עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד שלום חברים. חיפוש אחר מחשב נייד שיתאים ליישומי אופיס, אינטרנט, סטרימינג אבל גם משחקים צומצם ל-2 דגמים של לנובו. אלו הדגמים שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת מחיר (ברור לי שמחשבי גיימינג עולים יותר). https://ksp.co.il/?uin=50143&select=.268..271..2174..4149..4152. או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26932 כיוון שיש עכשיו מחיר מבצע ב KSP אני נוטה אליו. בתכלס, ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי בין הדגמים הוא גודל ה-SSD וגודל המסך (15.6 מול 17.3). שאלתי היא האם גודל המסך משמעותי כל כך ששווה להוסיף עליו 300שח. מעבר לזה, אם יש לכם עוד מה להגיד על הדגם (או להציע אחר...)- אשמח לדעת. בתודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Assaell Hudatov,

זה מחשב מורכב שראיתי באתר של ksp , רק שיניתי את הכרטיס מסך. לדעתי זה נראה מחשב חזק וטוב , האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה? האם הוא שווה את המחיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Fortunes,

אהלם חבר'ה! אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים). בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום. מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה. כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך.. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, בניתי מפרט למחשב גיימינג ואני אשמח לחוות דעת ועצות ייעול! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Lol Dota witcher3 BF4 skyrim וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה7000 ש"ח, ניתן לחרוג למעלה בסביבות ה500 שקל אם זה יוסיף המון. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אני מפנק את עצמי לכבוד הכניסה לקבע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, מעבר למשחקים התוכנה היחידה שתהייה בשימוש רחב זה Visual Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

6. Started by IdanS,

לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

היי מחשב בערך בן 5 המפרט: AMD Phenom II x4 810 GB MA770T-UD3P 8GB RAM - סטיק אחד של 4 ג'יגה בערך בן שנתיים WD 640GB HD6670 - חדש יותר משאר המחשב צורב DVD מארז וספק של חברות פחות מוכרות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by efid845,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בחודש הקרוב, ולא בטוח מה האופציות. אז הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (ז"א, גג 3000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי. צפייה בסרטים, סרטוני רשת וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי שתהיה מערכת הפעלה מותקנת 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/BUG. פתוח להצעות לחנויות ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברים, המחשב שלי התחיל לקרטע ולהקפיץ את המסך, ולכן בשעה טובה אני מחליף מחשב. המחשב מיועד לסרטים וסדרות וכן למשחקים שמצוינים למטה. הצריכם שלי לא עומדים להשתנות בעתיד הקרוב, ולכן חשוב לי לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן (4-5 שנים ככה). מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה וקצת משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs,warcraft, HON, ו maplestory -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקי אז הפנו אותי לפה ורציתי לשאול אתכם: 1-אני צריך מחשב למשחקים 2-אני רוצה SLI ו CORE 2 3-מחשב שקט שאני לא ישמע אותו בכלל מה זה שקט שאני יצמיד תאוזן אני לא שומע אותו... 4-לא צריך מסך 5-תמליצו אתם האם כדאי או לא הרבה כונני דיסקים האם אפשר להסתפק ב 1-2 או עדיף יותר? 6-הרד דיסק SATA 2 שוב האם כדאי לקחת 7200 RPM או יותר? צריך מינימום 160 G והאם כדאי לקנות 1 160 או לקנות 2 80? 7-RAM מינימום 512X2 תמליצו לבד על חברה וזה ועדיף יותר מהר CL-1 .5 -2 8- שני כרטיסי מסך(כמובן) תחליטו לבד של איזה חברה וסוג (ATI GEFORCE) 9- אממ מה שכחתי?...מארז אם 2-3 מאווררים שיהיה קר ולא יתחממם ויציאות מקדימה של USB ו קול וספק מינימום 500W 10-זהו נראה לי עכשיו לא אכפת לי לקנות אותו מורכב או בחלקי…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benma,

שלום. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים (עם העדפה קלה לכיוון טושיבה), מה לדעתכם עדיף? Toshiba Satellite U500-1EZ מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330M, 2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit צבע: חום מפואר עם מקלדת בגימור שחור מט מסך: 13.3´´ WXGA Toshiba TruBrite רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 310M CUDA 512MB כונן: DVD SuperMulti תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion מימדים: 317x230.6x29.5~38.2 מ"מ (ג x א x ע) מצלמה עם Face Recognition ומיקרופון מובנים אחריות לשנתיים ע"י מפעיל מחיר: 4,992₪ (באג) HP Pavilion DM3-1100ej מעבד: Intel Core 2 Duo SP9300 2.26GH…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן. אני כרגע עם נייד עם מסך HD 15.6. אני שם לב בזמן האחרון שלא נוח לי כל כך לעבוד איתו. מה בעצם היתרון של QHD על FHD, מלבד צפייה בסרטים/גיימניג (שני דברים שאני *לא* עושה במחשב)? דובר כאן לא מעט על כך שמסך QHD בניידים זה overkill ולא מועיל, ולמעשה גם מזיק - מרוב שהרזולוציה גבוהה הכל ממש קטן. השאלה, האם מסך QHD יכול גם לתפקד תחת רזולוציית FHD למשל, בלי שיהיו כל מיני עיוותים? אני רוצה לקנות מחשב חדש, וכבר גיששתי במשך חודש ועדיין לא מצאתי משהו שנראה לי שיתאים לי. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט. קצת תכנות (מטאלב פייתון ו-C++ ברמה בסיסית; אני לא מתעסק בהנדסת תוכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: כן 2333T 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:5,6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idan663,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הי, מחר כנראה אקנה מחשב נייד, אני די סגור על הדגם והכל, ההתלבטות היחידה של היא איזה קופיגורציה של מחשב לקחת, האופציה הראשונה היא SSD של 256 GB, והאופציה השניה היא 1TB+128SSD הבדל במחירים לא כזה משמעותי, אך מה ששאני דואג לגביו הוא שהדיסק קשיח הרגיל ביחד עם הSSג יזלול לי את הסוללה במהירות. כעקרון, אני לא חייב את הTB הנוספים, (למרות שתמיד טוב שיש,) אך שאלתי היא עד כמה ההבדלים בין 2 המחשבים יורגש מבחינת זמן סוללה? תודה מראש אלו הדגמים אגב: https://ksp.co.il/?uin=43307&select=.268..271..132..4809..211..2183..2185..2640..2639..466. https://ksp.co.il/?uin=43405&select=.268..271..132..4809..211..2183..…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by wiz,

המפרט מיועד לאחים הקטנים שלי. המטרה היא מחשב שיחזיק הרבה שנים, שיהיה חזק במשחקים ושיהיה נוח ונעים לעבוד איתו באופן כללי. אשמח לשמוע כל קיצוץ שאתם יכולים לחשוב עליו! אני יודע שבמארז אפשר לחסוך הרבה, אבל האחים שלי מאוד רוצים את המארז הזה. אני מתכנן לרכוש גם מפנדה וגם מזיגזג כך שהמחירים מעורבבים. -AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 1986 ש"ח. -קירור למעבד : ThermalRight Xp 120 299 ש"ח. -WD Sata 8Mb 7200 RPM 80 GB 416 ש"ח. -Sapphire Raedon 9800 Pro 128 MB 1461 ש"ח. -512MB Twinmos PC3200 567 ש"ח. -Liteon 52X32X52 Black Retail CD/RW 196 ש"ח. -Mitusumi Black Floppy 70 ש"ח. -Microsoft Basic Keyboard 69 ש"ח. -MicroSoft Basic O…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אליהו פלג,

מחפש מחשב נייד ללימודים.. 4 ram 500 GB (אם יש ssd בונוס) i5 / i7 בלי מערכת הפעלה אשמח להמלצות. תקציב- כמה שיותר זול. עד 800.

22. Started by Jinjis Han,

אני נוסע לאילת בספטמבר והחלטתי אם כבר אני שם לנצל ולקנות את המחשב החדש על הדרך. הרכבתי מפרט, חשוב לי לשמוע חוות דעת (אם אפשר להוזיל אפילו גם יתקבל בברכה). בעיקרון אני מתכנן לעשות OC (רק כי אני אוהב) בגלל זה הוספתי קירור כזה ומעבד מכפלה פתוחה. אם יש הערות הארות אשמח לשמוע. תודה! מעבד אינטל : מק"ט: #34586 Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray אתר יצרן עמוד מוצר המוצר זמין בסניף זה איפוס 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #20318 Noctua NH-D14 CPU Cooler אתר יצרן עמוד מוצר בדיקת זמינות בסניף אחר איפוס 1 לוחות אם למעבדי אינטל : מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מפרט המחשב הוא מעבד i3 4150 לוח אם Asus H97 Pro זכרון 4Gb DD3 1600MHz 2 דיסקים מכניים ספק 300W כרטיס מסך GeForce 7200 GS התקציב הוא רק 400 ש"ח מעוניין לשפר אפשרויות גיימינג... הוא מריץ בסדר משחקים משנת 2006 (פורטל, HL2)

24. אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OhayoNB,

המפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) CPU Fan Freezer 7 Pro Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-Combo v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) System Memory 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (8-7-7-20 @ 533 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz) X2 Video Adapter Point Of View NVIDIA GeForce GTX 460 (786112 KB) Disk Drive Hitachi GST Deskstar T7K500 HDT725032VLA360 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA II 3.5" Hard Drive PSU IN WIN IP-S450BQ3-3 450W PFC Active (120 mm FAN) Case Thermaltake Soprano Vx Model VD6000BNS Sound Card איזה חרא שלקחתי ב-70 שקל כי הייתי צריך 5.1 בגלל הרמקולים (כ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.