עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tomgol1,

https://www.speed4u.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=core-i7-9700-36&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=259&aff=Zap&lang=he זה הפרטים של המחשב שלי מתכנן לקנות אני רוצה לקנות את המחשב הזה המפרט שלו מתאים לי לצרכים וזה בתקציב שלי. השאלה שלי היא אם המשחב הזה יצליח לצלם ולשחק באותו הזמן. יש משחק אינטרנטי starve.io ופורטנייט השם של תוכנת ההקלטה היא action אתם יודעים אני הצליח לצלם ולשחק בלי שהצילום יעשה לי לאגים מטורפים (אני רואה יוטיוברים אחרים ואין להם לאגים כשהם משחקים) אתם גם יכולים לשתף קישור שבודק את הדברים האלה או אומר לי עד כמה המחשב עמיד למשחקים ולהקטלות בו זמנית אם זה לא עומד בתנאים תוכלו להמליץ לי על מפרט (רצוי קישור) של מחשב ש…

2. אנ צריך מפרט מחשב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי OC ובמחיר של3.5K העדפה למעבד אינטל, לא מאוד חשוב השקט תוד רבה עריכה: גודל מסך 23" אינץ

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by feffer,

היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור ילד שכרגע בכיתה ו', המחשב ישמש אותו ללימודים במקום מחברות. אז אני מחפש משהו יחסית פשוט שלא יהיה חזק מידי כדי להריץ כל מיני משחקים ודברים שהוא לא צריך להשתמש בהם. מצד שני אני מבין שצריך להשקיע במשהו לא כזה פשוט שגם יהיה רלוונטי עוד שנתים שלוש. התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כעיקרון אני לא גיימר רציני, אני כן רוצה להריץ באיכות טובה משחקים חדשים וטובים. כמו כן התחביבים שלי הם פוטושופ ועריכת וידיאו וחשוב לי שהמחשב ידע לעבוד עם התוכונת האלו. אם אפשר במסגרת התקציב לדחוף ציוד היקפי (מסך עכבר ומקלדת) זה יהיה מעולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS, AE, AP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yairggg,

ערב טוב ומבורך... יש לי לפטופ ASUS דגם A550C ואחרי שבוע עם ווינדוס 8 ("שהשתדרג" ל-8.1) אני מתחרפן. אני רוצה לשנמך לווינדוס 7 אבל השאלה היא מאיפה אני מביא את כל הדרייברים של הלפטופ, והאם יש כאלה בכלל שמותאים לווינדוס 7 או שיש רק ל-8 כי זאת הגירסא שמותאמת למחשב? ועוד שאלה, האם אני יכול לשחזר את הרישיון (את הסיריאל) של הווינדוס ושל האנטיוירוס שקיבלתי עם המחשב? תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. התקציב הוא 5,000 עם אפשרות חריגה של 1,000. המחשב ישמש אותי ללמידת איור דיגיטלי, אנימציה ותלת מימד, אחבר אליו wacom. עדיפות למחשב שקט, בעתיד אולי ארצה לחבר אליו מדפסת, ארצה למצוא לו מסך שמתאים לעבודות איור דיגיטלי ועיצוב גרפי ותהיתי האם 27 אינץ' זה הסטנדרט כי זה מרגיש לי גדול מידי והאם 23-24 יספיקו. מבחינת חנויות מועדפות או גודל המחשב אין לי העדפות, מקווה שלא שכחתי כלום

8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4k גמיש, יש אפשרות במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת פשוטה ועכבר טוב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1090 P5LD2 DELUXE, 1120 זכרונות DDR II 533 512MB Kingston X2 680 6600 256MB PCI-E, TV 790 160GB SATA II 7200RPM 8MB 480 Teac/SONY 1.44 סה"כ 4560 תני לי הערות מה כדאי לשנות ולשפר במחשב,כמו כן אני צריך שתמליצו לי על מארז ועל ספק. ועוד שאלה האם כדאי ובטוח לקנות דרך ksp או שאתם ממליצים על מקום אחר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אחרי כמה שנים עם מחשב של AMD athlon 2600 בעל 2GHZ וge force 4 mx גם אני צריך שינוי חחחח אוקיי אז כמה דרישות רשוניות. המסך לא צריך להיות הכי הכי פצצתי בעולם,בתאחלס הוא לא צריך להיות פצצתי בכלל (משו זול,דק 20 אינץ,הכי זול שתמצאו...) מעבד מבחינתי רק אבל רק AMD (חבר שלי המליץ לי על ה 64x2 6400 tray) אמממ כרטיס מסך אני בהיתלבטות מטורפת בין ATI HD 4850 (של HIS) או בHD 3650 שהרבה יותר זול ממנו אבל שמעתי שגם הוא נחמד) אתם מצידי יכולים לבחור לי את הכוננים הכי חארות,כונן די וי די צורב די וי די הכי נחותים מצידי... אמממ בלי מקלדת עכבר וכו (אם אפשר לדעת מה הכוונה שחבר שלי אמר לי,שיבחרו לי רכיבים שמתאימים,למשל מעבד שינצל את הכרטיס ודברים כאלה) תודה מאוד לעוזרים!,אני כל כך מחכה לזה …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yossiabdu,

היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by matessim,

שלום ויום טוב אני צריך מפרט ב6200 ש"ח, בלי חריגה, 50 שקל, נגיד, עם זה משהו גדול, בסדר. לא 6400 ולא 7000, תודה, זה מה יש. אני צריך מסך,סט מקלדת ועכבר (EX110, די נעול), ואת המחשב(כולל צורב) אני לא צריך רמקולים. החנות צריכה להיות בירושלים, אני לא אסע שעתיים לאילת לקבל שירות. מה לעשות. 4 ליבות, חשוב לי. המחשב יהיה מיועד לשימושים מרובים, תיכנות,מסכים, הרבה דברים כ.מסך אני מניך 4870-4850, אני ארצה לשחק עליו דיסק קשיח אני הולך לכיוון 640AAKS בגלל שהוא על פלטה אחת, הוא גם יותר מהיר מה500AAKS בגלל זה. אם אתם חושבים על כונן אחר, שיהיה גדול יותר, אני מוריד שייטלואד של דברים. תאמינו לי, מיליתי את השבוע הראשון של המחשב הנייד שלי, תוך שבוע נגמר לי המקום 80GB, ספק כוח איכותי,…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה). מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה.. חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה.. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by palin,

[h=1]מחפש מחשב ללימודים, אמין, איכותי. סרטים, אופיס, גיימינג קל HP Pavilion 15-AB006NJ Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U תודה לעוזרים [/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EdenC,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנה משהו שבניתי: מעבד:INTEL DUAL CORE 930 לוח אם:Intel® SORENTO® 945 זיכרון:DDR2 667 MHz 512MB הרדיסק:WD 7200 250GB SATA2 כרטיס מסך:GeForce Fx 7300 TC HDTV צורב:צורב DVD משולב של סמסונג 16X אני גם רוצה לקנות מארז,איך הSunbeam Samurai? ואיזה ספק כח לקנות? והם שווה לשדרג זיכרון ל1024 DDR2 667 MHz בעוד 250 שקל? אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה למשחקים,לתוכנות כבדות וכל השאר..(אינטרנט,אני יודע מה) תעזרו לי בקשה, תודה רבה. עדן

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי סביר, צפייה בתמונות, סרטים/סדרות פה ושם, גלישה באינטרנט, קצת יישומי אופיס, בלי תוכנות עבודה או משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 אינץ'. אשמח למאט, אבל הבנתי שהם יקרים יותר, אז בגדול לא ממש משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, שיהיה סטנדרטי ונורמלי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד טראקפוינט (האדום כמו של IBM) או נאמפאד, אבל ממש לא חובה, השיקול העיקרי הוא כספי. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבור לHDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 350 ג"ב * כונן אופטי? אם אפשר אז כן * …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ilanb0,

אחרי שקראתיי באתר כמה ימים וקיבלתי המלצות למחשב מבוסס אינטל, עשיתי פנייה וגיבשתי לי את הצרכים שלי ואודה לקבלת עזרה למפרט. החלקים שמועדפים עליי מובאים להלן ואני צריך עזרה בהשלמת הפאזל: מארז - סונאטה 2. מעבד - נוטה לקחת athalon 64x2 4800 2.5ghz dual core. האם למעבד הזה מוצמד בד"כ קירור איכותי? בנושא זה הומלץ לי על ZALMAN. דעתכם? לוח אם - אין לי צורך בתמיכה בשני כרטיסים אלא רק תמיכה במהירות עתידית גבוהה יותר מהמעבד לצורך שדרוגמ עתידי. כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב - DX10. ויסטה לא ייכנס אליי הביתה בשלב זה. בעיקרון, מעדיף כרטיס המבוסס על שבב של ATI. התקציב לכרטיס: 600-1000 ש"ח. דיסק קשיח - 160 גיגה יספיק (אלא אם כן אתם "מתנגדים" בתוקף.. ) מהירות 7200, , 16 מגה באפר, SATA2. זכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aviad_18,

אז איך יש דרך לראות מה שם הליבה שלו? אני רוצה לקנות athlon 64 3200 חדש.. ויש 2 ליבות.. הישנה יותר שנקראת winchester או החדשה שנקראת venice... האם יש דרך לדעת את שם הליבה רק מהתבוננות על הקופסא? כי אני לא רוצה לקנות מעבד חדש ואז בבית להפעיל cpu-z ולגלות שזאת הליבה הישנה בכלל ועוד שאלה אחרונה.. מה לגבי סטפינג? האם יש אפשרות לדעת מתי ייצרו את המעבד הזה? שוב, רק אם אני בחנות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by me me,

היי, אשמח לייעוץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אבל אפשר לחרוג נגיד ב500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל תכנות. שיריץ בקלות VS, הרבה חלונות במקביל, כרום עם הרבה טאבים וכו', ופוטושופ. אם יש אופציה שזה יהיה גם קצת לגיימינג (נגיד, שיריץ טוב משחקים מלפני שנתיים) אז מעולה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. הא…

23. Started by deathil93,

יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: פנטיום 4 סדרת PRESOCKET כולל HYPER THREADING רץ ב-2.8GHZ RAM: שתי סטיקים של GEIL עם 512 מגבייט סה"כ וסטיק אחד של KINGSTON עם 1GB = סה"כ 1.5GB כרטיס מסך: AMD ATI HD2400PRO עם 512 מגבייט דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 120GB דיסק קורא דיסקטים ספק כוח לא יודע איזה (ג'נרי כנראה) כמה מחשב כזה שווה בשוק? תתחשבו בעובדה שיש לו HYPER THREADING.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכל המומחים !!! זה מפרט שבניתי בKSP שייתחבר למסך 42" FULLHD של שארפ לטובת סרטי HD + אודיו HD וניגון סרטי BLUE RAY (קיים נגן חיצוני אצלי) המארז לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מוסתר בתוך ארון כך שאף אחד לא יראה אותו... לכן לקחתי כזה פשוט. לא מתוכנן OC ומבחינת משחקים, לא ישחקו בו משחקים כבדים למרות שיש במפרט כרטיס חזק יחסית. מה אתם אומרים יש מקום לשינוי? לבחור חנות אחרת? ספק אחר? מה שאתם חושבים... הרושם שלי הוא שKSP היא החנות הכי זולה... אם אני לא טועה... בכל אופן אשמח לקבל את דעתכם בנושא ! תודה מראש לכל העונים !!! המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 80…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lolerxd,

שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד שישקול מתחת ל2KG (כמה שפחות עדיף) המסך שיהיה בגודל 13.3-14 אני יודע שרוב הניידים בגדלים האלה בד"כ באים בלי כונן DVD, אם במקרה יש, עדיף המחשב ישמש ללימודים(לכן המשקל חשוב), אבל אין דרישות מיוחדות ואין צורך בחומרה חזקה במיוחד(עדיף חסכונית בסוללה) חובה WIN מותקן רצוי אחריות 3 שנים ומחברה טובה(DELL בעדיפות בגלל השירות..) תקציב עד 3K תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.