ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין בנייד חזק למשחקים , כמו http://www.notebook.de/msi-gaming-serie-ge60-g-2353 [pre][/pre] עם כרטיס 660 וסוליד סטייט דרייב זה עולה בסביבות ה 5k בארץ מחשב דומה של אסוס עולה 7k בכל מקרה כשאני מרכיב מפרט דומה בקי אס פי (עם מסך מחשב-בנייד יש לך גם מסך ומקלדת) אז יוצא לי 7 אלף, ולי אמרו תמיד שמחשבים נייחים יותר זולים מניידים אז מחשב נייח יותר חזק מנייד בכל מקרה ?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות מחשב ללא ציוד היקיפי לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת 3D. תקציב 4000, להשתדל לא לחרוג. אז אחרי מספר בדיקות הגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1063 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4033 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪484 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1093 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Cooler Master Elite 430 Windows No PSU כולל חלון צד, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על מפרט סטודנט שבניתי. המחשב ישמש גם לפיתוח תוכנה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. עד 3500 ש"ח תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלית, פיתוח תוכנה, קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם כל התוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייח לבית הוריי. לשימושים בסיסיים, בדגש על שקט. רצוי שהמארז יהיה קטן (בעומק וברוחב). 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, גלישה, משחקי רשת, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה את dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו יודע מה אורך זמן הסוללה הממוצע של המחשב- HP ProBook 4330s B0W72ES?? אני שוקלת לקנות אותו כי הוא די עונה על הקריטוריונים הדרושים לי, מבחינת משקל וגודל מסך אך אינני יודעת מה אורך חיי הסוללה של מחשב זה. וזה די חשוב לי.. כמו כן, אם יש המלצות למחשבים נוספים עם מפרט דומה לזה בתחום התקציב של 2500-3000 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. (אישית חשבתי גם ה-DELL VOSTRO אבל זה כבר קצת יותר השקעה) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black האם עדיף: קירור למעבד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-P67-DS3-B3 – זיכרונות Kingston 4GB 1600 האם יש צורך להוסיף קירור למארז- Raidmax 120mm Retail Quiet Fan?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים (: אני צריך מחשב חדש ללימודים ולמשחקים קלים בשביל להעביר את הזמן (כרטיס גרפי מובנה במעבד...) אני רוצה שיהי לו 4 גיגה ראם (אם יהיה יותר אני לא יתנגד...) מעבד I3 או I5 שיעשה את העבודה לכמה שנים טובות של לימודים... חשוב שיהיה לו HDMI אבל לא חובה...אבל מה שכן חובה ומאוד חשוב לי זה שתיהיה לו סוללה חזקה שתחזיק להרבה זמן כדי שאני לא ירוץ כל היום בין מטענים... התקציב- 2500-3500. אני צריך רק דגם ספיציפי כי אני יקנה את המחשב מחבר שהוא יבואן... הוא הציע לי את המחשב הזה במחיר של 3000...יש לו בעיה מסויומת ? או לסדרה ? (G6) או שהוא מחשב טוב ולקנות אותו ? אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תגידו לי דגם בטווח מחיר הזה זה המפרט של המחשב : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, מעוניין במפט פשוט ואיכותי בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים ,אולי גם משחקים בקטנה לא משהו כבד. מצאתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 איני צריך ספק כי יש וכונן אופטי, בגלל זה חשבתי אולי עדיף לשדרג את הכרטיס מסך? כי לא כל כך סומך על המובנה, מה אתם אומרים? מתכוון לקנות בksp קרוב לבית.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום אז ככה התקציב שלי הוא עד 2000 ועדיפות למסך קטן אבל לא עשר 11.6 עד 14 הצמחשב היחידי שמצאתי בתקציב אם מסך קטן הוא http://www.ivory.co.il/Lenovo_S206_2638-4QG.html מערכת הפעלה אני יתקין והמחשב אמור לשמש לאינטרנט וסקייפ נטו אולי מידי פעם סרט לא מעבר אבל הדגם הזה הוא של לנובו והבנתי שהחברה לא מומלצת אם אין ברירה אז אני ילך על http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html או http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=he כי אני מחפש כמה שיותר זמן אחריות שיהיה 2 או 3 והלנובו לא עומד בזה הוא רק שנה אבל הוא קטן השאלה אם עמיד איכותי?ואיך המעבד כי זה AMD אם יש המלצות למחשב יותר טוב אם 2 או 3 שנות אחריות אני פתוח להצעות המחשב צריך להירכש עד סו…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים. כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש. בתודה,
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודות אנימצייה. מסך 15.6 מעבד i7 אין לי העדפה לפירמה מסויימת. זה לא המחשב עיקרי לעבודה, יש בבית מחשב נייח, אבל מידיי פעם, ברכבת, בדרך לעבודה. המליצו לי על ASUS K55VM, אני מחפש עוד חוות דעת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מחשב לגיימר צעיר אמור להחזיק לפחות שלוש שנים (תקציב) האם גם אז כדי מעבד מסדרת I5 או עדיף I7 ,USV
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL רציתי לדעת בכמה פריימים לשניה אוכל להריץ bf3 במפרט זה על ההגדרות הכי גבוהות (ultra) וכמה פריימים לשניה המסך מסוגל להציג
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם אם אפשר בהרכבת מפרט למחשב חזק ואיכותי למשחקים חדשים מאוד! חשוב לי שיהיה מחלקים ומחומרים איכותיים. ההבנה שלי במחשבים היא בינונית. תודה רבה, נתנאל 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לקבל את אותה תרומה במחיר נמוך אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, ופעולות בסיסיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים מאוד! כולל עתידיים...…
-
- 85 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני לא מעוניין במשחקים וכאלה, אז לא יודע אם צריך מחשב בומבסטי. רוב השימוש שלי זה בעיקר אינטרנט והורדות של סדרות (עונות שלמות, HD וכו' - שימוש די כבד בקטע הזה). האם לנובו G570 יכול לעמוד בזה או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולקנות דגם עם כונן קשיח גדול יותר? אם כן, מה כדאי? המפרט של המחשב: מעבד Intel Core i3 זיכרון 2048MB RAM דיסק קשיח 320GB מהירות כונן קשיח 5400 RPM רשת אלחוטית 802.11g, 802.11b, 802.11nn תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המשפחה גרה במעלות תרשיחא, הם דתיים רציניים, ככה שחוץ מאינטרנט רימון והדיסקים המוזרים של רכבנים שלפעמים מקבלים בדואר, אני לא יודע מה הם יעשו במחשב. אולי קצת יראו לאטמה. אני לא מכניס את הצרכים וכו', כי זה די פשוט - כל הערכה (מסך וציוד היקפי), בלי זבל סיני (ז"א מארז וספק כוח של חברה מוכרת, כונן של WD וכו'). עדיף בכמה שפחות כסף, כי זאת אמורה להיות מתנה מסבא וסבתא שלהם (ושלי). הדרישה הבאמת רצינית ומעניינת, היא שזה יהיה מחנות שקרובה למעלות-תרשיחא, אם יש חנות שממש נמצאת שם, אפילו יותר טוב. (אני מקווה שהבדיחה בכותרת לא פוגעת באף אחד, אם כן, אני מתנצל ואערוך ברגע שאראה תלונה).
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מטרות המחשב? - מחשב עבור סטודנטית עבור לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים גודל המסך? - עדיפות למסך גדול עד כמה שאפשר כל עוד זה לא בא על חשבון המשקל (עדיפות למשקל נמוך על גודל מסך) משקל רצוי? - המחשב מיועד לבחורה "קטנת מימדים" אז כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיפות שיהיה חיבור HDMI אבל לא קריטי בלוטות? - כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - אין צורך בנפח גדול במיוחד אני חושב ש500GB יספיקו כונן CD/DVD? צורב? - לא חשוב כונן Bluray? - לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לכל מי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיס מסך כדאי.. משהו פשוט יחסית שמתאים למערכת הפעלה. לגבי שאר המפרט, אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש תיאום טוב. לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת אלקטרניקה ויש לי לפעמים זמן למשחקי מחשב בעבודה... כלומר סטודנט\גיימר. יש שני מחשבים ששמתי עליהם עין אך יש דעות שונות בנושא אשמך לשמוע תוגובת והמלצות. http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8701,8699 או רק על פי השם... מחשב נייד "15.6 HP G6-1350EJ A8W73EA2.5GHz VS מחשב נייד "15.6 HP DV6-7000EJ B3W93EA המשקל לא משנה לי . תודה על זמנכם
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב בשביל סבא שלי. השימושים שלו הם סקייפ, יו-טיוב ומידי פעם הנכד הקטן מגיע אז שיעלה גם קאונטר סטרייק רצוי שיעבוד מהר כי לא נשאר לו עוד הרבה זמן :lol: תקציב 2000 שח כולל מסך 19-22 אינטש אם אפשר להוזיל אז עוד יותר טוב תודה רבה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-