עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rnyu123,

כדאי לקנות במחיר הזה את הנייד E5430 : http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/L065430105E.htm הוא מגיע ללא מערכת הפעלה. המחשב מיועד לשימוש בסביבות פיתוח תוכנה. אם יש מחשב אחר של חברת דל שיותר עדיף במחיר הזה אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD או FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by MadGhost,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, starcraft2, tribes וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' וגם 40'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

5. אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.

6. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל המשחקים החדשים בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

7. אהלן, אני בונה מחשב לחברה, עורכת וידאו שעורכת גם על AVID וגם על AfterEffects, הסכום הכולל שהיא בקשה ממני להגיע אליו הוא לא יותר מ7500 ש"ח, קצת חרגתי מזה . רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר להחליף כדי לעמוד בתקציב והאם המחשב בכלל עונה על הדרישות שלה? תודה מראש, תמיר. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI זכרונות: Kingston Hyper X Blu 12GB Kit (4GBx3) DDR3 1600Mhz הארדיסק 1: SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm הארדיסק 2: OCZ SSD Agility 4 120GB 420/300 IOPS 72000 כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660 …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …

9. Started by MoshikoC,

שלום חברים , בניתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות במחיר של 2000 שקל , תגידו לי מה אתם חושבים עליו , השימושים שלי איתו הם משחקים כמו פיפא 2013 פרו 2013 ושיהיה שקט , לא הרבה יותר מיזה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪355 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?

12. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

14. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקבשתי לבחור מחשב נייד עד 4K אשר יתאים בין השאר לעבודה עם התוכנה הבאה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/3/3153.pdf הדרישה הכי חשובה של התוכנה הזאת היא כ.מסך התומך בOPENGL 3D. הכרטיסי מסך הרגילים של אינטל תומכים בזה? בנוסף לכך חשוב שהמחשב הנייד יהייה עם מסך 15.6, דיסק קשיח 500GB ומעלה, מעבד נראה לי I5 (תקנו אותי אם אני טועה), יציאות לא משהו מיוחד אולי HDMI, אחריות 3 שנים, עדיפות לחברה מוכרת-DELL,HP וכו' התקציב כנאמר הוא עד 4K אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה.

15. Started by knaan,

http://www.zolprice.co.il/product-1690-Dell_Inspiron_3420_IN_RD09_6315_.aspx מה עדיף i3-3110m או i5-3210m? האם זאת החלטה טובה בהנחה שהוא עומד בדרישות שלי (מסך, משקל, סוללה וכו..) או שמה עדיף בכל זאת vostro כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by david_az,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מסחר בבורסה תוכנות די קלות הרוב עובד על חיבור אינטרנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by edena,

היי,אני מתחילה ללמוד בחודש הבא משפטים במכללה ומחפשת המלצה למחשב נייד,המלצה על גודל,חברה וכו'. אין לי מושג בנושא ולכן אשמח לכל שיתוף בידע שלכם! תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ComputerExpert,

הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by SupreMe,

מה אתם אומרים על המפרט הבא: [table][tr][td] [/td] [td] מעבד אינטל[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] מאוורר למעבד[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Zalman CNPS7X LED ‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] זכרונות[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 ‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] כרטיסי מסך[/td]…

23. מעבד Intel® Pentium® Processor G630 (2.70GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)2nd Generation Intel® Core™ i3-2120 Processor (3.3GHz, 3MB, 2C) מערכת הפעלה Windows® 7 Home Basic SP1 64 bit (English)Windows® 7 Home Premium SP1 64 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 32 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 32 bit with XP Mode installed (English)Windows® 7 Professional SP1 64 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 64 bit with XP Mode installed (English) זיכרון4 Up to 4GB 5 Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333Mhz ערכת שבבים Intel® 6 Series H61 Chipset כרטיס וידאו Intel HD Graphics / Intel HD Graphics 2000 (depends on the processor selected)1GB AMD Radeon™ HD 6450 (D…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by surik,

שלום, אני סוקר עכשיו את החנות של KSP ומצאתי לי כמה מחשבים מחברות/מותגים שונים בעלי מפרט דומה שיספיק לצרכים שלי. במחשב רגיל, אני יודע שבמילא כל הרכיבים מובאים מהחברות המייצרות (INTEL/AMD,KINGSTON/MUSHKIN GIGABYTE/ASUS וכו'...) ולכן האיכות חשובה רק של המפרט ולא אם זה של DELL או של LENOVO. האם זה ככה גם בניידים וההבדל במחיר נובע רק מהשירות שאותו מעניקות החברות השונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by galsevi,

1. תקציב: 4000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) חריגה אפשרית 650 ש"ח 2. המחשב ישמש ללימודי רפואה בחו"ל 3. אפשרי תוספת עכבר 5. רמת שקט: 8 6. כולל מערכת הפעלה win 7, ועדיפות עם אופיס 8. גר בחדרה 9. ריבוי כניסות usb ושאר חיבורים 10. לא מתוכנן שדרוג, אבל עדיף עם אפשרות \ תודה רבה!! גל

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.