עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaron@,

מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. גודל המסך 15" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD 1920x1 * משקל רצוי? משקל ממוצע, חשיבות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -1T * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- אפשרי אך לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא כולל ווינדוס מחשב מהיר שיעבוד במולטיטאסקינג, איכות צפייה טובה. איך המחשב הזה- lenovo yoga y500 2QG אני יכול להשיג אותו ב - 3.7K http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1471&siteurl=http%3a%2f%2fwww.21.tv%2fp-257279%2fd79ed797d7a9d791d7a0d799d799d793d79ed7a1d79ad79ed792d7a21…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שפועל היום ובעתיד. GTA V למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MonoMan,

תצורת המחשב הנוכחית שלי לא טובה לי ואני רוצה להתחיל להרכיב מחשב שיתבסס על ביצועים שקטים מפרט המחשב: Gigabyte GA-7N400L AMD Athlon XP 2600+ Barton @ 2244MHZ (204X11) Coolermaster Aero7lite WD Caviar JB 120GB 2X256 400MHZ Generic , 333MHZ GeiL ATi Radeon 9500Pro with VGA Silencer3 @Core: 340 Mem :301 vantec nexus fan contoller יש לי מארז סימבדה מעצבן ורועש (רעש של מאווררים, רעש של זמזום) אני מעוניין במארז שקט (התקציב למארז בלי ספק - משהו כמו 500 שקל) חשבתי על antec sonata , אבל אנימעוניין במארז בעל מימדים קטנים : antec overture , מארז שוכב, שמתאים ל standart atx וכרטיסים רגילים, קראתי עליו ביקורת שבה נאמר שהקירור במארז הזה גרוע והמעבד שם הגיע לעליה של איזה 20 מעלות הבד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Deddy,

כולל מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים אם אפשר גם צורב DVD עדיף AMD תודה רבה לכולכם מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by agam360,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, Visual Studio, VMs, MySQL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מס…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cool_man,

* תקציב אם אפשרי אז באיזור ה2500. במידה וזה משתלם מאוד (מאוד!) וצריך אז אפשר גם לקפוץ עד 3500. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט אופיס דברים יחסית פשוטים וסטנדרטיים * גודל המסך? עקב הדרישה במשקל זה מגביל ל 13-14 אני מניח * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות למשהו גבוה מהסטנדרט של 1366x768 אז מגניב אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עד 2 קילו. כמה שיותר קל יותר טוב =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ,יש כאלה שיחזיקו יום שלם? חח כמה שיותר קיצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Alonleibo,

* מטרות המחשב? לימודים/משחקים בינונים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6. * רזולוציית המסך? אין העדפה מיוחדת... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה (כולל numpad). * משקל רצוי? אין בעיה מבחינת המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות של וורד. (לגבי משחקים - פחות בעייתי מבחינת זמן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB מספיק. לא חובה יותר ולא חובה SSD. * כונן אופטי? כן, חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינ"ל לא חובה, כל עוד יש אחריות בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, מבקש המלצה לקניית נייד בארץ בעלות של כ 3000 ש"ח. גודל המסך המועדף - 13.3 השימוש בנייד יהיה לצרכי לימודים כלומר בעיקר אופיס ואינטרנט. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W ‏2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dazzler,

AMD ATHLON XP 1600+ + SK7 WITH FAN EPOX 8RDA3I עם אחריות לעוד חודשיים Twinmos DDR-RAM Twister 512MB CAS2 Memory GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB ATX CASE 400W USB FRONT SAMSUNG 40 GB 7200 RPM CDR LG 52\32\52 CD * 40

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shibgold,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב רב תכליתי: לימודים הרבה שימוש בגרפיקה, סרטים עדיף באיכות גבוהה ומידי פעם גם קצת מישחקי יריות(מוכן להשקיע באיכות טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודברים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. ה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד מסוג asus n550jk אני צריך לדעת מה המידות שלו בסנטימטרים רחוב ואורך מי שיודע להגיד לי אני ישמח כי אני פשוט לא מוצא את זה בשום מקום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by VL,

תקציב - עד 4300 ש"ח. משחקים שישוחקו במחשב: Couner Strike Half Life 2 ושאר המשחקים הכבדים האלו, המחשב ממש לכיוון משחקים אינטרנט ותוכנות מסרים כגון: ICQ MSN ** הערות: בלי ציוד הקפי כגון: מקלדת,עכבר,מסך וכו'... רק את המארז עצמו ואת החלקים, שיהיה עם מאווררים טובים וקירור טוב, תודה, VL.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Aner,

איזה סוג אחריות יש לי כשאני קונה מהם DELL? שלהם? של DELL ישראל? במעבדות של DELL או בבית שלי? הדגם שאני מקבל זה הם מרכיבים או שפשוט מוציאים לי אותו מהקופסא כמו שהוא הגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך עזרה בלהרכיב מחשב... כבר שבוע שאני קורא כתבות על טכנולוגיות חדשות על חיבורים זכרונות וכו' וכמה שקראתי יותר כך יותר קשה לי להרכיב מחשב! או קי .... אז מה שאני צריך מהמחשב זה כך: 1. מחשב חזק שיכול להריץ סביבות עבודה רציניות לתכנות כמו .NET ו- Eclips 2. יכול להריץ הרבה מאוד אפליקציות בו זמנית ולא יקרטע. 3. תהיה לו יציאה לטלביזיה כדי לראות סרטים באיכות טובה. 4. שיתאים למערכת ההפעלה החדשה Vista של microsoft. 5. שתהיה אופציה במידה שאני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב ושהמחשב יוכל להריץ משחקים באופן סביר. 6. המחשב צריך להיות עם מסך 17 LCD כמו כן 2 שאלות: 1. יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 128MB DDR האם הוא יתאים לי למחשב החדש? 2. מה בדיוק ההבדל היום בין AMD ל- INTE…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by michael2,

שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לרכוש מחשב מKSP ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי להזמין רק את החלקים עצמם ללא הרכבה ולהזמין לאחר מכן טכנאי הביתה שיריכב את המחשב, או שמא אפשר לסמוך על KSP שירכיבו את המחשב בתשומת לב ובדייקנות. חשוב לציין שהמפרט שאני מזמין כולל כמה חלקים יקרים מאוד ומסתכם בסך של סביבות ה10K ש"ח. האם למישהו פה יש ניסיון עם KSP ויודע להגיד עד כמה הם אמינים ואכפתים בנושא הזה? תודה מראש לכל המגיבים. נ.ב אם זה לא המקום לפרסם את ההודעה הזאת, לא ידעתי זה פשוט היה נראה לי הפורום המתאים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, ביקשו ממני להביא מפרט שיתאים לגיימינג + עריכת תמונות, הכל מוסבר בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון אמרו לי "אין תקציב, גם אם יעלה 10K" אבל נראהלי שמספיק בסביבות 6-8K, או שאני טועה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שרשום ב1 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה שרשום ב1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + תוכנות של Adobe כמו Photoshop בעיקר (ואולי גם קצת premier לעריכת סרטים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקיי, אז ככה: בהתחלה רציתי לקנות את ה"שילוש" הבא: (צריך מעבד חזק ליישומים כמו תלת - מימד) E6600 Asrock ConroeXfire Corsair value 533 cl4 1GB סה"כ 3300 ש"ח עכשיו אני חושב יותר על קניית מערכת של E6300 ולבצע OC, משהו כזה: E6300 Gigabyte ga-965p-ds3 זכרון 1 GB, מתאים ל OC - ***** (אני מתאר לעצמי שעולה כ 800 ש"ח) קירור למעבד (כמו BT) סה"כ כ 3300 ש"ח כמה שאלות: 1. איזה זכרון מתאים במקום ה ***** 2. בקשר ל 1.: אני מעדיף זכרון שהוא לא kit אלא DIMM יחיד כדי שבעתיד אני אוסיף לו עוד אחד ל dual channel. יש המלצות ? 2. אני מתכוון לבצע OC רציני, של עד בערך 2.8Ghz. האם מספיק רק קירור למעבד כמו BT ? או שצריך לדאוג לקירור נוסף / משחה טרמית.. ? אם אתם מעוננינים, הנה שאר המפרט שאני מעוניין…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני רוצה להזמין את המחשב הנ"ל בזיגזאג מחשבים מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו להחילף\ לשפר? כי אני די מתלבט בקשר לספק כוח אם הוא טוב... : AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL- 1,220 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL- 1,461 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC- 362 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA- 429 Thermaltake Extreme VOLCANO 12- 169 זיכרון 1024 מגה 400 מגה הרץ של TWINMOSS יש לי כבר בבית לוח- אם EPOX K8DAJ כך גם מארז.... תודה לכל העוזרים אל תתבישו להציע!!!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה אני רוצה מחשב טוב שמספיק למשחקים ולעבודה אני בחרתי לי את המחשב הבא : AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8 MB special version ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI RetaiL זהו המפרט ... עכשיו יש לי שאלה מה יש לכם להגיד על ה-radeon 9600 ???? בסופו של דבר אני מחפש כרטיס מסך לא יקר מדי שמספיק לתקופה שבא המשחקים ידרשו 128MB . ובקשר ל-over clocking אני לא מתכוון לעשות את זה..... הלוח -אם כמובן נותן תמיכה מלאה ל-400MHZ וגם תמיכה מלאה ב-AGP-8X אז תתנו תגובות ותמליצו..... תודה....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by User_Name,

מישהו יכול בבקשה לתת לי הצעה ל- כרטיס מסך, כרטיס רשת, זכרון 256 , עכבר טוב אופטי(לא אלחוטי, עדיפות לUSB) ומארז אלומיניום. הערות: ברשותי מעבד p4 1700, וזכרון 256 RD RAM, תקציב: 3600 ש"ח בבקשה אל תנסו לחסוך לי, אני יודע שיש לכם כוונות טובות. אני מצטער אם הכותרת לא מתאימה או עיניינית. תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by amitseg,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות