יש לי כרגע מעבד pentium D עם טרה אהרדיסק, 2 גיגה ראמ וכרטיס נבידיה ג'יפורס 9600 בתכנון שלי הוא להעביר את הכריס מסך ואת האהרדיסק למחשב החדש. העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות (במיוחד לאנדרואיד, צריך להריץ אמולטור), עבודות (אופיס וכאלה) ופה ושם משחקים. אני מחפש חומרה מתאימה, אשמח לייעוץ מאיפה להתחיל, איזה מעבד כדאי לי, כמה ראם, לוח אם, ספק וכל השאר הירקות. תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
גמר חתימה טובה לפטופ DELL (כמעט בן שנתיים )...לוקח לו 2 דקות לעלות. החלק העיקרי מהזמן הוא מסך שחור לפני מסך WELCOME . בדקתי OS BOOT INFORMATION וראיתי רשימה ענקית של דרייברים שחלקם לא עולה. איך אפשר לבדוק אם הרשימה לא כוללת תוכנות שכבר הוסרו ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, אני מחפש מחשב נייח. 1. תקציב מקסימלי - 3000. ניתן לנצל את כולו, אבל אם כולו מנוצל - אז בכל הכח. משהו איכותי חריגה - לא ממש. הבדל של 100-200 ש"ח מקובל. מעל 500 לא. 2. שימושי המחשב - לימודים (אינטרנט, אופיס), צפייה בסרטים (HD - המסך צריך לתמוך בזה). זה העיקר. 3. ציוד הקפי - דרוש מסך, מחברה טובה, שיהיה לפחות 21 אינץ'. המסך ישמש גם לגלישה, צפייה סרטים וחיבור עידן פלוס אליו לטלוויזיה בחדר. 4. 'סולם השקט' - לא רוצה טרקטור, אבל אם צריך לחרוג במסגרת התקציב כדי להשיג ציון 10, אז אסתפק ב7-8. 5. חיבורים - כל החיבורים הרגילים, USB כמה שיותר, HDMI. רצוי שיהיה כרטיס מסך חיצוני, לא משהו יקר, אבל משהו מכובד. 6. שדרוג המחשב בעתיד - לא חושב על ממש כרגע, אך…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל. בהתחלה הייתי די נחוש לקנות מחשב נייד ממש טוב אבל עם הזמן זה ירד לי אחרי ששאלתי חברים שלומדים הנדסה עד כמה הם משתמשים במחשב.. יש לי מחשב די טוב בבית, אז אני צריך מחשב תכלס לאינטרנט ואופיס, ושיהיה קל משקל. מצאתי את המחשבים של VIZIO http://www.vizio.com/thin-light/specs בהתחלה רציתי ללכת על הדגם שעולה 1100 דולר אבל אני חושב ללכת על ה 600 דולר בסופו של דבר.. 2400 שקל, קל ואני חושב ש i3 יספיק. קראתי את הביקורות, אני יודע שהמקלדת סבירה וגם הטאצ'פד, והסוללה מספיקה ל5 וחצי שעות. אבל עדיין אני חושב שזה שווה את הכסף (או שאני טועה?). אין לי באמת נסיון עם i3 ועוד במחשב נייד ולכן אני שואל כאן. עד כמה זה מגביל אותי העניין עם ה i3? אנ…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנה+- עם ה- NAS שלי שהורכב בעיקר מחלקי חילוף הוא די מפרפר והנני זקוק לאחד חדש. הדרישות: - אין צורך בציוד הקיפי - לוח אם עם 4 חיבורי SATA לפחות, אני מאוד אשמח ל-6 אם יתאפשר. - מארז, אני אסתפק ב- MidTower נראה לי הכי קטן שאוכל לקחת ועדין לדחוף לשם יותר מ-2-3 ההארד דיסקים. (החמוד הזה הרשים אותי). - הארד דיסק 500GB (די והותר ל- WHS2011) - מפרט מ KSP \ Ivory תודה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי, קניתי כבר מארז + ספק בבאנדל מהקבוצתית: Fractal Design Define R4 + Seasonic X-660 כמו כן יש לי כבר HDD ואני אקנה SSD, כנראה Crucial M4 256GB. מה שמשאיר את כל השאר (אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה) התקציב הוא 3.5-4K, למרות שנראה לי שזה הרבה - עדיף לא לחרוג אבל אפשרי במידת הסביר. השימוש הוא למשחקים ותכנות, אבל משחקים הם כמובן אלו שידרשו יותר משאבים מהמחשב. כרגע מדובר ב- Guild Wars 2 ברזולוציה של 1920x1200. התכנון העיקרי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואני מתכנן לעשות OC קל (בעיקר למטרת ההתנסות, יש מצב שאני אעדיף את השקט). דרישות נוספות ותכנון לעתיד: 1. USB3 (אם זה לא מובן מאליו). 2. אני חושב לקנות HD7850 ולוח אם שיתמוך ב-CrossFire כדי לאפשר שדרוג בעתיד - אתם…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בסביבות ה5000 שקל ואני צריך חוות דעת בקשר למפרט המפרט הוא ככה: מעבד : - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE + AC FREEZER 13 לוח אם : ASROCK Z77 PRO4 זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך : GAINWARD GTX660TI 2GB GDDR5 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ספק כוח : SEASONIC S12II 620W דיסק קשיח : HITACHI 1TB SATA3 אני צריך חוות דעת בעיקר ללוח אם האם הASROCK Z77 PRO4 הוא מומלץ והאם הוא עדיף מ: GIGABYTE GA-Z777-D3H והאם הדיסק קשיח של הHITACHI 1TB SATA3 מומלץ והאם עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה רבה לכול העוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני מרכיב מחשב בשביל המשחקים, יש לי כמה חלקים שאני לא יודע מה לקחת תעזור לי בבקשה לוח האם: Asus P8H77-M Pro Asus P8Z77-M Gigabyte GA-Z77X-D3H מעבד: Intel Core i5-3470 Tray Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד: Zalman CNPS10X Optima Arctic Freezer 13 Pro CO Arctic Freezer 13 זיכרון: Kingston DDR3 4GB 1333MHz Kingston DDR3 4GB 1600MHz מארז: Antec One Hundred Compucase 63R3 דיסק קשיח: Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD Caviar Green WD10EZRX 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק: Seasonic M12II 620W Seasonic S12II 620W כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-