עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RamiHa,

היי, אני מתלבט בין שתי רזולוציות full hd וHD+ 1600 x 900 עם מה יותר נוח לעבוד? וד"א שמתי לב שאין יחסית הרבה 15,6 עם full hd והרוב זה hd ready תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  2. יש לי מחשב סמסונג i3 עם 4 ג'יגה זכרון אשר נכבה כאשר מפעילים עליו משחקים שבעבר היו פועלים עליו ללא בעיה. מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. 1- DELL VOSTRO 2520 2- ASUS X55C. לשניהם יש כמעט את אותו מפרט. חשובה לי העמידות. האסוס זול ב300 שח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yanaym,

שלום, אני מתכנן לקנות כונן ssd, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. צהריים טובים, אחותי רכשה אתמול מחשב ultrabook של סמסונג מksp בעל דיסק קשיח ssd בנפח 128, והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שיש לה רק 65.1 גי'גה פנויים מתוך 96.2 לא אמור להיות שם 128 גי'גה? ויש לציין שלא התקנו שום דבר חוץ מאופיס

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by rubberDucky,

שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  7. הנה המחשב. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21113 שימו לב שיש אפשרות לשדרוג עד 16GB. התקשרתי לחנות, אמרו שיש אפשרות שדרוג רק למחשבים שהם בדקו ש 2x8 עובדים עליהם, ושלוח האם תומך. באתר של ASUS אין אפשרות לשדרוג עד 16GB. http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K55VD/#specifications למרות זאת הבנתי שטכנית, אפשרי שמחשב כזה יקרא וישתמש ב 16GB. איך אני יודע שלא מבלבלים לי בשכל, ואם אני מגיע לחנות כדי לבדוק את המחשב - איך אני מוודא שהוא מסוגל להשתמש ביותר מ 8GB?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  8. היי אני כבר כמה ימים יושב על נסיון לבנות שילוש טוב .. על מעבד אני דיי סגור I5 3570K לוח כרגע אני חושב ללכת על הG1.SNIPER M3 מבחינת השבב של הסאונד הוא די קונה אותי אבל אני מקווה שלא יגביל אותי בOC מה גם שיש לי תצורת רייד0 + שני הרדיסקים וסידירום, מה שאומר שכל חריצי הSATA יהיו תפוסים :-\ זכרונות אני ראיתי 16GB 1600MHZ ב500 שקל שזה נראלי ממש משתלם, במיוחד שראיתי שאין הבדלים בין המהירויות השונות אחרת הייתי קונה 8GB עם 1866 או 2133 .. דבר אחרון שאני ממש מתקשה לבחור - קירור למעבד! אני רוצה קירור טוב כי כמובן מתוכנן OC אבל כל הרציניים שראיתי ענקיים ומגושמים, יש לי מארז מספיק גדול זה לא הבעיה, זה פשוט מגביל מידי כשאני מנקה את המארז כל 2-3 חודשים. התקציב הכללי הוא 3000 שח ללא ח…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. שלום, ספק הכוח במחשב הישן (פנטיום 4, ג'יגה זיכרון) נשרף, ועל הדרך הוחלט במקום לקנות ספק כוח חלופי - לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להספיק לשימוש קל של פיתוח, משחקים קלים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 20% פיתוח, 50% משחקים קלים ו-30% אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, FM13, Starcraft 2 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  11. Started by yoranch,

שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dorange,

סתם בשביל הכיף, להלן המפרט: מעבד: core i7 - 920 קירור למעבד: thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte ex58-extreme זכרון: 12gb מחולק ל2gb*6 בערוץ משולש (tripple channel), מדובר בDDR3 בתדר 1333MHZ עם צלעות קירור. מאיץ גרפי: readeon HD4870x2 עם 2gb של vram אחסון קשיח: 2x1TB caviar green במערך raid0 + שני דיסקים קשיחים (500GB , 1.5tb) לגיבוי פנימי. קיים גם תא קדמי להכנסת דיסק קשיח בלייב של thermaltake. צורב DVD של ASUS בקרת מאווררים קדמית עם 4 חיישני חום פנימיים ומסך בקדמת המארז עם שליטה על מהירות מאווררים ותצוגת טמפרטורה. מארז HAF932 של COOLERMASTER ספק כח: corsair TX850 טמפרטורות מEVEREST: כמה שווה העסק הזה? (למחשב יש כבר כמה שנים בקילומטראז' אבל הוא שמור ברמה גבו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SeReGa,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב LENOVO B560 עם מעבד I5 ו 4GB זיכרון אני רוצה להחליף כרטיס מסך ככה שיריץ לי משחקים כמו שצריך איזה כרטיס מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אוקי קניתי את המחשב בחברת KSP מחשבים באשדוד והמחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL שעליו אתן חוות דעת אישית שלי. המחשב מבחינת הגימור לדעתי האישית מצויין (צבע טיטניום כסוף) בלי כל משחקי הצבעים שיש בשאר החברות והעיצובים הפשוטים יותר. המקלדת היא מקלדת מלאה אני לא אוהב חלקית זה עניין של טעם המקשים בדיוק כמו שצריך שיהיו בסיגבנון של DELL ו-MSI. מבחינת נתונים המחשב לדעתי עם נתונים ממש טובים מפרט יש באתר של KSP הנה קישור:http://ksp.co.il/?uin=17160 ולא ראיתי צורך לפרט פה את כל המפרט שלו. חשוב לציין מדובר בכרטיס מסך עצמאי של 2GB מדגם AMD RADEION 7670HD לפי הנתונים הוא אוכל את הכרטיסי מסך של ג'יפורס אלא שמסופקים במחשבים הנייידים של המתחרים ולכן בחרתי במחשב הזה דווקא. שכחתי לציין הסולל…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by roee01,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000k. 2. מה שימושי המחשב - מסחר בבורסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה אפשר לעבוד עם 4 מסכים בעלי תצוגות שונות במקביל ושיעבוד בצורה חלקה לגמרי 10. האם חשוב לשמור על אופק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eyall97,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MAX PAYNE 3, MW3 (כל המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024 1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים (תעשייה וניהול). מניח שאדרש בהמשך לתכנות. למרות המחיר שאשלם במשקל על הגב - חשוב לי לשמור על מסך גדול, קרי 15.4". תודה למגיבים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית + מדיה ביתית + קומפילציה פשוטה * גודל המסך? 15.4" * משקל רצוי? אתם יודעים.... סטודנט... כמה שפחות ב-15.4" * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רוצה להיות מחובר לקיר כל הזמן. מעדיף כאלה שיחזיקו 4-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? חיובי. מעדיף כונן מובנה ולא חיצוני. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כ…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? הבסיס הוא i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, תוכנות עריכה תלת מימד ועיצוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש נרחב בפוטושופ, פרמייר וטיפה Cinema 4d. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק עכשווי שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920×1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ללא פגיעה משמעותית בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? EDIUS, Premiere א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר לכיוון פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050 יוחלף לשני 1920x1080/1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכן HD, אינטרנט (30 Tabים במקביל). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, תוכן HD, אינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש צורך בתמיכה במשחקי מרבית משחקי המחשב החדשים בשוק (תוכן HD). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ + 42 אינץ 1920\1080. -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

24. מבקש את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי מפרט בתקציב סביבות ה5K נבנה למטרות משחק גיימינג כבדים בעקרון כל הערה, דעה וביקורת מבורכת תודה רבה לעוזרים דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 13 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Zotac GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX 1 כונני SSD: Intel 60G…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים, עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4/5 NBA 13 , Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך- 19 אינץ, אבל תיתן הגדלה(לא בטוח) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות. 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים