ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש אבל לא יותר מדיי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי BLURAY ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. worms armagadon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי מחשב ששימש אותי לגיימינג בעבר - ולפי המפרט אפשר להבין מתי שיחקתי.. Quad Core Q6600 GeForce 8800GT DDR2 3x2GB 800MHZ, סה"כ 6GB Ram 500GB Western Digital Green Edition לוח אם Asus P5K
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למכירה סוללה חדשה ומקורית למחשבי ASUS, דגם A42-U53, באריזה, מעולם לא היתה בשימוש, 6 תאים, מוכר כי הדגם לא מתאים למחשב שלי. דגם דומה עולה בזאפ 499 ש"ח, מוכר ב-200. אמורה להתאים לסדרות הבאות: ASUS U33, ASUS U42 Series, ASUS U43 Series, ASUS U52 Series, ASUS U53 Series תמונות ניתן לראות כאן: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5c344a9db59917a5024b480b407d05d54e5 טלפון: 052-9759814 יניב
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. קראתי לא מעט בפורום בשבועיים האחרונים אחרי ששנים לא הייתי בעניינים. תודה לכל המנהלים והמגיבים שמאפשרים פורום כ"כ מקצועי ומעניין. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב חדש עם הנתונים הבאים... : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר יהיה לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי, אשקול חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא עבורי ולשתי בנותי המתבגרות (גדולה בת 10). שימוש עיקרי הוא הורדות סרטים וסדרות. בנוסף אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים עדכניים עם הדרישות הגבוהות ביותר. יש לי צורך גם ב - Fir…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שאני מזמין עכשיו מעבד וכרטיס מסך למטרת גיימינג , אני צריך להיות בטוח ב100% מחשב נוכחי: DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4185 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4930 סה"כ : 4230 ש"ח החלקים האלה תואמים ללוח אם שלי ? שווה את הכסף ? ויש מצב שאני אצטרך ספק יותר טוב או שזה בסדר ?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי 1) אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב עם הלוח הזה- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_PRO/#specifications וכרטיס מסך gtx 670 השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להוסיף עוד כרטיס 670 אחד, האם הלוח אם ידע לתפעל אותו בצורה אידיאלית למרות שהוא צ'יפ H77 ולא Z77? 2) ושאלה שניה בקשר לזכרונות, אם אני קונה 16 ג'יגה, עדיף לקנות 4 סטיקים של 4 ג'יגה או 2 של 8? 3) ושאלה אחרונה, מה הכוונה ב"ספק כוח מודולרי" ומה ההבדל בינו לבין ספק רגיל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחיין שלי רוצה נייד על מנת לנגן מוזיקה שיכול להריץ תוכנות של DJ'S אני יודע שהתקציב מאוד נמוך 2,500 ש"ח מקסימום אבל זה מה שאני יכול להרשות לעצמי אני לא מבין בניידים מספיק לכן אשמח לקבל חוות דעת, אפילו שוקל לקנות יד שנייה תודה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אסוס הציגה לאחרונה נייד 15.6 אינצ' עם מפרט שלא כמו השם, רחוק מביצועים של אולטרה בוק ומציג את הטופ כמעט בתחום החומרה. מדובר ב-ASUS ZENBOOK Touch U500VZ בלי להכביר יותר מדי במילים, רק ניתן למפרט לסבר את העין - מעבד Intel Core i7-3612QM 2.1 GHz , זכרון בנפח 8 ג'יגה, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650M זוג כונני SSD מדגם ADATA XM11, לקבלת נפח כולל של 512GB מאפיינים פיזיים - מידות אורך-רוחב-גובה 254-380-20 מ"מ (כן, 20 מ"מ גובה) ומשקל של 2.2 ק"ג בלבד. סוללת 8 תאים, 70WH. והדובדן - מסך מט IPS בגודל 15 אינצ' ברזולוציה של 1920x1080. ביקורת על הנייד אפשר למצוא ברשת - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html כמו שזה נראה, יש לאפל מתחרה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב עד 1300 שקל (ללא מסך ,מקלדת ,רמקולים וכו...) השימושים העיקריים שלי במחשב זה אינטרנט סרטים וחשוב לי שהמשחק פרו רוולושיין 2013 יעבוד חלק חוץ מזה שיהיה המחשב הכי חזק שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תוכנות איור ומשחקים כמו קול אוף דיוטי החדש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך בגודל 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעשיתי מחקר גדול אני מתלבט בין 4 מחשבים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13358 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13337 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13342 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא(הוא למטרות גיימינג ): Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) תודה לכל העוזרים...אופיר
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג מחשב בזמן הקרוב,אשמח למפרט מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...אני מבקש שהמחשב יתן ביצועים רגילים עד מקסימליים למשחקים הללו ושהמפרט יעלה במחיר של עד 4000 ש"ח ללא מסך ובלי ציוד היקפי שהמחשב יהיה די שקט (עד 7),אין צורך לתוכנות אופיס (אותם אני יסדר לבד לאחר רכישת המחשב) יש לציין שהמפרט יהיה למחשב נייח. בנוסף למפרט המחשב יש לי 2 שאלות : אמרו לי שמומלץ לקנות למשחקים הללו כרטיס מסך GTX560 ואמרו לי גם שהכרטיס מסך הזה הוא הכרטיס המסך הדרוש למשחק battlefield 3,האם זה נכון ? יש כרטיס מסך אחר שיכול להריץ את המשחקים הללו (כולל battlefield 3) ללא לאגים ושיהיה יותר זול ? לאיזה מ…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים אבקש את עזרתכם בנושא רכישת מחשב נייד, קצת נתונים ושאלות מצורפות: המחשב ירכש בהונגריה בסכום של 3000 ש"ח פלוס מינוס, ישנה גמישות מסויימת אם יש צרוך בכך. במחשבים אני לא ממש מבין, מה שכן אני עובד קצת עם מוסיקה, מריץ תוכנות של תקלוט ומעבר לזה תוכנות דיי סטנדרטיות, אופיס וכו. אני מוצא את עצמי עובד עם שתי דפדפנים במקביל ומשתמש ומדפדף בין הרבה חלונות פתוחים, תוכנה ההורדה פתוחה ברקע והסקייפ מצלצל מידי פעם. אני בכוונה מתאר תמונת מצב קיימת במחשבה שזה עשוי להועיל ליציאת המפרט באופן הטוב ביותר. הייתי שמח אם אוכל לקבל מכם הצעה למפרט שיתאים לצרכיי וכמו כן חברה מומלצת (לנובו?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן לכולם, צריך את עזרתכם בהתלבטות לגבי מעבד,אני די סגור על הדגם N56 של אסוס,רק לא בטוח האם כדאי להשקיע עוד 770ש"ח על i7? אלו 2 הדגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20392 4379 ש"ח. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=11199&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 5152 ש"ח עבור מעבד i7. הצרכים שלי הם לימודים,תכנות,ושאר הצרכים הבסיסיים.אני לא גיימר,לא מעבר לDIABLO3. וכל השאר מתאים לי בול בדגם הזה,ביצועים,זיכרון,רזולוציה,סאונד,מסך,הכל! וכמובן שהלפטופ סקסי ונראה מעולה,מאוד מזכיר את הMAC.שזה יתרון בשבילי. דעתכם בנושא המעבדים? תודה, רומן.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה עם גרפיקה לפי התנאים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעבודה עם תוכות לדוגמא: פינקאל, פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב שבניתי ב 3500 ש"ח סוג פריט שם פריט כמות יח' מחיר ליחידה מעבד AMD A10-5800 4.2GHZ QUAD CORE 1 קירור למעבד AMD OEM 1 לוח אם GIGABYTE F2A75-D3H 1 זיכרון ADATA 8GB DDR3 1600MHZ 1 כרטיס מסך NVIDIA GTX 660 2GB 1 דיסק קשיח HITACHI 500GB SATA3 1 צורב ASUS DVDRW X24 1 ספק כח SEASONIC ECO 500W 1 מארז COOLER MASTER ELITE 430 1 מסך ללא מקלדת ו/או עכבר ללא מערכת הפעלה ללא תוספות נוספות ללא הערות להצעה סה"כ: 3500 אשמח לחוות דעת רצינית לגבי המפרט האם הוא חזק ויריץ כול משחק על הגדרות גבהות ביותר בקלות ? תודה יפתח
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודשיים חבר חוזר לארץ מארה"ב, הבנתי שעוד מעט מתחילים מבצעי הבלאק פריידי שם. מישהו מכיר אתר מומלץ שרוב הסיכויים שיהיו בו מבצעים טובים? הוא לא יוכל לנסוע לחנות פיזית, אז אצטרך להזמין באינטרנט. דרישות: * מטרות המחשב? מחשב סטודנט (תכנות +הרצת סרטי HD) * גודל המסך? 13.3 אינצ' * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, 4-5 נשמע לי סביר לגודל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לסרטים * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שילוב עם SSD, הבנתי שזה בוסט רציני בביצועים. לא נדרש מקום רב * כונן …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזו רמה של שקט זה נותן להערכתכם מ-0 עד 10? איזו קונפיגורציה תיתן את הכי שקט ביחס למחיר בתקציב של עד 500 ש"ח כולל ספק בהנחה שהקירור הוא של ZALMAN 7000V Al SI Edition? תודה
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-