ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במפרט, עד 2500 ש"ח. אני צריך רק : מארז+ספק לוח-אם מעבד זכרון כרטיס מסך כל השאר כבר קיים אצלי...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ?AMD? GIGABYTE K8NS-Ultra (s939) זכרונות: DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos x2 כרטיס מסך: PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB SATA 7200 8MB WD2500JD כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 צורב DVD: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז: HEC Compucase CI-6A19 300W מחיר: 5265 ש"ח ב-KSP המחשב מיועד למשחקים, בגראפיקה גבוהה, שיחזיק לפחות שנה ללא שידרוגים. מה אתם אומרים, מה יש לשפר?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב בסביבות ה 8000 ש"ח שיכללו מסך מקלדת ועכבר. המחשב מיועד למשחקים ומתוכנן OC. התוכנית היא לקנות חלקים ולהרכיב לבד. אני מרכיב את המחשב למישהו שלא עומד להשקיע בעתיד בשדרוגים אז צריך לקחת בחשבון שהכ. מסך צריך להיות חזק. כמה דגשים: אם אפשר להכניס מערכת I7 אז כן אבל לא בלחץ כי אני מעדיף להשקיע בכ. מסך יותר חזק. מעוניין במערך raid 5 של 3 HDD של 500GB. מקלדת ועכבר אלחוטיים ואיכותיים. מסך לפחות 22' אם אפשר אז 24'. מקווה שזה מספיק כסף לכל הבקשות ;D תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא 3000-4000, כאשר עדיף לא להגיע ממש לקצה. שימושי המחשב - תכנות -שימוש כבד ב- VS, Eclipse, VMWare וכו', כאשר אני מתכוון להשתמש בתוכנות במקביל... (המחשב לא מיועד לגיימינג) אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. המחשב צריך לכלול SSD וHD 1 TB. אני מתלבט במעבד (I7 vs I5) ובכמות הזיכרון (8 לעומת 16). הציעו לי לקנות את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לקראת שנת הלימודים החדשה החלטתי להתחדש במחשב נייד . אני נורא מתלבט בין 2 מחשבים ואשמח לקבל את עזרתכם מה לדעתכם יענה לי על הצרכים בצורה יותר טובה. בגדול אין לי יותר מידי צרכים גרפיים (אולי לשחק קצת מנג'ר , להתעסק קצת בפוטושופ וכו' ) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין , חזק ומהיר. קשה לי מאוד עם מחשבים שנתקעים ולוקח להם שנה לחשוב. יש לי 2 אופציות 1 - לנובו , בלי מערכת הפעלה ועם אחריות לשנה http://store.pc365.co.il/product-1536-Lenovo_Ideapad_G510_59404255_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 2 - אסוס , קצת יותר יקר , אבל עם כרטיס מסך ו3 שנים אחריות. אבל המעבד לדעתי חלש יותר.. http://store.pc365.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע את המחשב כמפורט להלן, מה דעתכם על המפרט. המחשב מיועד למשחקים ואני לא מתכנן OC. (לא ניתן לוותר על מערכת ההפעלה) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1751 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5B DELUXE מחיר: ¤1100 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1912 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מפרט מחשב, אשר יוכל להריץ לי משחקים חלק ובאיכות הכי גבוהה שאפשר ושאר השימושים הביתיים בתקציב של 2200~ ש"ח. כנראה אני אעשה OC קטן, לא משהו רציני, לכן אני מעדיף שתוסיפו קירור למעבד. מה שיש ברשותי כעת: - מסך 17" (אולי בעתיד אני אקנה מסך 22", אז שהכרטיס מסך יוכל להריץ טוב משחקים גם ברזולוציות כאלו) - ספק כוח Enermax Noisetaker 420W, לכן אפשר להוריד את הספק מהמפרט. - דיסק קשיח 160GB, לכן לדעתי אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח בגודל של 320GB, אלא אם כן זה משתלם כבר לקחת 500GB. את המחשב אני קונה ממישהו, לכן אין תלות בחנות כלשהי. אנא נסו להביא את החלקים הכי טובים למשחקים בתקציב הנ"ל. זהו זה פחות או יותר, אם אפשר שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר, בלי שיבוא ע…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט OC לקרוב משפחה שלי ב 7975 ש"ח,תגידו לי אם נוא טוב,אם צריך לשנות או להוסיף משהו CPU: Opteron 148 - 1550 NIS MOBO: ABIT AN8-SLI Fatal1ty - 1079 NIS RAM: Samsung Value UCCC 512mb*2 400Mhz - 580 NIS GFX: XFX 7800GT XXX Edition Black PCB 256mb VIVO - 2101 NIS HD: Westren Digital 200GB SATA2 8MB - 570 NIS DVD Burner: NEC N3550A Silver - 240 NIS PSU: HEC 425W 24Pin - 290NIS CASE: Thermaltake Soprano Sivler + Window - 491 NIS CRT: 17' Samsung SyncMaster 793DF Silver - 800 NIS KB: Logitech Codrdless EX 110 - 270NIS
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז הפנו אותי לפה ורציתי לשאול אתכם: 1-אני צריך מחשב למשחקים 2-אני רוצה SLI ו CORE 2 3-מחשב שקט שאני לא ישמע אותו בכלל מה זה שקט שאני יצמיד תאוזן אני לא שומע אותו... 4-לא צריך מסך 5-תמליצו אתם האם כדאי או לא הרבה כונני דיסקים האם אפשר להסתפק ב 1-2 או עדיף יותר? 6-הרד דיסק SATA 2 שוב האם כדאי לקחת 7200 RPM או יותר? צריך מינימום 160 G והאם כדאי לקנות 1 160 או לקנות 2 80? 7-RAM מינימום 512X2 תמליצו לבד על חברה וזה ועדיף יותר מהר CL-1 .5 -2 8- שני כרטיסי מסך(כמובן) תחליטו לבד של איזה חברה וסוג (ATI GEFORCE) 9- אממ מה שכחתי?...מארז אם 2-3 מאווררים שיהיה קר ולא יתחממם ויציאות מקדימה של USB ו קול וספק מינימום 500W 10-זהו נראה לי עכשיו לא אכפת לי לקנות אותו מורכב או בחלקי…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח למפרט למחשב נייח ששימושו העיקרי הוא משחקי רשת וצפייה בסרטים. (כרגע מדובר רק במשחקים כמו Lineage 2, diablo 3, heroes of newerth ) אני מתכוון להתקין עליו XP ואני מעוניין במחשב שקט, אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב LG R400 5.C2CDE. לאחרונה הכבל חשמל הלך (אחרי שתיקנתי אותו פעמיים באמצעות פירוק והלחמה גם בצד השנאי וגם בתקע אשר נכנס למחשב). לאחרונה החיבור עצמו ה"שקט הטענה" (power jack) התחיל לעשות בעיות ואני מרגיש שאני על זמן שאול פה. אין לי ביטוח ותיקון יעלה בסביבות ה500. מצאתי את שקע ההטענה ורציתי לקנותו אך לפני כן רציתי לוודא שאני יכול לפרק את המחשב. פירקתי את הסוללה, את כל הברגים הנראים והלא נראים, את הזכרונות והדיסק קשיח ואת המקלדת. לצערי, אל עף שמצאתי שני ברגים במסך לא הצלחתי להבין כיצד אני מפרק אותו. כל ניסיון שלי למצוא מדריך עלו בתוהו. האם מישהו יודע כיצד אוכל לפרק את הלוח אם שלי במחשב זה? תודה מראש על כל פיסת מידע, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 1000 ש"ח - אפשר לחרוג 100 עד 200 ש"ח מטרות השדרוג אני לומד C++,VC, בניית משחקים, תכנות בכללי אני שולט בהמון שפות ואני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי(אני רוצה לשדרג מעבד) באיזו מערכת הפעלה תשתמש ?ווינדוס XP או WINDOWS 7 HOME PREMIUM.מעדיף את 7 . מסוג 32BIT מפרט נוכחי http://www.upf.co.il/file/36918915.html אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים?א.א מחשבים או כל חנות מחשבים אחרת באשקלון, באג או KSP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?אשקלון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?לא יודע, מעדיף שלא את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן הרכבה עולה עד כ- 100 שקלים. הערות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי hp 4320 עם. סלוט פנוי לזיכרון רציתי לדעת מה זאת החברה הזאת ואם הם מתאימים - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2455 המחשב עם I3 . מישהו יודע איך מוסיפים זכרונות במחשב הזה? זה מבטל אחריות מבאג? החלפתי כבר בכמה מחשבים אבל הוא נראה מיוחד מלמטה (חלק לגמרי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מקורות: http://tech.walla.co.il/?w=/4009/1835893 http://www.sony.co.uk/product/vn-z-series/tab/overview
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד שיתאים לי להרמת מכונות וירטואליות, לפי מה שציינתי בשאלון. תודה מראש מעדיף של Lenovo Thinkpad או של Dell מהסדרות העסקיות ולא Inspiron. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות (מעריך ששלוש-ארבע בו זמנית), אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקווה שבעיקר למכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לכונן או כוננים האמינים ומהירים ביותר, SSD, למטרת התקנית מערכת הפעלה עליהם החיבור המהיר ביותר הוא 3.1? יש טעם לקנות כונן M.2 עם מתאם USB זה נותן יתרון כלשהו במהירות? או שהUSB יהווה צוואר בקבוק תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-