ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מחשב לגיימינג קל (FIFA + NFS), גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ועבודה משרדית. המשחקים רצוי שישוחקו ברמה הגבוהה או בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי הצעה מפורום אחר בתחילת החודש למפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 מכיוון שעבר כמעט חודש, אני מתלבט אם לקחת את המפרט או להרכיב מחדש, במחשבה שאולי אפשרי להרכיב מפרט טוב יותר באותו הסכום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו מ…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. assassin creed 3 הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- לא. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש . …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם קצת איבדתי את הידיים והרגליים מהשיטוט באתר... זקוק לעזרה.. השימושים שלי במחשב יהיו בעיקר לעריכת תמונות - שימוש בתוכנות כמו פוטושופ CS6, לייטרום - אולי פרמייר כרגע לא. מה שאני כן יודע שאני רוצה זה : א. שהמעבד יהיה I7 - בנוגע למודל - אני לא מבין בזה - מה שתגידו. ב. לוח אם - אני זקוק לחיבורים מהירים - שיהיו לפחות 4 חיבורי USB3 ; פירוויר ; HDMI ; לפחות 2 חיבורי SATA 3 ; הרחבה לראם - עד 16 GB ג. כ. מסך - שיהיה טוב, לא יודע מה מומלץ ומספיק - שיהיה מתאים גם למשחקים - סטנדרטים כגון modw 2 ; אסיסין קריד וכו' - ויותר חשוב שיהיה מספיק טוב בנוגע לעריכת התמונות ד. מארז - לא מבין בזה בכלל, כמו"כ בספק כוח - לא הצלחתי להבין מה טוב הבנתי מהקריאה באתר - שבהפעלת מערכות כבדות - צ…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות matlab, solidworks, autocad * גודל המסך? לא סגור על זה מתלבט בין 15.6 ל14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? ממוצה לסוג מחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת בתחום
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב למדיה סנטר+משחקים, חשוב לי שלמארז תהיה אפשרות של "שליפה חמה" אם קיימת אופציה כזאת במארזי HTPC. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, BF3,CRYSIS,FAR CRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).52" 1080P …
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אבא שלי מביא לי 1200 שקל למחשב שיהיה סטנדרטי לבית שאני אישית רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג ולכן אני קונה בנפרד כרטיס מסך אם אפשר שלא תהיה חריגה מהתקציב בהפרש של 150 שח חשוב לי שהמעבד יהיה מבית intel תודה רבה לעוזרים אני יודע שקצת סיבכתי אותכם !
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך מיד ריינג' עד 500 ש"ח. היה לי ב-4 שנים אחרונות 9800GTX ולאחרונה הוא נפטר. אני ממש לא שחקן כבד, ורק פעם במשחק איזה משחק קצת יותר אינטנסיבי ממשחקי קסואל. מעבד: Intel core 2 quad q9300 ל. אם: Gigabyte EP45-DS3 תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש מחשב חזק ויציב שמתאים לסטודנט אבל חשוב שיהיה בעל כרטיס קול וכרטיס גרפי איכותיים ככל האפשר. * גודל המסך? 15"+ * משקל רצוי? פחות חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? עדיף אך לא הכרחי * כונן קשיח אני לא מבין בזה, אבל עדיף כונן קשיח מהיר וקטן על גדול ואיטי * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, נקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם …
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בימים הקרובים לקנות מחשב, אשמח מאד לעזרה! אני מוכן להשקיע סכום בשביל מחשב טוב, רכיבים איכותיים ושיחזיק כמה שנים. תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה מחשב טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, כבר הייתי סגור ומוכן להמליץ לו על Dell Latitude E5430 L065430105E, או אח שלו החלש יותר Dell Vostro 3460. אבל הוא לא עדכן אותי שגודל מסך חייב להיות מינימום 15", ואני לא מצליח למצוא המלצה למחשב כזה כי לרוב מעדיפים מסכים קטנים! אז בעיקרון, הוא מחפש מחשב שלא יקרטע לו, שיוכל להריץ סרטי HD, אופיס, גלישה באינטרנט, מחברה מוכרת ואחריות 3 שנים+, צורב DVD, וכמובן מסך 15" ומעלה...השימוש העיקרי יהיה רק באולמות ובספרייה, כשבבית יש כבר מחשב נייח מתאים. תודה רבה התקציב הוא עד 4500 ש"ח, אבל ממש לא מחייב. אם יש בפחות, אז מה טוב! באופן אישי הייתי מקדיש לזה מקסימום עד 3500-4000 ש"ח במידה ואפשר בהתאם לדרישות...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו חוות דעת על המחשבים הניידים שאני יציג בפוסט הזה : אם המחשבים הניידים מתאימים למשחקים כבדים וחדשים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...,אילו ביצועים המחשבים האלה יתנו למשחקים הללו (ביצועים חלשים,בינוניים או גבוהים),אשמח אם תתייחסו לכל מחשב.המחשבים הם : http://www.no-risk.co.il/pl_product~300V5A-S06IL~1~0.htm http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912453 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9197 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9202 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9217 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790485 בנוסף למה שאמרתי+בי…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים /תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מולטימדי…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב שני. מאחר והשימוש יהיה בסיסי מאד (גלישה + אופיס) אני תוהה אם כדאי לי לקנות חדש או ללכת על משומש. במערכת המפרטים המפרט הזול ביותר הוא של 1600 ש"ח ויש לו את היתרון של אחריות. האם יש מחשב משומש - נניח בחצי מחיר - שיוכל לתת לי את אותם ביצועים? אם כן, תוכלו לתת לי דוגמא למפרט כזה? הדבר היחיד שנראה לי חשוב להקפיד עליו זה הזיכרון - 4GB. אני רוצה שהוא יוכל להריץ HD בלי בעיות ולפתוח קבצי DOCX. ה-OS תהיה WIN7. אם אני קונה משומש, על מה כדאי להקפיד? ממה כדאי להמנע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אז אני קונה בקרוב מאד מחשב ורציתי שתאמרו לי מה אתם חושבים עליו - שיפורים הצעות - הכל רק תומרו : ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפיית סרטים שיעורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf3 וכאלה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 23 …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1059 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪676 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 קירור למארז: Zalman FB123 90MM Bracket כמות: 2 - מחיר: ₪48 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 24 pin, 2x 12V, 4x PCIe, 11x SATA כמות: 1 - מחיר: ₪579 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪237 קשיח למחשב שולחני: OC…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 4200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אנא נצלו את כל התקציב בהתאם! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וגיימינג יחסית כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v, max payne 3 , battlefield 3 , gta IV ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה 1680 -1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב. אחי מחפש מחשב קטן בכמה שפחות בוצאה לצורך ניגון סרטים ב-1080P תלת מימד, תקציב דיי נמוך. בניתי לו את המפרט הבא, ורציתי לדעת אם הוא יענה לדרישות: מעבד: INTEL G640 לוח: H61 זיכרון: 4GB 1333 כרטיס מסך: RADEON HD6450 מארז אני כבר ימצא משהו ודיסק קשיח כבר יש לו המחשב יענה לדרישות ויוכל לעמוד בסרטי 1080P ותלת מימד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-