ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש עומד להיוולד , אבל אני עדיין עובד על ה"דנ"א" שלו ???. נתון שאשמח אם תקחו בחשבון קשור לעובדה שעיקר השימוש המשחקי שלי במחשב סובב סביב MMO בשם Eve Online. אחד הדברים הידועים ביותר לגביו הוא שהוא מאד אוהב לכתוב, והרבה, לזכרון, ולא רק לנדיף. למיטב הבנתי כונן SSD משפר מאד את הביצועים של הקליינט. אין ספק שכרטיס מסך אמור להיות אחד החלקים היקרים, אם לא היקר במפרט הזה, וזה בסדר. עם זאת, אם יש "פשרת" SLI אני מוכן להקשיב. למרות שהשמשחק אינו תומך ב-dual screen אני מתעתד לשחק על המחשב עם יותר מקליינט אחד (Dual accounting). לצורך העניין יש לי כבר מסך אחד שרכשתי לפני פחות מחודש - "24 של LG. עם זאת, אני מעוניין במסך נוסף בגודל דומה. למעשה, אני מעוניין בשני מפרטים - האחד הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי תכרטיס מסך Gigabyte GTX 760 Windforce OC 4Gb ככה שבניתי מפרט ללא כ.מסך המפרט הוא לגיימינג ורציתי חוות דעת מאנשים מבינים ברשותי מסך ASUS 3D Rdy שמריץ 120HZ 23inch הינה המפרט מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1513 לוח אם: [..] ASROCK Z77 EXTREME4 ₪778 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10 ₪420 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ₪366 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER 2 625W ₪397 קרור למעבד: [..] SCYTHE GRAND KAMA CROSS ₪191 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪337 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז: מארז ידית כסוף שחור USB קדמי זיכרון: 1GBDDR2 533MHZ צורב: DVD X18 DUAL LAYER הארד דיסק: 160 GB 8MB SATA 2 כרטיס מסך: MSI GF NX7300GT 256 MB לוח אם: MSI P4M890M-L DDR2 VGA מעבד אינטל: PD915 2.8 DUAL CORE כרטיס קול: 7.1 OB מסך: DVI 8MS 203B 20" SAMSUNG הכל: 4250 שקל.. איך?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצו"ב הצעת מחיר שהתקבלה מ"הטכנאי השכונתי" (😏), המחשב מיועד לצלם, מה שאומר המון פוטושופ ואילוסטרייטור. אם יש לכם הערות על המפרט וגם על המחיר אשמח מאוד. תודה מעבד I7-9700 , מעבד 8 ליבות , דור 9 + קירור מקצועי HYPER 212 זיכרון 16GB , ניתן לשדרג ל 32GB לוח אם B360 גיגהבייט מאיץ גרפי GTX1660 6GB דיסק SSD מסוג NVME מהיר נפח 512GB חברת אינטל דגם 660P דיסק אחסון 4TB חברת TOSHIBA מהירות 7200סלד מארז COUGAR MX330 צורב DVD הבחור מציע את המחשב הנ"ל כולל התקנות ומע"מ במחיר 5200 ש"ח האם מדובר במחיר סביר (מן הסתם לא הכי זול בעולם, ועדיין)? והמפרט? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם חדש ! וכרטיס מסך חדש . עכשיו יש לי זכרונות DDR400 CL2.53200 AMD SOCKET 939 3200+ עכשיו אני צריך המלצה ללוח טוב . עם PCI-E! וכרטיס מסך טוב תקציב 1600 ! תודה רבה חברה !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בניתי את המפרט לבד, רק רציתי לדעת האם בנוי נכון מבחינה טכנית (כל החלקים ניכנסים למארז....)? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34160 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 564/553 ₪ לוחות אם - Mini ITX B85M-ITX - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 399/391 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SS…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, השוויתי בין מפרט ברשת IVORY לבין מפרט בחנות KSP ו...משהו מוזר, יכול להיות כזה הפרש בין מפרטים כל-כך דומים?? שימו לב שיש הבדל בזכרון, אבל זה הבדל של מקסימום 300 ש"ח, וב-KSP זה עוד בלי הרכבה... KSP- http://www.planetnana.co.il/shlomiiiii/MF/4%2C655.doc IVORY- http://www.planetnana.co.il/shlomiiiii/MF/Ivory.JPG (פרסום מהיום) מה אתם אומרים??
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חדש. אני מעונין לקנות את המסך 24" של דל 2407WFP. מחשב עם 2GB זיכרון לפחות. המחשב אמר להחזיק מעמד 3-4 שנים. המחשב הוא לשימוכ כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, תיכנות וזהו בגדול. אני לא משחק משחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק. אין צורך בצורב DVD (יש לי את של ASUS BLT1814) דיסקים קשיחים יש לי 2 של 160GB. יש לי את המארז Antec Sonata 380W, האם יש צורך בשדרוג הספק?. אז הרכיבים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק (אם צריך להחליף) תקציב כולל המסך 10,000 ש"ח. עודף יתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי את המפרט הבא ב- 2650 ש"ח, רציתי לדעת אם שווה: יצרן: Lenovo דגם: G560 דגם מכונה: 0679-6JG מעבד: Pentium Dual Core P6000 מהירות: 1.86GHz/1066 זיכרון מטמון: 3MB זיכרון: נפח: 2GB DDR3 מהירות זיכרון: 1066MHz חריצי זיכרון פנויים: 1 חריצי זיכרון נגישים: 2 קיבולת זכרון מקסימלית: 8GB אמצעי הצבעה: ThinkPad UltraNav אחסון: גודל דיסק: 250GB מהירות דיסק: 5400 rpm כוננים: DVD Multi Burner: DVD/RW MultiBurner DL מסך: סוג: WXGA LED גודל: 15.6-inch LED Glossy display רזולוציה: 1280x800 מצלמה תקשורת: מודם: V.90 and K56 Flex (no voice) כרטיס רשת: Gigabit Ethernet- Integrated Bluetooth Wireless: Intel PRO 3945ABG גרפיקה: כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD סאונד: כרטיס קול: Conexant Azali…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=30730 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=30561 איך המפרטים? כדאי לבחור באחד מהם או שאפשר להרכיב משהו משתלם יותר? עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן חברים, בשעה טובה קיבלתי את הנייד הזה, שממנו כרגע נכתבת ההודעה הזאת אמנם אין לי מצלמה,ולכן זה יהיה בלי תמונות אבל אני אשתדל. יאללה! מפרט: AMD turion 64 X2 1024mb, ddr2 667mhz 80gb HD nforce 430 chipset windows vista home basic מה באריזה: 1.מחשב נייד(לא,באמת?!) 2. שלט למחשב נייד(עוד על זה בהמשך) 3.מטען 4.חוברות הוראות ואחריות ב3 שפות רשמים ראשונים- דבר ראשון ששמים לב אליו הוא העיצוב של המחשב.לדעתי מאוד מאוד יפה. כשהוא סגור הוא כולו שחור עם תבניות כאלו(PATTERNS) יפות אבל כמעט בלתי נראות. בפנים המקלדת שחורה והאזור שמסביבה, כולל הטאץ'פאד, כסוף\לבן כזה. מעל המקלדת יש שורה של כפתורי מגע(מה השם? כאלו שלא בולטים בכלל, אבל זה כפתור) עם בקרות ווליום ווידאו\ ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי ב-tms.co.il: יש משהו שהוא deal breaker במפרט? [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪398 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-970A-D3[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪494 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מפעיל מכונה כך שכל מפרט בסיסי מודרני של מעבד (לא אטום ) ולוח, יתאימו מבחינת כח עיבוד. הבעיה שעקב אילוצים בשטח המחשב ממוקם במחסן קטן מפח כך שבקייץ הטמפרטורה הסביבתית מגיעה לכ60 מעלות והכל מסביב מלא באבק. אין טעם לשים פילטרים למארז כי הם יסתמו לחלוטין תוך יום. הפתרון הוא מאווררים עמידים מאד, לוח עמיד, מעבד שעובד בטמפרטורה נמוכה ועמיד בטמפרטורה גבוה, וכמובן מאוורר למעבד שהמרווח בין צלעות הקירור יהיה גדול כדי שהאבק לא ייתפס בניהם, וכמובן מארז עם מקום להרבה מאווררים. אני צריך את המלצתכם לחומרה מתאימה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12579 אחד נרכש בינואר 2014, השני לפני כשלושה שבועות. אין לי קבלה עבור שניהם. עבור החדש אני יכול לקפוץ לחנות ולבקש שידפיסו לי, הישן הוזמן מחנות רחוקה ממני ואין באפשרותי להגיע אליהם. יש לי קופסה ושקית אנטי-סטטית עבור החדש, הישן בא ללא קופסה או שקית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז...לפני כמה זמן ביקשתי עזרה וכמובן שעזרתם לי (: אבל אני עדיין לא ממש שלם עם זה במה שהמליצו לי היה את הGeForce Ti 4600 אז לגביו...אין לו תמיכה בDirect x 9 ואת זה אי אפשר לסדר כי כמו שאתם יודעים זה בחומרה אז אין סיכוי שזה יסתדר... ואני עדיין לא יודע על מה ללכת...Amd או Intel המפרט שהצעתם לי נלקח מהמפרטים הממולצים שלכם (: ב5000 ללא מסך http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no תודה ((((:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1496 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 549 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 838 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 379 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 228 גוף קירור :Thermaltake BigTyp 120 VX מארז:Thermaltake ARMOR full Tower גוף קירור ומארז יעלו לי 990 כי יש לי הנחות וכאלה לא חשוב עכשיו...וכרטיס מסך כבר יש 8800GTX סך הכל 4480 ש"ח...מה אתם אומרים?יש מקום לשיפור?ואני צריך המלצה למישחה טרמית טובה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 7. במחשב מוגדר שלאחר X זמן המחשב נכנס להשהייה בכדי לחסוך בחשמל. לאחר הזמן הזה הוא מנתק גם את ה-WIFI,הבעיה בדבר היא שאני מוריד קבצים וניתוק ה-WIFI גורם להפסקת ההורדות. איפה ניתן להגדיר שהמחשב לא ינתק את ה-WIFI ואוכל להמשיך את ההורדות? בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4100 - 4500 מטרות: אני צריך את המחשב בשביל משחקים כבדים(כמובן הגרפיות, תלת מימדיות גבוהה.... בגלל המשחקים) וכמובן כל שאר הדברים הקטנים כמו סרטים/תוכנות/עבודות(וואורד וכאלו). ציוד הקפי: מסך אין צורך, מקלדת ועכבר לא משנה אני יקנה כבר בחנות משהו קטן מה שחשוב לי פה זה המפרט, רמקולים(רמקולים,עכבר,מקלדת ומסך לא נכללים בתקציב) כנ"ל וכרטיס TV אין צורך. צריך DVD ביחד עם צורב בכונן אחד, כונן דיסקטים צריך, כרטיס קול סטנדרטי. אני לא ידוע ממי לקנות אבל כמובן לא מKSP ולא מאייבורי. ממליצים לי על IQPC אז אם אתם מחזקים את ההמלצה הזאת אז תביאו לי משם מפרט. [http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputerB.asp] כמובן כמה שיותר המחשב יהיה שקט יותר טוב. מקסימום שקט. נושא הקירור אני ל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-