עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Michael999,

* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך לקנות מחשב נייד לשימוש לעיצוב פנים, אוטוקאד, וכו. כמה משמעותי ההבדל core5 או core7, ssd 128 אוssd 256 , 8gbאו 16gb האם אפשר להתחיל במחשב בתקציב 4000?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ril2,

אשמח שלפני הצעה, תקראו בפירוט את מה שאני צריך, אל תדאגו במקומות שאני יכול להתגמש רשמתי שאני יכול אבל חשוב לי שהוא יענה לדרישות שלי. * אם בשום מצב התקציב לא יכסה, תגידו לי ואנסה להוריד משהו. מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד. אני לא באמת משחק הרבה כי אין לי זמן אבל חשוב לי שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים, נגיד MineCraft LOW-MED * גודל המסך? מעדיף מבריק... 13-14 אינץ' (כולל) * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל שלא תהיה סוללה מעפנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לHDMI או DVI אבל אני אסתדר גם בלי * Bluetooth? כן אבל ממש אין לי בעיה לוותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא אכפת לי איזה סוג ואיזה גודל אבל מעדיף 50…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by stojakovic,

היי חבר'ה, אני צריכה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים (כולל שימוש בתוכנות סטטיסטיקה כמו SPSS) וצפייה בסרטים. התקציב הוא בסביבות 3300 ש"ח. ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט משהו שיתאים לדרישות שלי ויצאתי ממש מבולבלת... ככה שכל המלצה תתקבל בברכה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל יותר טוב! לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? מעדיפה בלי! …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by NBug,

אהלן, יש לי שאלה בקשר לדבר הזה שראיתי באינטרנט, כרטיס מסך USB אני יודע שהדבר לא נפוץ ואין באמת מאיצים גרפים חיצוניים אבל ראיתי שישנו המוצר הזה: http://www.e-usb.co.il/products/113688 ורציתי לדעת, אומנם זאת שאלה קצת טיפשית, האם הכרטיס הזה משפר את ביצועי הגרפיקה במחשב שגם ככה אין בו כרטיס מסך (יש את הכרטיס הרגיל של הנייד שלא שווה הרבה) המחשב ישן, והתקנתי עליו WIN 7 ואין תמיכה מלאה בכרטיס המסך, מה שלא נותן לי להנות מחווית הWIN7 האמיתית (AERO וכד') ורציתי לדעת האם זה ישפר את הביצועים או שזה סתם עוד מוצר שכל מה שעושה הוא להרחיב מסכים? מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה ויום נעים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתחיל לילמוד גרפיקה ומעונין במחשב נייד ואני מיתלבט באיזה מחשב ליקנות אם רגיל או i mac . וכמובן אם אפשר אשמח לקבל מיפרט על אחד מהם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם הוספה עצמאית של זיכרון למחשב נייד (למשל של GIGABYTE) פוגעת באחריות עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dandul3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח ללא מעמ! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים, GTA V FARCRY 4 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD שלושה מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 23fonrt,

שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KaPuT,

יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moris1977,

היי! דיסק קשיח 160GB 7200RPM 8MB buffer Western Digital SATA זכרון למחשב 512MB Kingston DDR 400mhz 2 פסים של 512 כונן LITE-ON DVD 16*48 צורב LiteOn CDRW x52x32x52 Retail לוח אינטל Avalon 915G no lan 2ch, DDR400 תומך מעבדי LGA775 מעבד מקורי של אינטל עם קופסה מקורית מאינטל כולל מאוררP4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M (530 כונן דיסקטים Teac / Sony .. Floppy drive 1.44 56k מודם פקס פנימי generic PCI Modem FAX 1) איך המפרט,אני עובד בעיקר עריכת וידאו? 2) הביעו דעה על הלוח הנ"ל! (במידה ויש המלצות ללוח אחר בסכום של עד 600 ש"ח יותר טוב מזה,המליצו בבקשה). 3) האם כדאי לקחת את ה-915P ולהוסיף כרטיס-מסך( כרטיס מסך 128MB innovision PCX5300 או להשאר עם המובנה 915G? 4)במידה והמלצתכם …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הנה החיה: http://www.xoticpc.com/sager-np9280-built-clevo-d900f-late-p-2577.html אני צריך כוח עיבוד חזק וזה הלפטופ הכי טוב שמצאתי בשביל זה. יש לי רק שאלה אחת, האם הוא יסבול מבעיות חום? וכמובן אשמח לשמוע גם חוות דעת כללית על המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Noooa,

במחיר של 5,100 ש"ח... בלי מסך אבל כולל מקלת ועכבר אלחוטיים. הצרכים הם בעיקר - office, תוכנות ניהול משרדיות, - חשוב לציין שזה מחשב הולך להיות אצל מנכ"ל החברה - והוא רוצה מחשב מאוד מהיר וטוב. Processor INTEL P4 2.8GHZ 800MHZ Prescott 1M M. Board MSI NEO LSR /USB2/AGPX8/SATA Disk HD 160GB 7200 Maxtor SATA Memory 512 DDR400MHZ ELIXIR net card on board 10/100MB AGP x4 on board DVDRW LG X12 Dual Side/DVD LGX16 Sound on board 5.1 LIVE surround 4 USB x2 on back side Monitor card FX 5700 256MB TV case ATX 400W Front USBx2 Keyboard/Mouse Optical Microsoft Wireless QG4-565762 floppy 1.44MB/FireWire Card 1394 + cable

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yossi harel,

אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי נייד מדגם Dell inspiron 1564 - http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2604 לנייד יש 2 ג'יגה זיכרון בסטיק בודד, ופרטיו מצורפים בתמונה. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של שני ג'יגה. האם כל אחד מהזכרונות 2 ג'יגה שכאן יתאים לזיכרון שכבר מותקן על המחשב? http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_271&sort=&sf=0&f173=425&f116=175&fcid=300 יש באפשרותי להשיג בשליש מחיר מודול זיכרון שפרטיו נראים זהים לאלו שבקישור למעלה, אבל הוא דגם שמיועד לפי היצרן למחשבי Mac. האם יש הבדל בין זכרונות ל - PC לאלו שמיועדים ל - Mac? http://shop.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=CD8F22F4A5CA7304 תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3713&siteurl=http%3a%2f%2fwww.orpc.co.il%2fitems%2f506538&modelid=895931&prodId=1638542623&platform=2 זהו אסוס X555LD-XX958D. אתם יכולים להעיף מבט ולהגיד לי אם זה משתלם או שאפשר לקנות משהו דומה בזול יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Zvika Mendeleev,

מחפש מפרט למחשב ב-2.5-3.0K גיימינג לילד, משחק משחקים כגון פורנייט ו OVER WATCH אשמח להמלצות איך המפרט הזה ? האם הכונן SSD נחוץ? בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס רשת אלחוטי? 2830 ש"ח עם הSSD 2570 ש"ח בלי 50028 Processor AMD AMD Ryzen 3 2200G 3.5Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 29795 CPU Cooler Arctic Freezer A11 CPU Cooler 1 54458 Motherboards for AMD Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 51533 Memory Corsair Vengeance …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Buffalo_Soldier,

היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-4000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? הקלטת/לכידת, עריכת וקידוד וידאו ב-HD, צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים". א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - AFX, Fraps, Virtualdub; שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הקיים(Dell 2408WFP) היא 1920x1200. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים"(?), למשל: סטארקראפט 2, מיינקראפט, פורטאל 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אנ צריך מפרט מחשב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי OC ובמחיר של3.5K העדפה למעבד אינטל, לא מאוד חשוב השקט תוד רבה עריכה: גודל מסך 23" אינץ

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. פרסמתי שבוע שעבר פוסט בתקווה למצוא מפרט מחשב לאח שלי. בגדול, אני צריך מחשב שיריץ לו World of Warcraft על הגדרות הכי גבוהות (אולטרא?), כולל ציוד היקפי ומסך (אני מניח שטלוויזית ה720p שלו לא מספיק טובה?). אני מגביל את המפרט ב4k כי המשחק הזה נראה לי קל מאוד להרצה ואני לא רוצה אוברקיל. אבל אם אתם מרגישים שנחוץ אקסטרה כסף בשביל ביצועים גבוהים יותר, אז בכיף זרמו עם עוד אלפיה. שקט ואוברקלוק לא מעניין. דמיינו ילד בן 13 משחק בכיף, אליו זה מיועד. תודה רבה. נקודות קארמה על זה שאתם עוזרים לשמח ילד לבר מצווה.

24. . מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).eclips for java , html, תוכנות Office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה …

25. למישהו יש מושג אם זה יכול לקרות לפני תחילת 2015 ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.