ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אני יודע שאני טיפה חופר אבל אני רוצה להזמין את הטוב ביותר ושלא יהיו פדיחות. רוצה לדעת אם צריך לעשות שינויים אחרונים ומה אתם חושבים על המפרט הזה + מארז Gigabyte Aurora 3D הדגם הפחות יקר + כונן של Lite-On שקניתי במיוחד באיביי כי הוא צורב מיוחד משחקים לאקסבוקס. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪956[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/tabl…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, אני עומד בפניי רכישת מחשב נייד של אסוס (ASUS) ואני רוצה לדעת שאני מכוסה באמת לשלוש שנות אחריות עד הבית, כמו שמבטיח המוכר. הוא אומר שהמחשב מעולם לא נפתח (ניילון) ויש כתב אחריות בפנים. השאלה היא: איך מוכיחים ליבואן את הקניה, אם הבחור קיבל מתנה מהעבודה? תודה מראש. כל תגובה תתקבל בברכה. חג שמח!
-
- 4 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב שלי כך שיתאים ל BF3 ב-HI לפחות ולשנתיים הבאות. התקציב שלי- 2000 ש"ח (כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך) אבל עדיף לצמצם ככל הניתן כי בכל זאת מדובר בשידרוג.. המפרטי הנוכחי: Gigabyte P35-DS3L Windows 7 SP 1 (32 bit) Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ ...[/r] Nvidia GeForce 8800 GT3 GB Internal Memory (RAM) ספק כוח 500W [*][/l]אני מעוניין לשדרג את המחשב וכבר איבדתי את שפיותי, איזה כרטיס מסך כדאי? 560GTX או 650GTX (או בכלל 570GTX) , ואז האם צריך להחליף ספק כוח, האם לקנות כרטיסי זיכרון טובים יותר? ראיתי ביד 2 כרטיסי מסך לא רעים במחיר של 1000 שח ומה בכללי אתם חושבים על קניית חומרה מיד שנייה. בקיצור, הלכתי לאיבוד תודה רבה לעוזרים …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט קיים- כמובן אשמח להצעות ושיפורים וגם לענות על כל שאלה 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יד…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי נושא שבו אני מחפש לפטופ לחבר, הנושא לא זכה לתגובות לכן החלטתי לבדוק קצת בעצמי והגעתי למחשב הזה שנראה לי כמו האופצייה הכי כדאית. עכשיו לשאלתי: האם יש משהו משתלם יותר מהמחשב שמצאתי בטווח המחירים של עד 3500 ש''ח ללא חריגה? אלו הם הדרישות שלו: * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-15. * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל ממש לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר גדול יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות אבל לא חוב…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
* מטרות המחשב-עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הניידות בתוך הבית ופחות מחוץ גודל המסך 15.6 (?17.3 מתלבטת) חשוב לי : מהירות חוזק מסך חד וברור אחריות 3 שנים נפח 6 ? חיבורים ויציאות- שיהיו כמה שיותר וכולל בלוטות' עדיפות למקלדת לא שחורה – אלא לבנה או כסופה חיבה למחשבים לבנים או לפחות לא שחורים מעדיפה דגם שקיים באייבורי * כולל מערכת הפעלה פחות מ4000 ש"ח יתקבל בברכה ומעט מעל גם אפשרי אודה להמלצות מכל סוג כולל איזה חברות לא כדאי, או מה במפרט כדאי שיהיה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קישור למחשב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823478 * מטרות המחשב? שיוכל לעבוד חלק עם כמה סביבות פיתוח תוכנה ביחד כמו eclipse , visual studio * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? גג 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן עבודה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL יש מחשבי inspiron במחירים האלה עם מערכת הפעלה. נראה לי שסדרת vostro היא סדרה יותר טובה למרות שהמחשב לא מגיע עם מערכת הפעלה, האם במחיר הזה זאת תמורה טובה לשימוש…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לשימוש כללי (תמונות, אינטרנט, אופיס...) דרישות מיוחדות: חיבור BT, HDMI, צורב DVD שיוכל להריץ סרטי HD בחיבור לטלוויזית LCD במחשב ייעשה שימוש באופן כמעט מוחלט בתוך הבית ככה שאין יותר מדי חשיבות לביצועי סוללה ולמשקל. גודל מסך 15.6 אינץ' אבל ניתן להתגמש. אחריות ל3 שנים כולל מערכת הפעלה שאלה נוספת: ברשותי מחשב נייד ישן שסובל מכמה תקלות שעלות התיקון אינה משתלמת. למרות זאת יש בו עדיין חלקים תקינים (הארדיסק, זכרונות RAM, מסך וכו'). האם ידוע למישהו על מקום בו ניתן למכור את המחשב לחלקים? המחשב מדגם Dell Studio 1537
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד 5K ללא ציוד היקפי בשביל חבר. לא מתכונן OC וכנראה שגם לא שידרוג בעתיד. אין צורך שהלוח אם יתמוך ב RAID או יכלול מספר חיבורים של SATA 3. (אני קניתי מחשב לפני שבועיים ולקחתי את הלוח B75M-D3H שאם לא יהווה מגבלה לשאר המפרט שאתם ממליצים אני חושב שהוא נותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר.) חנות מועדפת TMS. עריכה: אני הרכתי את המפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיהיה פתוח לכל האפשרויות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360X768 גודל מסך: 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים שווים כחבילה: מעבד - E6300 לא עבר OC קרור - של AC, לא זוכר את הדגם המדויק אבל מהגדולים. לוח אם - ASRock ConRoe945G-DVI זכרונות - 2X2gb 667Mhz החלקים בני 5 שנים, חוץ מהזכרונות שהם בערך בני שנתיים וחצי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר שיהיה כמה שיותר איכותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + סרטי HD - המשחקים יהיו על מסך 22'' וסרטי HD יהיו על מסך 40'' FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לדוג…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דעה על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d654t7gz
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רב, לפני 5 שנים נעזרתי מאוד בפורום להרכבת מחשב שבינתיים קצת התיישן. אני כעת מעוניין להחליפו. הדרישות שלי הם מחשב שיריץ היטב סרטי 1080p מהמצלמה, השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס. לעיתים נדירות אני משחק אולם זה משני ביותר... לא זקוק למדפסת, עכבר, רמקולים, מקלדת. לא זקוק גם למסך שאני ממשיך עמו (DELL 2407WFP-HC) ברזולוציה 1920X1200, שאני כמובן מעוניין בכרטיס מסך שיתמוך בו. אני זקוק לדיסק קשיח בנפח גדול לשמור את התמונות והסרטים (כיום יש לי 320GB וכונן חיצוני של 1TB). חשוב שהמחשב יהיה שקט (אני לא יודע מה הסטנדרט היום של עוצמת הרעש, ויכול להיות שזה מספיק אבל מצד שני לא רוצה להשקיע מאות שקלים רק בשביל המטרה הזו). חשוב שיהיה מארז איכותי, ספק איכותי כמו שיש לי היום. לגבי הת…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מפרט מחשבמעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Trayלוח אם:Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3)זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2*(על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט)כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB CHACEקירור למעבד:- Noctua NH-D14 S2011 CPU COOLER- מארז:מחפש משהו משקיט וביצועי ככל האפשר. חייבת להיות גישה נוחה ושליפה מהירה של כונני SSD (אם קיים), רצוי גם נגישות הוחלפה מהירה גם לכונני 3.5SATA. גודל:כאמור שיתאים ללוח אם, לא מחייב ענק, מקסימום חומרה בפנים היא עד 3 כונני SAT…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את רוב משחקי המחשב של 2012 כמו FIFA12, CALL OF DUTY וכו... רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ לי את המשחקים האלה ואם לא מה כדאי לשפר... ד"א זה המחשב: http://ksp.co.il/?uin=15890
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-