עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני יודע שהחומרה יקרה מאוד, אולם אני די צריך אותה בשביל המכונות הווירטואליות ו-Ms flight x שהוא CPU intensive. מקווה לקבל הערות והארות בונות. בקשר לקירור - אני מתעתד לרכוש את ה-H100I כשייצא. תודה מראש. המפרט :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אוקי קניתי את המחשב בחברת KSP מחשבים באשדוד והמחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL שעליו אתן חוות דעת אישית שלי. המחשב מבחינת הגימור לדעתי האישית מצויין (צבע טיטניום כסוף) בלי כל משחקי הצבעים שיש בשאר החברות והעיצובים הפשוטים יותר. המקלדת היא מקלדת מלאה אני לא אוהב חלקית זה עניין של טעם המקשים בדיוק כמו שצריך שיהיו בסיגבנון של DELL ו-MSI. מבחינת נתונים המחשב לדעתי עם נתונים ממש טובים מפרט יש באתר של KSP הנה קישור:http://ksp.co.il/?uin=17160 ולא ראיתי צורך לפרט פה את כל המפרט שלו. חשוב לציין מדובר בכרטיס מסך עצמאי של 2GB מדגם AMD RADEION 7670HD לפי הנתונים הוא אוכל את הכרטיסי מסך של ג'יפורס אלא שמסופקים במחשבים הנייידים של המתחרים ולכן בחרתי במחשב הזה דווקא. שכחתי לציין הסולל…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by alergic,

Intel i5-3570K- Tray - 1094 (3 years) Scythe Mugen 3 - 200 (1 Year) Gigabyte GA-Z77X-D3H - 785 (3 Years) Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G X2 - 376 (Life - In store) Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX - 939 (5 years) Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail - 444 (3 years) Sapphire ATI Radeon HD7950 3072MB GDDR5 PCIe - 1805 (3 years) CoolerMaster HAF X - 995 (2 years) Seasonic S12II 620W - 415 (5 years) Dell U2312HM 23" (IPS Panel) - 778 (3 years) Total: 7831 (Average waranty - 3 years) הורכב בעזרת מדור מפרטים מומלצים בסוגריים - אחריות האם יש שינוי עדכני שאפשר לעשות או שזה מפרט מקסימלי על סמך מחיר/ביצועים? בכוונה לא בחרתי מערך S…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by whylikethis,

רק רציתי להגיד תודה רבה על העזרה שלכם למצוא לי מפרט למחשב שיתחבר לטלוויזיה.. בסוף החלטתי ללכת על חנות שיותר קרובה לי לבית.. הלכתי על אייבורי זה המפרט למי שמתעניין [table][tr][td]מארזמארז מותג IN-WIN שחור כולל מאוורר קידמי ואחורי[/td][/tr][tr][td]ספק כחFSP 460W כולל מאוורר 12 ס"מ[/td][/tr][tr][td]מעבדAMD A-Series Quad Core A8-5600K[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-F2A75M-D3H FM2[/td][/tr][tr][td]כרטיס קול5.1[/td][/tr][tr][td]כרטיס רשת10/100/1000[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיחדיסק קשיח Seagate 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer[/td][/tr][tr][td]זכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1600MHz[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[/td][/t…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mwalker03,

היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא רלוונטי, תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. *תקציב: 1,500 - 2,700 משהו כזה.. זורם * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זורם אתכם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? זורם אתכם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB במינימום * כונן CD/DVD? צורב? צורב, דה * כונן Bluray? זורם אתכם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זורם אתכם * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה.. שיעבוד מהר בלי להתקע, אין צורך בגיימינג. רוצה לקנות מחר מ KSP באילת בKSP המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17448&txt_…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום. קניתי את המחשב הנ"ל: Asus S56CA-XX117H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834757 הכבל של החשמל קצר מדי, האם יש מאריך, או שיש מטען חילופי ארוך יותר? מעוניין בעוד 1-2 מ'. תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by Aternus,

שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף, פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם ובינתים אשמח גם להמלצה למפרט שלם. להלן המפרט הנוכחי: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO חשוב שיהיה מעבד עם כל הטכנולוגיות של הוירטואליזציה, כמו כן שיצרוך כמה שפחות חשמל. חובה איכות חומרים מעולה כי המחשב פועל 24\7. תודה!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by yitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לבית , אלא בערך הדברים שאני חושב עליהם...1.התקציב המקסימלי -2500ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 2.חריגה לכל היותר 500ש"ח 3.שימוש המחשב למשחקים(NFS,assassin's creed ,call of duty,וכו') עבודות שירים סרטים. 4.שיהיה שקט 5.אין צורך לכלול מערכת הפעלה 6.ומקווה לשדרג יותר עם השנים. תודההה לעונים.

