עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asafgolan,

אני מחפש מפרט ב1500 ש"ח שיתאים לישומים פשוטים כמו אינטרנט, וורד וכו'. המחיר הזה אמור לכלול גם מקלדת, עכבר, הרכבה ומשלוח, אז אני מקווה שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית. אין צורך במסך.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by Old Cat,

לא יודע אם זה שייך למפרטים, אבל היות וניידים נמכרים לרוב עם מערכת הפעלה אז אולי זה נחשב כחלק מהמפרט. הנושא: מחשב DELL INSPIRON 1525 נמכר גם ללא מערכת הפעלה כלל, אבל חברת DELL לא מאפשרת קבלת דרייברים למערכת XP אלא רק למערכת VISTA. זה בסדר אם הם מציעים למכירה מערכת מותקנת VISTA במקור אבל אומרים למי שרוצה XP שיטרח ויוריד מה שצריך מאתר החברה. אלא שכאן הם בכלל לא מאפשרים זאת. באתר של DELL בעמוד הדרייברים של סדרה זו מופיעה רק אפשרות ה VISTA, למרות שאפשר להזמין מחשב זה עם XP מותקנת עליו מראש. כלומר במילים אחרות: אם תקנה מאיתנו רשיון XP ותשלם לנו על ההתקנה אז ניתן לך הדרייברים המתאימים, ואם לא אז לך חפש ת'חברים שלך................................ ידוע לכם על זה? השמועה היא …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן אני מחפש מחשב שיהיה מספיק טוב להפוך בעתיד למחשב שאני יוכל לעבוד איתו בCUBASE עם כל הסמפלרים והכלים הוירטואלים שיעבוד חלק . כרגע אין צורך להמליץ על כרטיס קול זה אני אקנה בנפרד בהמשך. חשוב לי גם שהמחשב יריץ טוב משחקים... התקציב הוא בין 4.5-5 אלף ללא מסך. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  4. קיבלתי לפטופ חדש ויש לי את האפשרות הזאת לעשות את הכניסה לווינדוס רק דרך הקריאת אצבע שמעבירים אותה אבל אני לא יודע איך עושים את זה אני רק רואה שיש את זה ואני מכיר את זה יש את זה לחברים שלי..

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  5. היי, לאחר הרכבת מפרט סופי, אני מתלבט בין שני מפרטים אפשריים..שניהם בתקציב 4400 ש"ח...רציתי לשמוע מה דעתכם איזה מהמפרטים עדיף: שני המפרטים הנ"ל הם ללא ספק מכיוון ואני מביא ספק כוח בנפרד המפרט הראשון: מערכת SLI יתרונות: שני כרטיסי 9600GT חסרונות: מעבד חלש יותר, 2048GB RAM מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤865 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB…

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  6. טוב אז ככה יש לי שתי חדרים, חדר אחד יושב בו המחשב, חדר שני יש LCD 32 של שארפ + פלייסטישן 3. עכשיו אני רוצה מחשב HTPC שיתחבר לטלוייזה לצד הפלייסטישן בעוד בחדר השני אני צריך מחשב רק לאינטרנט והורדות. המפרט הנוכחי כולל D920+ASUS P5WD2-E -975X+2 GIGA DDR2 800MHZ+7600GT+HD250+ אורורה של גיגבייט+ אנרמקס 535W. בעצם אפשר לשחק עם מה שקיים היום לבנייה של שתי המחשבים. מה שחשוב לי הוא ששתי המחשבים יהיו כמה שיותר שקטים ונכון להיום המפרט הנוכחי מאוד רועש, בעיקר בשל ה7600GT. המחשב הנוכחי לא מתכבה אף פעם, כנראה שזה יהיה גם הסיפור של חדש. צריך מקלדת ועכבר למחשב הרגיל כי המיקרוסופט בלוטוט יעבור לHTPC, וחשבתי אולי להוסיף מסך במקום ה15 אינץ המעפן שיש לי כיום. משהו שהרכבתי אני. מעבד AMD Athl…

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  7. שלום, אבא שלי עומד לעבור לקנדה לכמה שנים והוא לא בטוח מה לעשות לגבי המחשב. התלבטות היא או לקנות פה לפטופ, או לקנות שם. דבר ראשון, הלפטופ שהוא צריך הוא בסיסי ביותר, רק בשביל להפעיל קבצי אופיס ואינטרנט. משקל קל- עדיפות, אבל מחיר בעדיפות עליונה. גם זמן בטריה יהיה חשוב לו. ולגבי ההתלבטות בין אם לקנות פה או בקנדה, מצד אחד הנטיה היא לקנות פה, כדי שיהיה "ראש שקט" כשמגיעים לשם, לא צריך להתחיל לחפש בחנויות ולהתעסק עם דברים קטנים. מצד שני, אם יש הבדל גדול במחירים, עדיף כבר לחכות ולקנות שם.....(גם זה חוסך עוד 2 ק"ג לתיקי הנסיעה) אז מה שאני מבקש מכם זה הצעה למפרטים כמו שכתבתי- זולים וניידים, ואם מישהו מכם מכיר קצת מחירים בקנדה, אולי אפילו חנויות בקנדה אני אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מר…

8. במחשב נייד חדש שאני רוצה לפרמט הוא אומר שהוא לא מזהה HD איך אני מבטל שם את הSATA יש לי שם ויסטה ארורה ואני רוצה להשים xp הוא לא מזהה לי את הHD בגלל שזה SATA איך אני מבטל בביוס את הSATA לא מצאתי

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  9. חבר ביקש עזרה בהרכבת מחשב חדש בתקציב דיי מוגבל האמת.. 2000 שח ועדיף נמוך מזה השימושים הם שימושי מחשב כללי, ומשחקים. הרכבתי לו את המפרט הזה ב-TMS עם קנייה של חלק מהחלקים ב-KSP, תנו דעה: קונים את אלו ב-KSP 1GB OCZ Value Series DDR II 667Mhz - Life Time Warranty מחיר לשני סטיקים: 160 שח דיסק קשיח Seagate 320gb 7200rpm 16mb buffer sata2 - חמש שנות אחריות מחיר: 299 שח גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 pro מחיר: 110 שח סה"ך 569 שח ומרכיבים אותם יחד עם ההמשך ב-TMS מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ₪336 לוח אם: Palit P35A כמות: 1 - מחיר: ₪376 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ₪222 כרטיס מסך: Palit Nvidia Gefo…

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום , ברשותי נייד HP DV6186EA Pavilion , כרגע מותקן בו1 גיגה זיכרון (2X512) , אני מעוניין להחליף את שניהם ב 2X2024 , כלומר אני רוצה שיהיה לי 4 גיגה זכרון ראם , נכנסתי לזאפ , ויש מליוני סוגים ומהיריות. מה הכי מתאים למחשב שלי? איזה סוג DDR ? ואיזה מהירות MH"Z ? ובכלל האם המחשב שלי תומך בהרחבה עד 4 גיגה? אשמח אם תענו לי על השאלות, חג שמח וכשר.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  11. חדשה כאן, וזו הפעם הראשונה. ניסיתי לחפש במפרטים המומלצים אך לא מצאתי את הדרישה. בטוחני שהיו כאלו דיונים בעבר, אשמח לקבל קישור, או לחילופין כל המלצה למפרט תתקבל בברכה. הדרישה. אני עובדת בפיתוח אתרים ומערכות. אי לכך, המחשב האישי שלי משמש גם כעין "מיני שרת". המחשב צריך לכלול גם SQL SERVER, שהוא ג"כ שרת בפני עצמו שרת IIS פעיל התוכנות גם הן מאוד כבדות VISUAL STUDIO MSSQL כמו"כ פוטושופ, עם 2-3 קבצים כבדים פתוחים העניין הוא שבו זמנית יכולות להיות פתוחות 3-4 תוכנות מאוד כבדות, ואני מעוניינת שהרצת האפליקציה תהיה המהירה ביותר. פרטים נוספים - המדובר על מחשב בלבד לא כולל אביזרים נלווים של מסך מדפסת וכד' - המדובר על מחשב בלבד לא כולל התקנה של מערכות ההפעלה, שעם זה אתמודד לאחר ש"האפליק…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  12. שלום, אני בונה פרט לחבר, לעבודה משרדית בעיקר (תכנות ב-matlab, מערכות מידע גאוגרפיות ArcGIS ושימושים משרדיים טריוויאליים אחרים). ללא משחקים או צפיה בטלוויזיה. ללא ציוד היקפי. הרכבתי את המפרט (מבוסס על המומלצים) להלן ואני מבקש חוות דעתכם (האם יש צורך במרובע ליבות?) תודה מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪999 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ₪271 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ₪414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪343 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black B…

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  13. צריך מפרט מחשב למטרות משחקים במחיר של עד 3000 ש"ח.. המסך שיש לי זה LG W2353V 23" אינץ'

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by Cucilida123,

אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by moryo,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלילים יחסית (כבדים זה לקונסולה), מולטימדיה ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי שני הארד דיסקים חדשים ואם צריך, גם הצורב שלי חדש ואפשר להשתמש בו 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב, אז בערך 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה נראה קצת מוזר לבנות מחשב למשחק מסויים אבל זה מה שאני הולל לעשות איתו - לשחק ! מצב שני מפרטים מ-DICE אני רוצה המלצה על משהו שקרוב למפרט הגבוהה יותר ! מצב מפרטים : http://forums.vgrequirements.info/showthread.php?t=7690 Battlefield: Bad Company 2 Publisher: EA Games Developer: EA DICE Minimum System Requirements OS: Windows XP Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz Memory: 2 GB Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard and Mouse DVD Rom Drive Recommended System Requirements OS: Windows Vista/7 Processor: Any Quadcore Processor Memory: 2 GB Har…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום למומחים.. בניתי מערכת תקציבית לשימוש ביתי מינימלי גלישה בעיקר ולא יותר מזה.. אין לי עניין בשידרוג בעתיד .. 2300 זה התקציב גג... אני לא ככ בטוח לגבי לוח האם האם הוא טוב מספיק מבחינת אמינות ? והאם הסטוק שבא עם המעבד רועש במיוחד או סביר? תודה ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪49 ₪49 1 שליח עד הבית מבוטח 4 ימי עסקים מרגע אישור תשלום. ₪486 ₪486 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪106 ₪106 1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪168 ₪168 1 מארז ללא ספק CoolerMaster El…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני יודע שהסכום זעום... אבל זה מה יש. ברשותי מסך LCD איכותי של VIEWSONIC 1 giga ram הארדיסק של 160 גיגה ומארז... מה לדעתכם אפשר לעשות? ניראה לי חשוב לי שיהיה עוד כונן של 500 גיגה כי בעיקר אני מוריד סרטים... כמו כן אני משחק במשחקים אך אני מודע למגבלות. בכול מקרה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  20. מחשב להקלטה ועריכת מוזיקה בקיובייס , תוכנה שדורשת מעבד חזק, חשבתי על מעבד 860 או 930 אשמח להערכות מחיר המפרט לחבר תודה....

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. חשבתי לייבא את ה-dell inspiron 15 ב-$400 אבל החלטתי שאני יותר צריך מאשר רוצה מחשב ביתי. המחשב שלי זה עגלה מלפני 6-7 שנים שנקנה ב-3 וחצי אלף אז אני מניח שבסכום הזה אפשר לקנות מפרט טוב פי כמה היום... התקציב זה 2.000 ₪ עם חריגה מקסימלית של 500 ₪ למטרת עבודה משרדית ועריכות קלות בפוטושופ בעיקר ובין היתר משחקים ברמה של GTA4, COD4, NFS, CRYSIS (לא מצפה שיעבוד חלק, אבל שיעבוד) ללא ציוד היקפי וללא מע' הפעלה

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  22. מה עדיף ‏ Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 ‎ הסיבה שאני מתלבט עם הhp ‎‏ למרות שהמעבד יותר חלש מבdell‏ היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell‏ , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום פורום נכבד אשמח את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב חדש. 1. תקציב *רצוי*: 5,000. אולם חשיבות ההשקעה לעתיד יכולה להעלות את הגבול גם עד 7-8 אם זה משתלם מאוד. 2. שימוש צפויים: פיתוח תוכנה, משחקים, עריכת תמונות כבדות ועיצוב תלת-מימד. הכל על מסך 24 אינץ' קיים. 3. אין שום צורך בציוד היקפי, כלומר ללא מסך, ללא מסך, ללא מקלדת, ללא רמקולים. 4. אין צורך בכונן דיסקטים צורב אופציונלי. 5. צריך מפרט מלא (לוח אם + זכרון + כרטיס גרפי) 6. השקט חשוב, אך לא מבין בזה יותר מדי. 7. שתהיה תמיכה ל-OC בקלות מה-BIOS, אך זו לא מטרת המחשב. 8. צורך בהרכבת המחשב בחנות, ללא התקנת מ"ע, וללא "מדבקת אחריות" מטופשת שמונעת פתיחת המארז. 9. העדפה לחנות באזור ת"א - ר"ג - גבעתיים - בני ברק. 10. אין בקשו…

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  24. עריכה אוקי הבנתי שאני צריך להוסיף עוד קצת מידע 1. מקסימום הטווח הוא 3000-3500 שקל, אם לדעתכם שווה לחרוג קצת (=גג 300 שקל נגיד) מעל ה3500 בשביל משהו שישתלם לי אז אני זורם. 2. השימושים למחשב תהיינה לרוב עבודה עם התכנה קיובייס(תכנת עריכת סאונד), משחקים(כמו COD או באטלפילד) וסרטים. בשביל קיובייס ידוע לי שצריך זיכרון פנימי טוב וחזק, ובעיקר מעבד 4 ליבות. והתכנה הזאת דיי מאוד כבדה... לגבי הרזולוציה של המשחק אני לא ממש אחד שמשחק כל כך, ואז אני לא יודע מה לכתוב לגבי איך אני הולך לנצל את הכרטיס מסך שלי עם משחקים ואיזה רזולוציה. אני לא בנאדם הכי גיימר, כך שלא יהיו לי הרבה משחקים אני מאמין. ואני לא חושב שאני נגיד יצטרך ת'כרטיס מסך הכי הכי חזק, אבל משהו שיחזיק טוב את המשחקים של התקו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ymss69,

טוב אז ככה, בכיתה י' החלטתי שנמאס לי ממחברות והחלטתי שאני עובר לנייד מהלך הזוי בתקופה ההיא, אחרי מחשבות רבות ואין ספור ביקורות רכשתי את הX40 של IBM, בתקופה ההיא הוא עלה סכום הזוי של קרוב ל12 אלף שקל, מעבד מסדרת M של אינטל, גיגה זכרון ודיסק קשיח של 40 גיגה, טחנת עגינה נפרד שבדיעבד אני יודע שהייתה מיותרת, המחשב שירת אותי 6 שנים, עד לא מזמן שהדיסק קשיח התקלקל ומאז אין לי כלכך רצון לתקן אותו כי הסוללות 3 תאים ו9 תאים כבר לא שורדות יותר משעה ביחד. עובד כבר שלוש שנים בתחום מכירות המחשבים, מכיר את התחום לעומק אבל ייעוץ תמיד עוזר. לאחר ההקדמה היפה, אני מתכוון להתחיל ללמוד באוקטובר, ויהיה לי גם קורס קודם החל מאוגוסט ככה שאני יצטרך מחשב בחודשיים הקרובים, חשבתי להתחיל מעכשיו כדי לבד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.