עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dor962,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ועיצוב (photoshop, flash וכ'ו). ראיתי את המחשב הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו... האם במחיר הזה ניתן למצוא מחשב טוב יותר העונה לצרכים? אני רואה שהרבה אנשים כאן מעדיפים את הDell 5010, רציתי לדעת- למה? הרי המעבד וכרטיס המסך במחשב הזה טובים יותר, ובכללי הוא נראה יותר חזק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב) בתקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס, matlab ו - Visual Studio. * גודל המסך: אני מעוניין בין 11.6 ל-12.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעוניין מעל 4 שעות * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. ראיתי מחשב נייד מעניין: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9871 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by brklyn,

רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Naf,

מעוניין במפרט למחשב נייד ב 13000 משהוא שמתאים גם ל משחקים כבדים!!! ניתן להזמין רק מחברות הבאות LG, HP ACER תעזרו לי בבקשה כי אין לי מושג בניידים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לגרום להורים שלי לקנות מחשב קולנוע ביתיי הדרישות: amd/intel לא חשוב למרות שאינטל יותר טוב לקידוד וידאו( תלוי מה שיכנס בתקציב) מארז שוכב (צבע לא משנה אבל שיתאים לסלון) צורב די וי די (כמובן באותו צבע של המארז) כרטיס מסך (לא למשחקים) עם כניסה ויציאה של וידאו עם שלט (משהו כמו AIW) כרטיס קול טוב דיסק כשיח (מה שיכנס בתקציב) וכמובן מעבד לוח אם וזכרונות אין צורך במסך מקלדת ועכבר בתודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by biflush,

אהלן, אני מעוניין לפרסם למכירה את הרכיבים הבאים ואשמח לשמוע כמה הם שווים היום: Intel® Core™ i5-760 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz) PNY Quadro 2000D VCQ2000-PBD 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by opipopi,

core i5 4570/ לוח אם: asus pryphon z87. זכרון 2*4 GB dd3 1600MHZ kingston סטיק הכחול. קירור של SYTCH katana. כרטיס מסך: GTX 780 3GB ASUS. מארז: corsair [h=1]עם חלון Corsair Carbide 300R Compact[/h]ספק כח 620W SEASONIC BROZE SSD 250GB SAMSUNG. הארד דיסק 1 טרה של סיגייט. צורב LG. מחשב פצצה לגיימינג מריץ הכל אבל הכל על אולטרה נקנה לפני שנה בערך מה אומרים כמה שווה? מוכר אותו מיידית מי שרציני שידבר איתי יש קופסאות יש חשבוניות יש הכל נקנה מKSP. המחשב שמור בקנאות מצה חדששש דנדש כאילו עכשיו קנית אותו מהחנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Kremer,

שלום אנשים אחרי 4 שנים אם המחשב שיש לי עכשיו (את המפרט זה בושה להגיד) אני הולך להחליף אותו ביום רביעי הזה המטרות של המחשב הם משחקים כבדים מתי שיצאו(UT07 וכאלה) וגם קצל OC. אני חייב לקנות את המחשב מאזור הרכז ת"א/ ראשון לציון. אני רוצה לסוע לחנות ולהזמין אותו שם. חשבתי על המפרט הזה מ SKY: תיאור הפריט סכום ביניים 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤700.00 ¤700.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,039.00 (איך הקירור של הכרטיס הזה?) ¤1,039.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by סומך,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לפורום כאמור בכותרת אני מתכנן מפרט HTPC חדש לסלון ומתלבט בין שתי הפלטפורמות הנ"ל: 1. AMD e350 zecate , Radeon HD6310 הלוחות שהסתכלתי עליהם - Gigabyte GA-E350N-USB3 Asus E35M1-M PRO יתרונות - תומך בעד 8 ג"ב זכרון, DDR3 1066 חסרונות - single channel Intel ATOM D525 , Nvidia ION next generation gtx200 based.2 הלוחות שראיתי - Zotac ZBOX-ID41-U יתרונות - ? חסרונות - ? המארזים שהסתכלתי עליהם (גם בגלל המחיר) : Antec ISK-100 Antec ISK 300-150 שתי המערכות עולות + - אותו הדבר (אני מכוון לסביבות ה 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי - רק המחשב). השאלות שלי - 1.איזו פלטפורמה חזקה ויעילה יותר? 2.האם יש למישהו המלצה ללוח? 3.איזו פלטפורמה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shai769,

אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GlolG,

שלום צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לסטודנט (שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט ואופיס בעיקר). לא צריך לכלול במפרט צורב ומסך. מחיר בסביבות ה1500 ש"ח - 2000 ש"ח - MAX. באופן כללי איזו מהחנויות עדיפה (איבורי, פנדה מחשבים, KSP, זיגזג 2000 ????) אם יש אפשרות שיהיה ניתן לשידרוג מאוחר יותר .... תודה מראש , עומר.

15. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, כן אם מדובר בשיפור משמעותי מבחינה כלשהי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פופולארים ופיתוח תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ייתכן שמסך, זה תלוי באיך שאר הדברים מסתדרים מבחינת התקציב, אם מדובר בפגיעה משמעותית בביצועים אז אני כנראה אוותר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעוניין בכונן SSD גדול 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב, אני רוצה לקנות חלקי מחשב בגרמניה ולהרכיב כאן בישראל, 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כרגע משהו על הכוונת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לקרובים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד A6-3500 לוח MINI ITX של GIGABYTE זיכרון 4GB כ.מסך המובנה קשיח 1TB WD GREEN מארז MINI ITX עם ספק ג'נרי. המחשב הזה אמור לשמש ילד בן 10 למשחקים, הוא רוצה לשחק BF האחרון ושאר FPSים כבדים למדי. רזולוציה 768*1366. מן הסתם כרטיס המסך פה מהווה מגבלה רצינית. מעבר לזה, המארז הקטנטן הזה לא מסוגל להכיל כרטיסים מעבר לגודל של SINGLE SLOT, והספק הג'נרי הזה סביר שלא יחזיק שום דבר מעל לGT610. ככה שאם הולכים פה על שדרוג ברור שצריך מארז, ספק וכ.מסך. השאלה המרכזית היא, המעבד. מדובר במעבד עם 3 ליבות בתדר של 2.1GHZ. ואני חושש שזה יפריע גם לכרטיסים ברמת הR7 250. או אפילו R7 260X אני לא מצליח למצוא בנצ'ים הולמים של המעבד הזה כדי להבין את רמת הביצועים שלו בג…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי?4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל כמה שפחות אבל להוציא כמה שיותר טוב ! גם אם זה אומר להשתמש בהכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אין אין אפשרות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,וגראפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHOTOSHOP .MSN . משחקים כבדים למיניהם ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אממ רק פוטושופ וזה םא זאת הכוונה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה את המסך T260HD והרזולוצייה המקסימלית היא 1920x1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו?CRYSIS , GTA IV , COD וע…

20. Started by ELDF,

מטרות המחשב - בעיקר עבודה על מסמכים בסביבת OFFICE, גלישה. מעט סרטים וממש לא למשחקים. * המסך- 13.3-15.6 הגודל פחות מפריע יותר חשוב איכות המסך. * דרישות מיוחדות - מקלדת מעולה דרישה חשובה מאוד. כרטיס רשת אלחוטי אמין וובעל קליטה טובה.איכות בנייה של המוצר בכללי. * סוללה - כל מה שבאזור של 3שעות וצפונה * חיבורים - מינימום USB3 אחד * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי הנפח, איך חשוב שאפשר יהיה לשדרג בקלות בעתיד ל-SSD * כונן אופטי? לא ממש משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב עומד על מקסימום 3000 ש"ח ללא אפשרות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sabichos,

שלום לכל חברי הפורום המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7, לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו: sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000 אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין: len…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…

23. Started by soulriver,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים). בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב. שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse. השאלות שלי הן: 1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים. אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב). 2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ? 3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by דובי770,

אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים