עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by skyline,

מחיר : 2,899 ש"ח. השאלה : איך המפרט ביחס למחיר? האם יש מפרטים טובים יותר ביחס למחיר? Dell Inspiron i15RN-4118BK Core i7-2670M 6GB 5000GB DVD±RW 15.6 " WLED Laptop W7HP w/Webcam, 6-Cell & Bluetooth Features/Specifications : · Diamond Black Exchange cover · Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA · Intel Core i7-2670M 3 MB Intel Smart cache · Intel HM67 Chipset · 6GB DDR3 SDRAM (supports up to 8 GB, actual available memory may be less) · 500GB hard drive · DVD±RW drive · Intel HD Graphics · High Definition Audio stereo speakers 4watt (2 x 2W) and 3-watt subwoofer with SRS Premium Sound · Integrated 10/100 Ethernet LAN · Integrated Intel …

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by Kzer-Za,

הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by gevAA,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני רוצה מחשב חדש ללימודים. השימושים העיקרים שלי הם סרטים, עבודה מרובה עם האינטרנט(אני יכול לעבוד עם 20 דפי אינטרנט פתוחים כולל Youtube) וכמובן עבודה עם Office. מאוד חשוב לי שהמחשב " יסחב" את זה. מה שחשוב לי: מסך 15.6 - אני יודע שזה מעלה את המחיר ואת המשקל אבל זה חשוב לי. כמובן כמה שיותר קל. מצלמה, מיקרופון ורמקולים בנויים. צורב DVD\CD. מערכת הפעלה. ועוד בקשה חשובה שהמחשב יראה טוב. שלא יהיה סתם שחור כמו המחשבי עבודה אלא יותר בסגנון, כמו המחשבים של Dell או HP. אלה הדברים שחשובים לי, כונן קשיח מספיק לי 320. תודה רבה לעוזרים, אני רוצה ממש בקרוב לרכוש את המחשב.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ניתן לחרוג ב400 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך זה המפרט שאני הכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנו…

7. הרכבתי את המפרט הבא. אני כמעט בטוח שאין פה בעיית תאימות, אבל מישהו יכול לוודא בבקשה? לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 23876 מעבד Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 דיסק SSD Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 23956 דיסק HDD Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 זכרונות G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 מארז Antec SOLO Mid-Tower Gaming Case No PSU ספק כוח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 Retail צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיס רשת TP-Link TL-WN951N Mimo nMax 8…

8. Started by iGuy,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1079 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪515 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪22 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪442 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1670 מסך: DELL ULTRASHARP …

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by ranyr,

* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב שלי כך שיתאים ל BF3 ב-HI לפחות ולשנתיים הבאות. התקציב שלי- 2000 ש"ח (כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך) אבל עדיף לצמצם ככל הניתן כי בכל זאת מדובר בשידרוג.. המפרטי הנוכחי: Gigabyte P35-DS3L Windows 7 SP 1 (32 bit) Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ ...[/r] Nvidia GeForce 8800 GT3 GB Internal Memory (RAM) ספק כוח 500W [*][/l]אני מעוניין לשדרג את המחשב וכבר איבדתי את שפיותי, איזה כרטיס מסך כדאי? 560GTX או 650GTX (או בכלל 570GTX) , ואז האם צריך להחליף ספק כוח, האם לקנות כרטיסי זיכרון טובים יותר? ראיתי ביד 2 כרטיסי מסך לא רעים במחיר של 1000 שח ומה בכללי אתם חושבים על קניית חומרה מיד שנייה. בקיצור, הלכתי לאיבוד תודה רבה לעוזרים …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by esam76,

מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by bcarmi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה כדי-ג'יי, אני מעוניין במחשב lenovo thinkpad. אני מודע ל נהירה בתחום לכיוון הmac אבל כן מעוניין לבדוק גם את הצד השני. הבעיה שלי היא שאני לא סגור איזה סוג thinkpad מומלץ לעבודה כזאת (אני טיפה מבולבל מהדגמים; T,X וכו'...) המפרט שאני צריך לעבודה חלקה כדי-ג'יי הוא: דבר ראשון, מבחינת מסך 13.3 אינץ' עד 14. זה חשוב! • מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit • 4 ג'יגה זכרון מהיר מינימום! • מבחינת מעבד, אני צריך core i5 של אינטל מינימום! • מבחינת דיסק קשיח 320 ג'יגה יעשה את העבודה אבל אני כן מעדיף טיפה יותר כדי שכל המוסיקה תוכל להיות על המחשב בלי בעיה. • מבחינת usb זה חשוב שיהיו לי חיבורים מהירים כדי שלא תהיה בעיה עם החיבור של הקונטרולר של הדי-ג'יי. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by classic,

היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Jesper,

* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, אבל שיהיה מספיק חזק להחזיק כמה חלונות בלי לקרטע * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד בגלל שאני מתחיל ללמוד וצריך מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים הגעתי לשלושת המפרטים הבאים: מעבד I5: http://www.fre.co.il/pl_product~1213153~39~89.htm http://www.fre.co.il/pl_product~ori55~39~89.htm מעבד I7: http://www.fre.co.il/pl_product~ori50666660~39~89.htm מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני המפרטים הראשונים ואיך בדיוק המפרט השלישי עולה כמו שני הראשונים? הרי הוא דגם יותר מתקדם בסדרה לא? והכי חשוב, מה אתם חושבים על הדגמים הללו? מה הכי מומלץ? יש לציין שאני מחפש מחשב סטודנט שישמש אותי גם בבית כמחשב הראשי ורצוי שלא יעלה מעל 3800 שקל פלוס מינוס (עדיף מינוס) מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + טיפונת משחקים קלים מאוד (סטייל מנג'ר) גודל המסך…

17. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + תכני HD (בעיקר תמונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ, אפטר אפקס, סוני ווגאס (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by omerr8,

מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by dlogan,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by barak678,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by AVI_456,

HP Compaq 6730b מעבד: Core 2 Duo P8600 Processor דיסק קשיח: 320G

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים