עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המוצר נקנה כמתנה ולא מתאים למערכת שלי הוא חדש ואני מקבל אותו עוד יומיים הוזמן מאיביי ושוויו כולל מעמ ומשלוח 950 ש"ח. את הזכרונות לא ניתן להשיג בארץ והם מהטובים והסקסיים ביותר שיש בשוק כיום (לדעתי). יש למישהו מושג כמה אני יכול למכור אותם ואיפה היות והם חדשים ואפילו לא קיבלתי אותם עדין? קישור למוצר: http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/dominator-platinum-ddr3-memory/dominator-platinum-with-corsair-link-connector-1-5v-16-gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmd16gx3m2a1600c9.html תודה...

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by orr19,

מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1160 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1552כמות: 1 - לוקח מהמחשב הישן לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪790 מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N http://www.ivory.co.il/Thermaltake_Overseer_RX-I_VN700M1W2N.html כמות: 1 - מחיר: ₪490 ספק כוח: לא סגור על איזה ספק לקחת, מחפש ספק של Seasonic. כמות: 1 - מחיר: ₪ זיכרון: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 http://ksp.co.il/?uin=15466 כמות: 1 - מחיר: ₪400 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata I…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by אורניום,

היי, אני מתלבט אם לשדרג את המחשב שמיד אפרט את רכיביו, או לקנות מחשב חדש. עוד לפני שאני מפרט, חשוב לי להדגיש שהמחשב משמש לצורכי אינטרנט ויישומי אופיס, ולא למשחקים (מלבד פיפא ודומיו). לכן, אני מעוניין במחשב בסיסי, אבל מהיר מספיק כדי לספק לי את הצרכים הבסיסיים שציינתי. כלומר, בלי לחכות יותר מדי לטעינת דפי אינטרנט או העלאת קבצים.. להלן המפרט שיש לי: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz לוח אם DG965OT של אינטל זיכרון 512MB DDR2 (אם אני לא טועה, 2 כרטיסים כאלו) GPU Intel G965 Express Chipset Family 256MB מובנה מקווה שלא שכחתי משהו קריטי (אה, דיסק קשיח 300WD) אז.. מישהו/י? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by nadlerav,

שלום לכולם, אבקש את סיועכם בבניית מחשב HTPC שיתחבר לטלויזיה LED full HD בעלת 47 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ובשקט הנדרש ממחשב שכזה זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אין ברירה עד 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטי HD ובמשחקים על גבי מסך טלויזיה LED full HD בעלת 47 אינץ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר למחשקים וסרטי MKV ברזולוציה גבוהה, אני אשתמש בצורה די דחופה גם בFlight Similator X עם תוספים שונים ובXpl…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. הציעו לי מפרט אבל הכרטיס מסך יותר מידי טוב אפשר הצעה? אני לא משחק במחשב אבל כן צופה בסרטים מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד מארז: FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש על העזרה נ'ב אני רוצה לקנות את זה בKSP ואם אין שם אפשר מפרט דומה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by rnyu123,

שלום לכולם, מה החסרונות שאני לא שם לב אליהם במחשב נייד של דל בקישור הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829828 האם המחיר היחסית לא גבוה לסדרה הזאת של דל נותן מחשב טוב? השימוש במחשב הוא הרצה של כמה סביבות פיתוח במקביל כמו visual studio , eclipse תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kidan,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר- אינטרנט, אופיס וסרטים. בהמשך יתכן והוא ישמש גם ללימודים ועבודה (כמה תוכנות, לא כבדות בצורה יוצאת דופן, אבל בכל זאת). התקציב עמד על 3K, כאשר התקווה הייתה למצוא מחשב כזה עם מעבד i5, מתוך רצון שהמחשב ישמש לעוד כמה שנים טובות בצורה חלקה. הבנתי שדרומית מהמחיר הזה אי אפשר למצוא i5 והכי קרוב שמצאתי זה: 1) i5-2450M 4GB DDR3 Asus A53E http://www.fre.co.il/pl_product~1112315361~39~89.htm2) Dell Inspiron 15 N5050-25404G64OS http://ksp.co.il/?uin=16946 3) SAMSUNG 300V5A-A05IL http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il שנה אחריות בלבד (האם אפשר להרחיב??) האם תוכלו להמליץ מי מבין השלושה נותן את התמורה הטובה ביותר לכס…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by jara14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיהיה פתוח לכל האפשרויות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360X768 גודל מסך: 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שישמש ל-95% עבודה משרדית ו-5% צפיה בסרטים. התקציב המועדף היא סביב 4K, אין בעיה להגיע גם ל-5K אם צריך: חייב שיהיה בו כרטיס מסך התומך ב-WIDI, זו הדרישה העיקרית. גודל המסך - 17 יהיה מעולה. אם לא, אז לפחות 15.6 משקל רצוי - לא כל כך משנה אם נדרש זמן סוללה - לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לחשמל יציאות - USB3, eSATA, HDMI בלוטות' - כן כונן HDD - גודל 300 מינימלי, עדיף 500 צורב משולב - לא משנה, תמיד אפשר להוסיף חיצוני כונן Bluray - אין צורך יש לי העדפה למחשבי לנובו אם יש. אם לא, אני מחבב גם את דל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי התמהמהות ארוכה מצידי (חגים וזה) נבנה המפרט הבא, בזכותכם מתבסס על המפרט שבנה YairZ הנה תזכורת לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540994.0 והנה המפרט: (שאלות אחרונות שלי בסוף, לנוכח הפנייה לאתר החנות): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1695 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪487 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 4 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  13. היי, אח שלי מתחיל ללמוד (פסיכולוגיה וניהול) השנה והוא ביקש המלצות למחשב נייד. ניתן לרכוש אותו בארץ\ארה"ב. אלו הדרישות הכלליות (ניתן לחרוג מהן, כולל מהתקציב, אם יש דגם ספציפי שאתם חושבים ששווה את זה) - מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, קצת צפייה בסרטים כנראה גודל המסך - לפחות 13 אינץ' משקל רצוי - פחות מ-2 ק"ג זמן סוללה - באיזור ה-6 שעות יציאות - לפחות 2 USB2, לא נראה לי שצריך USB3. בלוטות' אפשרי אבל לא חובה. כונן קשיח - לפחות 250 ג"ב, אין צורך בSSD, HDD וכו' כונן CD\DVD\צורב - לא נראה לי שחובה אחריות בינלאומית - לא נראה לי שצריך? רישיון למערכת הפעלה - רצוי שעל המחשב יהיו כבר מותקנים Win7 + Office2010 לפחות (מלא, לא סטרטר) אבל אם לקנות אותם בנפרד יצא יותר זול אז זה גם בסדר…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by zvikamn,

* מטרות המחשב? אופיס מסד נתונים די כבד, וידאו קבצים כבדים לעתים קרובות * גודל המסך? 14-15 (14 הכי טוב) * משקל רצוי? עד 2 ק''ג אולי 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 MB מעדיף מהיר ככל הניתן * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? windows 7 ultimate העדפה לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ניתן לחרוג עד 6.5K עדיפות לצבע לבן ממה שהתעניינתי עד עכש/יו זה המחשב שנראה לי הכי טוב במחירים שלי הבעייה שהכרטיס מסך נראה לי חלש (לא ממש מומחה) אשמח …

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by Enable,

המפרט שלי להיום הוא כזה מעבד: E8400 לוח אם- ASUS P5K/EPU זיכרון4GB DDR 2 כרטיס מסך : ATI HD 6850 ספק :THERMALTEK 500W 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:gw2 bf3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680:1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by Lior.B,

פרטי המחשב שלי הם : מעבד : Pentium® Dual-core CPU E6300. מהירות המעבד : 2.80 GHz. זיכרון RAM במחשב : 2 ג'יגה. כרטיס מסך : NAVIDIA GeForce 8400 GS. ספק כוח : AC220V. נפח אכסון בהארד דיסק : 465 ג'יגה בייט. מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate. מארז : Cooler Master תוכנות אופיס 2007. אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה היום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Cynd7us,

מה אתם אומרים על HP Pavilion HPE h8-1200? יש פה קצת מידע על המפרט שלו: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/12454-12454-3329740-64546-64546-5187019.html?dnr=1%27 אני כבר על סף קנייה, לא משנה מה התקציב שלי אני רק רוצה לשמוע ביקורות מה אתם אומרים עליו. תודה וחג שמח ח'ברה !

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by chay1230,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD AC3 CRYSIS NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

20. חג שמח אנשים. רגע לפניי שאני רוכש את המחשב, רציתי קצת לקרוא חוות דעת על המפרט. המחשב ישמש למשחקים בלבד. המשחקים שירוצו בעיקר הם : world of warcraft diablo 3 mafia 2 gta 5 counter strike source ועוד כמה משחקים קלים יותר יחסית. המפרט : מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 24" U2412M - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1468 מעבד: [..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1152 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-WIFI ₪1065 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪278 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 5000 ש"ח ! ₪2245 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..]…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by `Ocraft,

אהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד שאוכל להריץ עליו לינוקס וללמוד את המערכת במקביל לעבודה מול נייח, ההנחה הבסיסית היא שהוא לא אמור לעלות הרבה כלל - מה דעתכם בנושא? והאם יש המלצה מסויימת למחשבים מסוג זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לאחותי יום הולדת בקרוב, והיא ביקשה שאני אתקן לה את המחשב הנוכחי (מחשב ממש ישן - חד ליבה כלשהו, SDRAM במהירות 166MHZ וכ"ו...) וכשיידעתי אותה שהמחשב שלה גוסס וכדאי כבר להחליף אותו היא אמרה שאין לה כסף לזה כרגע והיא תדחה את זה (שזה קצת הכאיב לי) אז חשבתי אולי להפתיע אותה ולקנות לה מחשב חדש (חלקים וארכיב לבד) התקציב הוא עד 1000 שקלים, ודחוק - משמע, לחסוך עד כמה שאפשר. (אפשר לחרוג מ1000 שקלים - אבל מומלץ שלא) המחשב יהיה לשימוש כללי (היא לומדת עיצוב גרפי) והמחשב הנוכחי מלא בתוכנות Adobe למיניהם (ניסיתי להתקין את הגרסה האחרונה של התוכנות שלהם והHDD פשוט קרס) ככה שעיקר התוכנות הגרפיות יהיו שלל תוכנות Adobe מה שאני חייב בעצם זה: מעבד לום אם זיכרון RAM ספק אופציונלי …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ronenc,

אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים. -Fraps/live streaming ל World of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Gta V, World of warcraft, Battlefield 3, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קיים Dell 2209wa -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by Shayb25,

שלום, חשבתי לקנות את המחשב הבא בארה"ב ולהביא אותו לארץ: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=20938RU&category_id=C7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD&AID=10383968&PID=4485850&SID=QXHFYhFxEeK0owLPAJ0Vwg0_yk8D3_0_0_0&CJURL=http%3A%2F%2Fshop.lenovo.com%2FSEUILibrary%2Fcontroller%2Fe%2Fweb%2FLenovoPortal%2Fen_US%2Fcatalog.workflow%3Aitem.detail%3FGroupID%3D457%26Code%3D20938RU%26category_id%3DC7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD#techspecs א. מה דעתכם עליו? ב. האם יש אחריות בינלאומית? ג. אפשר למצוא אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.