16. שלום לכולם, צריכה את עזרתכם. יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g מזה מספר חודשים יש כמה תקלות מוזרות במחשב שלי. הבעיה היא שלמרות שהמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיעה למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% - כך שיוצא מצב שתמיד צריך להיות מחובר וזמין למטען. המחשב ברשותי מזה כשנתיים, פחות או יותר. בנוסף, המקלדת קשה מאוד! צריך ממש להתאבק לפעמים, ודבר זה פשוט מתסכל באמצע הקלדה מהירה באמצע שיעור (סטודנטית) יתרה מכך, קרה לי בחודשים האחרונים שפשוט חלונות נסגרים מעצמם, כאילו נלחץ משהו במקלדת ונסגר החלון (קרה בכרום - דפדפן, ולא פעם ב word 2010 - נמחקו לי כתוצאה מכך שיעורים שלמים....) אין סיכוי שמדובר במישהו שפרץ וכו' היות והמחשב עבר פירמוט וניקוי כולל, כמו כן קיים ESET Sma…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי מדי, פה ושם קצת עריכה גרפית ווידיאו, לא דברים כבדים מדי (בייתים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PlanetSide 2, World of Warcraft, StarCraft 2, Skyrim, Star Wars The Old Republicת MineCraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כאשר התקציב שיש לי הוא בין 4000 ל4500 (כולל מסך/עכבר/מקלדת) ככה שזה בעצם משאיר אותי בבערך 3500 למחשב עצמו. השימוש העיקרי בו יהיה להורדה והעלאה של קבצים, פיתוח (ז"א שהוא יריץ JAVA וגם VISUAL STUDIO וכו'), עריכה גרפית (PHOTOSHOP) ומכונות וירטואליות. דרישה שהיא ממש חשובה היא שהוא יהיה ממש שקט, הוא אמור להיות בחדר שמשמש גם לשינה וכו'.... אני מעדיפה שקט על חשבון ביצועים (מבחינת מחירים של רכיבים...) הרכבתי מפרט בKSP (שמה אני מתכוונת לקנות..), חסר לי בו כרטיס רשת שבזה אשמח מאוד לעזרתכם, (הוא אמור לקלוט אינטרנט בWIFI) וזיכרונות (בגדול חשבתי על אחד של 8, להמלצתכם), וחוץ מזה אשמח לחוות דעת ואם אתם חושבים שיש משהו שצריך לשפר או ללכת על זול יותר... …

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by ainaldinak,

שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP (בלית ברירה), אני אשמח לשמוע הערות והצעות לשיפור במסגרת התקציב. מבחינת גיימינג, אני רוצה שמשחקים חדשים יעבדו טוב בהגדרות גבוהות, אבל לא חייב הגדרות ultra high... מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 כונני Crucial m4 2.5''…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברים, אני מתלבט בין 3 מפרטים של מחשבים ניידיים והייתי נורא שמח אם הייתם יכולים לעזור לי להכריע בעניין. השימוש של המחשב הוא בעיקר הרצת תוכנות, ולימודים. תוכנות כמו: ACTIVE HDL, MATHLAB, MODEL SIM הייתי גם רוצה לשחק בקטנה, לא ברמה של גיימינג משחקי רשת, או GTA4 (לא ברמה יותר מזה ולא מחייב שיריץ באיכות גבוהה) המחשבים שאני מתלבט בינהם: http://ksp.co.il/?uin=16540 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12500 http://ksp.co.il/?uin=17217 אתם גם מוזמנים להמליץ עלמפרטים משלכם בגבול ה3500 ש"ח ואני מודה לכם מאוד על העזרה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. היי חברה אני כבר הרבה זמן לא בעניין של הדברים האלה ולכן כבר לא מבין וצריך את עצתכם. אני רוצה לרכוש מחשב גיימניג חדש ללא הכרטיס מסך. למה? כי אני אקנה אותו בחו"ל ולכן עדיין צריך הצעה לכרטיס, אך שהוא לא יכלל במחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב-500 ש"ח אבל אני מעוניין בהכי HIGH END שאפשר, לכן לא לעשות בפחות מ-4800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק לי למספר שנים קדימה עם הרצה קלה יחסית של המשחקים המודרניים. אין תקציב ספציפי או חנות ספיציפית אליהם אני כבול, אם יש מפלצת ניידת לצורך הדוגמא ב-16 אלף ששווה כל שקל ע"פ ביקורות, אני אקנה. מאידך, כן חשוב לי יחס המחיר לביצוע ולא בא לי לפזר כסף סתם, ככה שאם יש מחשב נייד שמן הסתם הרבה פחות חזק ועולה 8000 ש"ח, אך נותן ביצועים מעולים למחיר אני אעדיף אותו. כמו כן ניידים חלשים לא רלוונטיים אליי, טובים ככל שיהיו ביחס למחיריהם. אני רוצה לציין רק שאם ניתן לקנות מחו"ל ויש הצעה משתלמת כל שהיא, אשמח לשמוע עליה. כרגע אני שם את העין על הנייד הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=17337&txt_search=&b…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מחשב סמסונג i3 עם 4 ג'יגה זכרון אשר נכבה כאשר מפעילים עליו משחקים שבעבר היו פועלים עליו ללא בעיה. מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,COD BO2,PS2,FC3,AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : מסך חדש,אז FHD , 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים