עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YinnoN,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד מאוד בתקציב של 6000 ש"ח לא יבוצע oc במחשב. כל מה שצריך הוא מעבד זכרון mb כרטיס מסך מהדור החדש של nvidia בלבד (6800) מארז וספק איכותי. תראו אני חשבתי על זה : מksp : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1190 1 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? SOYO Price Units Total SY-CK8 (s754) sata,lan 790 1 790 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 2 980 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1850 1 1850 Total price 4810 ¤ והמארז והספק מpandas : 1 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 390 ש"ח 1 HEC 475VD-T 2 fan 362 ש"ח סה"כ 752 ש"ח אפשר לבקש מפנדס להוציא את הספק של הריידמקס והלור…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mrraz,

דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Blablabla Bla,

כמה עולה היום המחשב שלי: i7 870 Gigabyte gap55ud4-tpm 8+8 gb gskil + צלעות קירור אדום Evga geforce gts 660ti Hitachi 500gb wd 1tb seesonic 2tb all hhd Asus bluray Hunt key box Lcd 3d-tv 19" LG 7.1 spikers + מגבר ימהה Keyboard ibm model m2 Mouse diablo 3 Steele sireies 3200dpi Scanner micosmok plus (olimphus)

4. חבר קונה מחשב, ושוב הוא נעזר בי ובכם. הוא יקנה אותו מ-new egg ( www.newegg.com , קרוב שלו יביא לו אותו לארץ. המחשב צריך לכלול את המארז ותכולתו, כלומר: מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן קשיח (של לפחות 250 giga, עם עדיפות לטכנולוגיות חדשות: 16 m"b baffer , ncq וכו..), צורב dvd (עדיפות של nec הכי חדש, נדמה לי שזה 4550), כרטיס קול (בחרתי כבר, לינק בהערות), כרטיס מסך, ספק, ומארז. הערות: לינק לכ.קול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 1. לפי מה שבדקתי אין את הצורב ב-new egg (ה-4550), אז נקנה כבר צורב בארץ. 2. המפרט מיועד לגיימר, אז תתחשבו. תודה. הודעה אחרונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163641.msg1384224#msg1384224

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Tilien,

היי, לאחרונה שדרגתי את המחשב למפרט הבא: Ryzen 5 1600X Gigabyte AB350-Gaming 3 Gigabyte GTX 1080TI Aorus Xtreme Corsair DDR4 16GB vengeance white --- אני משתמש בקייס וספק כוח ישנים שלא נותנים הרבה זרימת אוויר בקייס והספק כוח לא מאפשר הרבה מקום לOC ( הוא די ישן 600W) לכן אני רוצה לשדרג את הקייס/ ספק כוח/ מאווררים/ קירור מעבד חשוב שיהיה עם זרימת אוויר טובה, ספק כוח שיאפשר לעשות OC , וגם קירור טוב למעבד הקירור הנוכחי הוא הסטוק וגם חשוב שהקייס יראה טוב תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yakov115,

מה המצב???? אני לא ממש מבין במחשבים... אני צריך מפרט למחשב שיכלול כרטיס מסך,מסך לוח אם מעבד כרטיס קול,מארז, זכרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב אחרי כמה שנים עם מחשב של AMD athlon 2600 בעל 2GHZ וge force 4 mx גם אני צריך שינוי חחחח אוקיי אז כמה דרישות רשוניות. המסך לא צריך להיות הכי הכי פצצתי בעולם,בתאחלס הוא לא צריך להיות פצצתי בכלל (משו זול,דק 20 אינץ,הכי זול שתמצאו...) מעבד מבחינתי רק אבל רק AMD (חבר שלי המליץ לי על ה 64x2 6400 tray) אמממ כרטיס מסך אני בהיתלבטות מטורפת בין ATI HD 4850 (של HIS) או בHD 3650 שהרבה יותר זול ממנו אבל שמעתי שגם הוא נחמד) אתם מצידי יכולים לבחור לי את הכוננים הכי חארות,כונן די וי די צורב די וי די הכי נחותים מצידי... אמממ בלי מקלדת עכבר וכו (אם אפשר לדעת מה הכוונה שחבר שלי אמר לי,שיבחרו לי רכיבים שמתאימים,למשל מעבד שינצל את הכרטיס ודברים כאלה) תודה מאוד לעוזרים!,אני כל כך מחכה לזה …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liornet,

שלום לכם חבריי הפורום הביאו לי נייד דיי ישן ובכמה חתיכות,הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לביוס ולקטע שהוא אומר שאין מערכת הפעלה. מכיוון שהמתאם לדיסק קשיח עולה כ 50$ לייבא לארץ,החלטתי לרדת מהרעיון רעיון אחר שעלה לי הוא להפעיל מערכת הפעלה של לינוקס מדיסק רגיל (מדובר על : http://www.linuxcnc.org/content/view/2/4/lang,en/ ) ולחבר DOK של 4-8 גיגה האם פתרון זה יעבוד?,אני שואל בכדיי לחסוך לעצמי זמן כי אוליי מישהו כבר ניסה. תמונה של הנייד http://i40.tinypic.com/16le9vk.jpg

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itay127,

זה המחשב שיש לי עכשיו,נקנה לפני שנה בסקיפיסי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי ‏GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm אני רוצה לקנות מאוור חדש במקום זלמן, צריך מאוורר הכי שקט שיש אני לא יכול לסבול רעש. לשפר זיכרון, כרטיס מסך, ואם אתם חושבים על עוד משהו אז אפשר. המחשב לצורך משחקים (פיפא/פרו). ולצורך עבודה בסיסית (אינטנרט,אופיס). תקציב- אךף שקל. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. צריך ייעוץ לגבי הנייד הזה של חברת טושיבה מבקשים עליו 2900 שקל האם זה שווה וזה המפרט מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® Dual-Core 1.86GHz נפח דיסק קשיח - 250GB! מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT High Brightness display זיכרון מורחב ומהיר 2048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667MHZ מצלמה מתקדמת הקוראת תווי פנים-Toshiba Face Recognition תומך תקשורת אלחוטית WI-FI כונן צורב וקורא DVD superMulti כרטיס מסך משולב חזק במיוחד Intel® GMA X3100 UP TO 358MB מערכת הפעלה מקורית Microsoft Windows Vista Home Premium משקל החל מ- 2.56KG קונים מחשב נייד של TOSHIBA ומקבלים: תיק צד איכותי למחשב נייד שדרוג הזכרון ל- 2048MB מתנה מה דעתכם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by fuck off,

יש לי צורב, דיסק קשיח וספק. מה שאני מעוניין לקנות זה זכרון, לוח אם ומעבד עם כ.מסך מובנה. יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eliranzango,

שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Trumtum,

שיהיה למשחקים כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך, ללא ציוד ציוד היקפי (בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, אומנם המחשב כבר נרכש, אך לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאלה זו. אם קיים כזה, אודה אם תפנו אותי אליו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מפרט קיים. המחשב נרכש לפני מספר חודשים (תחת מגבלת תקציב) כדי לשמש כמחשב להרצת משחקים (על מסך 1080P, 144HZ). רציתי לשאול 2 שאלות: א) האם מבחינת רכיבי הליבה (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון , לוח אם וספק) המחשב מאוזן (כלומר, אין רכיב "בעייתי " המהווה צוואר בקבוק)? ב) שאלת המשך- האם יש רכיב מסוים אותו ניתן לשדרג כדי להשיג שיפור ניכר בביצועים (תוך מתן דגש על יחס עלות/תועלת)? או שכל שדרוג של רכיב יצריך שדרוג רוחבי (בעצם, קניית מחשב חדש)? המפרט הוא: מע…

19. Started by shlomoreuven,

שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תודה על ההתעניינות - השאלה היא מה הוא המחשב המועדף בשביל לשחק משחקים? #1 או #2? תודה להלן מפרט של מחשב #1: לוח אם איכותי GA-M61PM-S2 GIGABYTE מעבד AMD ליבה כפולה AM2 ATL4000 64 BIT פעולה שקטה זיכרון 2048 MB DDR-2 667 DUAL דיסק קשיח HDD SATAII 160GB 7200RPM מארז איכות כסוף כולל סעפת יניקת חום צד P4 MIDI ATX כרטיס קול Sound o/b 6 Channelשישה ערוצים כרטיס מאיץ גרפי חזק GeForce 8600GT SUPER (512MB)PCI-E כרטיס רשת Lan 10\100 o/b חיבור לאינטרנט 6 יציאות USB 1.1/ USB 2.0 שתי יציאות בחזית המחשב צורב DVD DVD-RW DL LG Super Multi דו שכבתי לצריבת 9 GB סט עכבר מקלדת ארגונומי רמקולים להלן פירוט של מחשב #2: Socket S939 BOX AMD 4600 athlon …

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yarin153,

ישבתי הרבה מול המפרטים באינטרנט ולא הצלחתי להחליט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (כמה שיותר זול) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש תבורכו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך רמקולים ועוד ציוד חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, GTA IV, crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by or150,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. אפשר לחרוג ב100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, קצת וירטואליזציה, קצת גיימינג, קצת פיתוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יש כבר RX 580. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע. סביר שלא יקרה אף פעם. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guyishai,

קניתי את המפרט הבא (שהוא כמעט מחשב שלם) ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם: 1 320 Compucase super Midi Tower CI 6A19 ש"ח + 92 מאוורר נוסף למארז Vantec ThermoFlow 120MM Smart ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box 1,030 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח סה"כ 3,785 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ציוד היקפי כגון מסך, מערכת הפעלה, רמקולים וכו' קונה בנפרד בלי קשר למחיר המחשב. כמו כן חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב במחשב. ואני לא צוחק לגבי המחיר, כי חשוב לי מחשב מאוד חזק. כמו כן, מבחינת OC, אני מתכנן OC קליל. יש הצעות בבקשה? ואין לי בעיה שתשימו מעבדים כגון הINTEL Q9450 שעוד לא הגיע וצריך להגיע בקרוב ודברים כאלו ואל תחסכו ותגידו לי תשמש בכסף למשהו אחר, אני לא ציני בקשר למחיר. דרך אגב, לגבי מסך אני גם בעל מסך כרגע, וגם מתכנן לקנות '24 בנפרד.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים