ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי בהכנת מפרט למחשב חדש? בין 3000 לבין 3500 כולל ציוד הקפי -הכי הכי חשוב שיכלול מסך lcd 17-19 אינץ (דק ויפה ) אני רוצה להפעיל על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אז חשוב לי שיהיה 2 גיגה בזיכרון מינימום 160 גיגה בדיסק קשיח המחשב בעיקרו יהיה בשימוש משרדי(אינטרנט אי סי קיו מסנגר וכ''ו) ובין היתר גם משחקים אז אני רוצה משו בין לבין.... תודה על העזרה כולם ואני מקווה שתמצאו לי משו טוב
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מחשב בסביבות 1000שח לגן ילדים! שיריץ משחקים פשוטים! הילדים הם בגילאי :jump:4-5 כולל מקלדת ועכבר! ולמסך עד 500 שח!מה שחש וב במסך,זה שילדים יוכלו לגעת בו. כי ילד בן 4 לא מקשיב יותר מידי אני צריך באמת את הכי זול! עכשיו נראה אותכם! תודה לעוזרים. :s05:
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
5k לגיימינג כולל מסך, ללא חריגה, ללא OC. הוא טוען שהמפרט הבא יוכל להריץ כל משחק כיום ובשנתיים הבאות על מקסימום הגדרות ללא שום התפשרות על 1920X1080. מה אומרים? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי (שאת מפרטו אני לא אפרט מטעמי בושה) גוסס אז אני מחפש מחשב חדש.... מה שאני צריך בעצם זה... מעבד (בעדיפות AMD ATHALON) לוח אם (ללא תוספות של כרטיס רשת וכרטיס קול...) מארז עם אוורור רציני וספק כח (רצוי כזה שמונע שריפת מארז במקרה של זרם יתר וכל דבר שיכול לפגוע במחשב) זכרון 512 MB ואחרון חביב מסך LCD 17 אינץ -זמן תגובה 8 וכל זה במסגרת תקציב של 3200 ש"ח מקסימום . תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך לפטופ חזק לעריכת סרטים ועיצובים גרפיים. תקציב : 5000 שקל. אני מוכן להוסיף עוד אלפייה לא יותר. חשבתי על שתי אופציות, חדשה וישנה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12451 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12505 אני צריך כוח, ביצועים ועיבוד גרפי חזק. אם אפשר לא לכלול חבילות קירור בתקציב כי אני אקנה בנוסף מחוץ לתקציב. אני דיי נעול על ה"אינספיירון" אבל אפשר לשדרג את ה XPS ולהוסיף לו כל מיני דברים שישדרגו אותו בטירוף כמו ראם ו SSD, אשמח לקבל חוות דעת מכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אנ מחפש מחשב טוב במחירים 2300 עד 2000 עכשיו אני חושב שכמו כולם ממש לא הכרחי לקנות XP שאפשר לפרוץ ומקלדת ועכבר ומסך יש לי אז אני חושב שזה חוסך לי את כל הדברים האלה הנה המפרט שאבא שלי השיג מחברה אחת Lenovo ThinkCentre M58 TowerM58E 1כונן DL SATA150 16X-48X DVD-ROMכונן 1כבל SATAכבלים 1ת. ENABLE OEM WIN XP PROתוכנה 1מעבד Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066MHzמעבדים 1Intel G41 Express ChipsetCHIPSET 1כ.מסך INTEL INTG. GMA X4500HDכרטיסי מסך 1זיכרון PC2-6400 800MHz DDR2 SDRAM UDIMM 2GBזכרון 1דיסק SATA Disk 7200rpm 160GB למחשבדיסק 1כרטיס רשת Integ. BROADCOM GIGABITכרטיסי רשת 1מקלדת עברית-אנגלית LENOVO Preferred Pro USBמקלדות 1עכבר אופט…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום על המפרט לכלול את ה6800U או את ה6800GT, הטוב והשווה מבינהם הבקשות הנוספות הם מארז עם ספק חזק או רק ספק לחוד, לוח אם, זכרון 512 ומעבד (intel או amd) רצוי שניהם, מהדור החדש כמובן. אבקש בנוסף לא מksp תודה. נ.ב הרף הוא אמנם 6000 אבל רצוי מאוד שזה לא יגיע לגבול הסכום.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני משתחרר עוד מאט ואני צריך להתחיל לברר איזה מחשב אני קונה, כי המחשב שלי ממש עגלה כרגע. רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו... עדיף שיהיה מעבד אינטל תקציב: 6500 שקל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזה מפרט כדאי לי לקחת? מפרט 1: AMD 3200 64 BIT ASUS A8N SLI PREMIUM 1GB RAM DDR 400 MHZ 160GB SATA2 LG 4167B X16 GEFORCE 6800 128MB+TC=256MB 500W מארז סה"כ:3800 ש"ח -או- מפרט 2: AMD 3700 SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK) כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None …
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס) + תכנות (Visual Studio 2008). המחיר בו אני מעוניין לקנות הוא 4000 ש"ח, ניתן לסטות מעט. שימו לב שאני גם מוכן לקנות בNEWEGG כל עוד אני מקבל אחריות בסניף של החברה בארץ, וכמובן שהמשלוח שעולה בסביבות ה180 דולר ל4 קילו צריך להיכלל במחיר. אין צורך להזמין מNEWEGG אם החסכון לא גדול מאוד (גדול=בסביבות ה1000 שקל). מעדיף שלא לקנות IBM בעקבות ניסיון לא טוב איתם, וגם לא עם HP בעקבות ניסיון לא טוב של חבר איתם. אצל IBM נשבר הציר של המסך והם אמרו שזה לא במסגרת האחריות (WTF) וחבר רצה למממש אחריות על מחשב נייד של HP אך התברר שיש להם מחסור בחלקי חילוף. IBM לא אקנה, אך על HP אפשר להתפשר בהנחה שזה באמת משתלם. בבקשה תנו אופציה אחת מניו…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב משרדי בלבד בתקציב סביב 5000 ש"ח (אבל לא מוגבל). עדיף שיכיל כונן אופטי וWIFI. המחשב צריך להיות עם מקסימום אמינות, שקט, ושיחזיק כמה שיתר שנים. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד, שיהיה כמה שיותר שקט (אבל לא קרור מים) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי תקציב של 12000-13000 שקל ואני רוצה לקנות את מחשב הגיימרים הכי סוס למחיר הזה(לא כולל מסך וציוד היקפי). ואם אפשר אז בבקשה תמהרו להגיב כי אני צריך אותו עוד להיום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המפרט של אייבורי מומלץ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407 וקישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1761 תודה
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי גם לגיימינג וגם לתכנות, ניסיתי להתייעץ עם אנשים וכרגע קצת עברתי את התקציב שתכננתי. כמה פרטים כליים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 6.5k, אפשר לחרוג ל 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, תכנות ותכני HD . בתכנות יכול להיות שיהיו על המחשב מכונות וירטואליות (אחת או שתיים במקביל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, gta v ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה, יש לי כבר רמקולים 2.1 יש מקלדת ועכבר יש מסך 24 אינץ' ויש הארד דיסק נייד של 640 GB וצריך רק מחשב. התקציב הוא גמיש. המטרות העיקריות היא גלישה, צפייה בסרטי HD פה ושם אולי לשחק GTA. צריך שהיה כ.מסך HD והארד דיסק קטן. אין צורך בOC תודה
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה... AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500*2 Seagate 120GB 8MB 7200RPM SATA Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB Thermaltake Shark VA7000 Silver ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Serie תגידו מה אתם חושבים על המפרט ואם יש מה לשפר תרביצו אותה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה אני אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת מחשב יש לי ידע בסיסי++ אבל אני מאמין שפה יש אנשים עם הרבה יותר פלוסים ממני אז ככה, התקציב שלי הוא לא ענק אבל הוא בר שדרוג זאת אומרת שעם הזמן המחשב ישודרג מבחינת ראמ,וקשיח, ואני מדבר על החודשים הקרובים. אני פשוט צריך ממש תמחשב עכשיו המחשב הוא גם לעריכה גרפית בסיסית -פוטושופ ועריכת תמונות וגם למחשקיםעם דרישות גבוהות (קרייטק עם השטויות שלהם)כגון: FEAR,FARCRY2,WOW,STARCRAFT2ועוד רבים וטובים. התקציב הוא 4000 בלי מסך כמובן +המסך שיקנה הוא מסך 22 ושם התקציב הוא 1400 הנה מפרט שאני בניתי בעיקר ממפרטים שהיו פה המלצות וידע שלי: יש פה איזה מרווח של 350 שקלים שאתם יכולים קצת לשנות או לשנות לגמריי תודה רבה ויום טוב! מעבד…
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט של מחשב ללא ציוד היקפי בסכום של עד 2200 שח". את המחשב אני צריך בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים אשמח לראות פה מפרטים שאתם מציעים לקנות בסכום זה. אם אפשר אני מעדיף מ TMS. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת כל הפלטפורמות של הניידים של הדור הבא עם התמיכות ברשתות N ו WIFI מובנה וכו'... ואם אפשר קצת פרטים..כי אני מתלבט אם לקנות עכשיו מחשב נייד חדש או לחכות..
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, מה דעתכם על מחשב ACER דגם X1700 כפי שמופיע בלינק שלהלן: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22945917&af=2054 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium Eng/Heb/Rus and More . מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz FSB. זיכרון: DDR2 800Mhz 4GB כונן קשיח:640GB SATA3 7200 RPM . כרטיס גרפי: NVIDIA 9500GS 512MB up to 1919MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1 כונן אופטי:צורב DVDRW רשת: Gigabit Ethernet. רשת אלחוטית Wireless Lan 802.11b/g/ Draft-N מקלדת מולטימדיה אלחוטית ACER עכבר אלחוטי אופטי ACER PCI Express 2.0 X16 Slot PCI Express 2.0 X1 Slot חיבורי גב HDMI DVI 4 חיבורי USB 2.0 COM Port F…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש ואני רוצה לשאול האם את הזכרונות והדיסק הקשיח יהיה ניתן להוסיף למחשב החדש? וזה לא ישפיע על הביצועים של המחשב החדש? יש לי דיסק קשיח של 40 ג'יגה וזכרונות 256 מגה ופשוט להוסיף למחשב החדש. אני מתכוון לקנות במחשב החדש זיכרון ל 512 מגה חדשים ודיסק קשיח בגודל 80 ג'יגה חדש.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-