ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם ספק כוח של Cooler Master 460W מתאים למחשב במפרט הבא: Intel Core i7 2600 Kingstone DDR3 1333 8GB RAM WD 1TB HDD Geforce GTX 560Ti 1GB אם לא, איזה בעיות עלולות להיות? תודה רבה :-)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/notebook-dell-156-720p-vostro-3550-silver-3210m-free-dos-p-13726?cPath=126 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20617 את VOSTRO יכול לקבל ב 3360 ש"ח את LATITUDE אני יכול לקבל ב 4000 ש"ח יתרונות של LATITUDE: מסך - 1080P ולא 720P משקל - 300 ג"ר פחות - לא באמת חשוב לי כי המחשב יהיה נייד רק בתוך ההבית. היתרונות של VASTRO: כ 650 ש"ח זול יותר מ LATITUDE השאלה האם FHD וזה שהסידרה היא LATITUDE ולא VOSTRO שווה תוספת של כ 650 ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפורים לגבי המפרט הבא שינוי לוח אם \ מעבד\ וכו... וגם רציתי לדעת האם המארז (והספק כח)מתאים לכל העסק כאן או לא .... תודה מעבד: Intel Core I7 3770K 3.5GHZ s1155 8MB,GPU core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8Z77-V LX s1155 core i3/5/7 , intel Z77,DDR3 XMP, 2xPCI-E,VGA,DVI, HDMI זיכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHZ SNIPER Edition dual channel CL9-9-9-24(low voltage) כרטיס מסך: Asus GTX670 2GB DirectCU II GDDR5 DX11, 2xDVI HDMI,DP , PCI-E דיסק קשיח: Seagate 2gb Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן SSD: Sandisk Extreme 2.5" 120GB SSD SATA III Retail צורב:…
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט לפני קניה בין 2 מחשבים ואני אשמח אם תוכלו לייעץ איזה עדיף ומדוע, בהתאם לפירוט הדרישות הנ"ל, תודה! (כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח) vostro inspiron * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל Crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בפורום הנהדר הזה היום לראשונה, נראה מה תמליצו.. ולשאלות הסטנדרטיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כולו (בשביל מה אני עובד כל כך קשה ?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, שרת פיתוח SQL ולעיתים כשרת VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2008\2012 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. כרגע 128…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שוב ערכתי את הת'רד הזה - החלטתי שאני קונה מחשב חדש לגמרי ולא לוקח חלקים מהמחשב הישן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, וכל שאר הfpsים למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19', בעתיד כנראה ישודרג ל-23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שילמתי עבורו 3900 ש"ח מארז- VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח- A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם- B75A-G43 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד- אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 מאוורר למארז- ARCTIC F12 AC 12CM זכרון- CEON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך- Nvidia GeForce 210 1GB-3 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי- 500GB S3 2Y 7200 16MB SEAGATE צורב- SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת- 64BIT OEM WINDOWS 7 HOME PREMIUM HEB כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS תודה מראש,שרון.
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למנהל בחברה דרוש מחשב נייד חדש עם דגש על הפרמטרים הבאים: 1. ניידות מקסימלית (משקל מינימלי) 2. זמן סוללה ארוך 3. מסך איכותי ונוח לשימוש ממושך בדרכים (מטוסים/רכבות) - שימוש משרדי בעיקר אבל גם קוד. 4. מקלדת נוחה לשימוש של ממש. 5. רמת ביצועים גבוהה. 6. עמיד, בנייה איכותית לשימוש לאורך זמן בדרכים. על הכוונת כרגע: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7616 http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3747&sub_category_id=1040&id=899 http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3590&sub_category_id=1040&id=899 http://ksp.co.il/?select=.268..271..43.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16180&txt_search=&buy=&minprice=4319&m…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין הכל לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי כאן - הדרישות שלי מעט השתנו ולכן אני מבקש להתייעץ שנית. לאור מעבר דירה והשארת המחשב הנייח בבית הקודם אני מחפש מחשב נייד חדש. האם מסך 13' מספיק לעבודה שוטפת ביום יום? בחיים לא הייתי עם מסך יותר קטן מ-17' ולרוב אני עם 21'+ אז אני לא יודע האם זה מיועד רק לנסיעות או שזה גם יכול להתאים לעבודה השוטפת. במידה וכן ראיתי השוואה שעשו The Marker לאולטרבוקים והם טוענים שם שה530U3B של סמסונג הוא המצטיין. האם אכן כך והוא המומלץ לרכישה בגודל זה ובתקציב עד 4K? (מארה"ב) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית לעיצוב שעובדת עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אוטוקאד, 3DMAX וכו'. ככל הנראה יש אופציה לקנות בניו יורק בעוד כמה שבועות. * גודל המסך? בין 14-15.6 * משקל רצוי? סטודנטית אז עדיף קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי חיבור למסך רגיל , החיבורים הסטנדרטים * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מתוכנן לקנות בחו"ל אז רצוי שיהיה אמא ואבא גם בארץ * האם בתקציב צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הצעה למפרט מחשב המיועד לשימוש מקצועי כבד. אני לא מפרט את התוכנות בגלל שהן ייעודיות ולא מוכרות [חלקן פיתוח אישי], אבל אני כן מפרט את הצרכים שלי להלן. 1. מארז. המארז צריך להיות עומד, מרווח, כניסות USB ואוזניות שפונים למעלה [ולא באמצע המארז מלפנים]. מקום ל-3 מאווררים. 2. מעבד. אינטל Core i7, הדגם עצמו פחות משנה לי ואני פתוח להצעות. 3. לוח אם. לוח האם צריך לתמוך במרכיבים הבאים: a. לפחות 4 כניסות דיסקים, SATA3 b. ארבע כניסות זיכרון עד 8GB כל אחד להרחבה עתידית. c. תמיכה בכרטיס הגרפי הנוכחי שלי GTX 560 Ti של ג'יפורס 4. שני מאוורים טובים [לא עושה אוברקלוקינג, אבל עובד בסביבה חמה יחסית]. 5. ספק כוח. 500W ומעלה…
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב, הציר הימני (הפחות רציני) בT400 שלי נהיה קצת רופף- כבר הרבה זמן אבל לא היה זמן לשלוח אותו לטיפול, המסך זז כס"מ לפה ולשם (לא מעבר, אז זה שמיש) לאחר ביקור במעבדות IBM התבשרתי שזה לא באחריות, והם רוצים 330 שקל על צירים חדשים ועבודה. אופציה א. היא לזרום איתם אופציה ב. היא להתעצבן עליהם ולנסות ללחוץ עליהם שלפחות יורידו מחיר (10$ עבור ציר אחד וחצי שעה עבודה- יכלו לסגור בחצי ממה שהציעו. את הביקור במעבדה שלהם הוא עשה בנושא נוסף אחר שבאחריות בכל מקרה. למרות שזה לא סביר, בנוסף מבדיקה ברשת נראה שקיימים חילוקי דעות בנושא ובצורה רשמית אין אחריות על הצירים, אלא מטפלים בזה מידי פעם כי הם נחמדים אופציה ג. היא לקבל אותו חזרה, להיות עם הציר הקצת רופף (לנצל על הדרך את הכסף בשביל SSD…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן מפרט שבניתי תוך כדי התבוננות והשוואה במפרט המצוי ב-KSP, אשמח לקבל חוות דעת לגביו: מעבד Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3, Tray - 1550 קירור מעבד Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler - 485 לוח אם Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E - 1780 זכרון G.Skill 4x4GB DDR3 2133Mhz Ares Quad Channel CL9 - 790 כ.מסך Gigabyte HD 6850 OC - 770 דיסק קשיח D Caviar 1TB, 64MB SATA III - 480 כונן SSD Corsair Force Series 3 60GB, SATA III - 365 צורב DVD Asus DVD+-RW x24 SATA - 140 כרטיס קול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 - 320 ספק כוח Corsair TX 750W - 625 מארז …
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לשדרג את המחשב. אני משתמש במחשב למשחקים כמו bf3 skyrim ו fsx. הרכיבים שימשיכו למחשב החדש: מסך 19״ כרטיס מסך: gtx 460 ספק: sea sonic 500 כונן dvd אני מעוניין בדיסק קשיח של 1 tb תקציב: נתחיל ב2000 ש״ח תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני קונה מחר מחשב חדש לאחי, המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אחי אוהב שהרבה דברים פתוחים ברקע וFPS גבוה אני רוצה גם חלון לשדרוגים עתדיים כמו תוספת של עוד זכרון + שדרוג של הכרטיס מסך זה מפרט שבניתי בTMS כולל מסך 1920X1080 לא מכיר בדיוק את מארז הזה ככה שהמלצות התקבלו בברכה, אני צריך מארז שגם הכרטיסים הכי גדולים יוכלו להיכנס בו גם לגבי הלוח אם אני לא סגור אבל OC כניראה שלא יהיה (התדר הקיים עם הבוסט של אינטל יספיקו). המלצות ללוח אם + מארז + אולי לרדת בקירור למשהו יותר זול התקבלו בברכה. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1036 קירור למעבד: ZA…
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט על פי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח כולל מסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים, סרטי HD, אופיס, MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים, גדול מסך 14 אינץ' (אפשר גם 15). האם ניתן להשיג בלא יותר מ4000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-