עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

3. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקבשתי לבחור מחשב נייד עד 4K אשר יתאים בין השאר לעבודה עם התוכנה הבאה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/3/3153.pdf הדרישה הכי חשובה של התוכנה הזאת היא כ.מסך התומך בOPENGL 3D. הכרטיסי מסך הרגילים של אינטל תומכים בזה? בנוסף לכך חשוב שהמחשב הנייד יהייה עם מסך 15.6, דיסק קשיח 500GB ומעלה, מעבד נראה לי I5 (תקנו אותי אם אני טועה), יציאות לא משהו מיוחד אולי HDMI, אחריות 3 שנים, עדיפות לחברה מוכרת-DELL,HP וכו' התקציב כנאמר הוא עד 4K אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה.

4. Started by knaan,

http://www.zolprice.co.il/product-1690-Dell_Inspiron_3420_IN_RD09_6315_.aspx מה עדיף i3-3110m או i5-3210m? האם זאת החלטה טובה בהנחה שהוא עומד בדרישות שלי (מסך, משקל, סוללה וכו..) או שמה עדיף בכל זאת vostro כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by david_az,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מסחר בבורסה תוכנות די קלות הרוב עובד על חיבור אינטרנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by edena,

היי,אני מתחילה ללמוד בחודש הבא משפטים במכללה ומחפשת המלצה למחשב נייד,המלצה על גודל,חברה וכו'. אין לי מושג בנושא ולכן אשמח לכל שיתוף בידע שלכם! תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ComputerExpert,

הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by SupreMe,

מה אתם אומרים על המפרט הבא: [table][tr][td] [/td] [td] מעבד אינטל[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] מאוורר למעבד[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Zalman CNPS7X LED ‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] זכרונות[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 ‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] כרטיסי מסך[/td]…

12. מעבד Intel® Pentium® Processor G630 (2.70GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)2nd Generation Intel® Core™ i3-2120 Processor (3.3GHz, 3MB, 2C) מערכת הפעלה Windows® 7 Home Basic SP1 64 bit (English)Windows® 7 Home Premium SP1 64 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 32 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 32 bit with XP Mode installed (English)Windows® 7 Professional SP1 64 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 64 bit with XP Mode installed (English) זיכרון4 Up to 4GB 5 Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333Mhz ערכת שבבים Intel® 6 Series H61 Chipset כרטיס וידאו Intel HD Graphics / Intel HD Graphics 2000 (depends on the processor selected)1GB AMD Radeon™ HD 6450 (D…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by surik,

שלום, אני סוקר עכשיו את החנות של KSP ומצאתי לי כמה מחשבים מחברות/מותגים שונים בעלי מפרט דומה שיספיק לצרכים שלי. במחשב רגיל, אני יודע שבמילא כל הרכיבים מובאים מהחברות המייצרות (INTEL/AMD,KINGSTON/MUSHKIN GIGABYTE/ASUS וכו'...) ולכן האיכות חשובה רק של המפרט ולא אם זה של DELL או של LENOVO. האם זה ככה גם בניידים וההבדל במחיר נובע רק מהשירות שאותו מעניקות החברות השונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by galsevi,

1. תקציב: 4000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) חריגה אפשרית 650 ש"ח 2. המחשב ישמש ללימודי רפואה בחו"ל 3. אפשרי תוספת עכבר 5. רמת שקט: 8 6. כולל מערכת הפעלה win 7, ועדיפות עם אופיס 8. גר בחדרה 9. ריבוי כניסות usb ושאר חיבורים 10. לא מתוכנן שדרוג, אבל עדיף עם אפשרות \ תודה רבה!! גל

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. המוצר נקנה כמתנה ולא מתאים למערכת שלי הוא חדש ואני מקבל אותו עוד יומיים הוזמן מאיביי ושוויו כולל מעמ ומשלוח 950 ש"ח. את הזכרונות לא ניתן להשיג בארץ והם מהטובים והסקסיים ביותר שיש בשוק כיום (לדעתי). יש למישהו מושג כמה אני יכול למכור אותם ואיפה היות והם חדשים ואפילו לא קיבלתי אותם עדין? קישור למוצר: http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/dominator-platinum-ddr3-memory/dominator-platinum-with-corsair-link-connector-1-5v-16-gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmd16gx3m2a1600c9.html תודה...

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by orr19,

מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1160 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1552כמות: 1 - לוקח מהמחשב הישן לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪790 מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N http://www.ivory.co.il/Thermaltake_Overseer_RX-I_VN700M1W2N.html כמות: 1 - מחיר: ₪490 ספק כוח: לא סגור על איזה ספק לקחת, מחפש ספק של Seasonic. כמות: 1 - מחיר: ₪ זיכרון: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 http://ksp.co.il/?uin=15466 כמות: 1 - מחיר: ₪400 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata I…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by אורניום,

היי, אני מתלבט אם לשדרג את המחשב שמיד אפרט את רכיביו, או לקנות מחשב חדש. עוד לפני שאני מפרט, חשוב לי להדגיש שהמחשב משמש לצורכי אינטרנט ויישומי אופיס, ולא למשחקים (מלבד פיפא ודומיו). לכן, אני מעוניין במחשב בסיסי, אבל מהיר מספיק כדי לספק לי את הצרכים הבסיסיים שציינתי. כלומר, בלי לחכות יותר מדי לטעינת דפי אינטרנט או העלאת קבצים.. להלן המפרט שיש לי: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz לוח אם DG965OT של אינטל זיכרון 512MB DDR2 (אם אני לא טועה, 2 כרטיסים כאלו) GPU Intel G965 Express Chipset Family 256MB מובנה מקווה שלא שכחתי משהו קריטי (אה, דיסק קשיח 300WD) אז.. מישהו/י? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by nadlerav,

שלום לכולם, אבקש את סיועכם בבניית מחשב HTPC שיתחבר לטלויזיה LED full HD בעלת 47 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ובשקט הנדרש ממחשב שכזה זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אין ברירה עד 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטי HD ובמשחקים על גבי מסך טלויזיה LED full HD בעלת 47 אינץ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר למחשקים וסרטי MKV ברזולוציה גבוהה, אני אשתמש בצורה די דחופה גם בFlight Similator X עם תוספים שונים ובXpl…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. הציעו לי מפרט אבל הכרטיס מסך יותר מידי טוב אפשר הצעה? אני לא משחק במחשב אבל כן צופה בסרטים מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד מארז: FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש על העזרה נ'ב אני רוצה לקנות את זה בKSP ואם אין שם אפשר מפרט דומה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by rnyu123,

שלום לכולם, מה החסרונות שאני לא שם לב אליהם במחשב נייד של דל בקישור הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829828 האם המחיר היחסית לא גבוה לסדרה הזאת של דל נותן מחשב טוב? השימוש במחשב הוא הרצה של כמה סביבות פיתוח במקביל כמו visual studio , eclipse תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kidan,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר- אינטרנט, אופיס וסרטים. בהמשך יתכן והוא ישמש גם ללימודים ועבודה (כמה תוכנות, לא כבדות בצורה יוצאת דופן, אבל בכל זאת). התקציב עמד על 3K, כאשר התקווה הייתה למצוא מחשב כזה עם מעבד i5, מתוך רצון שהמחשב ישמש לעוד כמה שנים טובות בצורה חלקה. הבנתי שדרומית מהמחיר הזה אי אפשר למצוא i5 והכי קרוב שמצאתי זה: 1) i5-2450M 4GB DDR3 Asus A53E http://www.fre.co.il/pl_product~1112315361~39~89.htm2) Dell Inspiron 15 N5050-25404G64OS http://ksp.co.il/?uin=16946 3) SAMSUNG 300V5A-A05IL http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il שנה אחריות בלבד (האם אפשר להרחיב??) האם תוכלו להמליץ מי מבין השלושה נותן את התמורה הטובה ביותר לכס…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by jara14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיהיה פתוח לכל האפשרויות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360X768 גודל מסך: 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שישמש ל-95% עבודה משרדית ו-5% צפיה בסרטים. התקציב המועדף היא סביב 4K, אין בעיה להגיע גם ל-5K אם צריך: חייב שיהיה בו כרטיס מסך התומך ב-WIDI, זו הדרישה העיקרית. גודל המסך - 17 יהיה מעולה. אם לא, אז לפחות 15.6 משקל רצוי - לא כל כך משנה אם נדרש זמן סוללה - לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לחשמל יציאות - USB3, eSATA, HDMI בלוטות' - כן כונן HDD - גודל 300 מינימלי, עדיף 500 צורב משולב - לא משנה, תמיד אפשר להוסיף חיצוני כונן Bluray - אין צורך יש לי העדפה למחשבי לנובו אם יש. אם לא, אני מחבב גם את דל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים