עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח לעזרתכם, בגדול בניתי מפרט אבל אשמח לחוות דעת שלכם. התקציב הוא באזור ה2000 שקל (בגג חריגה של 200, כמובן שעדיף כמה שפחות) לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ומשחקים בקטנה (מנג'ר וורמס וכל מיני שטויות כאלו...) כמה דברים שכן חשובים זה מחשב מבוסס אינטל, 4 גיגה זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח של 1TB אמין וכרטיס מסך רגיל (לא מובנה) זה המפרט שבחרתי : [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] …

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  2. המחשב הינו לעבודות משרדיות כגון: אינטרנט, סרטים בקטנה, אופיס.. עדיפות לכמה שיותר זול התקציב הוא עד 2000 ש"ח [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* גודל המסך? 15[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* משקל רצוי? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ([/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300] ESATA[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300], [/glow] [g…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by meytar,

ראיתי פעם כתבה שאין על חשיבה קבוצתית.. חשבתי לנצל אתכם רציתי לקנות מחשב נייח ביתי..(רק לוח אם,לא משהו שצריך לתמוך בGTA או משהו מטורף..סתם מחשב ביתי. מסך מקלדת והשאר כבר קיימים). רציתי לשאול אם המחיר טוב או יקר אם יש את אותו מפרט ביברה אחרת בזול יותר או אם המפרט לא עונה על דרישותיי.. מפרט מחשב נייח: מעבד dual core 6330 HG זיכרון 500 ג'יגה דיסק קשיח ספק 460 W מארז + מערכת קירור כרטיס מסך גרפי וצורב וכל הדברים האלה.. 1650 ש"ח... אם כתתבתי משהו לא מובן,לא נכון,יקר זול הכל.. תגידו ואתקן. זה יגזול שתי שניות מזמנכם אבל ישנה לי במחיר... תוה רבה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. פירקתי את המחשב הקודם (חייב להודות שגיליתי שאני מסוגל לפתח ערך סנטימנלטי למתכות, ממש עצוב לי לזרוק ולהיפרד מהמחשב, ליווה אותי הרבה שנים). אני לא יודע מה לשמור ומה לזרוק אז רציתי לדעת בכמה כסף אוכל למכור את החלקים הבאים: מעבד אינטל דואל קור E5200, 3.2GHZ , לעולם לא עבר OC ויש אחריות לכל החיים וגם את הקירור המקורי שלו לוח אם ASUS צ'יפסט G31, ASUS P5KPLCM סטיק זיכרון DDR2 של 2GB של PQI, רץ על 667MHZ עוד סטיק DDR2 של 1GB של קינגסטון, רץ על 667MHZ הארד דיסק של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך, 320GB 7200RPM 16MB, יימכר לאחר פירמוט ספק כח של HEC 450W והנה המדבקה שעליו: http://img833.imageshack.us/img833/5020/66103310.jpg בכמה אוכל למכור את החלקים לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lidorkalfa,

עלה לי 4300 לפני קצת פחות משנתיים, מה השווי כרגע?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. Started by tal daniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום לכולם, כעקרון אני מבקש לדעת אם המפרט שבניתי הוא טוב. הרזולוציה של המסך שלי היא 1600X900 ואני רוצה לדעת אם יחס הרזולוציה של המסך שלי טובה ליחס הכרטיס מסך שמוצג במפרט. אשמח לדעת כמה FPS המפרט הנ"ל יציג (אם הוא משתלם בכלל )במשחקים כמו BF3 וBFBC2 אשמח לדעת עוד האם המארז הוא מארז טוב שמציג זרימת אוויר טובה והאם הוא טוב לגיימינג .ואחרי כול החפירה אני מציג את המפרט שלי : המפרט - מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, ברשותי המפרט בצד,חלק מהכותרים הכבדים רצים דיי גרוע ב1680x1050 לכן ברצוני לשדרג את המחשב ולהעביר את החלקים שאני משדרג למחשב של אחי הקטן,שגם הוא צריך שידרוג והמחשב עצמו איטי ומשחקים לא רצים טוב כל כך אצלו...(e5200,EP43-DS3L,2GB RAM,GENERIC CASE AND PSU),בעקרון,התקציב שלי עומד על כ-2000 ש"ח בלי לחרוג או בלי לחרוג יותר מידי... OC מתוכנן תמיד,במידה ויש אפשרות כמובן

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום רב, אני יודע שהחומרה יקרה מאוד, אולם אני די צריך אותה בשביל המכונות הווירטואליות ו-Ms flight x שהוא CPU intensive. מקווה לקבל הערות והארות בונות. בקשר לקירור - אני מתעתד לרכוש את ה-H100I כשייצא. תודה מראש. המפרט :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אוקי קניתי את המחשב בחברת KSP מחשבים באשדוד והמחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL שעליו אתן חוות דעת אישית שלי. המחשב מבחינת הגימור לדעתי האישית מצויין (צבע טיטניום כסוף) בלי כל משחקי הצבעים שיש בשאר החברות והעיצובים הפשוטים יותר. המקלדת היא מקלדת מלאה אני לא אוהב חלקית זה עניין של טעם המקשים בדיוק כמו שצריך שיהיו בסיגבנון של DELL ו-MSI. מבחינת נתונים המחשב לדעתי עם נתונים ממש טובים מפרט יש באתר של KSP הנה קישור:http://ksp.co.il/?uin=17160 ולא ראיתי צורך לפרט פה את כל המפרט שלו. חשוב לציין מדובר בכרטיס מסך עצמאי של 2GB מדגם AMD RADEION 7670HD לפי הנתונים הוא אוכל את הכרטיסי מסך של ג'יפורס אלא שמסופקים במחשבים הנייידים של המתחרים ולכן בחרתי במחשב הזה דווקא. שכחתי לציין הסולל…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by alergic,

Intel i5-3570K- Tray - 1094 (3 years) Scythe Mugen 3 - 200 (1 Year) Gigabyte GA-Z77X-D3H - 785 (3 Years) Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G X2 - 376 (Life - In store) Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX - 939 (5 years) Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail - 444 (3 years) Sapphire ATI Radeon HD7950 3072MB GDDR5 PCIe - 1805 (3 years) CoolerMaster HAF X - 995 (2 years) Seasonic S12II 620W - 415 (5 years) Dell U2312HM 23" (IPS Panel) - 778 (3 years) Total: 7831 (Average waranty - 3 years) הורכב בעזרת מדור מפרטים מומלצים בסוגריים - אחריות האם יש שינוי עדכני שאפשר לעשות או שזה מפרט מקסימלי על סמך מחיר/ביצועים? בכוונה לא בחרתי מערך S…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by whylikethis,

רק רציתי להגיד תודה רבה על העזרה שלכם למצוא לי מפרט למחשב שיתחבר לטלוויזיה.. בסוף החלטתי ללכת על חנות שיותר קרובה לי לבית.. הלכתי על אייבורי זה המפרט למי שמתעניין [table][tr][td]מארזמארז מותג IN-WIN שחור כולל מאוורר קידמי ואחורי[/td][/tr][tr][td]ספק כחFSP 460W כולל מאוורר 12 ס"מ[/td][/tr][tr][td]מעבדAMD A-Series Quad Core A8-5600K[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-F2A75M-D3H FM2[/td][/tr][tr][td]כרטיס קול5.1[/td][/tr][tr][td]כרטיס רשת10/100/1000[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיחדיסק קשיח Seagate 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer[/td][/tr][tr][td]זכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1600MHz[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[/td][/t…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mwalker03,

היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא רלוונטי, תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. *תקציב: 1,500 - 2,700 משהו כזה.. זורם * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זורם אתכם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? זורם אתכם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB במינימום * כונן CD/DVD? צורב? צורב, דה * כונן Bluray? זורם אתכם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זורם אתכם * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה.. שיעבוד מהר בלי להתקע, אין צורך בגיימינג. רוצה לקנות מחר מ KSP באילת בKSP המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17448&txt_…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. שלום. קניתי את המחשב הנ"ל: Asus S56CA-XX117H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834757 הכבל של החשמל קצר מדי, האם יש מאריך, או שיש מטען חילופי ארוך יותר? מעוניין בעוד 1-2 מ'. תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by Aternus,

שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף, פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם ובינתים אשמח גם להמלצה למפרט שלם. להלן המפרט הנוכחי: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO חשוב שיהיה מעבד עם כל הטכנולוגיות של הוירטואליזציה, כמו כן שיצרוך כמה שפחות חשמל. חובה איכות חומרים מעולה כי המחשב פועל 24\7. תודה!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by yitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לבית , אלא בערך הדברים שאני חושב עליהם...1.התקציב המקסימלי -2500ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 2.חריגה לכל היותר 500ש"ח 3.שימוש המחשב למשחקים(NFS,assassin's creed ,call of duty,וכו') עבודות שירים סרטים. 4.שיהיה שקט 5.אין צורך לכלול מערכת הפעלה 6.ומקווה לשדרג יותר עם השנים. תודההה לעונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.