עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, סופסופ שיכנעתי את הבוס שצריך מחשב מק חדש וכדאי שהוא יוכל להריץ עליו תוכנת VM בקלות. הVM מיועד להריץ מערכת הפעלה של מק ורוב העבודה תתבצע על המכונה הוירטואלית חוצמזה עבודה עם שלושה דפדפנים פתוחים ולפעמים סניפר ופרוקסי אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט שיתמוך בדרישות האלה. תודה

2. Started by Blacky,

מחשב למשחקים, תקציב 3500 למרות שאני בעצמי חרגתי באיזה 100. אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המחשב, ללא ציוד הקפי כמובן. Gigabyte GA-H61M-D2H-B3 H61 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4018 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪257 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪365 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 NZXT Source 210 Black שחור, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3134 SeaSonic S12I…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ופוטושופ (שימוש לא מקצועי בפוטושופ או עריכת תמונות אחרת) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  4. שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by statuslev,

שלום אני רוצה לקנות סוללה באיביי למחשב הנייד lenovo s10-3 בסוללה של המחשב רשום 11.1V ומה שאני מצאתי זה עם 10.8 זה לא יעשה בעיות? זה המוצר http://www.ebay.com/itm/New-6-Cells-Battery-Lenovo-IdeaPad-S10-3-L09S6Y14-L09C6Y14-3ICR19-65-2-3ICR19-66-/261059346797?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc859816d תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by treva42,

אני רציתי לדעת על איזה הגדרות אוכל לשחק battelfield 3 ולא לרדת מתחת ל60-70 , זה המפרט שלי: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue LED) + Seasonic 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by omrit,

אשמח לחוות דעת על מפרט סטודנט שבניתי. המחשב ישמש גם לפיתוח תוכנה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. עד 3500 ש"ח תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלית, פיתוח תוכנה, קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא במחיר נפילת ביצועים - לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח פלוס מינוס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד, עריכת וידאו, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר: 3Dmax, Zbrush, Vegas, Premiere, Photoshop, Lightroom, Matlab, Visual Studio, Eclipse... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא בטוח, אני מניח שמשחקים חדשים על איכות בינונית/גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  11. היי ! אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב הבא שלי, הדרישות הן: מטרות המחשב? תוכנות תלת מימד (לימודי עיצוב), סרטי hd , ואינטרנט ושאר ירקות * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל עדיפות למשהו קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לשקע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעוניין במחשב שקודם כל יהיה חזק ויריץ בקלות תוכנות תלת מימד כבדות. רצוי מסך איכותי ואם אפשר לשים דגש…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…

13. Started by Yuvalst,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים שירוצו בהגדרות גבוהות באופן חלק ובfps גבוה. משחקי fps, אסטרטגיה, הכל. ושיוכל להריץ משחקים גם שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אבל אם המשמעות היא קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר בכמה מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סוליד, מטלב, FEA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי דוגמה כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by saarxee,

איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/1lw9nju7 קונה מ-TMS. אסור שזה יחרוג מהתקציב לעבר ה-2600 שקל. לא מתוכנן OC.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

18. Started by david2k,

שלום לכולם. רוצה לשדרג מחשב קיים החלקים היחידים שנמצאים במחשב זה מעבד E5400 C2D כונן דיסק ומארז. הסכום לשדרוג זה 1500-1700 שקל. אני יודע שיהיה צוואר בקבוק וכל זה.. כעיקרון המחשב יהיה רק למשחקים ואינטרנט. לא אכפת לי מגרפיקה כי זה ילד בן6 העיקר שיהיה אפשר לשחק.. בקיצור החלקים שצריך זה לוח אם , כרטיס מסך , דיסק קשיח , זכרונות , ספק כוח. ועם צריך קירור אז גם.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  19. שלום ! קניתי לפני יומיים מחשב נייד של ASUS http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X55C/ אני רוצה להתאים את רמת הבהירות של המסך ומשום מה צירופי מקשי ה FN + F5 F6 לא מגיב אפילו אני לא יכול לגרור עם העכבר את רמת הבהירות שנמצאת על 0 כפי שמופיע בתמונה המצורפת התקנתי את כול הדרייברים ,מה עליי לעשות האם קיבלתי מקשים דפוקים ? תודה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yairt2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=8923 בעיקר לצרכי לימודים, אופיס, פייסבוק, ויוטיוב.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. היי חברים, משיטוט קל בפורום בימים האחרונים קיבלתי המון אינפורמציה. אתם עושים עבודת קודש. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי באוניברסיטה ובבית להכנת עבודות, סיכומים וכו'. למעשה, החל משנת הלימודים הקרובה הוא ישמש גם כמחשב השולחני שלי :-) חשוב לי שהוא יהיה מאוד נוח לעבודה. אני מתלבט בין שלושה דגמים של מחשבים שזיהיתי כטובים לשימושים שלי: Lenovo ThinkPad Edge E330 Dell Vostro 3460 Dell Inspiron 5423 14z UltraBook נושא שמדאיג אותי הוא עניין הסוללה. הבנתי שכל שנה וחצי (בערך) אצטרך להחליף סוללה. האם זה צריך להיות שיקול בבחירת אחד מהמחשבים הנ''ל? האם נושא החלפת הסוללה יהיה יקר יותר משמעותית בקרב האולטרה בוק? אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין כמו גם את המלצתכם לגבי הבחירה המומלצת עבו…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by The-Magician,

מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by Bakshi1,

שלום, אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, מצד אחד ל hp ישנה סוללה 6 תאים אל מול ה 3 של האסוס, אך מצד שני המסך של האסוס מט ואילו של ה hp מבריק. עד כמה ההבדל הוא משמעותי בין 3 תאים ל 6 בסוללה? האם להעדיף את ה hp? מפרטי המחשבים: http://www.ivory.co.il/Asus_Eee_PC_X101CH.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12108 תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. שלום, אחותי נתקלה בבעיה מוזרה עם המחשב שלה - המחשב מתחמם מאד מהר וגם די רועש בעת צפייה בסרטים ולפעמים גם ב יוטיוב יש לציין כי מדובר על מחשב בן שנה של HP מדגם DV6-6010EJ האם מדובר בבעיה מוכרת? האם היא ניתנת לפיתרון? נ.ב האם יש צפי להשקת המעבדים החדשים של אינטל ומחשבים ניידים שיכילו אותם? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים