עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Eviljelly,

שלום , לאחרונה שידרתי את ההרדיסק בנייד שלי (LG R400) ועל הדרך כבר התקנתי win7 , אחרי ההתקנה המחשב זיהה את הכרטיס רשת אך לא זיהה שום רשת אלחוטית, פותר הבעיות של וינדוס אמר שצריך "ללחוץ על כפתור במחשב כדי להפעיל את כרטיס הרשת" , הצרה שwin7 לא זיהה את הדרייברים של המקלדת וכל הכפתורים המיוחדים נעלמו ... אז חזרתי להרדיסק הישן עם הויסטה משם לחצתי על הכפתור , עוד החלפת הרדיסקים והכל עובד כמו שצריך. עכשיו חבר שידרג ל 7 ויש לו אותה בעיה בדיוק רק שהוא מחק את הויסטה שלו, וגם אצלו הכפתורים המיוחדים לא פועלים, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי דרייברים למקלדת.. יש דרך להפעיל את הכרטיס רשת דרך הוינדוס ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב הנייד שלי עובד בממוצע 6-5 ימים בשבוע זה בסדר שהוא עובד ככה? אפילו סתם דלוק בתור שעון מעורר או הורדה באימיול / ביטורנט...כמובן עם משחקים בין לבין.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, הינה מפרט במחשב שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים, האם שילוב החלקים טוב ויוצר שימוש ממשי בכל יכולות המחשב? ועוד ... אבקש חוות דעת נוספת ממכם בנושא, תודה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1151 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤555 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Pine- XFX GeForce 9800 GTX 512MB X3 ¤1650 X3 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1135 THERMALTAKE ARMOR BLACK + Window ¤914 http://www.foxpc.co.il/p…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי תקציב של 1500 שקל אני רוצה לשדרג לפנטיום 4 בשביל זה אני צריך לוח חדש, זיכרון בנפח של 512 (DDR או RDRAM , תמליצו לי אתם) ואני רוצה להוסיף גם הארד דיסק של 80 גיגה. טוב אני ישאיר לכם את העבודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בכותרת, תודה -ניתן לחרוג ב100 ש''ח. כרגע שמתי לב ל-DV6-2130EJ של HP. אך איני מכיר את הכרטיס מסך GT320M...אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות בבית, לגלישה באינטרנט, וללימודים. אני מתלבטת בין 2 סוגים: או Lenovo Idealpad 530S או HP Pavilion 15. הנה 2 הקישורים: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2183..2639..5706.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=48170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528..211..5703.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח לעזרה, תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by xpl0it,

שלום לכולם, זה המחשב שלי: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA מכיוון שקניתי עכשיו MacBook Air, חשבתי למה לא להפוך את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתי. השאלה שלי היא האם המפרט הזה מספיק? או שאני צריך לחזק את המחשב? בנוסף, ואני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום מתאים, איזה מערכת הפעלה כדאי לשים עליו? תודה מראש לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elior021,

אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך יותר יותר טוב כל עוד הצרכים מנוצלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש ברובו זה אופיס, אינטרנט וקצת סרטים אולי, אבל אני רוצה שיפעיל גם משחקים ברמה בינונית.. למשל OVERWATCH על איכות בינונית .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיפעיל את OVERWATCH Overwatch Minimum Requirements CPU: Intel Core i3 or AMD Phen…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב, מה דעתכם על מחשב ACER דגם X1700 כפי שמופיע בלינק שלהלן: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22945917&af=2054 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium Eng/Heb/Rus and More . מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz FSB. זיכרון: DDR2 800Mhz 4GB כונן קשיח:640GB SATA3 7200 RPM . כרטיס גרפי: NVIDIA 9500GS 512MB up to 1919MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1 כונן אופטי:צורב DVDRW רשת: Gigabit Ethernet. רשת אלחוטית Wireless Lan 802.11b/g/ Draft-N מקלדת מולטימדיה אלחוטית ACER עכבר אלחוטי אופטי ACER PCI Express 2.0 X16 Slot PCI Express 2.0 X1 Slot חיבורי גב HDMI DVI 4 חיבורי USB 2.0 COM Port F…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by demultiplexer,

מה לדעתכם המעבד בעל עלות תועלת הטוב כיום ? הכוונה לכמות זכרון מטמון ומהירות שעון מול מחיר. נציעו לי LG R400 אבל יש לו 1 מגה מטמון סה"כ ומהירות BUS 533 - לכן המחיר נמוך מאוד. השאלה כמה זה משמעותי ואם עדיף להשקיע 1000 שקל יותר לפחות בשביל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by spanki,

מחיר סופי יוצא 3541 ש"ח, האם זה מפרט טוב לסכום?.. אני רוצה להזמין אותו כבר מחר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AverageAmit,

שלום, יש לי קרובים בארצות הברית שהולכים להגיע לארץ בתחילת יוני. רציתי להזמין לפטופ מהאתר של לנובו ארצות הברית אבל מסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בין לואמיים. יש למישהו ניסיון בדברים האלה? הצעות? יש אפשרות לשלם עם חשבון AMAZON השאלה אם זה יעבוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by uncommon,

זהו המפרט שהוצע לי בחנות מומלצת באתר: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קרור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 זיכרונות: Hynix DDR3 8GB 1600 X 2 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 מארז: Nanoxia Deep Silence 4 White ספק כח: FSP Hyper 600W Active PFC 85+ כרטיס מסך: MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 כונן קשיח : Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ההתלבטויות שלי: ■ המארז היפה והקומפקטי (בכ"ז גיימינג...) מגביל אותי בבחירת לוח האם, הייתי מעדיף ASUS Z97-P ■ כרטיס המסך R9 280X נראה לי פשרה טובה בין ה-gtx970 ל-gtx660 המומלצים כאן, ויאפשר רזולוציה גבוהה. הרגיעו אותי בחנות שסידרת msi היא שקטה (להלן ביקורת), מצד שני הבח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חבר קונה בקרוב מחשב חדש, בניתי לו מפרט ואני צריך חוות דעת או המלצות למפרטים אחרים.. מסך 22" רגיל, שימוש משחקים כבדים, ללא OC, תקציב 4300.. אין בקשות מיוחדות כלשהן, רק קירור חמוד למעבד שיהיה שקט יחסית גם במאמץ.. זה המפרט שבניתי לו: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY - זמין במלאי ₪943 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2 ₪363 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1247 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪505 ספק כוח: [..] SEASONIC 650W : SS-650HT ₪388 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER - זמין במל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tomerco,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ב 5500 שקל המפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ 5500 ש"ח במזומן + הרכבה +3 שנות אחריות על כל הרכיבים חוץ מהצורב שהוא שנתיים מה אתם אומרים על המחשב והמחיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TalShafir,

. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להחליש את המחשב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 שקל ורק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CoD MW3, Crysis 2, Assasian's Creed BH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" של PILOT ואני לא בטוח בקשר לרצולוזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחשב פשוט להורים ושיחזיק להרבה מאוד שנים. אשמח לחוות דעת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪119 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪395 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 סה"כ: ₪2686 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב מיועד לשמש אותי בלימודיי באוניברסיטה, חשוב שיריץ את כל יישומי ה- office ואת ה- windows כמו שצריך כמובן, סרטים ואינטרנט. אני לא גיימר, אבל שמתי לב שיש למחשב כרטיס מסך נפרד- משהו שאני מעדיף שיהיה למקרה וארצה לשחק. מישהו שמע על הדגם ויכול להמליץ? יש בעיות מיוחדות? מתחמם? מקלדת לא נוחה? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo T6500 # מהירות 2.1GHz # זכרון מטמון 2MB # מהירות FSB 800MHz # זיכרון : # נפח 4GB # מהירות זיכרון 800MHz # חריצי זיכרון פנויים 0 # קיבולת זכרון מקסימלית 4GB # אחסון : # גודל דיסק 320GB # מהירות דיסק 5400RPM # כוננים : # DVD Multi Burner כן # מסך : # סוג WXGA # מסך מבריק כן # גודל מסך 15.6'' # רז…

25. Started by taravidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים