עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)

2. Started by Jesper,

* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, אבל שיהיה מספיק חזק להחזיק כמה חלונות בלי לקרטע * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. Started by joni777,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף גם לא חשיבות עליונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)מעדיף HDMI,DVI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata)רגיל 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שלמחשב יהיה מ…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + תכני HD (בעיקר תמונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ, אפטר אפקס, סוני ווגאס (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by avner_s21,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב הנ"ל , לאחר שפירקתי אותו ראיתי את הדגם המדויק . לאחר חיפוש בebay ראיתי שיש al c1 או a1 האם יש הבדל בניהם והאם הם מתאימים.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של acer דגם aspire 5715z. המסך של הנייד מרצד אז במקום לזרוק אותו לפח אני משתמש בו כנייח בחדר. חיברתי אותו למסך חיצוני של samsung. בהפעלת המחשב התמונה חלקה כמו בכל מחשב והלוגו של acer מופיע לאחר מכן מתבצעת טעינה של הוינדוס ואז התמונה קופצת למסך של ה acer ניסיתי להעביר את התמונה חזרה למסך החיצוני על ידי fn+ f6 אבל לא מופיעה תמונה במסך החיצוני. הוא שחור לגמרי לא מופיעה תמונה גם במסך המקורי (של המחשב הנייד) עד אשר אני לוחץ שוב על fn+f6. מה עלי לעשות ?

8. Started by abstract,

חברים שלום, החלטתי להתחדש במחשב חדש וכרגע אני מתלבט בין היתרונות/חסרונות של נייד/נייח בתקציב 5000. לימודים - מסמכים/אקסל. תכנות בסביבות מטלב וVB (בעיקר מטלב). יישומי אינטרנט - גלישה בנפח גבוה. אני אוהב לעבוד עם הרבה לשוניות פתוחות במקביל (20,30 לשוניות), כאשר התוכן בלשוניות מגוון - החל מטקסט פשוט ועד סרטי פלאש באיכות גבוהה. סרטי וידאו באיכות גבוהה (HD 1080p ומעלה) - למטרה הזו אני מתכוון לקנות טלוויזיה או מסך גדול (לא חלק מהתקציב), אבל חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם הוצאה של סרטים באיכות הזו.חשוב לי להדגיש שהנייד הנוכחי שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, משמע כל ניסיון להפעיל יותר מ5 לשוניות במקביל או שני יישומים במקביל יגרום לקיפאון. הדבר הכי חשוב לי במחשב הזה הוא מהירות ת…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום חברים, אני מחפש מחשב פשוט לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה ואינטרנט) ומעט להקלטות אודיו (ללא מסך). בנוסף עדיף מחשב שקט יחסית שכן הוא ממקום בסלון. כרטיס הקול שברשותי הוא Lexicon Omega http://www.lexiconpro.com//en-US/products/omega אשמח מאוד להשתמש כמה שיותר ברכיבים מהמחשב הישן (גם בגלל מיחזור וגם כדי שאוכל להשקיע יותר בריכיבים אחרים) המפרט של המחשב הישן (כבן 5 שנים) הוא: זיכרון - kingston 2 gb DDR2 800MHZ http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2G&root הרדיסק - 250GB של segagate חיבור sata3. ספק : super cilent ezcool 300w atx 300 jsp - sacket 775 אשמח גם למידע מעמיק או להפניות לגבי דרישות מיוחדות כשעובדים עם ע…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הבינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4.…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. Started by bcarmi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה כדי-ג'יי, אני מעוניין במחשב lenovo thinkpad. אני מודע ל נהירה בתחום לכיוון הmac אבל כן מעוניין לבדוק גם את הצד השני. הבעיה שלי היא שאני לא סגור איזה סוג thinkpad מומלץ לעבודה כזאת (אני טיפה מבולבל מהדגמים; T,X וכו'...) המפרט שאני צריך לעבודה חלקה כדי-ג'יי הוא: דבר ראשון, מבחינת מסך 13.3 אינץ' עד 14. זה חשוב! • מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit • 4 ג'יגה זכרון מהיר מינימום! • מבחינת מעבד, אני צריך core i5 של אינטל מינימום! • מבחינת דיסק קשיח 320 ג'יגה יעשה את העבודה אבל אני כן מעדיף טיפה יותר כדי שכל המוסיקה תוכל להיות על המחשב בלי בעיה. • מבחינת usb זה חשוב שיהיו לי חיבורים מהירים כדי שלא תהיה בעיה עם החיבור של הקונטרולר של הדי-ג'יי. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Evyatar1620,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…

13. ברשותי המחשב הנל בן 5: [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]מחיר[/td][td]כמות[/td][/tr][tr][td]מעבדים[/td][td]Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB[/td][td]₪ 569[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]לוחות אם[/td][td]Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P[/td][td]₪ 365[/td][td]1[/td][/tr][/table][/t][/t] </blockquote>[table][tr][td] מארזים [/td][td]Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU[/td][td]₪ 172[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] ספקי כוח [/td][td]Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS[/td][td]₪ 241[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] [/td][/tr][tr][td] קירור למארז [/td][td]Glacialtech 120mm Case Fan Hydrod…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  14. שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שימושים: אינטרנט ואופיס. רצוי שיהיה קל ודק. על מה הייתם ממליצים?'

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. שלום שלום, אני מחפש מחשב נייד עם החומרה הכי טובה שניתן למצוא במחיר של עד 4300 ש"ח. כמו כן חשוב לי כמובן לדעת שהביקורות על אותו מחשב נותנות פידבק חיובי. אני מעו * מטרות המחשב = משחקים קלים +, צפיה בסרטים, תכנות ב-visual studio ו-eclipse * גודל המסך = 15.6 * משקל רצוי = פחות רלוונטי, יהיה בעיקר בתוך בית * האם נדרש זמן סוללה ארוך = שוב לא קריטי, כמובן שכמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? = סטנדרטי, HDMI, USB 3.0 * בלוטות = למה לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - התייחסות בסוף * כונן CD/DVD? צורב = ברור!!* כונן Bluray = לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא, רק שחשוב לי שיהיו לפחות 3 שנות אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה = כן, אלא אם כן יש ד…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאה שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לדיימינג כבד (בערך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 על ultra ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23'' U2312HM[ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות U…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD/Bluray. משחקים על רמה בינונית ומטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920@1080 60 אינץ'!. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. שלום חברים אני סטודנט שמשתמש המון במחשב נייד, בין אם כדי לסכם שיעורים או כדי לקרוא סיכומי הרצאות ומצגות. בימים האחרונים, המחשב הנייד שלי שבק חיים ואני מעוניין להחליפו. בדקתי קצת בראש וניגשתי למספר חנויות ומצאו חן בעיני מחשבי ה-Lenovo thinkpad edge (מקלדת נוחה להפליא, משטח מגע נוח והמחשב בנוי היטב). השימושים שלי פשוטים מאוד - אני רוצה להשתמש באופיס, גלישה באינטרנט ובדיקת מיילים (ומדי פעם צפייה בסרט כזה או אחר). הקטע הוא שאני עדיין ממש מתלבט לגבי גודל המסך המתאים עבורי - מצד אחד ה-15 אינץ' שהיה לי, היה כבד ומגושם ולכן אני מעוניין במסך קטן יותר. אשמח לדעת מנסיונכם על איזה גודל אתם ממליצים (14 או 13)? ומה דעתכם בכללי על סדרת ה-Thinkpad edge. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by אליאור27,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , …

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by אליאור27,

מחשב 1: לוח אם:GIGABYTE Z77D3H 1155 מעבד : INTEL i7-3770 8MB 3.4 0 מארז ZALMAN Z11 ספק כוח ZALMAN מקורי 500W דיסק קשיח 500GB SATA3 SEAGATE זכרון 8 GB 1600 DDR3 צורב/DVD כרטיס מסך GIGABYTE 560 GT 292 BIT 1GB

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by talelisapov,

אהלן, נשבר לי החיבור של האוזניות במחשב הנייד שלי (הפלסטיק מפנים לפי מה שאני יודע). עכשיו אני צריך להחליף את החלק הזה, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי ? והאם מישהו מכיר מעבדה או בן אדם אמין ומיקצועי שעושה את העבודה הזו באזור חיפה \ קריות. שיהיה חג שמח, תודה מראש על העזרה.

24. Started by S_HuMMeR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA IV\BF3\MP3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב. 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by bimbim,

היי, התמזל מזלי לאחרונה ויצא לי לקחת מחשב קיים מכמה משרדים שנסגרו. זהו מפרט המחשב: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz‏, ‎2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM כרטיס מסך- ATI Radeon HD 2600 PRO 150 GB HDD ספק כוח- Chiptec APS 550S המחשב לא רע בכלל ובמצב טוב והייתי מעוניין לשדרג אותו למשהו שיאכל להריץ משחקים מהשורה האחרונה (באטלפילד, crysis וminecraft), מערכות וירטואליות (virtualbox עם לינוקס), קצת קידוד וידאו (virtualdubmod\avidmux ) וvisual studio ללא תקיעות. דברים שאני חייב להוסיף: זיכרון RAM (איך אפשר לעבוד עם כל כך מעט היום?), הארד דיסק (150GB זה לכונפות) וכרטיס מסך (לא עומד בקצב). התקציב שעומד לרשותי הוא 4000 ש"ח אך הייתי מעדיף לנצל כמה שפחות ממנו, א…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים