ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
קיצר יש לי בעיה כזאת^^ שלפעמים זה מופיעה ולפעמים לא בצבע כחול בלבד.... יש מצב שזה בעיה בCHIPSET של NVIDIA?? יש לי לפטופ GX600 MSI
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המקרה שהיה כך היה: השארתי את המחשב עובד על בטריה עש שנגמרה ממש (המחשב ממש נכבה). מאז , הבטריה נטענת רק עד 20% בערך חצי שעה. למרות שאני רואה במוניטור שהיא לא טעונה עד הסוף , הבטריה לא נטענת ל 100%. לפני המקרה הזה אגב לא הייתה בעיה. הייתי עובד על בטריה (לא עד הסוף) מטעין בשעת הצורך וזה היה נטען עד הסוף. המחשב , אם זה משנה , DELL Inspiron 1525
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם המומחים פה על רכישת לפטופ באיזור ה5K. 1 מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עשרות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, עבודה עם תוכנות הקלטה,קיובייס,פוטושופ וגם תכנות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במבצע בפייסבוק למחשב נייד ASUS X509 ב-2100 ש"ח (נטען שנמכר במקומות אחרים ב-2700). האם מדובר בדיל של ממש או שיש מחשבים עם אותם דברים במחיר נמוך יותר? חשוב לי בעיקר גודל מסך שיהיה לפחות 15.6 וכמה שיותר קל. המחשב לשימוש משרדי אופיס ואינטרנט בלבד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן עקרי מכונה טובה (אבל ישנה) שעובדת אצלי חזק. מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: GIGABYTE Z77X-D3H ציפ גראפי אונבורד: Intel Ivy Bridge-DT GT1 - Integrated Graphics - Intel HD Graphics 2500 זכרון: 8*4 DDR3 667.3 MHz (איני זוכרת פרטים, כמדומני יש לצעות קירור ואם לו אפשר לשים) קירור: משהו נחמד. לא סטוק. אוכל לברר פרטים. מערכת רצה על איזה SSD ישן. שוקלת להלחיפו אולי לזה שמוצע באמזון (כדאי?) OS- WIN10 ספק: איני זוכרת - אוכל לבדוק. משהו איכתי אבל לא חדש 450-550 MPW מכונה נמצאת במארז R3 אשר דיי אטום אבל בעל אוורור שכנראה סביר . שימושים: משרדי כבד+ המון חלונות אינטרנט, פוטושופ. כרגע לא ברמות מקצועיות.. קידוד, מכונות ויטואליות, אולי יש שם קודי. אולי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחותי מתחילה ללמוד בקרוב (מאוד) באוניברסיטת תל אביב לתואר רוחני כלשהו. היא זקוקה למחשב נייד שיהיה אמין, יעיל וזריז. דרישות ושאר ירקות: 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות ולא הרבה מעבר. מצד שני, הוא לא צריך להיות סופר חלש. 3. בנייה ועמידות - מהכרות קצרה עם הנערה, מחשב שבנוי מחומרים חזקים יותר או ידוע בעמידות יתר יתקבל בברכה. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. יש צורך בכונן דיסקים. 6. סוללה - רצוי מחשב עם חיי סוללה ארוכים יחסית, אך כזאת שניתנת להחלפה. 7. משקל - רצוי ללכת על הכיוון הקל, אך בהחלט לא תוך התפשרות על חיי סוללה ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המסך של הלפטופ של Lenovo Thinkpad r500 התקלקל אתמול בדרך לצבא(לא נזהרתי עליו וחטף מכה). מה שקורה כשאני מדליק אותו הוא שיש צבעים ופסים, עיוותים כאלה ואחרים, חלקים מהצךמסך נראים כפול. מצאתי טכנאי בשם גאמפ מערכות(אשמי לחווד עליו) שאמר שכנראה הביוס של המסך נדפק. בקשותיי הן: א. אשמח להסבר מפורט יותר כמה שאתם מבינים על הבעיה. ב. המלצה לחנות טובה, אמינה וזולה שתוכל לתקן(אני חייל) ג. האם מישהו שמע על החנות גאמפ מערכות ויודע אם הם טובים, ברשת אין חוודים עליהם. ד. כמה תיקון אמור לעלות? תמונות: http://img849.imageshack.us/img849/8076/yujj.jpg http://imageshack.us/photo/photo/515/c0sj.jpg/ http://img515.imageshack.us/img515/1739/c0sj.jpg תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בIDF הם הציגו שם UMPC. כתום כזה... רציתי לדעת: 1. האם הוא יצא בארץ מתי מתי? 2. כמה יעלה? 3. קצת מידע ובנצ'ים עליו... תודה לעוזרים, Aviko
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ברשותי לפטופ INSPIRON N4030 של DELL כבר הרבה מאד זמן ופתאום ראיתי שהוא הפסיק לקרוא דיסקים שמוכנסים לכונן. (הדיסקים עובדים במחשבים אחרים) לחלופין, ניסיתי להוריד DEAMON TOOLS LITE ולהעלות קבצים דרך התוכנה אך שיטה זו לא עבדה מכיוון שהמחשב לא זיהה שיש כונן וירטואלי נוסף. יש לציין שהדיסקים שניסיתי להכניס אינם "צרובים" (משחקים מקוריים) ואת הקבצים שהעליתי עם הdeamon tools המחשב לא זיהה ( שיש כונן נוסף.) איך אוכל לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא (שהוא כמעט מחשב שלם) ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם: 1 320 Compucase super Midi Tower CI 6A19 ש"ח + 92 מאוורר נוסף למארז Vantec ThermoFlow 120MM Smart ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box 1,030 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח סה"כ 3,785 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ אופיס להתחבר קצת לאינטרנט ויהיה נחמד אם תהיה יציאה לחיבור לטלויזיה אך ממש לא חובה. אחריות: רצוי 3 שנים. חשוב שיהיה ע"י מישהו מוכר ולא ע"י "א.ב. ובניו מחשבים בע"מ" זיכרון: אין מה לדבר על פחות מג'יגה. HD: לפחות 80 רצוי יותר מעבד: לא CELRON!!!!! סוללה: המחשב יבצע הרבה מצגות כך שרצוי סוללה טובה (ברור לי שזה קשורבצורה ישירה למעבד....). תודה וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהתקציב שלי הוא 12 אלף למחשב הכי חזק למשחקים והכי טוב שאפשר כיום ובתקציב הזה... ממש תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי לחכות למחשב אני מזמין מחר אחרי שבועות של שיטוט בפורום גיבשתי דעה סופית.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 560 560 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 580 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי את המחשב סוף סוף, אחרי שחפרתי פה בפורום הגעתי לזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤862 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤875 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤390 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤507 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤461 מחיר סופי: ¤4906 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המחשב שלי: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA מכיוון שקניתי עכשיו MacBook Air, חשבתי למה לא להפוך את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתי. השאלה שלי היא האם המפרט הזה מספיק? או שאני צריך לחזק את המחשב? בנוסף, ואני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום מתאים, איזה מערכת הפעלה כדאי לשים עליו? תודה מראש לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים, מבקש את עצתכם בקניית שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרונות) ספק ומארז עד תקציב 4000 - יעודי לגיימינג בלבד (מחובר למסך 50 אינץ'). תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הדור החדש :-) לא רוצה שום מגבלות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שתגידו לי מה אתה אומרים על המחשב הזה hp compaq 6120 512 ddr 2 לוח אינטל 915g 80 גיגה מארז של hp צורב של אסוס 6 usb
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הערות: צורב DVD ורמקולים סטריאופוניים (כרטיס קול אם צריך...) עם נשאר תקציב אז גם עכבר נורמאלי.. עדיפות לכונן 120GB ומלעה. זכרונות 1GB יעד: סרטים/מוזיקה/גרפיקה ועריכה/משחקים/עבודות/אינטרנט/תוכנות כבדות במיוחד [חשוב שהמחשב יהיה בעל "אורך חיים" גבוה] תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשהייתי בארה"ב קניתי מחשב מלנובו, והוא הגיע לבית של חברים שאירחו אותי. לצערי נאלצתי כבר לחזור לארץ עוד לפני שהמחשב הגיע, אז כרגע הוא תקוע אצלם. השאלה שלי, האם שווה לי שהם ישלחו את המחשב דרך UPS\FEDEX? האם אני אאלץ לשלם על המשלוח מכס ו\או מע"מ? הם הרי ישלחו את זה בתור חבילה פרטית ולא בתור חברה\חנות שמוכרת לי מוצר. אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל ומבקש שתפנו אותי למקום הנכון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש מחשב למשחקים קלים (SPORE, SIMS), סרטים, עבודה משרדית (אופיס) ואינטרנט. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). שקט פחות קריטי וכן לא מתוכנן OC. צורב כבר יש הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הערות/הצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3N78-EMH HDMI ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31624 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לחוות דיעה על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 שתי ליבות. לוח Intel G31PC דיסק קשיח 250G SATA2 WD 7200RPM זכרון Kingston 2048M 800MHz כ. מסך GMA900 OB כרטיס קול 6-channel (5.1) audio subsystem כרטיס רשת כלול 10/100/1000 מארז MIDI ATX ספק כח 450W כל זה ב-1500 ש"ח (ללא צורב וללא מסך). אופציה ב' - AMD מעבד AMD Athlon 5000X2ליבה כפולה לוח Gigabyte GA-M-M61SME-S2 זכרון 2048M DDR2 Kingston דיסק קשיח 250G SATA2 7200RPM WD כרטיס מסך OB כרטיס קול 5.1 CH לקולנוע בייתי כרטיס רשת כלול 10/100 מארז MIDI ATX USB 2קידמי ואודיו ספק כח 4500W מיוצב וממותג גם זה ב-1500 ש"ח.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).eclips for java , html, תוכנות Office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-