עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

3. Started by avilz,

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎לחברי הפורום שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים משהו כזה בתקציב של 2500 ש"ח: * מטרות המחשב? גלישה,יוטיוב, קצת קומפיילרים. באופן כללי אני תמיד פותח 8 טאבים ביחד+ויוטיוב, אבל קשה לי להעריך כמה RAM צריך לזה. * גודל המסך? 11.6~ * משקל רצוי? עד 1.5 ורצוי פחות. המשקל זה הכי חשוב, אחרי שהמחשב עובד.. * זמן סוללה טוב (5+ שעות) מה דעתכם על (סתם שמות שעלו לי): ‎lenovo x121e - מקצת ביקורות באנגלית נשמע שהכל טוב בו, חוץ מהעיצוב והמשטח לעכבר. איך המעבד שלו [e-450 AMD] נחשב? (לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ספציפית) דגמים יותר זולים שרציתי לדעת אם הם בכלל מתאימים. Asus 1225B - ממש זול,זמן סוללה בעייתי להבנתי. asus 1015cx - לא ברור לי שהוא ישרוד את השימושים שלי.…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אהלן לכולם, צריך את עזרתכם בהתלבטות לגבי מעבד,אני די סגור על הדגם N56 של אסוס,רק לא בטוח האם כדאי להשקיע עוד 770ש"ח על i7? אלו 2 הדגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20392 4379 ש"ח. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=11199&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 5152 ש"ח עבור מעבד i7. הצרכים שלי הם לימודים,תכנות,ושאר הצרכים הבסיסיים.אני לא גיימר,לא מעבר לDIABLO3. וכל השאר מתאים לי בול בדגם הזה,ביצועים,זיכרון,רזולוציה,סאונד,מסך,הכל! וכמובן שהלפטופ סקסי ונראה מעולה,מאוד מזכיר את הMAC.שזה יתרון בשבילי. דעתכם בנושא המעבדים? תודה, רומן.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by VegansXe,

MB G31 gigabyte סוקט 775 תומך עד Quad core לוח אם אינטל DG41BI חדש (פעם קיבלתי מתנה מאיפה שעבדתי) תומך עד Quad Core 775 מעבד Intel Dual core E5200 זיכרון ddr2 1gb לוח אם אינטל סוקט 775 תומך פנטיום 4 לא תומך בdual core והלאה תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by shlomo76,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL דגם latitude e5520 מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 32 bit בשמיעה של אודיו מכל סוג מוזיקה או סרט שנמצאים על הכונן או דרך הרשת אחת לכמה זמן יש רעש צורמני. זה קורה דרך הרמקולים המובנים וגם בהאזנה דרך אוזניות. בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור גם הווליום שלו מאוד נמוך. הדרייבר הוא של IDT. המחשב בן כ - חדשים יש לי עדיין אחריות של דל, היה אצלי טכנאי שהחליף לטענתו את הלוח אם ועדיין הבעיה קיימת. בשירות הטכני של דל מנסים להתנער ולומר שזה קשור למערכת ההפעלה (קניתי את המחשב ללא מערכת הפעלה). האם מישהו מכיר, נתקל בבעיה כזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה

10. Started by Artimes,

שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tdl4,

תקציב מקסימאלי 8000, אם אפשר לחסוך למה לא, חריגה עד 8500 ככה, קו אדום זה 10000, לא להתפרע מעבר! הייעוד הוא משחקים, ברזולוציה 1920X1080, הגדרות הכי גבוהות, מן הסתם DX11 מתי שאפשר, משחקים כמו: - Diablo III - Battlefield 3 - GTA V (כשייצא..) - CIVILIZATION V - HEROES 7 (אם לא טעיתי בספירה) ללא ציוד היקפי, לא אכפת לי משקט, העיקר כוח. נכון לעכשיו אין תכנון עתידי ל OC. אין צורך בתוכנות, כרגע ההעדפה היא ל KSP כי היא החנות היחידה שאני מכיר באיזור, לא מתקרב ל IVORY. שלא יהיה שום דבר במפרט שקשור בצורה ישירה/עקיפין ל MSI. האם ניתן לקנות מערכת צינורות מים בארץ במקום crossair hydro? חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג את המחשב בעתיד. --------------------------------------------------------------…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by UllrStannum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, פיתוח, וירטואליזציה - ברמה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, visual studio, vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעונין להשאיר אופציה לשידרוג לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.עכבר, מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נראה לי מיותר כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזו רמה של שקט זה נותן להערכתכם מ-0 עד 10? איזו קונפיגורציה תיתן את הכי שקט ביחס למחיר בתקציב של עד 500 ש"ח כולל ספק בהנחה שהקירור הוא של ZALMAN 7000V Al SI Edition? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by inter95,

התמונה נקטעת במחשב הנייד שלי שאני רואה סרטים וסדרות במחשב הנה הוכחה :

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  17. שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד לפיתוח. קרוב משפחה קופץ ללונדון בקרוב, אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה. דרישות: מסך עד 15.6", לפחות ברזולוציה של 1600x900 משקל - עד 3 ק"ג. כמה שפחות יותר טוב. כמות זיכרון: לפחות 8 ג"ב, עדיפות ל16 ג"ב נפח אכסון: לפחות 240 ג"ב, ssd. מערכת הפעלה: לא חשוב. יש bootloader. דרישות נוספות: המחשב יחובר חלק מהזמן למסך uv2711, צריך מספיק כח עיבוד גראפי כדי להזיז את שני המסכים (כרגע 4850 עושה עבודה יפה) שימושים: פיתוח - ויז'ואל סטודיו, cygwin, לפחות מכונה וירטואלית אחת של לינוקס בכל רגע נתון, matlab, python. אולי cuda בהמשך. הערה לגבי פיתוח: בסיס הקוד שאני עובד עליו כרגע לוקח באיזור ה 10 דקות לקימפול ע"י cygwin על ה e6600@ 3ghz שלי. המטרה העיקרית היא לשפר את זה ל2-3…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ורצוי מעבד core i7, הבנתי שלאסוס יש כמה דגמים שיכולים להתאים לי אבל אני לא יודע איך לבחור בינם ומי המתחרים שלהם ולכן אשמח לעזרתכם בבחירה תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, ברשותי המפרט הבא : AMD PHENOM II x4 955 @ 3.8Ghz Gigabyte GA-790XT-usb3 8GB DDR3 1333 Samsung F3 1TB + F1 750GB Crucial M4 128GB SSD SAPPHIRE HD5850 @ 880/1200 SeaSonic S12II 520w Coolermaster CENTURION 590 התקציב שלי עומד על כ2000 ש"ח,השדרוג העיקרי הוא למען סטרימינג חלק יותר,משחקים בהגדרות גבוהות יותר + להריץ אותם חלק מן הסתם. כרגע,סטרימינג,גם של משחקים לא כבדים במיוחד,מקרטעים ממש(גם הסטרים וגם המשחק). כרגע רוב המשחקים רצים לי על הגדרות גבוהות עם התפשרות בפילטרים בחלק מהמשחקים,חלקם מקרטעים מעט על הגדרות גבוהות אבל הרוב דיי שחיקים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by faingeizcht,

הלכתי לחנות וזה המפרט שהם נתנו לי : לוח GIGABYTE B75M מעבד Intel® Core™ i5-3470 זיכרון ADATA 8GB DDR3 1600 מארז COOLER MASTER ELITE 311 כונן קשיח HITACHI / WD / SEAGATE 500GB כונן אופטי ASUS DRW-24B5ST X24 DVDRW-DL כרטיס מסך sparkle GTX560 1.5GB ספק כוח SEASONIC 500w eco Active PFC סה"כ כולל מע"מ : 3400 המפרט הזה הוא ב3400 ש"ח לפי מה שהם טוענים למשחקים .האם המפרט הזה הוא באמת למשחקים? מה אפשר לשפר? ואיזה מפרט אחר אפשר לעשות אשמח לחוות דעת . תודה יפתח.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב 15.6 אינץ' שלא יתחמם ויהיה סוס עבודה מבחינת שעות עבודה רבות, אך לא בעל יכולות עריכה למוזיקה, תמונות, סרטים, וגיימרים. רק שיתאים לגלישה מרובה ברשת, קריאת מאמרים, תיכנות קל בתוכנת GIS. ושאפשר יהיה לראות בו סרטים ולאחסן המון המון המון תמונות ומידע. נראה לי אפשר להשיג מציאה כזאת עד 2500. הרבה המליצו על אסוס. אני צריכה המלצה יותר ספציפית לדגם וחנות ומיקום הקנייה. אני צריכה אותו ביום ראשון כבר. הדל הקודם שלי מת ואיתו הלכו כל הדברים שהיו לי. לא שווה כלום. השקעתי 5000 שקל במחשב הכי חזק שהיה אז (לא לגיימרים, אלא רגיל) ולאן זה הביא אותי? לשום מקום... אז אשמח להמלצות מפורטות בהתאם. תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by casillas,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים