עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. העלתי את התקציב מ 4 ל 5 והוספתי פירוט קצר לגבי דרישות נוספות מהמפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. שימושי המחשב: משחקים [70%], תכנות [20%], וירטואליזציה [10%] (עבור סלולר, לינוקס, שרתים אחרים לבדיקות) א) תדירות כבדה ב) משחקים: Diablo 3, Battlefield 3, Prototype 2 (ועתידים לבוא מן הסתם) ברזולוציה FHD (מסך 22/24 שכרגע אין – ישודרג בעתיד הקרוב) ג) שואף להגדרות מקסימליות 3. ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. שקט: 6-7 6. ללא OC 7. ללא מ"ה ואופיס 8. חנות: גר בפ"ת. לא KSP או אייבורי. חשבתי על TMS. צריך משלוח. 9. תוספות: חיבור USB3 כונ…

2. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במלואו, תלוי אם יש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. אבל שוב... תלוי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי (ללא עבודה עם תוכנות גרפיות כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא Civ. אבל אשמח אם משחקים דומים ואולי אפילו טיפה יותר כבדים יעבדו על המחשב בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by jfkk,

שלום מחפש המלצה לנייד האם זה מתאים http://www.fre.co.il/pl_product~999999912461~39~89.htm הצעות אחרות התקבלי בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by tobul,

היי האמת שאני לא יודע לאיזה מחיר לכוון.יש כסף השאלה אם צריך להשקיע לצרכים שלי. (לא כולל ציוד היקפי) אני מחפש מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ (גודל מקסימלי של עבודה כ50X70 ס"מ). חשבתי על מעבד I5 RAM 8GB 500GB הארד דיסק מתלבט לגבי כרטיס מסך האם זה כזה קריטי ואם כן איזה סוג (640G NVIDIA) תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור על העניין

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מחשב I7, עם מסך 15.6 מחשב חזק שישרת אותי בשנים הקרובות. יש כאן שלושה מחשבים עם מפרטים כמעט וזהים, ולכן מעניין אותי איזה מחשב יהיה יותר נוח, אמין וכו'. מה דעתכם? סמסונג, דל או אסוס? http://ksp.co.il/?uin=16361 סמסונג http://ksp.co.il/?uin=16449 - דל http://ksp.co.il/?uin=15801 - אסוס, יש לו כאן 4 ג'יגה זיכרון. אבל גם יש גרסא עם 8. תודה רבה, עידו.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. Started by moshe_S_m,

קיבלתי הצעה למחשב הזה, 1) תקציב: לא משמעותי זה לא אמור להיות יקר נומר 7000 +/- 2)שימוש: הדרישה הגדולה ממנו היא לראות סרטים באיכות גבוהה, ולדגום סרטים ע"י sony movie maker, כמובן חיבור לטלויזיה ע"י HDMI וסאונד 5.1 או יותר. 3) ציוד הקפי: כן, צריך הכול, שיהיה אורגונומי ונוח, עם איכות טובה מאוד. 4) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5) עד כמה חשוב השקט: 8+ 6) OC? לא 7) תוכנות: אין צורך. 8) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, חנויות שעובדות עם אוניברסיטת ת"א 9) בקשות מיוחדות: יש צורך בכמה שיותר מקום (לסרטים) בהרדיסק 2TB או יותר כרטיס להקלטת סרטים מוידאו למחשב. 10) אופק שדרוג המחשב: לא משהו מיוחד. תודה על העזרה סך הכל כולל מ…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , עריכה: מצטער על החפירה בבעלותי hp pavilion dv 6 6040ej , שקניתי בעזרת ייעוץ מעולה מהפורום היקר . מערכת הפעלה win 7 64 bit לפני שלושה חודשים , המחשב הפסיק לזהות את המצלמה , מה שגרם למסכים כחולים . מאחר והמחשב היה באחריות לקחתי אותו לתיקון שלשום (כן , לקח לי זמן ) . שם הטכנאי אמר לי שהמחשב צריך לעבור פרמוט - אכן הם פרמטו אותו ( בעזרת תוכנת HP ) . עדיין התקלה נמשכה ( המחשב לא זיהה את המצלמה - כולל במנהל התקנים ) לאחר פרמוט מלא ( מחקו גם את כל התוכנות של HP) , התקלה נפתרה . אמרתי לטכנאי שיתן לי להחליט אם להתקין אותם או לא . כרגע אני עומד עם מחשב נייד שפשוט טס לעומת מה שהיה קודם : 1. לפני הפרמוט היה 118 תהליכים , עכשיו יש 50 2.הבוט פשוט עף (מהיר מאוד ביחס לק…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by orr19,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב כבר ביום חמישי, אני ספציפי בגלל שאין לי ממש זמן לקנות ביום אחר ואני די ממהר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

12. שלום, מחפש מחשב סלוני אשר יתבסס על: יבוסס על מעבד AMD משולש~משושה ליבות / מעבד Intel SB. יתבסס על לוח mini-ITX size עם חיבור HDMI וSPIDF. כרטיס גרפי מובנה אך עם אופציה להרחבה לכרטיס חזק יותר. 8Gb Ram סטיק יחיד בנתיים עד להרחבה. ספק איכותי. מארז mini-ITX. קירור lowprofile. בתהליכי רכישה : *כרטיס GTX650 כאשר יצא,בנתיים אשתמש ב-HD5870. *כונן 2.5" 500GB בנוסף יהיה שימוש ב-Storage מבוסס Cloud. *קירור lowprofile כגון Scythe Shuriken rev .b. העדפות *המחשב לא מיועד למשחקים,הוא מיועד לתכנות ועריכה גרפית ברמה בינונית +,יחובר לטלויזיה FHD "40 ומסך 24 בנוסף. *מעדיף שיהיה כרטיס Wifi מובנה על הלוח. *אוברקלוק לא יהיה הפעם. אם יש אופציה למפרט מבוסס אינטל שיתן יותר באותו הסכום יותר מאשמח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by manenbu,

לא הצלחתי למצוא ניידים שמבוססים על AMD A10 החדש. זה כי אני לא יודע לחפש או כי באמת אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by rafi1212,

שלום ! אני מעוניין להזמין את המפרט הבא מחר ב"ה 1. מה התקציב המקסימאלי?5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים על גרפיקה מקסימלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 22 בקרוב אני קונה Dell FullHd 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צו…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי הכול חוץ ממקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמ…

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by zvikamn,

היי, הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא עריכת וידאו(קבצים כבדים מאוד) חסר לי למפרט מקירור למעבד צריך? לגבי קירור למארז כתוב שיש בו 7 מאווררים צריך עוד? מעבד: Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray לוח אם :Gigabyte GA-Z77-D3H כרטיס מסך: Sparkle GTX660 TI 2GB GDDR5 HDMI מארזRaidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 : Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black ספק כוח:SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון:Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED קשיח למחשב שולחני:Crucial 128G SSD Marvell M4 קשיח למחשב שולחני: 1.0 מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכו…

17. Started by JustKidding,

ברשותי מחשב נייד Lenovo z580 (כזה: http://www.cdsoft.co.il/products/217478 )הייתי רוצה לשדרג אותו ל16 ג'יגה ראם, אך ראיתי במפרטים השונים שאפשר עד 8. האם זו הגבלה של לוח האם או שאם אני אשים זה יעבוד? (כלומר זו המצאה של לנובו) האם אני יכול לשים סלוט אחד של 8? (אם ככה נשמע הגיוני שאני אוכל לשים 2) יש מישהו שניסה להתחכם עם הוראות היצרן? אשמח להשערותיכם.תודה,עמית.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by lazy-bones,

היי, אני לקראת קניית מחשב חדש, רציתי לדווא שהרכיבים לא יפריעו אחד לשני לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זירונות G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 וקירור למעבד Noctua NH-D14 תודה רבה.

19. אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yamamoto,

האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד asus zenbook prime ux31a. למחשב כונן SSD בנפח 128 ג"ב, ובנוסף יש לי כונן חיצוני בנפח 500GB. למחשב גם חריץ לכרטיס זכרון SD וזה מה שהעלה לי את המחשבה.. אם אני רוצה הגדלה "קלה" בשטח האחסון, אך בצורה קבועה, האם אני יכול לרכוש כרטיס SD בנפח 64GB ופשוט לדחוף אותו שם ולהשתמש בו לאחסון תמונות, שירים, וכו'? ככה זה גם לא נורא יקר וגם אני לא אצטרך להסחב תמיד עם הכונן החיצוני אלא רק כשאני אצטרך אחסון גדול. אם כן, איזה כרטיס בדיוק עליי לרכוש? ראיתי בmy memory שקיימים כרטיסי SD מסוגים שונים כגון SD, SDHC, SDXC.. מה ההבדלים ביניהם? האם כולם יעבדו? ואיזה יעבוד בצורה הטובה ביותר? תודה מראש לעוזרים..

23. Started by spider272,

כמה שווה המעבד E8500 שהיה אצלי 5 שנים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, אני מדבר על גירסת ה- 105E להלן המפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20571&cf=zap המחשב יעלה 4K עם מערכת הפעלה, והוא מגיע עם מעבד חלש יותר, ללא טביעת אצבע, ללא מקלדת מוארת וללא רוזולוציה משופרת. מה שכן מקבלים זה רכיבים של 2012 והמבנה של latitude, שהבנתי שמדובר במחשב מאוד איכותי. בעקרון ההתלבטות היא בינו, לבין ה- e320 שממליצים עליו בחום בפורום - השימושים הם אומנם משרדיים, אבל אני נרתע ממסך של 13.3' מה גם שמדובר על דגם של שנה שעברה - שנחות בצורה משמעותית בכל הפרמטרים. השאלה היא, האם לדעתכם ה-1000 שח שווה את ההבדל? והאם הלטיטיוד נותן תמורה טובה למחיר גם "בגרסה המוחלשת"? תודה רבה.. !

25. Started by dan1123,

שלום לכולם - אני חדש פה.. אני מחפש מחשב להפקת מוסיקה לחבר, התקציב עד 5000 שקל. הוא עובד בCubase 5.5.3.. ואין לנו מושג מה צריך להיות חזק במחשב ( אני מניח שהמעבד והזיכרון ). בנוסף, הוא צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיחזיק טלויזיה 37 אינץ'. ( חשוב שתיהיה יציאת HDMI בגלל שלטלויזיה אין יציאת DVI ) וכמובן HDD 2 TB.. לא משנה של איזה חברה, אבל שמעתי שWD מוציאה הארד דיסקים טובים. אשמח לקבל מפרט כזה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.